|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII
Po tym co pisałyście o RLM i odżywkach z GR, wziełam i obejrzałam filmik. Ja mniej wiecej od miesiąca używam odżywki z Bielendy (cena taka sama) i po tym co mówiła RLM, jak dla mnie działa tak samo jak te GR
Ja mam środkową - wybierałam na ślepo, wiec nie wiem czy jest najlepsza, ale na wzrost paznokcia działa bardzo dobrze
|
|
|
|
#2192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2193 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wtedy byłby konkretny problem, typ urody i kolorystyczny oraz oczekiwania. Maxi ma np. gładką skórę, więc jakiś fajnych metod kamuflażu trądziku się u niej podpatrzy, przyszedłby ktoś bez cieni pod oczami - wreszcie makijaż z mniejszą ilością korektora, pucołowata buzia - mogłaby się wykazać konturowaniem, bo jej twarz to nie wyzwanie, ma bardzo widoczne kości; ładne, naturalne brwi = brak dorabiana maxibrwi i od razu delikatniejszy efekt, małe oczy - jak je powiększyć i podkreślić, można tak wymieniać i wymieniać. Każdy by wtedy znalazł coś dla siebie. Miała chyba z 3 takie filmiki, ale odpuściła. |
|
|
|
|
#2194 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Munia, bądź tak dobra i napisz parę słów o tym podkładzie Cytat:
|
|
|
#2195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kolejna tragedia nie mogę cytować wiecej
|
|
#2197 |
|
Raczkowanie
|
Cremik o Dubaju....ależ niekorzystnie wygląda w tym filmie...kadr (dekolt!) włosy, cera....wszystko wdł. mnie na nie... |
|
|
|
#2198 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Zadomowienie
|
ślicznie wygląda tak mlodo i świeżo bez tych mocnych brwi
|
#2200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo tak. Ogladalam od poczatku do konca z zaciekawieniem. Ale pamietam, jakie szambo zostalo na nia wylane z powodu skrocenia wlosow. Za bardzo brala wszystko do siebie. Ale wielki szacunek dla niej, ze mowila co czula, zero reklam, nowosci czy wtykania rodziny w kanal. Tesknie
|
|
#2201 | ||
|
ciepłe kluchy
|
Cytat:
|
|
|
#2202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wedlug mnie brakuje Maxi wyobrazni, wiekszosc jej pracy polega na perfekcyjnej kresce, doskonalym roztarciu i ...to wszystko, zmieniaja sie tylko kolory, makijaz pozostaje ten sam. Brakuje mi eksperymentow z makijazami graficznymi jak i tych bardzo naturalnych, swiezych i dziewczecych. Gdzie proby odtworzenia makijazy wybiegowych albo chociaz inspiracji nimi, omawianie nowych tredow makijazowych czy tworzeniu swoich, wykonywania makijazy dla roznych typow skory, krztaltow twarzy czy nawet osobowosci. Chetnie zobaczylabym odtworzenie tredow makijazowych kolorowych lat 90-atych, naturalnych 70-siatych itp Oglada ktos stare teledyski? tam jest kopalnia roznych inspiracji makijazowych
Edytowane przez Michoben Czas edycji: 2015-02-28 o 12:30 |
|
|
|
|
#2203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jest opadająca powieka, jest trądzik ![]() https://www.youtube.com/watch?v=w7FGmzFrV5I https://www.youtube.com/watch?v=FhZGj5wte7o https://www.youtube.com/watch?v=nnxV36k5hxs https://www.youtube.com/watch?v=298iozYDq10 https://www.youtube.com/watch?v=dQtfLSVOnrQ |
|
|
|
|
#2204 | ||
|
ciepłe kluchy
|
Cytat:
|
|
|
#2205 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201604210930 Czas edycji: 2015-02-28 o 13:04 |
|
|
|
|
#2206 | |
|
ciepłe kluchy
|
A propos Lisy, to ma makijaże na kanale Lancome
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę napisać kilka słów, ale jako wrażenie po pierwszym użciu, bo wolałabym stosować dłużej, żeby móc ocenić szczegółowo.
Odcień 01 bardzo mi pasuje, nie ciemnieje, podkład wczoraj utrzymał mi się 4 godziny, ale nie miałam okazji mieć go na sobie dłużej. Ma fajną konsystencję, na twarzy go nie czuć, jest taki nawilżający dosyć - wykończenie super, delikatnie rozświetlona buzia, dodatkowo wygładzona -choć nie mam niedoskonałości poza lekkim rumieniem na policzkach i kilkoma zaskórnikami na nosie. Nakładałam go pędzlem, ładnie się rozprowadził, naprawdę nieźle kryje. Przypudrowałam go, bo zawsze tak utrwalam makijaż, choć wolałabym rozświetlone wykończenie, nie mat :< ale mam wrażenie, że jak tak zostawię podkład, to mi spłynie po godzinie i powłazi w zmarszczki. Wszystko zależy na jaki krem - u mnie był to Oillan Balance multilipidowy. Po pierwszym wrażeniu jestem baaardzo zadowolona, natomiast muszę na pewno jeszcze go poużywać, żeby przybić pieczątkę pod tym postem Może wrażenia będą zupełnie inne po tygodniu, dwóch Dam znać na blogu, tak myślę ![]() Kupiłam też Long4Lashes - zobaczymy. Mam sprawę - macałam dziś 3 korektory i nie mogę się zdecydować - Manhattan Wake Up, Maybelline Afinitone i Astor Perfect Stay - pomożecie?
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-02-28 o 12:57 |
|
|
|
#2208 |
|
Raczkowanie
|
krem Cztery Pory Roku też tutaj :
i jeszcze w kilku filmach.. Przypadek?
|
#2209 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też ingeruję w kształt moich brwi w stopniu nieznacznym. Ktoś może powiedzieć, że to włochate gąsienice, ale cóż. Chyba Wam wstawię kiedyś, ciekawa jestem, co byście powiedziały.A u Maxi brakuje mi makijaży na innych osobach lub porównań - makijaż na mnie - makijaż na modelce. Wiem, że takie makijaże były, ale jest ich mało. W porównaniu z Lisą chociażby. A o to chodzi w pracy profesjonalnej make-up artist - o malowanie innych. Przykład - Lisa maluje też siebie, ale są to różnorodne makijaże, każdy to coś nowego. Kurczę, mi się makijaże Salix podobają. Są naturalne, podkreślają urodę. Skoro ma bloga makijażowego, to powinna odczyniać mazaje na pół twarzy, charakteryzacje i nie wiadomo co jeszcze? Makijaże Salix wyglądają dobrze, po prostu dobrze. Chociażby już samo to daje jej prawo (co) do oceniania makijaży innych. Idąc tym tokiem rozumowania ja nie powinnam oceniać, bo czasem zdarzy mi się jakaś wpadka makijażowa. No nie każdy blog to ma być profeska. Żeście wsiadły niektóre na dziewczynę, bo wrzuca codzienne makijaże i śmie skrytykować kolor włosów Katosu. Nie tylko profesjonalne makijażystki mogą oceniać pracę innych, serio! Skrytykowany został jej makijaż na konkurs Maxi - przyjęła to na klatę, a nie "no wiecie co, nienawidzę Was! przecież jestem najlepsza!!!!1111oneoneje den". Nie, nie podlizuję się.
Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2015-02-28 o 13:02 |
|
|
|
|
#2210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jednak CMB twierdzi, że kupiła je sama i nie wspomniała o konkursie organizowanym przez producenta więc może budzić to wątpliwości
|
|
#2211 |
|
Konto usunięte
|
Znacie jakieś fajne ćwiczenia na pośladki, słyszałam o filmikach Mel B, ćwiczyła któraś z Was z nią, jesteście zadowolone?
|
|
|
|
#2212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przez Was też mam ochotę na ten podkład... i masz wersję matującą czy tą drugą, chyba kryjącą? Mam korektor Maybelline i jest spoko, ale trzeba go dość dobrze przypudrować, niestety nie mam porównania z tamtymi. Właśnie jak skończę ten będę polować na korektor z astora, ostatnio go zachwalała Doncia Hania kiedyś też i ma test na żywo jak dobrze pamiętam.
|
|
|
|
|
#2213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ćwiczę z XHIT daily - zwłaszcza z blondynką
|
|
#2214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam zle wspomnienia z czasu, kiedy te brwi depilowalam, wygladalo to nie najlepiej i zajelo lata zanim odrosly takze teraz nie robie nic. Krztalt jest jaki jest ale napewno dopasowany do reszty twarzy. Jednak nie zamierzam kreowac sie na Patty Smith i innymi czesciami ciala jak pachy zajmuje sie bardziej pedantycznie
|
|
|
|
|
#2215 |
|
Zadomowienie
|
A i odżywkę Long4Lashes uwielbiam!
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- robi na Was wrażenie? ![]() https://instagram.com/p/znoB2zQ7wA/?modal=true |
|
|
|
#2216 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego tak w ogóle RockGlamPrincess wróciła z UK ?
|
#2217 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2219 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boze jakie piekne! Jakie artystyczne!!! Jaka to trzeba miec wyobraznie! Ohohoho Zartowalam, nie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

Ja mam środkową - wybierałam na ślepo, wiec nie wiem czy jest najlepsza, ale na wzrost paznokcia działa bardzo dobrze

dzięki za odpowiedz 
Nie chodzi o pary, ale samych facetów 

Dam znać na blogu, tak myślę