Mamusie Lipcowe 2015, cz.2 :) - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-26, 23:13   #3391
Aviskowa
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowe 2015, cz.2 :)

Kolorowych snów.

http://fajnamama.pl/suwaczki/4qwdu63.png
Aviskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 23:15   #3392
fuertka88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elinka21 Pokaż wiadomość
Ja po wizycie tak jak myslalam bez usg tydzien temu polowkowe mialam i to dlatego. Jedynie bylo zmierzenie szyjki ma 36mm i badanie na fotelu.
W 27 tyg dostane steryd na rozwiniecie pucek u maluszka a to dlatego ze mam przrgrode w macicy, steryd tak zapobiegawczo gdy by cos zaczelo sie dziac wczesniej.
No i kolejna wizyta 20.03 Fuertka duzo sie nie pomylilas jeden dzien tylko
Cieszę się, że wszystko ok i zaraz dopisuję wizytę
28.01 - Pierwsze ruchy

16.05 - 32t1d/40
Nasze 1860g i 1810g szczęścia

fuertka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 23:17   #3393
ewelina1988_20
Rozeznanie

Ale mam ostatnio roboty... Znajomym wypisuje aplikacje o prace teraz inni dostali list ze maja zwolnić mieszkanie w ciagu 2 miesięcy a nie stać ich na wynajem nowego i wypisałam im aplikacje o m socjalne powinni dostać bo maja 3 dzieci i jutro idziemy do urzędu spróbować cos zdziałać. Czasami mam dość ale lubię pomagać. Tylko denerwuje mnie ze niektórzy sa tu dłużej niż ja a języka nadal zero:/ rozumiem starszych ludzi ale tych młodych juz nie bo po 8 latach powinni juz sami sobie sprawy załatwiać a tu nic tylko proszą o pomoc...
Mam nadzieje ze jak to załatwię to do porodu bede mieć spokój
ewelina1988_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 23:17   #3394
elinka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PalinKa_88 Pokaż wiadomość
To prawda. I w szpitalu tez tak mówili, że to zapobiega skurczom. Myślę że mniejsze zło wziąć, niż cierpieć
Milej nocki :-*
Tez tak mysle ze mbiejsze zlo wziasc, a ze dzidzia bedzie miala obnizobe napiecie miesniowe to nic pewnego

Co serce pokochało, rozum nigdy nie wymaże ...
25.03.14
elinka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 05:02   #3395
Kropkaa
Rozeznanie

Witam,

wpadłam tylko napisać że córka zgotowała mi prawdziwe popołudnie bo nie spała od 13 do 21.30 myślałam że pójdzie na drzemkę przynajmniej na 30 min ale nie Także padam na twarz i idę spac bo w nocy pewnie pobudka

Dziś są urodziny mojego męża i idziemy coś zjeść razem z teściami.

Zapuszczam paznokcie dzień:2
Kropkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 07:34   #3396
aga00100
Raczkowanie

Witam z rana.dziś znowu parę spraw do załatwienia na mieście to od rana pobudka i na wysokie obroty.

Pisałyście o wyglądzie w ciąży,ja mimo że będę mieć synka nie czuje się jakaś super piękna,ale zawsze mogłoby być gorzej więc nie narzekam.
Fakt że czuję się coraz grubsza no ale tego się nie uniknie,na skórę ani włosy narzekać nie mogę.Zafarbowanie włosów bardzo podniosło moją samoocene jednak niz chodzenie w już wielkimi odrostami. a maly zaczął już coraz mocniej kopać że często czuć go nie tylko w środku ale jak rękę przyłożę więc mam nadzieje że farbowanie mu nie zaszkodziło.

udanego dnia życzę
aga00100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 08:09   #3397
martynka2812
Raczkowanie

Ja duzej roznicy nie widze poza tym, ze sie czuje jak bania paznokcie na poczatku mialam slabsze ale treaz sie unormowalo, w ogole ciaza jakos u mnie przebiega prawie bezobjawowo.
martynka2812 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 08:11   #3398
Strobiluska
Zadomowienie

Witam,
Ja nie wiem, kto u mnie pomieszkuje.... Ale włosy mam okropne, co by wskazywało na dziewczynkę, mam niezła cerę, co raczej na chłopca, włosy na nogach rosną mi jak głupie, co znowu przemawia za chłopcem, ale pierwszy kopniak był po prawej stroni, co wskazuje na dziewczynkę.... Jedzeniowe tez trudno stwierdzić, bo potrafię zjeść kabanosa i zagryźć Michałkiem

Pisaliście wcześniej o muzyce, my z mężem oboje słuchamy cięższych gatunków, ja dodatkowo gram na gitarze (mam nadzieje,ze Maluszek lubi te dźwięki,bo gram mu czasem w ciąży, ale trochę spokojniej ) i zobaczcie co upolowalam na Allegro za złotówkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (67,3 KB, 17 załadowań)

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 08:16   #3399
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

Dzień dobry!
Moja mała tak się wczoraj poznym wieczorem rozszalała, że nie moglam zasnać (nigdy wiecej słodkiego chai latte na noc!).
Miałam wczoraj spotkanie z wynajętą położną. Jestem zachwycona. Czuję się w końcu uspokojona. Ponad godzinę z nią rozmawiałam. Jestem wstępnia umówiona na znieczulenie do porodu, gaz rozweselający i będziemy probować uniknąć nacinania krocza. Pokazała mi specjalne techniki masażu oraz punkty do uciskania, które mają zahamować mdlosci. Pokazała mi sale porodowe i sale poporodowe. Caly szpital bardziej przypoimna hotel- zdecydowanie ładniej niż w Leśnej Górze .

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
Witam,
Ja nie wiem, kto u mnie pomieszkuje.... Ale włosy mam okropne, co by wskazywało na dziewczynkę, mam niezła cerę, co raczej na chłopca, włosy na nogach rosną mi jak głupie, co znowu przemawia za chłopcem, ale pierwszy kopniak był po prawej stroni, co wskazuje na dziewczynkę.... Jedzeniowe tez trudno stwierdzić, bo potrafię zjeść kabanosa i zagryźć Michałkiem

Pisaliście wcześniej o muzyce, my z mężem oboje słuchamy cięższych gatunków, ja dodatkowo gram na gitarze (mam nadzieje,ze Maluszek lubi te dźwięki,bo gram mu czasem w ciąży, ale trochę spokojniej ) i zobaczcie co upolowalam na Allegro za złotówkę
Ja mam dziewczynkę, a włosy mam przepiękne, cera się poprawiła, włosy też rosną duuuuzo szybciej (wszędzie) i całkowicie odrzuciło mnie od słodkiego. Jedyne co to kształt brzucha mam na dziewczynkę, bo nie jest spiczasty, tylko okrągły

happiness is on the way.
mcdulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 08:36   #3400
Sarrai
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez la_gata Pokaż wiadomość

a teraz pytanie z serii zabobonów:

Przyszłe mamusie chłopców, czujecie się piękniejsze w ciąży?
a mamusie dziewczynek mniej piękne?

Ja się czuję okropnie nieatrakcyjnie, brzuch mam olbrzymi już... cycki wielkie, mam wrażenie że nooo grawitacja musi zadziałać i z lekka obwisłe... cera i włosy ok ale zaczęłam o nie dbać (nakładam olej, kallosa, nie suszę suszarką i nie rozczesuje na mokro, na twarz maseczki2 razy w tyg. - t0 jedyne pocieszenie)... ale ogólnie kiepsko i stwierdzam, że nie mam już się w co ubierać.. jeszcze jakbym w domu siedziała to pal licho no ale do pracy jakoś ubrać się trzeba....a w legginsach nie pojdę :/

