|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015-cz.7
Cytat:
kazali mi się zgłosić 1 marca ![]() jak uda Ci się go pobrać to możesz wykorzystać rabat przy kolejnych zakupach
Edytowane przez TienShan Czas edycji: 2015-02-27 o 09:02 |
|
|
|
|
#332 |
|
Rozeznanie
|
Ahh i zapomniałam! Byłam na SR wczoraj - całkiem spoko było
![]() Hanka - trzymaj się dzielnie! Będziesz po opieką lekarzy więc na pewno wszystko będzie dobrze! Truskawka - gratuluję wizyty i dziewuchy
|
#333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Skąd na allegro kupowałyście koszule do porodu/karmienia? Zarzuci któraś jakimś fajnym i tanim linkiem? ![]()
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
Do tej pory 100 zł a teraz 130 ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Kupowalyscie sukienki na all ciążowe takie na co dzień? Możecie polecić sprzedawcę? |
|
|
|
#335 |
|
Zadomowienie
|
hanka trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, to dobry szpital i napewno dobrze się wami zaopiekują
bosheee dziewczyny mozna coś zrobić z chrapaniem? Przez mojego tż robię się mega rannym ptaszkiem nie mogę wytrzymać takie wydaje z siebie dźwięki
|
#336 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
Też wczoraj byłam i też było całkiem spoko.
|
|
|
|
|
#337 |
|
Zadomowienie
|
Hanka kciuki, będziesz pod dobra opieką więc musi być dobrze.
A Mnie takie skurcze w łydki łapią w nocy,pije magnez, nawet sok pomidorowy bo ma potas i nic a to tak boli co jeszcze moge brac
|
#338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się po śniadaniu, zaraz idę się ogarnąć i jadę po wypis i wyniki a potem na wizytę. ![]() Haniu Będzie dobrze, w szpitalu będziesz pod stałą opieką. ![]() A co to znaczy, że będą rozwiązywać wcześniej, tzn kiedy? Jestem z Tobą duchem, naprawdę wszystko będzie ok ![]() Nie ukrywam, że wpadam w lekkiego doła, że muszę leżeć i nic nie robić. Nie lubię być na czyjejś łasce. ![]() Czuje się niepotrzebna, po protu... ![]() Moi rodzice mi sprawili przykrość, bo nie chcą przyjechać, znów mi wyjechali z tekstem, że oni kasy nie mają.
|
#340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i jak śpi na boku to nie chrapie...Laski co to znaczy - całkiem spoko?! Opowiadać czego się dowiedziałyście na SR
|
|
#341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
![]() dzieki za linka
|
|
#342 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za zakup wózka ![]() Cytat:
Cytat:
a jak zaczyna to dostaje szczała u jest spokój Jedna suszarka prania do wyprasowania mi została więc ufff
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|||
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zwykłe usg, bo 3d kosztowało 200 zł to teraz pewnie ze 260 trzeba będzie za 3d zapłacić. Spora podwyżka moim zdaniem.---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Aż z ciekawości sprawdziłam i cena 3d została jak poprzednio, czyli tylko zwykłe zdrożało. |
|
|
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kwoty kuponu to nie wiem od czego zależy może od obrotuy na koncie bo z tych kont sprzedajemy i mamy jeszcze jedno z którego jest najwiięcej obrotu ale nie dostałam tam kuponu. |
|
|
|
|
#346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a to współczuję nie wiem, a może jakiś żel chłodzacy??
|
|
#347 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale u nas super cena, bo znajomy znajomych No jestem baaardzo szczęśliwa bo to 500 zł taniej niż u innych ![]() Ale chyba nie na tej samej? ;> Cytat:
![]() No ja zapamiętałam, że seks wskazany żeby ćwiczyć mięśnie i się do porodu przygotować Wpierw się przedstawialiśmy, mówiliśmy jak przeżywamy ciążę i czego oczekujemy od SR. Potem omawialiśmy jak ciążę przeżywa mężczyzna, że obecnie się zmieniło dużo, bo kiedyś to kobiety wspierały kobietę w ciąży, a teraz ten obowiązek spadł na męża. Potem jak kobiety ciążę przeżywają...Trochę pokręciliśmy bioderkami, chwilkę poćwiczyliśmy (tzn. no pokazała nam ćwiczenia które warto wykonywać - kręcenie miednicą, dyndanie brzuchem na klęczkach ;P). Podotykałyśmy się trochę - kości miednicy, guzki w pośladkach, spojenie łonowe. Poćwiczyłyśmy mięśnie kegla. Wyjaśniła nam też, jak nie zawężać kanału rodnego - jasna twarz! (bo mięśnie wokół ust są lustrzane do mięśni kegla, i napinając usta napinamy również je), najlepiej rodzić NIE NA PLECACH - bo leżąc na plecach uciskamy gość ogonową, która nie może się odgiąć i przez to zawężamy sobie kanał rodny, no i żeby nóg nie trzymać rozwartych, tylko jak najbliżej siebie damy rady, bo wtedy te guzki pośladkowe są odchylone i to powiększa kanał rodny ![]() No, to przekazałam chyba całą wiedzę ![]() ![]() A i przyszły z allegro zamówienia od Justine i Magmaris - wszystko piękne!!
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Jagodowa może aspargin?
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Crumble cenne rady
Dziwna sprawa. Dostałam maila, że mam do odebrania kupon na 50zł, że mam wejść w aplikację i go pobrać a jego tam nie ma Why?! Ja chcę ten kupon ![]() edit: chyba, że rzeczywiście 1 marca go dostanę, byłoby super Fistaszku - można go wykorzystać robiąc zakupy u różnych sprzedawców czy to musi być u jednego??
Edytowane przez TienShan Czas edycji: 2015-02-27 o 09:36 |
|
|
|
#351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam pakiet z pracy i jeszcze za nic nie płaciłam na szczęście Tylko z terminami słaboCytat:
nieźle z tymi pozycjami do porodu, warto jednak się przejsc do tej SR
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Idę się ogarnąć i jadę.
Trzymajcie kciuki. Mam nadzieje, że mój gin potraktuje szpital poważnie, bo jak mu na ostatniej wizycie zgłaszałam nieprawidłowości to to olał -.-'
|
#353 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Wczoraj opróżniałam szafy i ogólnie cały pokoik. Ale mąż oczywiście uważa, że to on ma prawo być wielce zmęczony, bo z pracy wraca. Wkurza mnie czasem.
|
|
|
|
|
#354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U kilku i może być tylko 14 transakcji czyli 14 różnych przedmiotów. |
|
|
|
|
#355 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() za zakupy Ja dziś prawie nie spałam. Nic mi nie dolegało, ale rzucałam się jak płotka. Chyba zaraz walnę sobie drzemkę
|
|||||
|
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#357 |
|
Raczkowanie
|
Hej.
Już dawno nic nie pisałam. Ale u mnie jest wszystko ok. Już zdrowa tylko trochę z zatokami ale ogólnie spoko. W poniedzialek wybieram sie na wizytę Syn mój czasem wali głową w pęcherz dosłownie. Generalnie opanowane to moje dziecko. Byłam na zwiedzaniu szpitala i wiemy już gdzie chcemy rodzić; ) Jeszcze mnóstwo rzeczy mam do kupienia w tym pościel i aptekę. Kupiłam też śliczny kocyk minky Za Hanie trzymam kciuki. I za wszystkie szyjki ci by się nie otwierały. |
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Mam głupie pytanie
![]() Jak kupujecie staniki? Bo ja mam teraz z Alles Mama 70 E, i widzę że już jest za ciasny. Się zmierzyłam i pod biustem mam 76 cm, a w biuście 95. I nie wiem czy wg ich rozmiarówki kupić 70 G, czy 75 D ![]() A TŻ mi w sklepie stacjonarnym nie pozwoli kupić -.-' Bo mam leżeć. A ja stanika potrzebuje... i nie ukrywam na allegro z tej firmy są tańsze. Ratunku. Zawsze mi brafitterka pomagała, a teraz lipa.
|
#360 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio kupiłam pampersy na promocji mega w Almie w Krakowie 44zl za 78 premium care. Cena spoko.
New baby już nie było a też ta zielona seria była w promocji. Co do kuponów nie dostałam ![]() Poszukam w mailach. Jestem wierny allegrowicz. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

kazali mi się zgłosić 1 marca 

nie mogę wytrzymać takie wydaje z siebie dźwięki
co jeszcze moge brac

za zakup wózka
a jak zaczyna to dostaje szczała u jest spokój