Kieleckie Panny Młode część XII :) - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-02-25, 19:48   #3391
mogg
Zakorzenienie

Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)

Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
ten dekolt z tylu jest cudowny <3
tak ten też mi się strasznie podobał
Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
I ta kokardeczka
hyh no dla mnie też piękna !
mogg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-25, 19:55   #3392
ttunia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
ten dekolt z tylu jest cudowny <3
Cytat:
I ta kokardeczka
tylko się utwierdzam, że zakochałam się w takich sukniach a jeśli one rzeczywiście są w stanie utrzymać biust to jużw ogóle aż chyba się wcześniej wybiorę na jakieś bardzo wstępne szukanie i rozglądanie się za suknią bo już się nie mogę doczekać żeby pomierzyćtakie cudeńka
ttunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-25, 20:08   #3393
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ttunia Pokaż wiadomość
tylko się utwierdzam, że zakochałam się w takich sukniach a jeśli one rzeczywiście są w stanie utrzymać biust to jużw ogóle aż chyba się wcześniej wybiorę na jakieś bardzo wstępne szukanie i rozglądanie się za suknią bo już się nie mogę doczekać żeby pomierzyćtakie cudeńka
Ja dlatego wybrałam zabudowaną górę bo będę miała do gorsetu ramiączka i dodatkowo będą one podtrzymywać biust zresztą będziemy kombinować z panią krawcową bo tą suknię będziemy dopasowywać do mnie dltego też zdecydowałam się na uszycie sukni !
Stary 2015-02-25, 20:13   #3394
Millsy
Raczkowanie

Mogg- juz mowilam koedys suknia piekna, a krawcowa urodziła akurat w ten dzien kiedy miałam jechac także niestety swojej sukni nie widziałam.

Leo😄- Gratiluje pozałatwiania spraw! Sama wiem jak to jest na szybkości, my tak samo wyjście o 8 rano powrót 21-23...

Mahoń- jeszcze raz zerknę sobie...

My mamy ciąg dalszy zaproszen😘
Millsy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-25, 20:27   #3395
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Millsy Pokaż wiadomość
Mogg- juz mowilam koedys suknia piekna, a krawcowa urodziła akurat w ten dzien kiedy miałam jechac także niestety swojej sukni nie widziałam.

Leo😄- Gratiluje pozałatwiania spraw! Sama wiem jak to jest na szybkości, my tak samo wyjście o 8 rano powrót 21-23...

Mahoń- jeszcze raz zerknę sobie...

My mamy ciąg dalszy zaproszen😘
Jak chcesz to jak bede powiesz mi co i jak to ci zdjęcie sukni Twojej mogę zrobić i wysłać
Stary 2015-02-25, 20:54   #3396
melka1990
Raczkowanie

Hej Dziewczyny od niedawna przegladam ten wątek i jestem pod wrażeniem jak potraficie doradzić, podnosić na duchu dlatego postanowiłam napisać i dołączyc do Was, jeśli mozna Mój Dzień to 12.09.2015, teoretycznie wszystko mamy ustalone..sala, foto, zespół, ale moją największą zmorą na dzień dzisiejszy jest moja SUKNIA! nie moge już spać przez nią Po całodziennym pochodzie po kieleckich salonach upatrzyłam suknie w paryżance, gorset w serduszko plus dół z kontrafałdami z materiału mikado, kolor łamana biel. Zdecydowałam sie jednak na szycie poniewaz chciałam zrobic pare swoich przeróbek typu- bolerko z koronki którego nie bede zdejmowała w trakcie wesela, rekaw 3/4, plecy zabudowane z guziczkamia że nic mi w salonie nie pasowało padło na szycie. Moim problemem jest material z którego ma byc wykonana suknia. Mikado bardzo mi sie podoba ale chyba jest za ,,cięzkie,, i z tego co wyczytałam szybko mnące i takie sztywne, zastanawiam się nad satyną taka bardziej matowa niż szkląca ale czy ona nie bedzie za lekka do tych kontrafałd?? czy ma może któraś z was suknie z tych materiałów?ale miałyscie doswiadczenia z nimi?? u mnie jest jeszcze taki problem ze razem z TŻ jestesmy niscy ok. 163 cm, dlatego dołu sukni nie chce bardzo rozłorzystego, taka literka A. Ze wzgledu na to że mam szerokie ramiona, nie mogę wziąć dopasowanej sukni bo wygladam śmiesznie lepiej wygladam w lekko rozszerzanych od bioder, i mam nadzieje ze przez to tez nie przytłocze mojego chłopczyka mam nadzieje ze wszystko napisałam dosc czytelnie, jesli nie z góry przepraszam i jak cos to pytajcie wiem, ze wszystkie jestescie juz w temacie tych całych sukien i przymiarek, wiec bede wdzięczna za każda radewrzucam dwa zdj z podobnymi sukienkami, o ile sie nie myle pierwsza to jest satyna druga mikado.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 628_3.jpg (151,3 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kaliope-1-400x573.jpg (24,9 KB, 36 załadowań)
melka1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-25, 21:05   #3397
Escorpio
Zakorzenienie

Witaj
Co do Twoich sukni, to siostra miala na swoim ślubie suknię z kontrafałdami właśnie z satyny i bardzo ładnie wyglądała najważniejsze, że nic się nie pogniotło
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-25, 21:15   #3398
mogg
Zakorzenienie

a w ogóle najlepszym pomysłem do zpaytanie Pani krawcowej - bo one szyją i mają doświadczenie
Stary 2015-02-25, 21:20   #3399
mikonada
Zakorzenienie

melka suknia z prawdziwego Mikado (to odmiana jedwabiu) nie mnie się, a bardzo łatwo to sprawdzić na sukni - ściskasz jej fragment w pięści na 3 sekundy a następnie puszczasz i jakbyś ją energicznie gładziła z góry do dołu
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-25, 21:33   #3400
adunia89
Zadomowienie

Dobry wieczór Dziewczyny Do tej pory podczytywałam Was z doskoku, ale dziś postanowiłam się przedstawić i mam nadzieję zostać na dłużej. Mam nadzieję, że pomożecie w kilku sprawach w których wyszukiwarka zawiodła
A więc, login zdradza moje imię i wiek Termin mamy na 5 września 2015 roku. Poza tym, nie jestem typową Panną Młodą, bo po pierwsze nie chcemy z TŻtem mieć wesela (szykujemy się na małe przyjęcie), a po drugie w kościele towarzyszyć nam będzie nasza 2-letnia Córa Długo zwlekaliśmy z decyzją o weselu, bo w tym roku stuknie nam już 10 lat razem
Jestem już po pierwszym mierzeniu sukienek i jedyne co mam to mętlik w głowie, także ten temat na razie odpoczywa.
Mam jednak problem z lokalem, bo jak o salach weselnych wiem już wszystko to nie wiem gdzie zrobić małe przyjęcie (od 17 tak do późnego wieczora). Byliśmy w restauracji w Pałacyku (ze względu na lokalizację i ogród) i nie mam więcej pomysłów. Nie chodzę zazwyczaj po knajpkach, więc może Wy pomożecie? Widziałam że Oluniuniunia też robi przyjęcie, na jakim lokalu ostatecznie stanęło? Jestem z góry wdzięczna za wszelkie odpowiedzi

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-25, 21:46   #3401
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór Dziewczyny Do tej pory podczytywałam Was z doskoku, ale dziś postanowiłam się przedstawić i mam nadzieję zostać na dłużej. Mam nadzieję, że pomożecie w kilku sprawach w których wyszukiwarka zawiodła
A więc, login zdradza moje imię i wiek Termin mamy na 5 września 2015 roku. Poza tym, nie jestem typową Panną Młodą, bo po pierwsze nie chcemy z TŻtem mieć wesela (szykujemy się na małe przyjęcie), a po drugie w kościele towarzyszyć nam będzie nasza 2-letnia Córa Długo zwlekaliśmy z decyzją o weselu, bo w tym roku stuknie nam już 10 lat razem
Jestem już po pierwszym mierzeniu sukienek i jedyne co mam to mętlik w głowie, także ten temat na razie odpoczywa.
Mam jednak problem z lokalem, bo jak o salach weselnych wiem już wszystko to nie wiem gdzie zrobić małe przyjęcie (od 17 tak do późnego wieczora). Byliśmy w restauracji w Pałacyku (ze względu na lokalizację i ogród) i nie mam więcej pomysłów. Nie chodzę zazwyczaj po knajpkach, więc może Wy pomożecie? Widziałam że Oluniuniunia też robi przyjęcie, na jakim lokalu ostatecznie stanęło? Jestem z góry wdzięczna za wszelkie odpowiedzi
Witamy ! A tam ślub to ślub A wesele cóż w moim przypadku gdyby nie pomoc rodziców to też miałabym przyjecie.
Śliczna dziewczynka - może nieść obrączki
Stary 2015-02-25, 21:50   #3402
melka1990
Raczkowanie

Własnie chciałam szyć na bodzentynskiej w salonie Prestiż i tam własnie dziewczyna powiedziała ze mikado mnie sie bardziej od satyny

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Napisane przez melka1990 Pokaż wiadomość
Własnie chciałam szyć na bodzentynskiej w salonie Prestiż i tam własnie dziewczyna powiedziała ze mikado mnie sie bardziej od satyny
i chyba sprawdzajac suknie mialam doczynienia z jakas podróbka bo faktyczmie po uscisku sie miela
Stary 2015-02-25, 21:51   #3403
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj jesteśmy w tym samym wieku
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-25, 22:02   #3404
adunia89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
Witamy ! A tam ślub to ślub A wesele cóż w moim przypadku gdyby nie pomoc rodziców to też miałabym przyjecie.
Śliczna dziewczynka - może nieść obrączki
Racja, ślub to ślub. Dla nas wesele odpada i z względów finansowych i dlatego, że ja nie lubię wesel Chciałabym, żeby niosła obrączki... Jak narazie to biegnie zawsze w inną stronę niż poproszę. Mam też 6-letnią siostrę, więc i ją biorę pod uwagę

Cytat:
Witaj jesteśmy w tym samym wieku
Witaj Escorpio, fajnie, Kielce małe to i może się znamy jak ten sam rok

Amelia
Stary 2015-02-25, 22:21   #3405
Oluniuniunia
Rozeznanie

Noooo, widzę, że forum ożyło nowy tydzień, nowe sprawy, co? :P

Cytat:
o taką mam nadzieję że jak najbardziej zbliżoną do oryginału
Mogg!!! Cudowna, nie wiem, jak mogłam ją przeoczyć!!! Będziesz miała jakś halkę do niej?

Cytat:
Hej Dziewczyny od niedawna przegladam ten wątek i jestem pod wrażeniem jak potraficie doradzić, podnosić na duchu dlatego postanowiłam napisać i dołączyc do Was, jeśli mozna Mój Dzień to 12.09.2015, teoretycznie wszystko mamy ustalone..sala, foto, zespół, ale moją największą zmorą na dzień dzisiejszy jest moja SUKNIA! nie moge już spać przez nią Po całodziennym pochodzie po kieleckich salonach upatrzyłam suknie w paryżance, gorset w serduszko plus dół z kontrafałdami z materiału mikado, kolor łamana biel. Zdecydowałam sie jednak na szycie poniewaz chciałam zrobic pare swoich przeróbek typu- bolerko z koronki którego nie bede zdejmowała w trakcie wesela, rekaw 3/4, plecy zabudowane z guziczkamia że nic mi w salonie nie pasowało padło na szycie. Moim problemem jest material z którego ma byc wykonana suknia. Mikado bardzo mi sie podoba ale chyba jest za ,,cięzkie,, i z tego co wyczytałam szybko mnące i takie sztywne, zastanawiam się nad satyną taka bardziej matowa niż szkląca ale czy ona nie bedzie za lekka do tych kontrafałd?? czy ma może któraś z was suknie z tych materiałów?ale miałyscie doswiadczenia z nimi?? u mnie jest jeszcze taki problem ze razem z TŻ jestesmy niscy ok. 163 cm, dlatego dołu sukni nie chce bardzo rozłorzystego, taka literka A. Ze wzgledu na to że mam szerokie ramiona, nie mogę wziąć dopasowanej sukni bo wygladam śmiesznie lepiej wygladam w lekko rozszerzanych od bioder, i mam nadzieje ze przez to tez nie przytłocze mojego chłopczyka mam nadzieje ze wszystko napisałam dosc czytelnie, jesli nie z góry przepraszam i jak cos to pytajcie wiem, ze wszystkie jestescie juz w temacie tych całych sukien i przymiarek, wiec bede wdzięczna za każda radewrzucam dwa zdj z podobnymi sukienkami, o ile sie nie myle pierwsza to jest satyna druga mikado.
Cześć Mierzyłam tą Julie Rose, piękna była! Dały mi do niej czarny pas z jakąś biżutką i pewnie gdybym miała kasę do szastania na prawo i lewo, to bym ją chyba kupiła :P Tylko, że ten dół właśnie taki dość spory tam jest.. A w sumie stanęło na tym, że mam i tak halkę i i tak dół jest wiekszy niż zakładałam..
Cytat:
Cześć My robimy w różowym kontrabasie, to jest w WDKu. Mamy przyjęcie na ok. 50 osób, sala do 2-giej w nocy jest nasza (ale menadżerka powiedziała, że nikt nas nie będzie wyganiał). Płacimy 70 zł/osobę i w tym mamy 2-daniowy obiad, barszczyk, 4 zakąski, 2 sałatki, napoje ciepłe i zimne bez ograniczeń, szampana na powitanie i dekorację sali żywymi kwiatami. Jeśli chodzi o noclegi to mają umowę z Hotelem Stadion i tam jest chyba 50% zniżki, jeszcze się dokładnie o to nie dowiadywałam. Wybraliśmy to miejsce ze względu na cenę przede wszystkim, po drugie - środek miasta, więc nie martwimy się o transport dla gości a po trzecie - bardzo mi się podobają wnętrza tam Chyba wyczerpałam temat sali :P W Pałacyku też mi się podobało, ale tam ceny chyba były za wysokie, czy terminu nie było, już nie pamiętam..
Edit: ja też nie lubię wesel :P

26.10.2014

30.04.2015

Edytowane przez Oluniuniunia
Czas edycji: 2015-02-25 o 22:50
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-25, 22:39   #3406
adunia89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość
Noooo, widzę, że forum ożyło nowy tydzień, nowe sorawy, co?

Cześć My robimy w różowym kontrabasie, to jest w WDKu. Mamy przyjęcie na ok. 50 osób, sala do 2-giej w nocy jest nasza (ale menadżerka powiedziała, że nikt nas nie będzie wyganiał). Płacimy 70 zł/osobę i w tym mamy 2-daniowy obiad, barszczyk, 4 zakąski, 2 sałatki, napoje ciepłe i zimne bez ograniczeń, szampana na powitanie i dekorację sali żywymi kwiatami. Jeśli chodzi o noclegi to mają umowę z Hotelem Stadion i tam jest chyba 50% zniżki, jeszcze się dokładnie o to nie dowiadywałam. Wybraliśmy to miejsce ze względu na cenę przede wszystkim, po drugie - środek miasta, więc nie martwimy się o transport dla gości a po trzecie - bardzo mi się podobają wnętrza tam Chyba wyczerpałam temat sali W Pałacyku też mi się podobało, ale tam ceny chyba były za wysokie, czy terminu nie było, już nie pamiętam..
Edit: ja też nie lubię wesel
Dziękuję Ci pięknie za odpowiedź w takim razie przejdziemy się też do WDKu. W Pałacyku cena nie była najniższa ale i tak pójdę ponegocjować
Ach, ktoś na wątku ślubnym kto też nie lubi wesel! Nie jestem sama w swoim szaleństwie
Uciekam poczytać, trochę książkę, a trochę wątek
Miłej nocy!

Amelia
Stary 2015-02-25, 22:41   #3407
mogg
Zakorzenienie

Ola tak muszę mieć żeby między nogi nie wchodziła bo muślin baaardzo delikatny jest
Stary 2015-02-25, 22:51   #3408
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję Ci pięknie za odpowiedź w takim razie przejdziemy się też do WDKu. W Pałacyku cena nie była najniższa ale i tak pójdę ponegocjować
Ach, ktoś na wątku ślubnym kto też nie lubi wesel! Nie jestem sama w swoim szaleństwie
Uciekam poczytać, trochę książkę, a trochę wątek
Miłej nocy!
Oj Ada, takie wątki są właśnie dla nas stworzone! Laski które kochają śluby i wesela już dawno mają wszystko obcykane, a my jak dzieci we mgle :P a tu na forum wszystko w pigułce :P
Cytat:
Ola tak muszę mieć żeby między nogi nie wchodziła bo muślin baaardzo delikatny jest
No, to mnie właśnie przekonało do halki. Wygoda.

26.10.2014

30.04.2015
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-25, 23:04   #3409
ttunia
Raczkowanie

tp forum jest po prostu genialne a właściwie to WY właśnie zamiast robić obliczenia do mgr cały wieczór siedze i czytam poprzedni wątek - oczy to mam już tak czerwone jak u królika ale nie moge sie oderwać :P
ttunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-26, 09:45   #3410
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Witam nowe Koleżanki
Ja swoją suknię też miałam modyfikowaną w salonie. Wszystko co trzeba było ukryć jest ukryte a wyeksponowane atuty Na przymiarce wyszło że lepiej będzie bardziej zabudować plecy i już w mojej mam taki dekolt z tyłu w literę v jak z przodu Pani Magda to czarodziejka ja taki pączuś a w sukni patrzyłam w lustro i normalnie widzę swoją twarz a reszta jakaś smukła i inna.

I powiem Wam że zaczynam mnie łapać stres 49dni
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-26, 10:43   #3411
melka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Witam nowe Koleżanki
Ja swoją suknię też miałam modyfikowaną w salonie. Wszystko co trzeba było ukryć jest ukryte a wyeksponowane atuty Na przymiarce wyszło że lepiej będzie bardziej zabudować plecy i już w mojej mam taki dekolt z tyłu w literę v jak z przodu Pani Magda to czarodziejka ja taki pączuś a w sukni patrzyłam w lustro i normalnie widzę swoją twarz a reszta jakaś smukła i inna.

I powiem Wam że zaczynam mnie łapać stres 49dni
Justynka a gdzie szyjesz suknie??
Ja to bym juz chciała miec wszystko za soba ale.. gdzie tam do wrzesnia
Stary 2015-02-26, 10:50   #3412
mogg
Zakorzenienie

Pazurki moge Wam polecic marcelina rawka swietnie robi na sadach ma salon tylko trzeba sie do niej duuuzo wczesmien umawiac bo ma mase klientek

moj telefon zjada literki i polskie znaki :/
Stary 2015-02-26, 11:08   #3413
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

i chyba sprawdzajac suknie mialam doczynienia z jakas podróbka bo faktyczmie po uscisku sie miela
Do prestizu poszlam przerabiac sukienke slubna swoja, co skutek przyniosl taki ze zostala dodatkowo zniszczona!
Lepiej zmien miejsce.
Jesli ona mowi ze mikado mnie sie bardziej tzn ze ma slabej jakosci, tani material.
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-26, 11:14   #3414
melka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
Do prestizu poszlam przerabiac sukienke slubna swoja, co skutek przyniosl taki ze zostala dodatkowo zniszczona!
Lepiej zmien miejsce.
Jesli ona mowi ze mikado mnie sie bardziej tzn ze ma slabej jakosci, tani material.
Mikonada, bardzo dziękuje za info. Wlasnie nie byłam do konca pewna tej krawcowej, bo jej nie znalam...a teraz już wiem

a o krawcowej ze strawczyna może słyszałyscie?
Stary 2015-02-26, 11:23   #3415
mogg
Zakorzenienie

tutaj kilka dziewczyn w tym ja szyjemy suknie u krawcoej nowin
Ja szyje, millsy oraz mahoniowa. Widziałyśmy o wychodzi spod rąk tej pani i będzie ok
Wpisz w neta - krawcowa nowiny i wyskoczy ci strona
Stary 2015-02-26, 11:28   #3416
antena22
Zadomowienie

Mozesz tez sprobowac w pracowni krawieckiej Anna na kosciuszki w Kielcach.Moja siostra szyla tam suknie i byla zadowolona
Stary 2015-02-26, 11:37   #3417
Nusia1988
Zadomowienie

Cytat:
o taką mam nadzieję że jak najbardziej zbliżoną do oryginału
Haha piąteczka mogg Będziemy miały bliźniacze suknie ale nie dziwię się że Cię ta urzekła..bo jest bosssska!
Powiedz mi tylko czy będziesz miała bardziej usztywniony gorset niż w oryginale? Bo ja co prawda o biust nie muszę się martwić bo raczej natura mi poskąpiła tak bardziej chciałabym ją dopasować w talii

Witam też wszystkie nowe PMki Widać że sezon ślubny za pasem
Nusia1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-26, 11:37   #3418
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antena22 Pokaż wiadomość
Mozesz tez sprobowac w pracowni krawieckiej Anna na kosciuszki w Kielcach.Moja siostra szyla tam suknie i byla zadowolona
tak - tam też słyszałam b.dobre opinie i koleżanka szyła i też była zadowolona
Stary 2015-02-26, 11:42   #3419
lyoness
Raczkowanie

Cytat:
tutaj kilka dziewczyn w tym ja szyjemy suknie u krawcoej nowin
Ja szyje, millsy oraz mahoniowa. Widziałyśmy o wychodzi spod rąk tej pani i będzie ok
Wpisz w neta - krawcowa nowiny i wyskoczy ci strona

po waszych wypowiedziach zaczelam rozwazac opcje uszycia sukienki, tylko nie wiem czy moja nieobecnosc na miejscu bylyby przeszkoda, jak czesto musicie odwiedzac krawcowa i ile wczesniej zamawialyscie suknie?
lyoness jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-26, 11:45   #3420
mahoniowa
Zadomowienie

Millsy też szyje na odległość.. ja byłam w listopadzie, pierwsza przymiarka dopiero pod koniec marca, w sumie już za miesiąc!

09.05.2015
mahoniowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości