|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.37
Cytat:
|
|
#3182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no wlasnie te perelki rozswietlajace mnie tez zainteresowaly i kredki zelowe. Jestes z nich zadowolona? |
|
|
|
|
#3183 |
|
Spiritus Movens
|
Tak, mam dwie kredki żelowe - Black i Savage, jestem z nich bardzo zadowolona: są intensywne, trwałe, nie bledną, nie rozmazują się.
|
#3184 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo mi pasuje dzisiejsza oferta - 45% na tusze do rzęs. Biorę mały zapasik, bo u mnie SSMax-y dobrze się sprzedają.
|
#3185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
goraco polecam---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
a tak zamowienie juz poslane
|
|
#3186 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3187 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
jaśminowy glicerynowy krem do rąk szminki Zmysłowa Przyjemność i Doskonałość Absolutna korektor Luxe (w pędzelku) puder prasowany Luxe szampon 24-godzinna Objętość krem do ciała śródziemnomorski Planet Spa |
|
|
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Przejrzałam 4-ke i nic mi nie wpadło w oko
wezmę tylko biżuterie lizette i to chyba będzie koniec moich zakupów w tym katalogu nie wiem może jeszcze okulary kortney bo swoje połamałam ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- A mi od nich łzy płyną jak od cebuli ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy krem pod oczy Anew ze strony 8 też wlicza się do programu? Bo nigdzie nie znalazłam żadnej informacji, że to produkty z konkretnych stron mają być, więc zakładam, że ten też się liczy.
A w ogóle dobry ten krem? Nie wiem czy go polecać, bo cena jest niewysoka i klientki pewnie by się skusiły. Sama bym sobie go zamówiła o ile dobrze nawilża. Do tej pory najbardziej zadowolona jestem z tego podwójnego Clinical. |
|
|
|
#3190 |
|
Rozeznanie
|
Kremy pod oczy się nie wliczają. Tak mi powiedzieli na infolinii
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś pisał z trend jak u nas był ten program - dziewczyny zamawiały i ten krem nie zaliczyło im do programu
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam przesyłkę z zam. z k.03. Mam małe i średnie reklamówki w motylki
|
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3197 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a który krem pod oczy polecacie? Nie zależy mi tak bardzo na wygładzeniu zmarszczek (jestem trochę +20), jak na nawilżeniu delikatnej skóry pod oczami...
|
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
teraz w kat 6 też jest program na te kremy nutra i zastanawiam się czy te toniki i pianki do mycia twarzy też zaliczają się na ten opust gwarantowany
czekam do poniedziałku i zrobię symulację w strefie
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3201 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamawiałam teraz sukienkę bordową XL miała zieloną kropkę, ale na fakturze - produkcja zakończona. Szkoda. Wg mnie te sukienki mają słabej jakości materiał, ale odszyte są fajnie no i ceny dobre. ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Piszesz o reklamówkach dla KR ?Proszę wrzuć numery .
Wszak to rzecz jest oczywista, że się nie wysyła LISTA. Więc jakiż rogaty wciąż kusi cię bies, że ślesz ESEMESA, a nie ESEMES? Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2015-02-25 o 12:42 |
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
70 zl za poliester zszyty na brzuchu to wg. Ciebie dobra cena?
|
|
#3204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
No nic, poczekamy aż odpiszą.
|
||
|
|
|
#3206 |
|
Wtajemniczenie
|
Do przełknięcia.
Jak sukienka dobrze leży to jako taki ciuszek na co dzień czy po domu może być. Wiadomo,że nie może być mowy o jakimś wyjściu.Ale w stosunku do cen za sukienki ogólnie, to uważam,że cena w miarę. Czasem za dużo większe pieniądze są sukienki źle odszyte i też z kiepskich sztucznych materiałów. Są w brakach czyli mimo wszystko dobrze i szybko się sprzedały.To też o czymś świadczy. Moje klientki zadowolone. ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Dzięki.
|
