Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-28, 16:15   #2251
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
może z tych coś znajdziesz dla siebie
https://www.youtube.com/results?sear...ed+eyes+makeup

jeszcze możesz podpatrzeć makijaże ze zdjęć u Blake i Jennifer
https://www.google.pl/search?q=droop...ok%3B349%3B463
https://www.google.pl/search?q=droop...ml%3B435%3B580
Dziękuję . Na makijaże Blake już jakiś czas temu zwróciłam uwagę, wlasnie przez jej budowę oka
Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
https://instagram.com/p/zpRtT-kG2h/?modal=true partner Marii Baszak

https://instagram.com/p/zpP5pKCu8v/?modal=true madzik i jej aktywny chleb ;d

https://instagram.com/p/zpB-xEssRX/?modal=true

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Oj jak bardzo! Tym bardziej, że wystarczyło sprawdzić gazetkę SP. Jutro jadę do Katowic i na lajcie bym kupiła :<
ja przedwczoraj byłam w SP w Zabrzu, wczoraj przelotem w Silesii i nie zwróciłam uwagi.
Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
Ja akurat będąc vlogerka tez bym z nimi współpracowała, bo fajnie jest przetestować tyle rzeczy do twarzy i widac, ze działa na ludzi, bo korektor kupię
ja się chyba zdecyduję na podkład. I tak szukam jakiejś odmiany od HM, którego co prawda niezmiennie uwielbiam, ale po prawie 4 latach ciągłego używania trochę mi się znudził
Ostatnio zdecydowałam się na polecany przez Maxi olejek Magic Rose, ale generalnie staram się nie być AŻ tak podatną na jutubowe wpływy

Edytowane przez zetuzetia
Czas edycji: 2015-02-28 o 16:17
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 16:21   #2252
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
ja przedwczoraj byłam w SP w Zabrzu, wczoraj przelotem w Silesii i nie zwróciłam uwagi.

No właśnie, ja mam przecież u siebie w Zabrzu jeszcze zapominam o tym, bo nowe
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 16:35   #2253
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
Dziękuję . Na makijaże Blake już jakiś czas temu zwróciłam uwagę, wlasnie przez jej budowę oka

ja się chyba zdecyduję na podkład. I tak szukam jakiejś odmiany od HM, którego co prawda niezmiennie uwielbiam, ale po prawie 4 latach ciągłego używania trochę mi się znudził
Ostatnio zdecydowałam się na polecany przez Maxi olejek Magic Rose, ale generalnie staram się nie być AŻ tak podatną na jutubowe wpływy

Tez myślę o kupieniu podkładu ale do tego potrzeba mi dokładnego opisu koloru i porównania z hm 51 więc trochę poczekam a sama na pewno źle to ocenie. Jakby ktos z was kupił to proszę o swatch/porównanie
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 16:54   #2254
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Też robicie foteczki w gabinecie lekarskim?

https://instagram.com/p/zk33WcqlEn/?modal=true

Ja robię sporo zdjęć, serio. Rzeczy, które chcę kupić, a jeszcze się waham, kot, jakieś fajne jedzenie, kot, fotki z imprez, kot, zdjęcie pod tytułem "złapałam gumę, wyślę mmsa", itd. Ale nie przyszło by mi do głowy wymachiwać telefonem u lekarza.

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

Trzeba dopisać!
hasztag polish gerl
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 17:20   #2255
juli_jka
now or never

szusz i ulubieńcy
Stary 2015-02-28, 17:29   #2256
Munkaa
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=j2wz7E_aaqk Brett <3 i zdrowe lancze