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Ja nie wiem na kogo czekam ale piękniejsza na pewno sie nie czuje.
Mam wrazenie, że twarz, włosy, skóra są bez zmian, jedyie paznokcie lepiej mi rosna a tak poza tym to czuję sie jak słonica i najchętniej całą ciażę przechodziłabym w zimowej kurtce, zakrywajacej brzuch.. ;/
Ja tez bym przechodziła do końca w zimowej kurtce

Cytat:
Napisane przez ewelina1988_20 Pokaż wiadomość
Ale mam ostatnio roboty... Znajomym wypisuje aplikacje o prace teraz inni dostali list ze maja zwolnić mieszkanie w ciagu 2 miesięcy a nie stać ich na wynajem nowego i wypisałam im aplikacje o m socjalne powinni dostać bo maja 3 dzieci i jutro idziemy do urzędu spróbować cos zdziałać. Czasami mam dość ale lubię pomagać. Tylko denerwuje mnie ze niektórzy sa tu dłużej niż ja a języka nadal zero:/ rozumiem starszych ludzi ale tych młodych juz nie bo po 8 latach powinni juz sami sobie sprawy załatwiać a tu nic tylko proszą o pomoc...
Mam nadzieje ze jak to załatwię to do porodu bede mieć spokój
hmmm no to dziwne - siedzieć tyle lat w obcym kraju i języka się nie nauczyć.. dobra z Ciebie znajoma

Cytat:

Super bodziak no i jaka cena

Jezu dziewczyny... my z tż mamy post jeśli chodzi o sprawy łóżkowe ze wzgl. na to łożysko przodujące... niby teraz się podniosło no ale mamy nie szaleć.. i mi się śnią jakieś sny erotiko i to żeby było lepiej mężuś tam nie występuje tylko dwaj moi ex i Ryan Gosling haaahaaaaaaaa
tylko ciiiiiiii bo jak się tż dowie, to mu przykro będzie.
Sarrai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 08:44   #3401
PalinKa_88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sarrai Pokaż wiadomość

Jezu dziewczyny... my z tż mamy post jeśli chodzi o sprawy łóżkowe ze wzgl. na to łożysko przodujące... niby teraz się podniosło no ale mamy nie szaleć.. i mi się śnią jakieś sny erotiko i to żeby było lepiej mężuś tam nie występuje tylko dwaj moi ex i Ryan Gosling haaahaaaaaaaa
tylko ciiiiiiii bo jak się tż dowie, to mu przykro będzie.
Witaj w klubie jest nas tu więcej bez przytulania ;-)
Wczoraj właśnie pisalam, że przez abstynencje, sny erotyczne się pojawiają nawet dziś MASAKRA!!!!!! ;-)
Stary 2015-02-27, 08:44   #3402
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Truskawka31 Pokaż wiadomość
Pytanko do mamuś z tego wątku jak prędko można zajść, a właściwie jaki odstęp jest zalecany w przypadku kolejnej ciąży?Mam 31 lat i chciałabym zainwestować w rodzinę
Tak jak już przeczytałaś jeśli będziesz miała cc to 2 lata odstępu. My też planujemy w miarę szybko drugie dziecko, ale musimy poczekać właśnie ze względu na cc a po drugie ze względu na pracę - pasuje wrócić przynajmniej na rok.

Cytat:
Dzięki, czyli karmienie piersią to trochę taka antykoncepcja
Podobno takie przekonanie panowało, ale mam znajomych, którzy właśnie byli przekonani o jego słuszności, i mają dzieci rok po roku

Cytat:
Napisane przez la_gata Pokaż wiadomość
a teraz pytanie z serii zabobonów:

Przyszłe mamusie chłopców, czujecie się piękniejsze w ciąży?
a mamusie dziewczynek mniej piękne?

Ja się czuję bardzo atrakcyjnie, zresztą często słyszę od innych osób że "promienieję" i nie wiem, czy to ze względu na samą ciążę, czy na fakt, że będę mamą chłopca. Ale chyba faktycznie wyładniałam, bo zauważyłam, że mężczyźni częściej się za mną oglądają, nawet jak nie widać brzyszka (np. jak siedzę).

Ogólnie czuję się bardzo seksownie, poza tym staram się o siebie dbać tak jak przed ciążą i mam nadzieję, że po urodzeniu dziecka tez uda mi się znaleźć codziennie chwilkę dla siebie. Włosy nie przetłuszczają mi się bardziej, więc o nie dbam jak dotychczas, natomiast codziennie robię make-up, mam pomalowane paznokcie i staram się ładnie ubrać, nawet jak nigdzie nie wychodzę. Super się czuję w tym stanie
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 08:53   #3403
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość

Ja się czuję bardzo atrakcyjnie, zresztą często słyszę od innych osób że "promienieję" i nie wiem, czy to ze względu na samą ciążę, czy na fakt, że będę mamą chłopca. Ale chyba faktycznie wyładniałam, bo zauważyłam, że mężczyźni częściej się za mną oglądają, nawet jak nie widać brzyszka (np. jak siedzę).

Ogólnie czuję się bardzo seksownie, poza tym staram się o siebie dbać tak jak przed ciążą i mam nadzieję, że po urodzeniu dziecka tez uda mi się znaleźć codziennie chwilkę dla siebie. Włosy nie przetłuszczają mi się bardziej, więc o nie dbam jak dotychczas, natomiast codziennie robię make-up, mam pomalowane paznokcie i staram się ładnie ubrać, nawet jak nigdzie nie wychodzę. Super się czuję w tym stanie
Mam dokładnie tak samo . Czyli to chyba trochę mity, albo jestem wyjątkiem. Albo moja dziewczynka gdzieś skrzętnie ukrywa siusiaka i ujawni go przy porodzie, bo na 2gim juz usg nie ma nic między nózkami

happiness is on the way.
mcdulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 08:55   #3404
fuertka88
Rozeznanie

Witam w piątek
Dziś o dziwo się wyspałam a rogal to miód na moje plecy
28.01 - Pierwsze ruchy

16.05 - 32t1d/40
Nasze 1860g i 1810g szczęścia

fuertka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 09:02   #3405
Truskawka31
Rozeznanie

JA już po prysznicu, balsamowani i naoliwieniu Kolejny dzień wolny, przecudownie wprost Dzisiaj idziemy pod wieczór na spokojny, akustyczny koncert, wokal plus gitara do Hybryd Uwielbiam urlopy. Nie chcę wracać do pracy!!!
Truskawka31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 09:54   #3406
ewelina1988_20
Rozeznanie

Zaraz trzeba sie zbierać do urzędu :/ dobrze ze pogoda dopisała i jak narazie swieci piękne słonko
Dzidzia od rana daje znac o sobie wiec odrazu samopoczucie lepsze
ewelina1988_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 09:57   #3407
gda
Zakorzenienie

Ja się czuję brzydsza niż w ciąży z synkiem... Podejrzewam, że to też wina braku żelaza - włosy mi się osłabiły. Poza tym nadal karmię, więc to obciążenie. Plusem jest, że mam tylko 1,5 kg na plusie, więc czuję się dość szczupło. Cera w miarę, bywało gorzej Ale z synkiem miałam idealną. Za to moje zawsze super mocne paznokcie się zaczęły rozdwajać! Kupiłam jakieś odżywki, a tam formaldehyd :/ Wywaliłam je.