#3207 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A ja się poskarżę i to bardzo na Avon.
Czekam na tą torbę fitness, nie dołączyli mi jej do dwóch zamówień z k03, dostępność miała na 23.02 (poniedziałek). Od poniedziałku dzwonię do Avonu i o nią pytam, w końcu wczoraj miała zielone światło i babeczka rano zleciła mi dosłanie torby (bo już zamówienia nie składam). W Strefie pojawiło się zlecenie "SMS", no ale ciągle w trakcie realizacji, a na jutro się z klientką umówiłam na odbiór tej torby (paczkomatem wysłana wczoraj doszłaby dzisiaj). No to wczoraj wieczorem zadzwoniłam czy będzie wysłana (wczoraj), bo mi zależy, żeby dziś doszła, a od rana wisi status "w trakcie realizacji". Babka na to, że nie, bo było jakieś zamieszanie i torby będą dopiero dziś (środa), więc dziś będzie wysłana i w paczkomacie powinna być w czwartek. Dziś weszłam w Strefę, a tam zamówienie status "usunięte". Dostałam piany normalnie, dzwonię do nich, a babeczka, że no tak, usunięte, bo toreb nie ma. Wytłumaczyłam, że miały być w poniedziałek, potem w środę, babeczka wczoraj wieczorem zapewniała, że dziś zostanie wysłana... No i złożyła to zlecenie, także ja nawet nie powinnam do strefy zaglądać, pisać, dzwonić, tylko spokojnie czekać na torbę. Babeczka była bardzo niemiła, miała totalnie w d... co do niej mówię, zapytałam czemu mnie tak traktują, czy do konsultantek w ogóle nie trzeba mieć szacunku... Pytałam czemu mnie nie powiadomili o usunięciu zamówienia, przecież czekam na tą torbę - ona na to, że nie mają takiego obowiązku. Powiedziała, że mam zadzwonić jutro i pytać czy będą i zlecić wysyłkę od nowa. Ja jej na to, że nie zamierzam codziennie dzwonić, tym bardziej, że wczoraj zlecenie poszło i powinno cały czas wisieć, a nie że mi usunęli i muszę jeszcze dzwonić. Ona nic nie poradzi. Wkurzyłam się bardzo i powiedziałam, że chociaż powinna zaproponować coś za to czekanie, ona nic. Ogólnie bardzo nieładnie mnie potraktowano, pani była chamska, rozmowa była burzliwa, usunęli zamówienie bez powiadomienia mnie, ja gdybym nie sprawdziła strefy to czekałabym do usr...anej śmierci na tą torbę Mimo, że wczoraj dwa razy dzwoniłam i obiecano mi jej wysyłkę, zlecenie poszło.Oni nie powinni mieć prawa anulowania zleceń, a przynajmniej powinni o tym powiadomić konsultantkę, a nie traktować nas jak idiotów. To torba dla klientki, z którą umawiałam się na odbiór już kilka razy (raz jak miało być zamówienie z k03, ale była w brakach; drugi raz jak wczoraj mieli wysłać - umówiłam się na czwartek). Od piątku klientka już torby nie może odebrać. Ogólnie masakra!!!!! Jestem bardzo zdenerwowana i mam ochotę rzucić to w chole...rę. Ten cały Avon ma nas za jakieś popychadła. To ich obowiązek wysłać mi tą zamówioną torbę i ich problem, że mają braki. Skoro ja mogłam milion razy w tygodniu dzwonić i w końcu zlecono jej wysyłkę to nie mają prawa jej usuwać z mojego konta i anulować, tylko powinni od razu wysłać jak się pojawi. A Pani mi każe dzwonić jeszcze jutro, a wczoraj sprawa była już przecież zakończona i czekałam na paczuszkę. Płakać się chce, że oni mnie tak potraktowali, a ja muszę jeszcze robić z siebie idiotę i dzwonić i się prosić. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2015-02-25 o 13:47 |
|
|
|
#3208 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bidulko wspolczuje Ci, niby dzis torba juz miala byc sprawdzalas wpisywalas by sprawdzic jakie ma swiatlo? a na twoim miejscu napisalabym mejla ze skarga ze strefy konsultantki wtedy ci wysla jakis upominek Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
|
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3210 |
|
Rozeznanie
|
Mam pytanko, jaki bedzie najbardziej zblizony odcien podkladu Luxe do Cream Antystresowego?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

goraco polecam

wezmę tylko biżuterie lizette i to chyba będzie koniec moich zakupów w tym katalogu
nie wiem może jeszcze okulary kortney bo swoje połamałam

W focusie i na stronie jest tylko info, że nie wliczają się miniwersje i produkty do oczyszczania twarzy.
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012
czekam do poniedziałku i zrobię symulację w strefie