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
szusz i ulubieńcy
Mam ten olejek i moim zdaniem pachnie jak zjełczałe masło z herbatą, a nie jak tran
Stary 2015-02-28, 17:31   #2257
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Napisane przez jagoda29xx Pokaż wiadomość
Ćwiczyłam z nią pół roku, efekty były bardzo widoczne. Polecam kanał Fitness blender, bardziej urozmaicone i fajne ćwiczenia
tez polecę fitness blender, maja fajne zestawy; ale nie wiem czy akurat na tylek bo ja nigdy nie cwiczylam na konkretna partie ciala i nie zwracalam uwagi czy mi sie tam cos podnosi/opada/itp niestety od pazdziernika siedze na dupie i mam zakwasy od wchodzenia na 6 pietro schodami c'est la vie
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 17:32   #2258
Agata2205
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Odnosnie Long4lashes wiecie gdzie w necie kupie ja najtaniej?
54zl z przesylka w aptece Wystrzalowej - tylko uprzedzam ze długo czekałam na wysyłkę
Agata2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 17:45   #2259
pesstka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amerie Pokaż wiadomość

Cremik o Dubaju....ależ niekorzystnie wygląda w tym filmie...kadr (dekolt!) włosy, cera....wszystko wdł. mnie na nie...
Nie oglądam jej, tylko jak tu wrzucicie,ale mam wrażenie, że ona jest coraz większa...

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Zaraz zacznę wymiotować kremami Cztery pory roku
Nie polecam tych kremów tak jakby się nie wchłaniały, czuje się je na dłoniach długo długo.

Dziewczyny skąd zamawiacie olejek arganowy? żeby nie przepłacić :P

pesstka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 18:12   #2260
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Widzę, że się ostra dyskusja rozpętała na mój temat a ja nic, tylko śpię Cóż, nie każdemu musi się podobać to co robię, może za jakiś czas i mi nie będzie jak wejdę na wyższy level. Mocnego konturowania nie znoszę, nie rozumiem tej mody i nie zamierzam się jej poddawać. Zwłaszcza, że ja sama wyglądałabym mocno dziwacznie. Blog generalnie kładzie nacisk na oczy, to chyba mocno widać Z ustami na co dzień nie szaleję bo nie lubię. A brwi idealne nie są, ale i tak uważam, że całkiem ok i nie zamierzam robić z nich przerysowanych naklejek. Jadę za chwilę na weekend, więc jak coś, odpowiem wieczorem w niedzielę I tak, nadal będę uważać, że Katosu nie potrafi dobrać sobie koloru włosów/koloru makijażu a walentynkowy makijaż Maxineczki i ten świąteczny, o który rozpętała się 'afera' - były niemal identyczne.
Salix - czas na dzienną dawkę wazelinki, uwaga ja tam lubię Twoje makijaże głównie za to, że są na co dzień. Nie kurcze jakies jaskółki na pół metra, sztuczne rzęsy, kępki, konturowanie... Owszem, lubię oglądać Maxi czy RLM, ale szczerze mówiąc odwzorowałam może ze dwa, trzy makijaże a oglądam YT od kilku lat. I też nie rozumiem mody na konturowanie- myślę, że za parę lat będzie to tak obciachowe jak niebieskie cienie z lat 80' czy perłowe cienie/pomadki/lakiery z 90' Delikatnie, mooooże, ale generalnie jak patrzę na kobiety w sklepach, na ulicy, to ten róż/brązer/rozświetlacz po prostu widać, sory (i nie chodzi mi o plamy, nawet poprawnie roztarty kosmetyk jest po prostu widoczny; sory, ale nikt się nie rodzi z różowo-brązowymi policzkami, wg. mnie to wygląda idiotycznie ). Jedyne co, to żałuję, że nie podkreślasz bardziej ust, bo mają piękny kształt.

Cytat:
Napisane przez dziad kalwaryjski Pokaż wiadomość

Dziewczyny kojarzycie czy ona odniosła jakieś sukcesy w dziedzinie makijażu? (pomijam warsztaty dla fanek yt, bo i do Szusz, czy Pany Joanny fani by na taki warsztat przyszli)
Myślę, że jakimś sukcesem jest to, że pracuje u Daniela Sobieśniewskiego

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość

Jakie eksperymenty chciałybyście zobaczyć u Maxi?
Jakiekolwiek A tak na serio - fajnie gdyby pobawiła się kolorami (jak Hania XS, ona się nie boi kolorów, widać, że je lubi i pewnie się w nich czuje Myślę, że w tej kwestii Maxi dała się "zaszantażować" widzkom, które jęczą po każdym bardziej kolorowym makijażu, ze to nie dla nich, nie na co dzień... A Hania z kolei zbiera komplementy za te swoje kolorowe powieki )
I modelki! Nie wierzę, że raz na miesiąc nie mogłaby zaprosić do filmu koleżanki, widzki, sąsiadki - kogokolwiek! Bardzo brakuje mi u Maxi innych twarzy, przez co też nie uważam jej za super makijażystkę, bo pomalować ładnie takie oko to wg, mnie żadna filozofia No dobra, może nie żadna, ale idzie na łatwiznę, o.
Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość
Tomek Lach prowadzi bloga kulinarnego www.zajadam.pl
dzięki

Munka, Twoich propozycji mi nie zacytowało, ale też dziękuję, podesłałam koleżance

Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość

ślicznie wygląda tak mlodo i świeżo bez tych mocnych brwi
wow, moze na wiosnę wreszcie odświeży look, ładnie wygląda.

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
no sooory, ale jak na 273 filmy, to 5 z innymi modelkami... no chyba rozumiesz

Cytat:

Mam sprawę - macałam dziś 3 korektory i nie mogę się zdecydować - Manhattan Wake Up, Maybelline Afinitone i Astor Perfect Stay - pomożecie?

Miałam ten Manhattan - do bani Dosłownie znikał ze skóry, resztki się rolowały w załamaniu... nienienie.

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Doncze mówiła w ulubiencach, ze dostała kremy do przetestowania od firmy, pewnie nie tylko ona
mam tylko nadzieję, ze nie będzie jak z balsamem pod prysznic Nivea.
Swoją drogą - nie zgadzam się z Basią, bo ja po tych kremach mam okropnie tłuste ręce.
ja też, nie lubię tych kremów :/ Ale np. mój Tata, który pracuje przy spawaniu i innych takich, bardzo je lubi, a ma już naprawdę zniszczone dłonie.

W Gemini w Gdańsku macie odbiór osobisty, więc L4L wychodzi po 49zł, czyli ciut taniej niż w SP

Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 18:17   #2261
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jasniepanna Pokaż wiadomość
Taka bluzka ze skrzydłami znalazła się na facebook'u na stronie 'niezgodność produktu z opisem'

https://www.facebook.com/niezgodnosc...type=1&theater

To badziewie już chyba też Boogie pokazywała.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 18:54   #2262
201607111017
Konto usunięte

A propo Lisy...
201607111017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 19:02   #2263
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
(poza tym wieczór bez madzikowego uda i foty po skalpelu to wieczór stracony https://instagram.com/p/zn7ndNCu9P/?modal=true )
możecie nazwać mnie okropnych zboczuchem, ale oglądając prawie codziennie nową dozę zdjęć kąpielowych madzika zastanawiam się czy to jest zewnętrzna, czy wewnętrzna strona uda.

haha, jajajamajka, po Twej akceptacji spać mogę spokojnie. Mój podbródek nigdy nie był spiczasty...nawet 10kg temu. A szkoda, nie wyglądałabym jak książycowa bułko-foka.
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 19:16   #2264
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
możecie nazwać mnie okropnych zboczuchem, ale oglądając prawie codziennie nową dozę zdjęć kąpielowych madzika zastanawiam się czy to jest zewnętrzna, czy wewnętrzna strona uda.
Lol, przecież tam jest lewa stopa myślisz że ma tak powyginaną nogę?
Stary 2015-02-28, 20:10   #2265
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

[QUOTE=wolfik25;50442307]
Cytat:
Napisane przez pesstka90 Pokaż wiadomość
Nie oglądam jej, tylko jak tu wrzucicie,ale mam wrażenie, że ona jest coraz większa...

Dziewczyny skąd zamawiacie olejek arganowy? żeby nie przepłacić :P
tak sie napalilam na filmik, zeby obejrzec - kocham podroze i takie filmiki i bardzo sie rozczarowalam
- Creme.... wciąz sie powtarzala, mowiła w mało interesujacy sposob, ... z calego wywodu zapamiętalam tylko słowo... prawilny

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 20:12   #2266
Munkaa
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=ZXwy1jJ1-iw selfie tag u Maxi
Stary 2015-02-28, 20:24   #2267
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Doncze mówiła w ulubiencach, ze dostała kremy do przetestowania od firmy, pewnie nie tylko ona
mam tylko nadzieję, ze nie będzie jak z balsamem pod prysznic Nivea.
Swoją drogą - nie zgadzam się z Basią, bo ja po tych kremach mam okropnie tłuste ręce.
A ja się kiedyś tutaj fazowałam tym kremem, że tak pięknie pachnie i w ogóle cudo, ale odstawiłam go w kąt.
Jeszcze nigdy nie miałam tak lepiących się rąk. Koszmar jakiś.
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 20:44   #2268
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Obejrzalam selfie tag u Maxi.. całkiem fajnie jej to wyszło. Maxi tak jak i ja chce mieć moc namnażania pieniędzy.. :thumbup:
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 21:21   #2269
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagoda29xx Pokaż wiadomość
Ćwiczyłam z nią pół roku, efekty były bardzo widoczne. Polecam kanał Fitness blender, bardziej urozmaicone i fajne ćwiczenia

Fitness Blender mają świetne ćwiczenia, to prawda. Akurat siłowo z nimi nie ćwiczę, ale wybór treningów jest ogromny, zawsze można znaleźć coś dla siebie.

Najlepiej ćwiczyć z obciążeniem (nawet butla 5l, wypchany plecak, jak nie ma specjalistycznego sprzętu, chociaż wiadomo, najlepszy tyłek - o ile ktoś nie ma naturalnie fajnego - się robi przy dużo większych ciężarach), bez tego pupa blada w większości przypadków. Jednak pamiętam jak kiedyś z braku laku zrobiłam ćwiczenia na pupę z kanału Odchudzanie bez Kitów. Oj bolało następnego dnia, bolało.

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Dobry pomysł
Wtedy byłby konkretny problem, typ urody i kolorystyczny oraz oczekiwania.
Maxi ma np. gładką skórę, więc jakiś fajnych metod kamuflażu trądziku się u niej podpatrzy, przyszedłby ktoś bez cieni pod oczami - wreszcie makijaż z mniejszą ilością korektora, pucołowata buzia - mogłaby się wykazać konturowaniem, bo jej twarz to nie wyzwanie, ma bardzo widoczne kości; ładne, naturalne brwi = brak dorabiana maxibrwi i od razu delikatniejszy efekt, małe oczy - jak je powiększyć i podkreślić, można tak wymieniać i wymieniać. Każdy by wtedy znalazł coś dla siebie.

Miała chyba z 3 takie filmiki, ale odpuściła.
No nie wiem czy Maxi dałaby radę się powstrzymać i nie zrobić nawet ładnych brwi po swojemu
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 21:35   #2270
Ciemna163
Kociara

Dziewczyny, widziałyście gdzieś porównanie paletek The balm Nude Tude i Too Faced Chocolate Bar? Chciałabym sobie sprawic coś lepszego, ale zastanawiam się jaka jest różnica w jakości (Too Faced wszyscy zachwalają, że są lepsze od UD).
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 22:51   #2271
SouthEater
ciepłe kluchy

Kolejny raz krem 4 pory roku. Przypadeg?

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

I mam kolejny pomysł na cykl filmików, który nigdy nie powstanie: 5 makijaży bez sztucznych rzęs.
Hohoho Nie.
SouthEater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 22:59   #2272
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, widziałyście gdzieś porównanie paletek The balm Nude Tude i Too Faced Chocolate Bar? Chciałabym sobie sprawic coś lepszego, ale zastanawiam się jaka jest różnica w jakości (Too Faced wszyscy zachwalają, że są lepsze od UD).
szukałam i nie znalazłam...z tego co zanalizowałam manualnie, paletka The balm idzie w ciepłe czerwienie, chocolate bar w stalowe szarości. Chodzi mi o podtony.
...natomiast sama zaczęłam chorować na jakąś paletkę...mam "jedynie" Sleeka Shangri-la i przebąkuje sobie o Naked/Too faced/MakeUpRevolution..no nie wiem nie wiem. One są stacjonarnie w Stanach/Anglii zapewne taniej?...
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 23:12   #2273
whip
psy-chopatka

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Delikatnie, mooooże, ale generalnie jak patrzę na kobiety w sklepach, na ulicy, to ten róż/brązer/rozświetlacz po prostu widać, sory (i nie chodzi mi o plamy, nawet poprawnie roztarty kosmetyk jest po prostu widoczny; sory, ale nikt się nie rodzi z różowo-brązowymi policzkami, wg. mnie to wygląda idiotycznie ). Jedyne co, to żałuję, że nie podkreślasz bardziej ust, bo mają piękny kształt.
Serio myślisz że dziewczyny nakładają bronzer, róż i rozświetlacz po to żeby tego nie było widać?
To może blondynki nie powinny malować rzęs na czarno bo przecież od razu widać że są pomalowane.

Mi się makijaże Salix nie podobają dlatego że ja lubię dobrze roztarte cienie i ładne przejścia koloru. Coś takiego np zupełnie nie jest w moim guście: http://2.bp.blogspot.com/-JmYDkHtH8W...0/IMG_2213.jpg
Stary 2015-02-28, 23:12   #2274
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SouthEater Pokaż wiadomość
I mam kolejny pomysł na cykl filmików, który nigdy nie powstanie: 5 makijaży bez sztucznych rzęs.
Hohoho Nie.
Chciałoby się
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 23:33   #2275
tworazka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
Serio myślisz że dziewczyny nakładają bronzer, róż i rozświetlacz po to żeby tego nie było widać?
To może blondynki nie powinny malować rzęs na czarno bo przecież od razu widać że są pomalowane.

Mi się makijaże Salix nie podobają dlatego że ja lubię dobrze roztarte cienie i ładne przejścia koloru. Coś takiego np zupełnie nie jest w moim guście: http://2.bp.blogspot.com/-JmYDkHtH8W...0/IMG_2213.jpg
Blondynki maluja chyba rzesy na brazowo?
Stary 2015-02-28, 23:40   #2276
whip
psy-chopatka

Cytat:
Napisane przez tworazka Pokaż wiadomość
Tak? Bo inaczej wyglądają idiotycznie?
Stary 2015-02-28, 23:45   #2277
tworazka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
Tak? Bo inaczej wyglądają idiotycznie?
Wg mnie lepiej blondynka wyglada w brazowych brwiach i brazowym tuszu. Wyglada to bardziej naturalnie i mniej ...? groznie? Ale oczywiscie jak kto woli.

Stary 2015-02-28, 23:51   #2278
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tworazka Pokaż wiadomość
Tak! Każda jedna
Stary 2015-02-28, 23:56   #2279
tworazka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak! Każda jedna
Stary 2015-03-01, 00:02   #2280
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak! Każda jedna
Każda jedna a ja pierwsza :P
Czarnych brwi nigdy sobie nie zrobie tak samo jak brazowych rzes.. chyba że tak ciemny brąz że jak czarny.

A tu Katosu
• Prezentacja nowości: Zoeva Rose Golden, Inglot, podkład NARS || KATOSU •: http://youtu.be/KcunbKnf9zg
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości