|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Fitness Blender - kto ćwiczy
Cytat:
daj sie organizmowi przestawic na ponowny wycisk powolutku, pocwicz jakis low impact przez kilka dni, i dopiero potem zacznij program trzymam kciuki! no i melduj się!Ja tez nienawidzę burpees
|
|
|
#422 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No i nie lecę z programem, po prostu wybieram sobie ćwiczenia na jakie mam ochotę. Będę się meldować ![]() Jak mi się chce to robię walking burpees ![]() Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
|
|
|
|
|
#423 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moze jutro tam sie pofatyguję? Bo te 5kg to jest zenada ![]() Dowiedzialam sie, ze kettlebell dla kobiety o beznadziejnej kondycji to minimum...8kg swietnie, to oznacza, ze moj trening moge sobie wsadzić w...
|
|
|
#424 |
|
Zadomowienie
|
E tam, lepsze 5kg niz żadne! U nas w szkole jest 10kg i 20kg, z tym pierwszym mogę zrobić maks 10przysiadow, drugiego nie potrafię podnieść
|
|
#425 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzięki za słowa otuchy, czuję się podbudowana
|
|
|
#426 |
|
Zadomowienie
|
Spoko spoko, ja mam obciążniki po 2,5kg każdy, po 3miesiacach wymachów pupa o polowe większa, wiec nawet lekkie obciążenie coś daje!
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwi mnie troche ze byly trudnosci ze zrozumieniem o co chodzi w Twoim poscie odnosnie nissiax Nie no nie przsadzajmy, ona nie wyglada jak nastolatka Ale w sumie niewiele sie zmienila odkad 2-3 lata temu zaczelam sledzic jej kanal na YT Ale przy takim trybie zycia jaki ona prowadzi to wcale mnie to nie dziwi Ja w usmie tez nie wygladam na swoj wiek I dobrze ZNaczy, ze dobrze sie zakonserwowalam Jak tak czytam o tym waszym obciazeniu to krew mnie mrozi Ja to sie zastanawiam czy brac w rece hantle kilogramowe hehe Taka ze mnie pakerka
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#428 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie uniewazniam mojego treningu ![]() Cytat:
prawda? ![]() I super, ze nie wygladamy na swoj wiek mamy ladne mlode buzie, teraz jeszcze zadbamy o ciało i w lecie bedziemy boginiami (marzenie ściętej glowy w moim przypadku )Ps. czy mozesz polecic jakis dobry krem pod oczy? musimy juz dbac o profilaktyke przeciwzmarszczkowa.... ![]() Co by nie powiedziec o nissiax...ona jest po prostu sliczna chociaz w sumie raczej szorstka, czy moze rzeczowa? W kazdym razie jako widzka oceniam ja jako profesjonalistke, ale nie jako psiapsiolke, jak np szusz (ktora nawiasem mowiac nie wyglada za bardzo na blogerkę urodową moim zdaniem...). Taki maly offtop ![]() A za mna trening #37, czesc druga, cardio. Ktore nie jest cwiczeniem na 23....najpozniej na 20:00. Zmeczylo mnie nieziemsko, co wlasciwie nie powinno dziwic, bo trudnosc 4. Mam spocone WSZYSTKO i niestety jedno z cwiczen zamiast przeskakiwac "przechodzilam", i podskakiwanym squatom tez nie podolalam. Po 2 rundzie musialam zrobic dluzsza przerwe. Wiec jak dla mnie porazka na calej linii. Ale na swoje usprawiedliwienie mam to, ze nienawidze trzyrundowcow. Nie moge sie doczekac rundy 5, moze tam bedzie tego cholerstwa mniej !!!
Ćwiczę z Fitness Blender! Edytowane przez coccinelle_88 Czas edycji: 2015-02-27 o 00:17 |
||
|
|
|
|
#429 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie cierpię rund! Zawsze mnie ciekawi 'jakie kolejne ćwiczenie, co teraz?? Wytrzymam, zobaczę! (Co z tego, ze pod treningiem jest rozpiska
)
|
|
#430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alez skad!:P Nissiax no jest sliczna, nie ma co Zawsze zazdroszcze brunetkom, ze sa brunetkami Ja naweet jakbym chciala to przy moim profilu urodowym jako brunetka bylabym dosc mocno przerysownaa Wiec nie porywam sie nawet na przerobki heheCo by nie bylo z tymi boginiami to nie taka abstrakcja Zwazywszy na to, ze do lata jest jeszcze naprawde sporo czasu - AZ 4 miesiace Wiec uwazaj o czym marzysz , bo jeszcze ku Twemu zaskoczeniu sie zisci A ja wczoraj zrobilam sobie jedynie ekspresowe w efektach cwiczenia na posladki z malej ksiazeczki Shapea Kiedys je robilam dosc regularnie i pamietam, ze naprawde daly mi szybkie efekty.---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
Wklejam link do worda, a przy takiej ilosci zapominam co bylo i... czekam az mnie zaskoczy jakies cwiczenie Znam siebie i przewidywalnosc spowodowalaby moje znudzenie. Dlatego dla mnie ogromnym plusem jest obszerna ilosc treningow na FB Choc ostatnio tez trafilam na inny portal:BeFit. I te treningi wydaja mi sie niczego sobie.
|
|
|
#431 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w sumie tylko do tych ćwiczę ![]() Mam dzisiaj takie zakwasy że masakraaaa, ledwo wyszłam z wanny dzisiaj robię jakieś low impact for beginners ![]() Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
|
|
|
|
|
#432 | |
|
Zadomowienie
|
Fitness Blender - kto ćwiczy
Cytat:
Ja chyba dzis albo spasuje (w myśl zasady 'nie rób codziennie treningów, mięśnie potrzebują regeneracji) albo tez jakieś low impact. Ale to sie zobaczy, idę dzis do kina i mogę nie mieć potem czasu
Do stycznia 2017 jestem zadrutowana ![]() Z każdym dniem piękniejszy usmiech! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=841721 Zapraszam na wymianę! Edytowane przez weraa66 Czas edycji: 2015-02-27 o 12:45 |
|
|
|
|
|
#433 | ||
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Skąd piszę? może inaczej chciałabym pisać z pięknego zakątką jakim jest Polinezja Francuska
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
Zresztą szkoda mi kasy na karnet wolę tą kasę wydać na coś innego. A tak człowiek ćwiczy w domy, a w między czasie chodzi zmywarka pranko się robi i obiad na następny dzień "bulgota" w garach ;p |
||
|
|
|
|
#434 |
|
Konto usunięte
|
Nawet Daniel i Kelli opowiadali w jednym z filmików dlaczego ich zdaniem lepiej jest ćwiczyć w domu niż na siłowni, zwłaszcza jeśli chodzi nam przede wszystkim o kondycję i szczupłą sylwetkę
![]() Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
|
|
|
|
#435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A czemu czemu? Bo nie mam możliwości odpalić filmiku, a mnie to zaciekawiło
|
|
|
#436 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
|
|
|
|
|
#437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuje za streszczenie moim zdaniem najlepsze są aktywności naturalne jak rower, taniec czy gry zespołowe. Jeśli ktoś chce bardziej zadbać o mięśnie, kondycje to ćwiczenia w domu, chodź jeśli kogoś nie ograniczają koszty to o wiele lepszy będzie mimo wszystko trening w clubie fitness, pod okiem trenera
|
|
|
#438 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#439 |
|
Zadomowienie
|
Hahaha chodziło mi raczej o coś w stylu 'praktycznych' w sensie-można pojechać sobie do sklepu na rowerze, można sobie potańczyć przy radiu czy dla przyjemności zagrać ze znajomymi w siatkówkę
|
|
#440 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#441 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego napisałam, ze jeśli ktoś chce zadbać o kondycje to wlasnie ćwiczenia w domu i/lub w clubie fitness....z tym rowerem to chodziło mi o zwykle aktywności codziennie, ktore są dobre na jako dodatek aktywności.
|
|
|
#442 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sama jestem pelna podziwu dla siebie, ze jeszcze daję radę z tym programem, i cwiczeniami sprzed 3 lat ![]() I mam tak samo jak Ty "jeszcze tylko 59 sekund high knees" ![]() "jeszcze tylko 30s, jestem w polowie, no przeciez teraz sie nie poddam" " dobra, 20s to juz finish" "10s, 5s i nie bede pamietac tego syfu". A jak pomysle, ze mam jeszcze przez to przejsc w ciagu najblizszych 30 minut 2 razy...o dio Cytat:
moze tam juz bedzie luz, tzn brak ciaglych powtorek rund i duzej ilosci powtorzen...Cytat:
![]() Cytat:
w ogole kocham tego goscia. Prawie w 100% sie z nim zgadzam. Niesamowicie prostolinijny facet. Cos w tym jest- moj tata "za kawalera" gral w piłkę, cwiczyl- a gdy sie ozenil ( )- zostala mu tylko praca w ogrodzie (koszenie,dbanie o kwiaty i maly warzywnik), w zimie odsniezaenie i.... budowy ciala zazdroscili mu wszyscy faceci miesnie podtrzymal, nie sflaczaly mu mimo braku silki.... i to tylko dzieki pracom "codziennym", "domowym"...mozna? MOŻNA! ![]() Jednak ja mam niestety zywy przyklad faceta, ktory chodzi na silke od 4 miechow. Nie wydaje mi sie, abym mogla w domu osiagnac to, co On. No ale to jest marriott, trener personalny, bla bla bla ![]() Mnie jakos brzydza te pilki, hantle, maty do wspolnego uzytku. Wiem, ze jest tam dezynfekcja, ale.... NIE. Wygodniej jest po prostu w domu. A dzis odbyl sie moj trening #38. Tak jak wspomnialam 30 minutowe cardio o intensywnosci 4 pokonalo mnie. Musialam robic dluzsze przerwy miedzy rundami. To jest bardzo niefajna sytuacja, gdy treningi "3" sa juz za latwe, a "4" jeszcze zbyt wymagajace ja bardzo sie staram, daje z siebie wszystko i naprawde chce, ale moje cialo po prostu mowi "nie" i koniec ![]() ![]() Po "4" robilam "3" na brzuch i sie wynudzilam przez te 10 minut. Jak znalezc kompromis w tej sytuacji? Fuck ![]() Pelna wyrzutow sumienia dolozylam tiffoczki. Jutro rest i w niedziele rozpoczynam tydzien 8!!!!!!!!! 8/8 Ta runda 5 wyzwan 8-tyg jest dla mnie nadzieja, moze cos sie zmieni... ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
A ja jestem krecona, i zazdroszcze posiadaczkom prostych wlosow. No babie nie dogodzisz
Ćwiczę z Fitness Blender! Edytowane przez coccinelle_88 Czas edycji: 2015-02-27 o 21:34 |
|||||
|
|
|
|
#443 | |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Skąd piszę? może inaczej chciałabym pisać z pięknego zakątką jakim jest Polinezja Francuska
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#444 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez olkaa1992 Czas edycji: 2015-02-28 o 14:09 |
|
|
|
|
#445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ten z pierwszej strony? Powodzenia! No i koniecznie melduj sie codziennie, i podziel wrazeniami ![]() Ja natomiast mam potrzebe podzielenia sie informnacją... otoz moze to moje ostatnie marudzenie i trudnosc w wykonywaniu cwiczen nie jest spowodowana moja beznadziejna forma a czyms innym mianowcie pms-em ![]() W tym calym zamieszaniu jakie towarzyszylo mi ostatnio calkowicie zapomnialam, ze to juz ten czas w miesiacu... i wczoraj wieczorem, juz po cwiczeniach odkrylam "niespodzianke" dzisiaj czuje sie swietnie, i zupelnie inaczaej niz ostatnimi dniami. Wiec moze jednak nie jest ze mna tak zle? To sie okaze juz jutro, zaczynam moj ostatni tydzien wyzwania!
|
|
|
#446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj z hormonami nie wygrasz czasem jest dobrze, czasem do kitu, ja dzis mam zamiar poćwiczyć, poszukam jakichś ćwiczeń typowo na brzuch
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cos w tym jest, bo ja tez od jakiegos czasu mam PMSa i te ostatnie treningi, ktore robilam byly dla mnie meczace, mimo ze za pierwszym razem wykonywalam je na pstrykniecie
|
|
|
#448 |
|
Zadomowienie
|
1.trening z kettlem - mogłabym go nawet polubić, gdybym miała kettla, a nie miękką torbę jak na laptopa z 3 butelkami wody. Nieporęczne toto jak szlag ![]() 2.cardio - wydaje się być całkiem łatwym cardio, fajny zestaw prostych ćwiczeń, ale... nie do końca dałam mu radę. Wmawiam sobie, że to dlatego że był drugim treningiem :P Po pierwszej rundzie zaczęło mnie leciutko mdlić z wysiłku więc połowę drugiej przepedałowałam. 3.rozciąganie - to nie jest moje ulubione rozciąganie, ma kilka takich ćwiczeń których nie lubię. Ciekawe ile dni mi się uda poćwiczyć w tym tygodniu, jak sobie pomyślę ile czasu mi zajęło zrobienie 14 treningów, to nie wiem czy się śmiać czy płakać |
|
|
|
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheJakie kombinacje ![]() Ja narazie daje sobie spokoj z FB i teraz przerzucilam sie na moj ulubiony trening z plyty shape ;D Za tydzien mam wazne sotanie, obawiam sie potreningowego napuchniecia nog
|
|
|
#450 |
|
Zadomowienie
|
Nie chciało mi się iść sprawdzać czy mamy jakiś ogromny płyn do prania i teraz żałuję - poszłam pod prysznic i nagle się okazało, że uchwyt od improwizowanego kettla obtarł mi wnętrze dłoni.
Zaczynam sądzić że ktoś tam na górze nie chce żebym ćwiczyła
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.

Poćwiczyłam dzisiaj w końcu, po ponad miesięcznej przerwie i jestem załamana
Kondycja jako taka, czyli tuptanie w miejscu i pajacyki jest w miarę ok, ale stan moich nóg i pośladków to padaka 
daj sie organizmowi przestawic na ponowny wycisk

swietnie, to oznacza, ze moj trening moge sobie wsadzić w...
dzisiaj robię jakieś low impact for beginners 

ja bardzo sie staram, daje z siebie wszystko i naprawde chce, ale moje cialo po prostu mowi "nie" i koniec