A tak to dbam o siebie jak zawsze - make up, paznokcie, codziennie włosy. Noszę więcej sukienek, bo mnie nie uciskają Tylko czasu na to mało, bo trzeba się zajmować moim słodkim, mega absorbującym 2,5 latkiem
A w pierwszej ciąży też planowałam szybko drugie, ale rzeczywistość rozwiała te plany
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 10:03   #3408
Truskawka31
Rozeznanie

Zastanawiam się nad kolejną ciążą "przy dobrych wiatrach". Gdyby np. udało mi się zajść w kolejną ciążę np. 8-9 miesięcy po porodzie, w trakcie urlopu macierzyńskiego, wówczas mogłabym nawet nie wracać do pracy czy brać urlopu wychowawczego, tylko zostać na zwolnieniu... do rozwiązania, a potem znowu urlop macierzyński, a na koniec wychowawczy. Rozwiązanie idealne, ale rzeczywistość to zweryfikuje...

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Ja się czuję brzydsza niż w ciąży z synkiem... Podejrzewam, że to też wina braku żelaza - włosy mi się osłabiły. Poza tym nadal karmię, więc to obciążenie. Plusem jest, że mam tylko 1,5 kg na plusie, więc czuję się dość szczupło. Cera w miarę, bywało gorzej Ale z synkiem miałam idealną. Za to moje zawsze super mocne paznokcie się zaczęły rozdwajać! Kupiłam jakieś odżywki, a tam formaldehyd :/ Wywaliłam je.

A tak to dbam o siebie jak zawsze - make up, paznokcie, codziennie włosy. Noszę więcej sukienek, bo mnie nie uciskają Tylko czasu na to mało, bo trzeba się zajmować moim słodkim, mega absorbującym 2,5 latkiem
A w pierwszej ciąży też planowałam szybko drugie, ale rzeczywistość rozwiała te plany
No tak, z tym planowaniem bywa różnie
Truskawka31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 10:18   #3409
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Zastanawiam się nad kolejną ciążą "przy dobrych wiatrach". Gdyby np. udało mi się zajść w kolejną ciążę np. 8-9 miesięcy po porodzie, w trakcie urlopu macierzyńskiego, wówczas mogłabym nawet nie wracać do pracy czy brać urlopu wychowawczego, tylko zostać na zwolnieniu... do rozwiązania, a potem znowu urlop macierzyński, a na koniec wychowawczy. Rozwiązanie idealne, ale rzeczywistość to zweryfikuje...

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Rozumiem to podejście, jeśli ktoś ma taką sytuację z pracą. Ja musiałam odsapnąć trochę, skończyć studia, powychodzić trochę, poza tym synek potrzebuje dużo uwagi i nie chciałam jej dzielić na drugie dziecko od razu. Chciałam mu dać te 3 lata wyłącznej opieki, uwagi i czułości
Teraz pójdzie do przedszkola, więc liczę na to, że będzie łatwiej te kilka godzin dziennie z tylko jednym dzieckiem.
Stary 2015-02-27, 10:26   #3410
natetitka
Zadomowienie

Truskawka, widzę jesteś z tych planujących, ja podobnie. Ja już sobie układam jak tu stworzyć sprzyjające warunki na trzecie dziecko :p

FB

_________________________ ___

moje nowe uzależnienie surówka
natetitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 10:30   #3411
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Za to moje zawsze super mocne paznokcie się zaczęły rozdwajać! Kupiłam jakieś odżywki, a tam formaldehyd :/ Wywaliłam je.
A używałaś Golden Rose Black Diamond? nie ma formaldehydu i po 3 tygodniu u mnie widać porządne efekty! A używam tylko 2 razy w tygodniu

Stary 2015-02-27, 10:38   #3412
PalinKa_88
Rozeznanie

Ja też bym chciała 2 dzieciątko, a Tż się zgrywa.
Stwierdził że on ma już za dużo problemów z Frankiem, bo nie chce kopac, i nie chce współpracować na usg
Ale Mój zacny Małż,chciał Dorotke, wiec musimy działać ;-)
Stary 2015-02-27, 10:41   #3413
elinka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PalinKa_88 Pokaż wiadomość
Ja też bym chciała 2 dzieciątko, a Tż się zgrywa.
Stwierdził że on ma już za dużo problemów z Frankiem, bo nie chce kopac, i nie chce współpracować na usg
Ale Mój zacny Małż,chciał Dorotke, wiec musimy działać ;-)
Moj mezus chcial Kingusie wiec tez bedziemy musieli popraciwac jeszcze

Co serce pokochało, rozum nigdy nie wymaże ...
25.03.14
elinka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 10:46   #3414
gda
Zakorzenienie

Cytat:
A używałaś Golden Rose Black Diamond? nie ma formaldehydu i po 3 tygodniu u mnie widać porządne efekty! A używam tylko 2 razy w tygodniu
O super! Spróbuję. A można pod lakier to stosować?
Stary 2015-02-27, 10:47   #3415
natetitka
Zadomowienie

Cytat:

Właśnie zobaczyłam foto bodziaka, no ekstra. Myślę, że mam Ci do pokazania coś, co Cię rozczuli :p właśnie coś rockowego mój synek dostał od ciotki, która słucha takiej mocnej muzy. Tylko foto mam na drugim kompie więc muszę się do niego dokopać! Ale na bank wkrótce wstawię

FB

_________________________ ___

moje nowe uzależnienie surówka
natetitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 10:52   #3416
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
O super! Spróbuję. A można pod lakier to stosować?
Ja Stosuje ja jako bazę pod lakier, jedna warstwa i super się trzymają lakiery, prxynajmniej u mnie w ogóle polecam lakiery GR, większość dostępnych ma formaldehyd i kamfore, a te GR nie
Cytat:
Napisane przez natetitka Pokaż wiadomość
Właśnie zobaczyłam foto bodziaka, no ekstra. Myślę, że mam Ci do pokazania coś, co Cię rozczuli :p właśnie coś rockowego mój synek dostał od ciotki, która słucha takiej mocnej muzy. Tylko foto mam na drugim kompie więc muszę się do niego dokopać! Ale na bank wkrótce wstawię
Dawaj, zainspiruje się

Stary 2015-02-27, 10:58   #3417
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Stosuje ja jako bazę pod lakier, jedna warstwa i super się trzymają lakiery, prxynajmniej u mnie w ogóle polecam lakiery GR, większość dostępnych ma formaldehyd i kamfore, a te GR nie

Dawaj, zainspiruje się
Ja używam Essie i OPI. Z tego co wiem, też nie mają formaldehydu Ale zamówiłam na próbę GR, fiolecik
Stary 2015-02-27, 10:58   #3418
onagory
Zadomowienie

Ja też chciała bym mieć w miarę szybko drugiego bobasa ale jak to w praktyce wyjdzie to nie wiem na tego kosmitę w brzuszku czekaliśmy bardzo długo .
onagory jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-27, 11:02   #3419
PalinKa_88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez onagory Pokaż wiadomość
Ja też chciała bym mieć w miarę szybko drugiego bobasa ale jak to w praktyce wyjdzie to nie wiem na tego kosmitę w brzuszku czekaliśmy bardzo długo .
To tak jak u nas, wiec trochę mnie przeraża ponowne staranie się :-(
Ale jak raz się udało to myślę, że 2 raz też się uda :-D
A może po ciąży moje jajniki i hormony się unormują?? Czasem ciąża pomaga ;-)
Stary 2015-02-27, 11:06   #3420
Harrods
Zadomowienie

Cytat:

Oj zależy to od wielu czynników. Od Twojegp stanu psychicznego, fizycznego ... I od tego, jakie to pierwsze dziecko jest. Mój synek był i nadal jest bardzo absorbujący. Wisiał na cycu non stop. Do roczku nie jadł nic innego. Potrafił sie budzić nawet co pół godziny. Nerwowo i fizycznie bym sie wykończyła, gdybym wcześniej zaszła w ciąże. A zależało mi na tym, zeby wszystko to znowu sprawiało mi przyjemność. Teraz to co innego, synek chodzi do przedszkola. Przesypia noce, nie trzeba go nosić, wiec to już inna bajka.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości