|
|
#4651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6
Hejooo
W końcu mam siłę żeby dłużej posiedzieć przy lapku... mam jeszcze zatkane zatoki lekki ból gardła i kaszel ale jest zdecydowanie lepiej... Wczoraj z domu wyszłam- nareszcie. Odwiedziliśmy dzieciowe sklepy iii.... no tak, wiem, pościeli i wypełnienia mieliśmy nie kupować nooo aleeee nie mogłam się powstrzymać wybrałam komplet pościeli koloru beżowego z sówkami wanienkę ze stelażem (100zł) - myślałam, że to tańsze trochę poogladaliśmy łóżeczka i wózki więc w przyszłym mies może się w coś zaopatrzymy.. Mama uparła się że coś z tych 2ch rzeczy muszą malemu podarować więc nie mam wyjścia muszę ustapić ![]() Echh no i co .. muszę tyle nadrobić
|
#4652 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wszyscy Kubuś Kubuś... a poszedł do szkoły a tu Arek po co nazywac dziecko tak i tak jak potem inaczej się do niego mówi? wtf ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
no wanienki ogólnie drogawe są :/ |
||
|
|
|
#4653 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my będziemy mieć Ulę, i moja koleżanka z terminem w tym samym czasie tez nawet mieszkamy blisko, więc będą wspólne spacerki i nikomu to nie przeszkadza ![]() Cytat:
to odpoczywaj ![]() Cytat:
Cytat:
tak samo pozostałych maksymalnie zdrabniają Ja do niego w ramach protestu mówię Zbigniew albo Zbychu ![]() Moja Ula będzie Ulą i już! a niech teściowa spróbuję Ulciusiować czy Uleńkować to zabiję! Cytat:
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
A i jeszcze mało tego że niunio to mieli też okres ze wołali do nie Adam, a na imię ma Bartek
a wszyscy dookoła na niego Adam... Nawet mi już się mylilo...---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Ale za tego niunia to bym tych rodziców
|
#4655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio??? ![]() ja planuję Ikeowską kupić, za 17 zł chyba...
|
|
#4656 |
|
404 Not Found
|
Też mam taką i w zupełności na początek wystarczy.
|
|
|
|
#4657 |
|
Wtajemniczenie
|
może ja kiedyś TŻ zagonię do przemalowania szafek kuchennych
![]() a tak w ogóle, to farby z tikkurilli są super! mamy pomalowane nimi ściany... czyszczą się znakomicie, ostatnio TŻ zalał ścianę colą bo mu wybuchła
|
#4658 |
|
404 Not Found
|
A masz do niej jakiś stojak?
|
|
|
|
#4660 |
|
Zadomowienie
|
No zależy gdzie i jaką ? Ja mam zwyklą a płaciłam 35zł
![]() a stelaże też były różne -do małych/ dużych lub takich i takich wanienek (...) No nie wiem szału nie ma a 100zł takie coś.
Edytowane przez LuckyLove Czas edycji: 2015-02-25 o 13:53 |
|
|
|
#4661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój syn to Dominik i już |
|
|
|
|
#4662 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4663 |
|
Konto usunięte
|
Adam.. Adaś. podoba mi się to imię. Chętnie bym tak synka nazwała.
ale nie wiem czy przypadkiem tza wujek nie ma tak na imię... i w dodatku tak na nazwisko jak i tz
|
|
|
|
#4664 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
Dziś pogoda piękna to i humor mam lepszy Wróciłam z długiego spaceru i biorę się za codzienne sprzątanie Wrzucam wam weekendowe zakupy mojej zwariowanej mamuski Później czeka mnie nadrabianie was |
|
|
|
#4665 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
do kazdej z nas mówił na Pani.. i to " Pani Aleksandro, zapraszam do odpowiedzi " zapamiętam do końca życia na komisie to samo |
||
|
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
na początek tzn. na ile? potem trzeba większą kupić?
![]() yyy...a do czego ten stojak? ![]() na allegro takie zwykle za ok 20 zł są Cytat:
tzn. nie wkurza mnie ![]() jak młoda mi skacze po pęcherzu, to też do niej mówię "Urszulo, upominam Cię!"
|
|
#4667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jeszcze nie wiem co kupię , kosm. raczej z Hipp'a a reszta ....
|
|
#4668 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja to normalnie na stole bd stawiała. na początek, bo potem to i w zwykłej wannie czy brodziku bd mogła dziecko umyć jak juz bd siedziało ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
zobaczymy w praktyce jak to bd wyglądało. |
||
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Mam taki http://allegro.pl/stojak-stelaz-pods...871574402.html i wanienke z ikea.
|
|
|
|
#4670 |
|
Zadomowienie
|
Capriola
są tez po 20zł ale licząc przesyłkę to na to samo wychodzi. Trzeba pochodzić i popatrzyć bo u nas w sklepie identyczne były po 22zł no ale że akurat w innym sklepie kupowaliśmy to za jednym razem wzieliśmy to i to przy okazji.. a stelaż na wanienkę fajna opcja
|
#4671 | ||
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() A stojak jak poniżej (szkoda pleców na schylanie). ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4672 |
|
Konto usunięte
|
ja to bd na ławie stawiać, to nie będziemy sie za bardzo schylać
|
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
jade na kawe
.
