Sierpniowe mamusie 2015 - część III :) - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-26, 15:48   #1111
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)

Nom jak przyjdą to porobie foty i pokaże ale słodkie sa. I tanie były jsk za nowe .. hihi
A I jutro gina mam już się nie mogę doczekac
Stary 2015-02-26, 15:51   #1112
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
dd1dd o dobrego jadłaś na mieście?
wzięłam sobie zupkę - kwaśny kapuśniak faworki drobiowe z frytkami i surówką z marchewki i ciasto pyszne z kremami i orzeszkami oj dawno tyle nie zjadłam nic takiego specjalnego ale pyszne
Stary 2015-02-26, 15:57   #1113
roxana_lu
Zakorzenienie

A ja dzisiaj zjadłam rosołek i danie dnia było - schabowy, ziemniaczki i uwaga... MIZERIA myślałam, ze padnę

Barszczyk i pierogi do domu zabrałam.

A teraz siedzimy sobie w kinie, juniorowi niespodziankę zrobiliśmy i na pingwiny z Madagaskaru poszliśmy :P nie wiem jak przetrwam ten czas bo nie znoszę tej bajki

Gosienka podstawowe badania to te, ktore sa obowiązkowe i beda Cie informować w przychodni wiec spokojnie

A ja dzisiaj zamówiłam laktator medela swing, masc medela i sterylizator z Aventu chce jeszcze zamówić...

A po wynikach ide na ciuchy !

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 16:07   #1114
mms_22
Zakorzenienie

Jestem i ja

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Wiem , ale i tak mi smutno, że znowu sama zostaję, tzn bez męża No nic takie życie.
Współczuję Ci, ale przecież masz jeszcze nas Może marne pocieszenie, ale jak będzie Ci smutno, to może jakoś pomożemy

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
a zastanawiałyście się nad szczepieniami???
Ja Maję na wszystko szczepiłam łącznie z płatnymi pneumokokami...
A teraz jak słyszę tych rodziców co mówią że dzieci chore po szczepionkach to jestem w szoku, że ADHD może być po szczepionkach, coś z mózgiem itd...

A własnie mówią jutro w DDTVN będzie o szczepieniach bo ODRA juz jest w Niemczech, tam chyba rodzice nie szczepili na tą chorobę i juz się pojawiła.

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

no i...mogę się założyć że waniLINowy
1. ja raczej będę szczepiła dziecko... chociaż wszystko się jeszcze okaże wiem na pewno, że za tą pierwszą obowiazkową szczepionkę (nie wiem na co ona jest) będę płaciła, bo na NFZ dziecko kłują 3x, a prywatnie 1x... ale co do szczepionek, to będę się orientowała później

2. Z tą koleżanką z grupy Twojej małej, to faktycznie przykra sprawa ale wskórać pewnie nic się nie da, bo z tego co piszesz matka nie widzi problemu...

3. A jak przeczytałam o cukrze wanilinowym, to zrobiłam takie oczy ale dobrze wiedzieć

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam ja swojej teściowej nie znoszę, teścia tez nie cierpię i za rodzeństwem tżta tez nie przepadam jakim cudem z takiej rodziny sie taki fajny facet uchował, to ja nie wiem to chyba dzięki temu że mnie szybko na swojej drodze spotkał hehe

O matko, jakbyś czytała w moich myślach

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość

Ja właśnie mam ten pasek już jakiś czas. Też wszyscy mówili, że niemożliwe i za wcześnie ale jak odsłaniam brzuch to mówią, że rzeczywiście już jest widoczny.
No i też jestem z siebie dumna. Miałam trochę wyrzuty sumienia bo mieszkanie troszkę zapuściłam, ale nie byłam na siłach sprzątać wcześniej. Za to dziś już jest czyściutko i jeszcze słoneczko ładnie świeci
Czy któraś z Was nosiła lub planuje nosić swoje dzieciątko w chuście?
Cytat:
Napisane przez belleza_ines Pokaż wiadomość

Ja pasek już mam. Pępek powoli wychodzi mi coraz bardziej. Na początku pasek miałam tylko pod pępkiem, a od jakiegoś tygodnia zauważyłam, że i nad już jest bardziej widoczny.
no ja gdzieś czytałam, że ten pasek tak ok 15tc może się pojawiać, dlatego pytałam czy macie, bo ja jeszcze

