|
|
#4051 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4053 |
|
BAN stały
|
Oj tam, u Kryśki głos się liczy przede wszystkim, całą resztę można wybaczyć
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4056 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już nawet byłam u stolarzy zamawiać, bo drewno i tylko drewno. Ale wyszło jak wyszło, że przedpokój nie-stary, że na drewnianą nas już nie stać, choć jak jeszcze było stac, to za płytka na pełny wysuw cichych prowadnic, że i tak by musieli zrobić szajskie, bo się nie da, bo czegoś tam nie produkuje producent, etc etc etc. I mnie najszło na modern design w tzw międzyczasie, więc dam se upust na komodzie (choć marzę o nowoczesnych krzesłach To jak tak lubisz, to oglądałaś JYSK? Gadają, że szajs tam jest, ale te drewniane komody sprawdzałam i solidne, i fajne prowadnice i nawet chciałam kupować bo była meeega obniżka, tylko wymiary złe Nie zmieściłaby się u nas http://jysk.pl/przechowywanie/komody...szuflady-cbraz Mój chuopin nazywa ten styl "rycerze króla artura" Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-26 o 13:53 |
||||
|
|
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noga spuchnięta, na zgięciu wielki siniak , chociaż uderzenia nie było, a lekarz nawet nie obejrzał, tylko kazał ćwiczyć mięśnie
|
|
#4058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też ostatnio mi się marzy modern, ale cóż to już chyba w następnym życiu ![]() Cytat:
ale Ci powiem, że niegłupie te jyskowskie mebelki, tzn. podobają mi się średnio, ale jak nic do tej pory pasują mi do wystroju etno kaszub dzięki bardzo, pojadę zmacać aaaa i kumpela kupiłam im ten nieszczęsny kajbel , to dopiero będzie wyglądać hamerykański kajbel na tle etno kaszub ![]() adkulinaria. u nas dziś, uwaga, tak, fasola no i znowu nie nadrobiłam, ale za to korzystając z pięknej pogody obyłam samochodową wycieczkę krajoznawczą
|
|
|
#4059 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Ja dostałam skierowanie na rehabilitację, w którym brak informacji, co to ma być za rehabilitacja, czy ma być przeprowadzona jednorazowo czy cyklicznie, brak też informacji, gdzie ewentualnie mogę się w tym celu zgłosić.
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma żadnego kodu? ![]() pewnie jakaś seria zabiegów a zgłosić się tam gdzie przyjmą od razu ja z ręką poszłam do ośrodka, gdzie mnie wzięli 'od ręki' masaż wirówkowy i elektrostymulacja
|
|
#4061 | |||
|
BAN stały
|
Aaaale?
Zebrało mi się na wspominki A to nie je aby tzw. safari? ![]() Świetna! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4062 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Głupia krowa wpisała mi na nim całkiem inne schorzenie niz to, z którym przyszłam i które miałam napisane na skierowaniu od ogólnego.
|
|
#4063 | |||
|
Panaroja
|
snad niczego
![]() Cytat:
Ona ma takie łapska z urodzenia , miała zanim zaczęla odwaznikami trenować . Od odważników mięśnie nie rosną . Cytat:
Cytat:
w temacie komód się nie wypowiem , gdyż albowiem nie mam o nim pojęcia , tak jak o innych sprawach meblowych ![]() niech już będzie ciepło
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4064 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
jak nie jadłam, bo gęba zaszyta i spuchnięta, to i był płaski
![]()
|
#4066 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4067 |
|
Panaroja
|
a no to masz w normie
moja trenerka od odważników jest wyższa ode mnie a dwa kilo lżejsza i smukła że
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4068 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Bynajmniej nie pocztowego
A ciepła to i ja bym chciała... żeby tak już założyć płaszcz... i pantofle....
|
#4069 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4070 |
|
Wtajemniczenie
|
Flo, bardzo proszę o przepisa na zioberka w kokakoli
![]() Zrobiłabym chłopu niespodziankę Miłęgo wieczoru całemu Baru
|
|
#4071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://boronappetit.blogspot.com/201...u-przepis.html nie wiem co wyjdzie ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
, wczoraj macałyśmy, ona mnie namawiała, a ja miałam wątpliwości2. no jak się nie ma co się lubi, trza docenić to co jest ![]() kurcze coraz bardziej podobają mi się te meble, pojechałabym jutro zmacać, ale mam wizytę u lekarza rehabilitanta (niestety baby , aż się boję )
|
|
|
#4072 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękować!
Za chwilę muszę coś zjeść i połknąć antybiotora. Na samą myśl robi mi się niedobrze. I po odwyku nie smakują mi słodycze. Czekolada też nie
|
|
#4073 | |||
|
BAN stały
|
U siostry kiedyś jadłem i tak, jak żeberek nie lubię, tak te były naprawdę pyszne (w rękawie robiła)
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego się nie cieszysz? antybiotyku współczuję Cytat:
![]() kosz na śmieci chcesz oglądać? no dobra, ale nie ma takiego w guglach, to jest podobne https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...4cfvM3R_5sCWDQ tylko mój jest 2x wyższy i ma też "stopę" z nierdzewki (chyba?)
|
|
|
#4075 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
nie, ona ma mi tylko zabiegi zapisać
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
2. tak myślałam, ale porcelanę mam od dość dawna , nawet zdążyła się już zepsuć
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2015-02-26 o 18:29 |
|
|
|
|
#4077 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Masz własną trenerkę Opowiadaj! Chyba, że to Śnieżka ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4078 | ||
|
BAN stały
|
A! To luz
![]() Cytat:
My raz mieliśmy, daaawno temu i jeden jedyny jak dotąd, bo nikomu nie smakował Cytat:
|
||
|
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubiłam takie co mój Dziadek robił, ale nie wiem dokładnie jak to robił i się nie dowiem już Babcia mi kiedyś tak mnie więcej podała jak zrobić, ale to tylko tak MNIEJ więcej no i tak mi takowe nie wyszło jakbym chciała, choć chyba częściowo wiem czemu, nic to będę nadal szukać, próbować, kiedyś wyjdzie mi idealne Idę grać z didką i Tżtem w Carcassonne i może potem jeszcze w Rummikub
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2015-02-26 o 20:47 |
|
|
|
|
#4080 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Flooooooooooo poka trampki, bo Huntery mnie nie interesują
Właśnie powtarzałam z dzieckiem geometrię i biologię- jestem zdziwiona, że tyle ze szkoły pamiętam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.

ja do wystroju wnętrz to mniej więcej tak jak i do baletu się nadaję, a i z robieniem na zamówienie wolę nie rydzykować, bo ja nie mam wyobraźni
) więc muszę widzieć przed zakupem
(ale też bez przesady) tak więc drewno
Gadają, że szajs tam jest, ale te drewniane komody sprawdzałam i solidne, i fajne prowadnice i nawet chciałam kupować bo była meeega obniżka, tylko wymiary złe
Nie zmieściłaby się u nas
, ale jadalna). Była też ostatnimi czasy ogórkowa i schabowe 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)