|
|
|
|
#4674 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dobrze że już u siebie Będziesz miała więcej czasu dla nas no i uważaj na siebie ![]() Cytat:
![]() truskawka O ja miałam identyczną sytuację w niedziele Rozmawiając z babcią powiedziałam o małej Majka, a babcia tak słucha i mówi " tylko nie chrzcijcie tak dziecka!" Ja pytam czemu, a ona że siostra mojej ciotki tak dała dziecku ![]() Cytat:
![]() mimi za 31 t! Cytat:
bardzo fajna stronka, zapisałam sobie ![]() Cytat:
agnes jak byłam dwa tygodnie temu na uczelni dziewczyny stwierdziły że mi brzuch znacznie opadł, prawdę mówiąc sama zauważyłam. Może jest to spowodowane tym że mała już główkowo ułożona ![]() Biorę się za prasowanie ubranek
|
|
|
#4675 |
|
Zadomowienie
|
Strzałka śliczne te zdobycze od mamuski
![]() Dziewczyny brawo za glukozę, Scotasia na pewno z wynikami będzie ok ![]() Ja byłam z mamą u lekarza, robiłam za szofera i piję kawkę i wcinam pączki ![]() Mam pytanie, bo chcę jeszcze zamówienie z gemini zrobić, bo dla mamy jedne tabletki 20 zł tańsze i proszę o radę: -czy na początek 3 paczki pampersów newborn 2-5 kg po 43 szt to wystarczy? -czy któraś z Was zamawiała pieluchy tetrowe Weber z gemini i czy polecacie je czy nie? -czy majtki siateczkowe z nogawkami lepsze z canpola czy baby ono?
|
#4676 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no i niepotrzebnie miejsce zajmuje Cytat:
|
|
#4677 | ||
|
Zadomowienie
|
Strzałka nono ładne zakupy mama zrobiła
![]() Baset super, że jesteś w domu ![]() Ola ja też na razie tylko 56-62 wyjmuję.. a później to nie wiadomo. Myślę, że w czerwcu/lipcu przygotuje sobie 68 i potem już stopniowo zależy też jak duży się urodzi ![]() LuckyLove zdrówka życzę Cytat:
![]() Mimi za kolejny tydzień!Cytat:
bo muszę apteczne rzeczy pokupować, a nie pamiętałam jak to się dawało. za wyniki! są super i za kolejny tydzień też ![]() Santilia oby do soboty przeszło Ci to przeziębienie Truskawkowa oklaski za kolejny tydzień! ![]() Witam się Dziś biegałam od rana, później z tatą rozmawiałam i tak czas zleciał do 14. Zaraz jadę po Kubusia, bo dziś pierwszy dzień po chorobie poszedł do żłobka ![]() Byłam dziś w kilku lumpkach, żadnych super rzeczy nie było, ale coś tam kupiłam koszulę do karmienia znalazłam więc jeszcze tylko jedną kupię i cacy.Wklejam moje łowy + paczuszka od Magmaris ![]() i jadę do paczkomatu po przesyłkę od rp i po Kubiego.
|
|
|
#4678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a odnośnie kosmetyków dla małego to trzeba jakiś specjalny krem do twarzy kupić? Bo mam oliwkę na razie i żel do mycia 2w1 a chusteczki nawilżające z hippa to są ok? bo na gemimi jakieś 4x52 szt za 28 zł są i się zastanawiam? maartuss a zdobycze są bardzo ładne
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za gratulacje
![]() Tutaj jest o chusteczkach http://www.bliskodziecka.com.pl/prze...mowlat-dzieci/ W weekend mam dwa egzaminy, a znów mam lenia ;( Poprzednie na szczęscie wszystko zdałam i jestem na bieżąco bez zaległosci.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

W końcu mam siłę żeby dłużej posiedzieć przy lapku... mam jeszcze zatkane zatoki lekki ból gardła i kaszel ale jest zdecydowanie lepiej... Wczoraj z domu wyszłam- nareszcie. Odwiedziliśmy dzieciowe sklepy iii.... no tak, wiem, pościeli i wypełnienia mieliśmy nie kupować nooo aleeee nie mogłam się powstrzymać
wybrałam komplet pościeli koloru beżowego z sówkami
wanienkę ze stelażem (100zł) - myślałam, że to tańsze trochę
poogladaliśmy łóżeczka i wózki więc w przyszłym mies może się w coś zaopatrzymy.. Mama uparła się że coś z tych 2ch rzeczy muszą malemu podarować więc nie mam wyjścia muszę ustapić

jak już poszedł do szkoły, to okazało się, że jest Szymon 
to odpoczywaj
tak samo pozostałych maksymalnie zdrabniają