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Sugar zdradziłaś nas ! Jesteś też na liście wrześniówek.
Żartuję
O, Rutkowski się znalazł

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

A tak poza tym, to wróciłam właśnie od mamy I miałam pyszny domowy obiad Pyszny żurek (robiony na zakwasie mojej mamy) i kopytka na słodko ale się najadłam

Pewnie posiedziałabym tam dłużej, ale spieszyłam się, żeby odebrać wyniki z moczu. Na szczęście wszystko wyszło w porządku, więc zapalenia nie mam, a ucisk w brzuchu i częste latanie do toalety może być spowodowane tym, że Ktosiek ułożył się tak, że uciska na pęcherz
No ale przy odbiorze wyników porozmawiałam sobie z moją położną, bo akurat była i dostałam od niej 2 płyty "Pielęgnacja noworodka i niemowlęcia" oraz "Ćwiczenia dla kobiet w ciąży" Zaraz sprawdzę co tam jest

a i zauważyłam, że rozmawiając o ciąży, położna mówiła tak, jakby mówiła o dziewczynce Nie wiem czy już mam takiego hopsa na punkcie płci, czy co...

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 16:08   #1115
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
wzięłam sobie zupkę - kwaśny kapuśniak faworki drobiowe z frytkami i surówką z marchewki i ciasto pyszne z kremami i orzeszkami oj dawno tyle nie zjadłam nic takiego specjalnego ale pyszne
ja jem mało i często więc talerz zupy by mi styknął. Teraz mi kązdy robi ochotę na frytki
Stary 2015-02-26, 16:09   #1116
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj zjadłam rosołek i danie dnia było - schabowy, ziemniaczki i uwaga... MIZERIA myślałam, ze padnę

A teraz siedzimy sobie w kinie, juniorowi niespodziankę zrobiliśmy i na pingwiny z Madagaskaru poszliśmy :P nie wiem jak przetrwam ten czas bo nie znoszę tej bajki

Gosienka podstawowe badania to te, ktore sa obowiązkowe i beda Cie informować w przychodni wiec spokojnie

A ja dzisiaj zamówiłam laktator medela swing, masc medela i sterylizator z Aventu chce jeszcze zamówić...

Nic tylko o jedzeniu aż bym znowu coś zjadła Ahh .. ja z takich sprzętów potrzebuje podgrzewacz
Ale kupię używany
Stary 2015-02-26, 16:12   #1117
goooosienka
Zakorzenienie

Cytat:
ja też jadłąm na mieście, objadłam się jak świnka

to do kogo w końcu marudzisz ? a tak serio to przestań, pewnie rośnie powolutku sobie

kopytki

jakiego bloga? rosi: podzielisz się linkiem ? czy go skasowałaś ?

iwo: dla dziewczynki mąż wymyślił, ja miałam z 5 innych Gabryś ładnie ale moja teściowa to Gabryśka więc tego....

fajne zakupy

a Ty sierotko kulinarna! wyglądają smakowicie
To zapraszam, podzielę się!

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Zapomniałam się jeszcze pochwalić że wczoraj w Carrefourze trafiłam na mega przeceny ubranek dla dzieci, wzięłam dwie pary legginsów, 3 bodziaki, jeden pajacyk z zakrytymi nóżkami i 6 par skarpetek i zapłaciłam 47 zł

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:

A teraz siedzimy sobie w kinie, juniorowi niespodziankę zrobiliśmy i na pingwiny z Madagaskaru poszliśmy nie wiem jak przetrwam ten czas bo nie znoszę tej bajki

Aaaa to tak właśnie myślałam żeby obowiązkowe zrobić a resztę nie

magister kosmetologii
nauczyciel akademicki
goooosienka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-26, 16:14   #1118
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Gosia pisała o stołówce studenckiej . Ja uwielbiam takie jedzenie z barów mlecznych . Może to dziwne ale nawet najdroższe i najbardziej wykwintne jedzenie z super restauracji nie smakuje mi tak jak grochówka czy mielony kapustka i ziemniaczki z baru mlecznego
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 16:19   #1119
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goooosienka Pokaż wiadomość
To zapraszam, podzielę się!

Zapomniałam się jeszcze pochwalić że wczoraj w Carrefourze trafiłam na mega przeceny ubranek dla dzieci, wzięłam dwie pary legginsów, 3 bodziaki, jeden pajacyk z zakrytymi nóżkami i 6 par skarpetek i zapłaciłam 47 zł
lecę
to zakupy Ci się udały

Roxana jaki ten sterylizator będziesz brać?
wczoraj mi przyszły butelki i podgrzewacz z aventa
Stary 2015-02-26, 16:20   #1120
goooosienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Gosia pisała o stołówce studenckiej . Ja uwielbiam takie jedzenie z barów mlecznych . Może to dziwne ale nawet najdroższe i najbardziej wykwintne jedzenie z super restauracji nie smakuje mi tak jak grochówka czy mielony kapustka i ziemniaczki z baru mlecznego
Powiem Ci ze na ten stołówce tylko zupa jest dobra no i gołąbki, bo jakieś kotlety czy frytki są paskudne

magister kosmetologii
nauczyciel akademicki
goooosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 16:22   #1121
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
Pewnie posiedziałabym tam dłużej, ale spieszyłam się, żeby odebrać wyniki z moczu. Na szczęście wszystko wyszło w porządku, więc zapalenia nie mam, a ucisk w brzuchu i częste latanie do toalety może być spowodowane tym, że Ktosiek ułożył się tak, że uciska na pęcherz
No ale przy odbiorze wyników porozmawiałam sobie z moją położną, bo akurat była i dostałam od niej 2 płyty "Pielęgnacja noworodka i niemowlęcia" oraz "Ćwiczenia dla kobiet w ciąży" Zaraz sprawdzę co tam jest
to dobrze, że nie ma zapalenia
ja jednak jutro pojadę oddać siuśki i na morfologię, wykorzystam to, że mąż jest i niech mnie zawiezie bo w pn i wt go nie będzie a boję się, że padnę tam na czczo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-26, 16:27   #1122
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam szybkie zupy robię w szybkowarze mały tez tylko zupy jada- biedny mąż p.s a Ty nie miałaś dziś zbijać bąków u teściówki
Miałam ale czekałam cały dzień na kuriera i jutro jadę
Stary 2015-02-26, 16:28   #1123
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Cytat:
Powiem Ci ze na ten stołówce tylko zupa jest dobra no i gołąbki, bo jakieś kotlety czy frytki są paskudne
Ja w Kielcach jak kiedys mieszkałam miałam taki bar mleczny gdzie wszystko było mega pycha i do tego bardzo tanie. Za dwudaniowy obiad płaciłam 9 zl
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 16:33   #1124
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam szybkie zupy robię w szybkowarze mały tez tylko zupy jada- biedny mąż p.s a Ty nie miałaś dziś zbijać bąków u teściówki
Cytat:
lecę
to zakupy Ci się udały

Roxana jaki ten sterylizator będziesz brać?
wczoraj mi przyszły butelki i podgrzewacz z aventa
Widzę, że Ty szalejesz nie tylko z ubrankami

mms_22 żaden Rutkowski ! Przez przypadek zauważyłam

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

http://allegro.pl/billy-bob-smoczek-...2,1&bi_c=16749

patrzcie na to blee

Edytowane przez Jess922
Czas edycji: 2015-02-26 o 16:31
Jess922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 16:33   #1125
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
nie lubię cię

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

taki żarcik
SIEMKA PONOWNIE

hahh nie obrażam się ale szczerze polecam -> idealny prezent na dzień kobiet a myjący myje też czystą wodą i super przy małym dziecku co chodzi i bierze wszystko z podłóg
12mu05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 16:38   #1126
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:

mms_22 żaden Rutkowski ! Przez przypadek zauważyłam

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

http://allegro.pl/billy-bob-smoczek-...2,1&bi_c=16749

patrzcie na to blee

haha żartowałam oczywiście

a co do smoczka, to jakoś nie wygląda mi na "uspokajający" obrzydliwy

Igorek

Stary 2015-02-26, 16:38   #1127
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość

Pisz co u Ciebie i czemu tak rzadko zaglądasz ?

Springtime juz dawno nie było. Ciekawe co u jej dziewczynek
No u mnie czasu brak na wszystko Co nadrobię to junior coś chce, jak uda mi się go uspać, ugotować obiad, wysprzątać i ogarnąć biznes to lecę do Was a tam znów z 5 stron ii tak w kółko

ale codzień się motywuję by się częściej odzywać bo super tematy

ja teraz przygotowuję nas pomału do przeprowadzki, co nie jest łatwe z naszym sklepikiem i jeszcze muszę naprędce wystawiać aukcję z używanymi ciuszkami, bo od takich zaczynałam działalność jeszcze jakw tamtej ciąży byłam, a potem nowe rzeczy i reszt używek <pewnie koło 1000 najlepszych ciuszków H&M C&M s.Oliver Topolino itp> mi siedzi w mieszkaniu i piwnicy, a nie chcemy tego tergać na nowe mieszkanie, więc codzień siedzę jeszcze przy tym no aż mi sił brak.... ale byle do kwietnia
Stary 2015-02-26, 16:40   #1128
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że Ty szalejesz nie tylko z ubrankami

[/COLOR]http://allegro.pl/billy-bob-smoczek-...2,1&bi_c=16749

patrzcie na to blee
straszne to

a czy ja wiem czy szaleję niech sobie leżą te rzeczy, później jakby mi przyszło wszystko na raz kupować to by mi włosy stanęły od kwoty a tak powoli pojedyncze rzeczy co miesiąc i tak się nie odczuje
Stary 2015-02-26, 16:42   #1129
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
straszne to

a czy ja wiem czy szaleję niech sobie leżą te rzeczy, później jakby mi przyszło wszystko na raz kupować to by mi włosy stanęły od kwoty a tak powoli pojedyncze rzeczy co miesiąc i tak się nie odczuje
rozwaliła mnie ta minka

Co racja to racja

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-26, 16:43   #1130
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
niech sobie jest ,zanim my urodzimy juz zdazy przejsc.
ja nie bede szczepic na nic platnego!zaszczepilam remka na rota ,dostal tego w 10mcu zycia takze oprocz szczepionki za 1000zl z kwalakiem musialam zaplacic za swoj pobyt ws zpitalu a bylismy 2x bo go nie doleczyli+leki na doleczenie po....ta szczepionka z DTP czy jakos tak , 3pak tez nie taka bezpieczna kolezanka nie zaszczepila corki i teraz pediatra sie buldoczy no jak to tak..ze sanepid ze to ze tamto a dziecko ,pierwsza corka ma powiklania zaburzenia zachowania,przeciez to ma wplyw na mozg juz zczepionki w 1 dobie zycia moga powodowac uszkodzenie mozgu te przeciw wzw....dlatego drugiej nie chciala juz szczepic,TEMAT RZEKA.

co do porzadków ,to zawsze jak ogladam perfekcyjna nachodzi mnie na sprzataniealbo jak mi sie wlasnie nie chce to wlaczam na tvn palyer i jade..
12mu05 fajny taki robot sprzatajacy,zwlaszcza w ciazy
majka niestety niektorzy ludzie maja mega talent do robienia balaganu
moze ich relacje rodzinne tez nie sa najlepsze skoro syn odpicowany a corka zaniedbana?cos nie halo,zaproponuj mzoe spotkanie w innym miejscu,napisz co wymyslilyscie.jaką tzreba byc egoistka i leniem zeby tak zaniedbywac dziecko..jak widac zarobki nie maja to nic wspolnego z kultura i higiena osobistą. ze takimi gops sie nie interesuje..a powinien.

fiona27 wspolczuje ze maz musi tak daleko i na tak dlugo jechac...coz a podle czasy ze u nas nie mozna godnie zyc..

dziewczyny doradzcie,w pon bylam na zebraniu w przedszkolu no i panie wymyslily wycieczke do wroclawskiego zoo ,od nas 180km na dzien matki i dziecka,super sprawa ,nie jakos drogo ale to bedzie dopiero 15 czerwca,ja nie pojade, co myslicie?
to juz 3 trymestr, chyba 8mc.,nie chce nikomu sprawiac problemu bo moga byc upaly a tam jest b.duzo chodzenia.....
zdecydowac sie tzreba do pon..
apropo wycieczki... różnie możesz się czuć.. choć ja w 8miesiącu samolotem leciałam do Polski i mega tur przez tydzień po rodzinie z takim brzuchalem zaliczyłam i dałam radę a 180km to tez nie jakos strasznie a w zoo mozesz sobie zawsze gdzies przysiaść a po ciazy z 2 dzieciakow to juz chyba nigdzie sie nie ruszysz
a z drugiej strony, jak czasem się puchnie i nie da sie nigdzie wyjsc... no coz.. ciezka decyzja ;-) ale na pewno dobrą decyzję podejmiesz
Stary 2015-02-26, 16:44   #1131
mms_22
Zakorzenienie

No właśnie co z Springtime??? Nie wiem czy Ona w ogóle była w tej części? Mam nadzieję, ze tylko odpoczywa i że wróci do nas z dobrymi wieściami...

Igorek

Stary 2015-02-26, 16:47   #1132
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Przez te wszystkie nerwy stresy zabieganie zapomniałam że w ciazy jestem . Przypominam sobie dopiero jak mi dzidzia kopniaki strzela . Dzisiaj wyjątkowo mi w brzuchu szaleje
No i jak mi sie slabo robi to wtedy też
NIESPODZIEWAJKA wracajcie do zdrowia i sił a jesteś strasznie dzielna kobietka i GRATULUJE takich kopniaczków klask i:

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:

zazdroszczę...
hihi nie zazdrość, tylko zażycz sobie jako prezent na urodzenie dziecka moja SCOOBA kurier zostawil u sasiadów jak ja na porodówce walczyłam i uważam że to lepszy prezent niż jakieś kolczyki czy inne gadżety
Stary 2015-02-26, 16:49   #1133
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie co z Springtime??? Nie wiem czy Ona w ogóle była w tej części? Mam nadzieję, ze tylko odpoczywa i że wróci do nas z dobrymi wieściami...
Ona coś pisała, że działkę urządzają, to pewnie tym jest zajęta
Stary 2015-02-26, 16:52   #1134
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
idę obiadek pichcić

Kurczak w sosie słodko kwaśnym z papryką i cebulką, ziemniaczki i sałatka domowa
jakii OBIADDDD :s lina:

ja dziś robiłam racuszki z jabłkiem nie powiem też mniam mniam były ale teraz włączył mi się już mega GŁODOMOREM a i chlebus z biala kielbaska gotowana juz zaliczyłam i dalej jestem GŁOOOOODNA!!!!!!!!!:prosi :

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam ja swojej teściowej nie znoszę, teścia tez nie cierpię i za rodzeństwem tżta tez nie przepadam jakim cudem z takiej rodziny sie taki fajny facet uchował, to ja nie wiem to chyba dzięki temu że mnie szybko na swojej drodze spotkał hehe
hahah
Wy to macie przejścia z teściowymi a powiem Wam, że moja teściowa jest fajna ;-) w nic się nie wtrąca i jest strasznie dobroduszna gorzej z moją mama bo ta odwrotnie...
Stary 2015-02-26, 16:54   #1135
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Ona coś pisała, że działkę urządzają, to pewnie tym jest zajęta
a może

Ja przeglądnęłam szybko te dwie płytki od położnej W sumie 2 godz z życia wyjęte, więc dokładne oglądanie odłożę sobie na inny dzień Ogólnie fajne Fakt faktem reklamuje się tam alantan, ale te propozycje ćwiczeń dla kobiet w ciąży są całkiem, całkiem Fajnie wytłumaczone i zademonstrowane

Igorek

Stary 2015-02-26, 16:54   #1136
sandeo
Zadomowienie

Cytat:
Jak obiecałam wrzucam zdjęcie szaszłyków, wyszły bardzo smaczne, dziękuję za radę z podduszaniem ich na patelni przed usmażeniem
No prosze jaka zdolniacha!
Stary 2015-02-26, 17:00   #1137
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
roxana_lu pochwal się poźniej co fajnego na mieście zjadłaś
Nie wiem naprawdę jak mam się opanować, ale jestem opętana przez jedzenie
ja tez jestem opętana rano jak wstanę to pierwsze o czym myślę to CO ZJESC potem myśle CO NA OBIAD, a zaraz potem się juz zastanawiam nad KOLACJA

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Szału wielkiego nie ma, bo jeszcze znam płci:/ a szkoda, bo nie było tyle pięknych rzeczy, a ja nie wiem dla kogo kupuję... aaa wiem tylko tyle że dla dziecka
ale takie już wzięłam:
http://www.hm.com/pl/product/87231?article=87231-A
http://www.hm.com/pl/product/30961?article=30961-M
http://www.hm.com/pl/product/09951?a...rticle=09951-P
http://www.hm.com/pl/product/65836?article=65836-C kilka wzięłam takich z wyprzedaży białych z nadrukami.
Niestety nie wszystko wstawiłam, bo z wyprzedażowych nie mogę znaleźć fotek, a dziś nie mam siły ich cykać

jakie śliczne

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Tak wiem, tylko w ostatnią sobotę mąż umówił sie z kolegą, średnio miałam ochotę wychodzić na miasto, no ale, że dawno nie wychodziliśmy nigdzie to stwierdziłam, że nic mi się nie stanie i pojechaliśmy posiedzieć do baru. Nawet było w miarę, potem okazało się, że ten kolega czegoś z domu zapomniał i poprosił nas, żebyśmy go podwieźli, a jak już byliśmy na miejscu to nas zaprosił i wyjął jakąś czysta.... no niby po kieliszeczku.... do 23 byłam cierpliwa, myślę sobie...a od czasu do czasu może. W końcu jakoś o 23.30 mówie, chodz już jedziemy, bo zmęczona jestem do tego brzuch zaczął mnie boleć (może z nerwów) a ten jeszcze trochę, jeszcze po jednych, już tam się pokłuciliśmy, zeszło tak z godzinę jeszcze.... myślałam, że już mu sie tam oberwie.... wróciliśmy to było po 1....a ja z tym nerwów potem zasnąć znowu nie mogłam... i cała niedziela była ,,cicha''/.

I jak ma teraz być tam samo to chyba lepiej niech sobie sam jedzie.
Niestety chłop nigdy nie zrozumie, jak czuje się kobieta w ciąży jak bedzie mial mega kaca to mu powieedz, że teraz Ty sie tak czujesz codzien i nie masz sily na wypady i balangi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-26, 17:04   #1138
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
Jestem i ja

Współczuję Ci, ale przecież masz jeszcze nas Może marne pocieszenie, ale jak będzie Ci smutno, to może jakoś pomożemy

1. ja raczej będę szczepiła dziecko... chociaż wszystko się jeszcze okaże wiem na pewno, że za tą pierwszą obowiazkową szczepionkę (nie wiem na co ona jest) będę płaciła, bo na NFZ dziecko kłują 3x, a prywatnie 1x... ale co do szczepionek, to będę się orientowała później

2. Z tą koleżanką z grupy Twojej małej, to faktycznie przykra sprawa ale wskórać pewnie nic się nie da, bo z tego co piszesz matka nie widzi problemu...

3. A jak przeczytałam o cukrze wanilinowym, to zrobiłam takie oczy ale dobrze wiedzieć

O matko, jakbyś czytała w moich myślach

no ja gdzieś czytałam, że ten pasek tak ok 15tc może się pojawiać, dlatego pytałam czy macie, bo ja jeszcze

O, Rutkowski się znalazł

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

A tak poza tym, to wróciłam właśnie od mamy I miałam pyszny domowy obiad Pyszny żurek (robiony na zakwasie mojej mamy) i kopytka na słodko ale się najadłam

a i zauważyłam, że rozmawiając o ciąży, położna mówiła tak, jakby mówiła o dziewczynce Nie wiem czy już mam takiego hopsa na punkcie płci, czy co...
ŻUREK NA ZAKWASIE!!!!!!1

i super że wyniki wporządku a Ktosiek moglby sobie lepsze miesce znaleźć

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

hahaah w końcu mogłam się odezwać bo coś przystopowałyście

a teraz jak ja jestem, to standardowo nikogo nie ma :-(
Stary 2015-02-26, 17:06   #1139
Jess922
Zakorzenienie

A mnie naszła ochota na bułkę z... miodem
Stary 2015-02-26, 17:08   #1140
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 12mu05 Pokaż wiadomość
ŻUREK NA ZAKWASIE!!!!!!1

i super że wyniki wporządku a Ktosiek moglby sobie lepsze miesce znaleźć

żurek był 1 klasa dodam jeszcze, że był z jajkiem, kiełbaską wiejską i złotymi skwarkami

a co do miejsca... hmmm... pewnie część z Was już widziała, ale coś Wam pokażę :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 367922b1569967e429b0339db075ec19.jpg (32,0 KB, 31 załadowań)

Igorek

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości