Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)! - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-25, 08:55   #301
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
U gina zawsze mam więcej, tydzień temu miałam 63kg, a u siebie wczoraj 62. Dziś 61,2
Hahaha zaraz dobijesz do mojej wagi startowej 64

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Nie mogłam się wczoraj oprzeć

Ale piękna Jadę dziś na zakupy, nie ma bata... Może się skuszę na te marynarskie piżamki z H&M
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 08:56   #302
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość

oo zapisałam sobie link, bo nie mam pojęcia na jaki się zdecydować

w rzeczywistości ładnie wygląda i jest bardzo mięciutki

Cytat:

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Moja ważyła w 20 tc 320 g. Nie stresuj się

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

I co tu taka cisza?
ale piękna!!!

Mój ważył w 20tc 391 g a w 22tc już 693 g, więc dzieci szybko nadrabiają
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 08:57   #303
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
no nieźle...:/

Ślicznaa!! skąd?

Wszystkie pewnie śpią bo taka pogoda. Chyba, że tylko u mnie jest szaro i leje :/

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Kurcze, nie wiem jak tam statystyki ale... no trochę mnie poraziła tą inf. wczoraj. Tym bardziej, że o większości par nie powiedziałabym, że się rozwiodą. No ale wiadomo-nigdy nikt nie wie z zewnątrz co i jak jest w środku małżeństwa.
Kupiona w Smyku

Co do rozwodów to dokładnie tak jest, że nie wiemy co się u kogo dzieje. I z doświadczenie, nie tylko swojego, wysuwam wniosek, że często im mniej ktoś mówi tym gorszą ma sytuację.
Bo jak koleżanka narzeka na męża, mówi, że się pokłócili, żali się to przynajmniej znaczy, że są tam emocje. Często w tych pozornie dobrych małżeństwach dzieje się najgorzej.
Generalizując... Faceci są wygodni i brak im odwagi więc zazwyczaj zdradzają, kobiety najczęściej odchodzą i chcą zmian.
Ja nie bronię rozwodów, zdecydowanie uważam, że o związek powinno się walczyć. Ale czasem te małżeństwa to wcześnie popełnione błędy...
Stary 2015-02-25, 08:59   #304
Millygirl
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

I co tu taka cisza?
Śliczna
Stary 2015-02-25, 09:01   #305
Domincia_1987
Zadomowienie

Princeska cudowna ta sukieneczka

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 09:04   #306
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiona w Smyku

Co do rozwodów to dokładnie tak jest, że nie wiemy co się u kogo dzieje. I z doświadczenie, nie tylko swojego, wysuwam wniosek, że często im mniej ktoś mówi tym gorszą ma sytuację.
Bo jak koleżanka narzeka na męża, mówi, że się pokłócili, żali się to przynajmniej znaczy, że są tam emocje. Często w tych pozornie dobrych małżeństwach dzieje się najgorzej.
Generalizując... Faceci są wygodni i brak im odwagi więc zazwyczaj zdradzają, kobiety najczęściej odchodzą i chcą zmian.
Ja nie bronię rozwodów, zdecydowanie uważam, że o związek powinno się walczyć. Ale czasem te małżeństwa to wcześnie popełnione błędy...
Tez mam takie zdanie.. Nie lubię takich udawanych i uśmiechniętych małżeństw w których to tak idealnie życie płynie bo w 80% to są bajki, albo żyja obok siebie i nie mają o czym ze sobą rozmawiać więc wgl tego nie robią no to i się nie kłóca. No a dla mnie dwoje ludzi którzy ze sobą nie rozmawiają.. to jednak coś nie halo..
My jesteśmy parą dość burzliwą.. Potrafimy sie w jednej minucie kłócić i przytulać. Ale niczego przed sobą nie ukrywamy, atmosfera jest czysta.
I wole tak niż takie dziumdzianie do siebie.

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 09:05   #307
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Alkamor na mnie średnio zadziałała
Szuu jak wąchałam to w rossie mówię o śliczny dzidziusiowy zapach,ale jak przyszło do smarowania to
na mnie tfu tfu na szczęście tak

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
O o właśnie to ja czuję...

Kurcze, biedne jesteście z tymi zapachami, ja jestem tylko wrażliwa na śmietnik i pierś z kurczaka...
Aaaa na śmietnik to ja i bez ciąży

Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny nie moge spać po nocach dzis od 5 juz, maz marudzi, ze zaczęłam chrapać w nocy gdzie dotychczas nigdy nikt sie nie skarżył na to
Też nie mogę spać

Cytat:
Dobry

Przed chwilą dostałam mms od kolegi, urodził mu się syn.. Boże, jak ja beczałam:brzyda l:

Wróciłam wczoraj z plotek i powiem Wam, że jestem trochę w szoku.
Jak mi koleżanka powiedziała ile naszych znajomych wzięło/weźmie rozwód, to mi aż szczena opadła...
Samych naszych wspólnych naliczyłam chyba z 8 osób + jeszcze jej znajomi. I to praktycznie większość przed 30 albo na pograniczu.

Ale za to pozytywnie mała dzisiaj mnie obudziła i wierci się jak oszalała

noo niestety...ja w zeszłym roku byłam świadkiem na rozwodzie swojej przyjaciółki

Cytat:

I co tu taka cisza?
śliczna

bry

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-25, 09:06   #308
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Cudowna

Hej dziewczyny! Miałam takie koszmary w nocy, mój Tż siedział już 8 mcy w więzieniu i akurat miało się zadecydować czy wyjdzie za dobre sprawowanie czy jeszcze ponad 4 lata sobie posiedzi Obudziłam się z potwornym bólem głowy i radością, że Tż śpi obok mnie a nie na pryczy
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 09:10   #309
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiona w Smyku

Chyba faktycznie tak jest.
Ale znowu z drugiej strony jest też tak, że jedna, dwie większe kłótnie i koniec, nie dogadujemy się, no to rozwód.
Albo dzieje się źle ale zostańmy ze sobą na siłę dla dobra dziecka.
Różne są sytuacje ale jak np. znajoma mówiła mi o swojej koleżance która dobrze wiedziała z kim się wiąże, co facet ma za uszami (i to nie jakiś kiepski charakter tylko no..zachowania patologiczne) a teraz nagle narzeka i dziwi się, że jest jak jest..

Nie wiem no, każdego sprawa co mu się dzieje w związku. Różne są sytuacje, każda jest inna.

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 09:12   #310
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Tak czy siak zawsze to lepiej jak ludzie się rozstaną lub rozwiodą zanim pojawią się dzieci

Maja
Stary 2015-02-25, 09:15   #311
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Cudowna

Hej dziewczyny! Miałam takie koszmary w nocy, mój Tż siedział już 8 mcy w więzieniu i akurat miało się zadecydować czy wyjdzie za dobre sprawowanie czy jeszcze ponad 4 lata sobie posiedzi Obudziłam się z potwornym bólem głowy i radością, że Tż śpi obok mnie a nie na pryczy
Jeju ja tez miałam dziś koszmar!!

po raz enty śniło mi ise że tż ma dziecko z inną babą.. i tooo.. juz takie duże, 16letnie to miałby 9 lat jakby został ojcem

Lena

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-25, 09:22   #312
abz
Zakorzenienie

Cytat:

Jak mi koleżanka powiedziała ile naszych znajomych wzięło/weźmie rozwód, to mi aż szczena opadła...
Samych naszych wspólnych naliczyłam chyba z 8 osób + jeszcze jej znajomi. I to praktycznie większość przed 30 albo na pograniczu.

Ale za to pozytywnie mała dzisiaj mnie obudziła i wierci się jak oszalała
No powiem ci, ze też bym była w szoku. Wśród naszych znajomych jakoś nie jest najgorzej, rozstań nie ma na horyzoncie.
Moja też mnie rano kopała, aż mi sie nie chciało wstać.

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Ja jak miałam gorsze wyniki moczu to raz na noc miałam wypić monural - pomogło i ostatnie wyniki miałam już w normie.
Ale w ciąży brałaś? Bo to jest antybiotyk. Taka jednorazowa dawka w saszetce? jeżeli to ten, to mi bardzo pomógł i na długo.

Cytat:

Śliczna sukienka, jaki wzięłaś rozmiar?

Cytat:
Cudowna

Ta ciąża to nam nieźle ciąży na głowę
Mi się raz śniła jakaś wojna, ze uciekaliśmy grupą a za plecami ciągle do nas strzelali i co chwilę ktoś padał. Aż w jednym momencie byliśmy w jakimś pokoju, strzelali z okien, ja położyłam się na podłodze koło łózka i po chwili ktoś mi przystawił lufe do głowy i obudził mnie dźwięk jak pociagał za spust i z takim lękiem z zamkniętymi oczami czekałam aż strzeli... Obudziłam sie z tak szybko bijacym sercem i oddechem, że normalnie nie mogłam się uspokoić.

Z rzeczy przyziemnych to zajechałam wczoraj do lumpiku, kupiłam 5 bodziaków i jedne spodenki. Jak dziś sie okaże, ze to jednak nie dziewczynka to będę musiała kogoś obdarować Był śliczny komplecik z h&m welurowy na bawełnianej podszewce, bluza z kapturkiem i spodenki, ale w rozm chyba 56, już go niemal miałam w koszyku, ale odwiesiłam bo stwierdziłam, że to jednak lato to moge nie wykorzystać. Aż żal, taki był śliczny biało-kremowy ...

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 09:26   #313
mehja
Zakorzenienie

Cytat:

ja znam z rodziny i znajomych tylko 1 osobę po rozwodzie

U mnie leje od rana jak z cebra. Ale nawet mi to nie przeszkadza
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 09:27   #314
Moschina
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny

Ja mam koszmary już od kilku tygodni, codziennie budzę się w nocy albo tuż nad ranem zlana potem z przyspieszonym biciem serca

Mam już dość, chodzą mi pogłowie strasznie dziwne niepokojące myśli, boję się o dziecko i zrobiłam się strasznie zazdrosna o Tżta, gdzie wcześniej 100 % mu ufałam teraz jest dramat... Nie wiem czy to hormony w ciąży czy po prostu po kłótniach z nim fiksuje...
Stary 2015-02-25, 09:29   #315
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość

Ale w ciąży brałaś? Bo to jest antybiotyk. Taka jednorazowa dawka w saszetce? jeżeli to ten, to mi bardzo pomógł i na długo.

Był śliczny komplecik z h&m welurowy na bawełnianej podszewce, bluza z kapturkiem i spodenki, ale w rozm chyba 56, już go niemal miałam w koszyku, ale odwiesiłam bo stwierdziłam, że to jednak lato to moge nie wykorzystać. Aż żal, taki był śliczny biało-kremowy ...
ja brałam w ciazy ten Monural jednorazowo i mi tez pomógł
a komplecik trzeba było wziąć- w lecie czasami jest nieźle zimno
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 09:30   #316
k a j a
Zakorzenienie

Oooo i Putin mi sie snił !

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Moschina Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Ja mam koszmary już od kilku tygodni, codziennie budzę się w nocy albo tuż nad ranem zlana potem z przyspieszonym biciem serca

Mam już dość, chodzą mi pogłowie strasznie dziwne niepokojące myśli, boję się o dziecko i zrobiłam się strasznie zazdrosna o Tżta, gdzie wcześniej 100 % mu ufałam teraz jest dramat... Nie wiem czy to hormony w ciąży czy po prostu po kłótniach z nim fiksuje...
Ja tak samo mam

Lena
Stary 2015-02-25, 09:31   #317
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
następna

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Cześć Dziewczyny

Cytat:

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Ja tak samo mam
A mnie się wydaje, że wpływ na to ma też to, że my jednak przybieramy na wadze...brzuchol rośnie i chociaż wyglądamy dobrze to jednak w głowie gdzieś zostaje to, że w danej chwili nie mamy figury modelki etc

Maja
Stary 2015-02-25, 09:32   #318
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
następna

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

A mnie się wydaje, że wpływ na to ma też to, że my jednak przybieramy na wadze...brzuchol rośnie i chociaż wyglądamy dobrze to jednak w głowie gdzieś zostaje to, że w danej chwili nie mamy figury modelki etc

Mi tez sie tak wydaje ze to przez to

Lena
Stary 2015-02-25, 09:33   #319
Moschina
Raczkowanie

Kaja w takim razie piąteczka.

Najgorsze jest to, że mam poczucie winy z tego tytułu, że tak mu nie ufam. A jestem tak podejrzliwa i czujna, że równie dobrze mogłabym pracować w Kryminalnych Zagadkach Miami :/

Też mi się tak wydaję, bo no niestety już nie chodzę w rozmiarze 34 i szpilkach tak jak wcześniej...

Edytowane przez Moschina
Czas edycji: 2015-02-25 o 09:36
Moschina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-25, 09:34   #320
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba faktycznie tak jest.
Ale znowu z drugiej strony jest też tak, że jedna, dwie większe kłótnie i koniec, nie dogadujemy się, no to rozwód.
Albo dzieje się źle ale zostańmy ze sobą na siłę dla dobra dziecka.
Różne są sytuacje ale jak np. znajoma mówiła mi o swojej koleżance która dobrze wiedziała z kim się wiąże, co facet ma za uszami (i to nie jakiś kiepski charakter tylko no..zachowania patologiczne) a teraz nagle narzeka i dziwi się, że jest jak jest..

Nie wiem no, każdego sprawa co mu się dzieje w związku. Różne są sytuacje, każda jest inna.
Ja akurat sama miałam podobną sytuację więc uważam, że różnie jest. Czasem liczysz, że ktoś się zmieni, dojrzeje, jesteś zakochana, różne są powody. Ale zazwyczaj ludzie po ślubie się nie zmieniają więc często ludzie rozstają się z powodów o których przed ślubem wiedzieli.
Stary 2015-02-25, 09:34   #321
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny

Może rzeczywiście to hormony ciążowe buzują ... Ja mam znowu tak, że wszystko w koło mnie wkur***** niemiłosiernie :/ czasem mam wrażenie, że jestem niedobra dla wszystkich naookoło.... Najbardziej dostaje się TŻ i rodzicom, bo sa najbliżej...

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 09:36   #322
Princesika
Zakorzenienie

abz, mam 68 rozmiar

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
Może rzeczywiście to hormony ciążowe buzują ... Ja mam znowu tak, że wszystko w koło mnie wkur***** niemiłosiernie :/ czasem mam wrażenie, że jestem niedobra dla wszystkich naookoło.... Najbardziej dostaje się TŻ i rodzicom, bo sa najbliżej...
To ja z kolei jestem strasznie wrażliwa na swoi punkcie. Ciągle mi się robi przykro, wszystko odbieram na smutno. Tż to chyba się boi już mówić coś do mnie
Stary 2015-02-25, 09:45   #323
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
abz, mam 68 rozmiar

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

To ja z kolei jestem strasznie wrażliwa na swoi punkcie. Ciągle mi się robi przykro, wszystko odbieram na smutno. Tż to chyba się boi już mówić coś do mnie
Sliczna kiecunia

Ja mam to samo... Mój Tż jest taki że mi tak żartobliwie dokucza, nie przeszkadzało mi to nigdy, on po prostu tak wyraża swoje uczucia, ale w ciąży to mi się od razu płakać chce

Siacha - nie stresuj się, mój Mały w 19w6d wyglądał wymiarowo na tydzień młodszego i ważył tylko 262g, potem jak byliśmy na echu serca 3 tygodnie później to dopiero nadrobił do terminu OM

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 09:53   #324
TinaNeko
Raczkowanie

Cytat:
Ja akurat sama miałam podobną sytuację więc uważam, że różnie jest. Czasem liczysz, że ktoś się zmieni, dojrzeje, jesteś zakochana, różne są powody. Ale zazwyczaj ludzie po ślubie się nie zmieniają więc często ludzie rozstają się z powodów o których przed ślubem wiedzieli.

Ja tam nam kilka osób po rozwodzie. Ale siostra meza cały czas narzeka marudzi ze maz jej pije chociaz wiedziała to od kat sie poznali. On zasuwa na 2 etaty. Rano szkoła jako woźny potem tartak i na nocki tez czesto cos znajduje a ona nazeka tylko zamiast tez mu troche pomóc. Jestem ciekawa kiedy ma tak pic skoro non stop pracuje
TinaNeko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 09:56   #325
201710041131
Konto usunięte

Ja nigdy nie byłam zazdrosna o Tżta i teraz też nie jestem jeśli chodzi o koleżanki, dalej z nimi chodzi na siłownię czy na rolki, ale zrobiłam się zazdrosna o jego rodzinę... tzn. nie wiem czy to jest zazdrość, ale wcześniej nie przeszkadzało mi jak gadał z nimi przez telefon a teraz cholera mnie strzela. Ale już gadaliśmy o tym i jest ok

Ale nerwowa jestem jak cholera

Edytowane przez 201710041131
Czas edycji: 2015-02-25 o 09:57
Stary 2015-02-25, 09:57   #326
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Tak czy siak zawsze to lepiej jak ludzie się rozstaną lub rozwiodą zanim pojawią się dzieci
Chyba tak..
Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
No powiem ci, ze też bym była w szoku. Wśród naszych znajomych jakoś nie jest najgorzej, rozstań nie ma na horyzoncie.
Moja też mnie rano kopała, aż mi sie nie chciało wstać.
Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość

ja znam z rodziny i znajomych tylko 1 osobę po rozwodzie

U mnie leje od rana jak z cebra. Ale nawet mi to nie przeszkadza
No...
U mnie w rodzinie, daleeekiej jest ciotka która ma rozwód ale ona go brała jakieś 15 lat temu. A tak to nikt, więc pewnie to potęguje u mnie to zdziwienie.
Cytat:
może to przejściowe? Czy masz już tak długo?
Cytat:

Czy ja wiem... u mnie to się nie sprawdza bo ja akurat zawsze ta zakompleksiona, zawsze w swoich oczach gorsza/brzydsza/grubsza od innych, moja samoocena dopiero deeelikatnie wzrosła przez 6 lat przez i przy tż'cie.
A teraz? Czuję się super, brzuch mam wielki i w ogóle mi to nie przeszkadza:brz ydal: co dziwi nawet tż'ta. Czuję się dobrze w swoim ciele i co najlepsze, ja-zazdrosna bardzo, choć starałam się tego nie okazywać, teraz w ogóle jakoś mi tak to przeszło

No ale wiadomo-każda z nas reaguje inaczej. Pewnie to minie
Cytat:
Osobiście ciężko mi zrozumieć takie podejście-wiesz, w sensie, że facet ćpa/jest chamski/agresywny/ etc. to nic, ja go zmienię/po ślubie/przy dziecku się zmieni.. Może dlatego, że zawsze mało ufnie podchodziłam do facetów i jak coś było na rzeczy to nie ciągnęłam znajomości.
Ale wiem, staram się zrozumieć, że jest tj. napisałaś.

Dużo mi też dało napisanie pracy nt. przemocy wobec kobiet. Coś tam swoje wiedziałam ale.. po przeczytaniu masy materiałów rozjaśniło mi się w głowie, zrozumiałam parę rzeczy.. No, może nie, że zrozumiałam ale bardziej wczułam.. To tak już delikatnie odchodząc od rozwodów a mówiąc o totalnej patologii, przemocy..

Cytat:

Skąd ja to znam...

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 09:59   #327
201710041131
Konto usunięte

Aaaa dzisiaj środa, PLL wrzucą, lecę oglądać, chyba popcorn sobie "szczelę"
Stary 2015-02-25, 10:01   #328
mycha_818
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
CZE
Nie nadrabiam nie mam sił
Pije kawę i zbieram się do zycia
Jasne? Ty nie masz sił? Ja na pewno w to nie uwierzę

Cytat:
Ja też niee.. poza tym ja stawiam na jelenia a on jednak i tak maaało kiedy w promocji a jak jest to o kilka złociszy. Nie mam gdzie tego składować

Jak przyjdzie mi do prania, czyli maj, to pójde i kupię

O jaaa ale spanie mnie dopadło.. usnęłam wczoraj o 20 razem z Blanką i obudziłam się dziś o 7

i dziś sie zważyłam i waga co innego pokazała.. 6kg na plusie, a wczoraj 7
Trzymam se tych 6
U mnie te 500-800 g to zawsze z=się waha w zależności od dnia i też zawsze podaję tę niższą wagę

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Hej!

Myboy piękny ten dresik! to ze smyka?

Kaja rano zawsze jest mniej ja niestety nie mam wagi i wazę się zawsze po niedzielnym obiedzie u mamusi więc mało wiarygodne, ale innego wyjścia nie mam

Mi oliwka też śmierdzi, chociaż teraz chyba jednak jest zmieniona formuła i więcej olejku migdałowego, bo kiedyś śmierdziała bardziej, jak się posmarowałam w pierwszej ciąży to pachniałam jak frytka

Tż też nie lubi tego zapachu, ale nie ma wyjścia

Kupiłam wczoraj te body w kotwice i wzięłam jeszcze dwie flanelki, bo dostawa jakaś była chyba i nowe wzory.
A z tymi kotwicami są jeszcze pajace i półśpiochy, to jest nowa kolekcja
Powiem Wam Kochane, że to nasze forum jest źródłem inspiracji dla producentów a my to w ogóle jakieś trendsetterki jesteśmy! Pamiętacie jak na początku trwały między nami rozmowy, że podoba nam się styl marynarski, ale mało takich rzeczy, nie można było znaleźć zdjęć w sieci, żeby pokazać pozostałym o co nam chodzi... o tu proszę; specjalne kolekcje dla nas tworzą

Cytat:

I co tu taka cisza?
Wow skąd ta sukienusia?

Cytat:
Cześć Dziewczyny

Cytat:

Ja tak samo mam
A ja właśnie tak nie mam. Zero zazdrości. Może nawet na minusie... Mam nadzieję, że to nic złego i moja czujność nie została uśpiona
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 10:02   #329
poldzik
Zadomowienie

dziendobry dziewczyny!

princesika bardzo ladna ta sukieneczka! jak takie widze to troche mi lyso ze chlopca w nie ubrac nie moge

co do rozwodow to sie zgadzam... czesto te pozornie zgodne pary maja problemy o ktorych nikt nie wie.. a najgorsze, jak wszyscy wiedza, ze sie zdradzaja na prawo i lewo (albo ze zdradza jedno z nich) a wspolmalzonek nic nie wie... eh...

ja tez mialam koszmar dzisiaj, snilo mi sie, ze bylam jeszcze z moim bylym ale tak jakby to byl moj maz, pelna sielanka, wszystko ok i nagle on poznaje jakas przepiekna blond modelke ktora go podrywa i mi go odbija i on mnie zostawia dla niej, a ja wiem, ze ona to robi dla kasy (jakiej kasy? bogaty wcale nie byl! ) i ze tak naprawde go nie kocha a on taki oglupialy bo ona przepiekna i ja nigdy taka nie bede...
mysle, ze tak jak mowicie, takie sny maja podloze w zmieniajacej sie figurze i zakompleksieniu...

wczoraj na wizycie wszystko ok, malyjuz ustawiony glowa w dol (ale przeciez jeszcze ma miejsce zeby fikolki robic... to jeszcze sie moze obrocic?) sisiolka nie widzielismy po raz drugi niestety...
wyniki krwi i moczu mam dobre, gin sie dziwi, ze bez suplementow takie ladne zelazo i hemoglobina hehe

Edytowane przez poldzik
Czas edycji: 2015-02-25 o 10:04
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 10:03   #330
k a j a
Zakorzenienie

Mój tż to aż się śmieje, a jak mu opowiadam o moich snach to już zaczyna sie denerwować ze sobie coś wymyślam..

Ale na serio, keidyś wyszedł do kolegi, i nie odbierał telefonu.. o boże już byłam gotowa iść do tego kolegi pod dom

Ale zrobiłam sobie pyszną kanapkę bułeczka z kiełkami, masełko, szyneczka, ogóreczek, pomidorek

Lena
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości