Marcowe Mamy 2015 cz. IX - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-28, 21:46   #2401
asiulek8
Wtajemniczenie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. IX

Cytat:
Napisane przez Anneet Pokaż wiadomość
Tak,moj zaraz z bratem gadal bo on wolnego nie dostanie a tez nie ma szans by sie urwac z roboty bo tak beznadziejnego szefa ma,a z bratem tez tata pojedzie,zadeklarowal sie juz i ciesze sie bo moze mniej denerwowac sie bede wiedzac,ze ktos jest obok jak moj nie da rady,no ale w koncu ja to ja zona drugiego a nie pierwszego syna,a ona im dolatuje na kazdym kroku,nawet jak jest zla na nich.

Nie wiem jak to jest bo ja mam tak,ze jak dam L4 to do 2 dni mam kase na koncie,i mi pow,ze to jest zalezne na ile jest wystawianeL4 i wtedy mi wysylaja nawet sie zdaza,ze 2-3razy w miechu rozne kwoty
Ech szkoda nerwow...

Ja ostatnie 2 miesiace dostaje w calosci przelew od ZUSu. Wczesniej bylo dwa razy w miesiacu.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 21:48   #2402
Magnifica
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie ZUS'u. Ja na zwolnieniu jestem dopiero dwa tygodnie, więc jeszcze zielona jestem
Stary 2015-02-28, 21:49   #2403
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mama_kasia88 Pokaż wiadomość
Śliczne dzieciaczki Dziewcyzny więcej zdjęć poprosimy i podzielcie się doświadczeniami z porodów, zachowań tż i itp

kurcze Wy tu o depilaci a mnie to dzisiaj czeka... a nie lubię w ciąży
i też jestem brunetka i nawet nie wielkie kłackzi widać od razu.... fakt ze mój bład, bo wiadomo czym częsciej się depilujemy tym włos silnieszy rośnie, no ale chodzic jak małpiatka nie będe !!
swoją drogą wasi tż depilują co nie co? bo jak Wam się pryznam do czego sotatnio namówiłam swojego to bedziecie sikać generalnie mój mężczyzna jest ciemnym brunetem z bardzooo bujnym owłosieniem wszedzie, dosłownie. Że tak powiem przy królewiczu sobie przycina ile trzeba Ale ostatnio mu nawrzucałam ze jak widze ejgo tyłek to nei wiem czy to nie głowa bo ma prawie tyle samo włosów ( śpimy często na golasa ) i albo coś z tym zrobi albo mu piżamkę kupię! no i wydepilował tyłek na zero a potem chodził parę dni że mam się cmoknac bo go teraz cały zadek swedzi
heh no i my mamy bożenki a oni...??
sorki ze tak bezposrednio ale temat mnie zainteresował

tak to fajnie napisalas, ze zasmialam sie, a tz pyta z czego sie smiejesz, a ja idz sobie grac dalej

Moj TZ nie ma tam wlosow, ale dzis pod prysznicem powiedzialam ze moglby sobie przyciac przy tym swoim krolewiczu, bo juz dlugie ma te wlosy, a to tez ciemna malpka jest z natury, a do tego ma krecone wlosy i bardzo ''ciezkie'' i pod pachami tez, nie ze na lyso ale przyciac to moglby
ale kiedys swojemu eks, powiedzialam zeby ogolil do zera z przodu bo bylam ciekawa , ostatecznie mi sie nie podobalo, a on piszczal i sie drapal co chwile
a na twarzy najlepiej jakby co drugi dzien golil, takie ma twarde krzaki i ich nie cierpie
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 21:50   #2404
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
To masz szczęście Maszynką i raz w tygodniu? Zazdroszczę. Ja jestem brunetką i niestety kłaki są niemiłosierne więc ja depilatorem jechałam wszystko i okolice bikini i dalej też... Chyba, że już nie miałam cierpliwości to "dokańczałam" maszynką
Ja też jestem brunetką i na dodatek mam niedoczynność tarczycy i moje owłosienie jest dość duże Dziś mam gładkie a jutro wieczorem moje nogi będą miały odrost i będą szorstkie Nic tylko zbierać na laser
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 21:52   #2405
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Śliczne dzieciaczki Dziewcyzny więcej zdjęć poprosimy i podzielcie się doświadczeniami z porodów, zachowań tż i itp

i też jestem brunetka i nawet nie wielkie kłackzi widać od razu.... fakt ze mój bład, bo wiadomo czym częsciej się depilujemy tym włos silnieszy rośnie, no ale chodzic jak małpiatka nie będe !!
swoją drogą wasi tż depilują co nie co? bo jak Wam się pryznam do czego sotatnio namówiłam swojego to bedziecie sikać : generalnie mój mężczyzna jest ciemnym brunetem z bardzooo bujnym owłosieniem wszedzie, dosłownie. Że tak powiem przy królewiczu sobie przycina ile trzeba : Ale ostatnio mu nawrzucałam ze jak widze ejgo tyłek to nei wiem czy to nie głowa bo ma prawie tyle samo włosów ( śpimy często na golasa : ) i albo coś z tym zrobi albo mu piżamkę kupię! no i wydepilował tyłek na zero ala: a potem chodził parę dni że mam się cmoknac bo go teraz cały zadek swedzi
sorki ze tak bezposrednio ale temat mnie zainteresował :
Hahahaha moj tyleczka nie goli. Kiedys przejechal po klatusi maszynka to go opierdzielilam, bo wygladalo to strasznie i wiecej nie zrobil tego. Teraz czasami jak chce mnie zdenerwowac mowi ze klate ogoli. A tak to paszki goli i krolewicza jak go okreslilas
Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
zjadlam paczka i truskawki w cukrze i uswiadomilam sobie ze nic normalnego dzis jeszcze nie zjadlam od rana
Osz ty!! Zjadlas juz wszystko co ci TZ dzisiaj kupil???

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-02-28, 21:56   #2406
mama_kasia88
Raczkowanie

na zero ? o to mogło by być fajne Ale komedia z nim, mówię Wam jedziemy autem a on posuwiste ruchy na siedzeniu robi (kierowca) a ja patrze jak na zwyrodnialca a on na to że to nie ejst śmieszne i nigdy więcej mnie nie posłucha

Z innej beczki ostatnio jak byłam na wizycie czekali na mnie (tż i syn) na pobliskim placu zabaw. U mojej gin są zawsze opóźnienia i tak po 30 min doostaję smsa- "dużo tirów jeszcze do odprawy" i pwoiem Wam zetwierdze że ten tekst mu się uda za to (TEGO SAMEGO DNIA) wieczorkiem robiłam porządek czy tam czegoś szukałam w dolnej szufladzie w kuchni (i siedziałam na ziemi), wiec wołam tż żeby pomgół mi wstać a on do synka- "Bartas lecimy! Mamy misję! Uratować orkę".... i tu juz mi do śmiechu nie było

Skończony 40 tc- czekamy córeczko
mama_kasia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 21:57   #2407
asiulek8
Wtajemniczenie

Matko, znowu jakies skurcze mnie lapia. Jakby nie moglo raz a porzadnie. A nie takie pitu pitu

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-02-28, 22:00   #2408
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
na zero ? o to mogło by być fajne Ale komedia z nim, mówię Wam jedziemy autem a on posuwiste ruchy na siedzeniu robi (kierowca) a ja patrze jak na zwyrodnialca a on na to że to nie ejst śmieszne i nigdy więcej mnie nie posłucha

Z innej beczki ostatnio jak byłam na wizycie czekali na mnie (tż i syn) na pobliskim placu zabaw. U mojej gin są zawsze opóźnienia i tak po 30 min doostaję smsa- "dużo tirów jeszcze do odprawy" i pwoiem Wam zetwierdze że ten tekst mu się uda za to (TEGO SAMEGO DNIA) wieczorkiem robiłam porządek czy tam czegoś szukałam w dolnej szufladzie w kuchni (i siedziałam na ziemi), wiec wołam tż żeby pomgół mi wstać a on do synka- "Bartas lecimy! Mamy misję! Uratować orkę".... i tu juz mi do śmiechu nie było
Uratować orkę padłam
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 22:04   #2409
mama_kasia88
Raczkowanie

A co jest u Was ostatnio hitem jedzeniowym ?? bo u mnie od wt królują orzeszki w karmelu

aaa mega mi się te misie szumisie podobają, chyba poproszę koleżanki żeby się zrzuciły (pytały ostatnio co dla małej mają kupić jak przyjdą się przywitać)...

i już mnie zazyna wkurzać mama i teściowa są wielce zbulwersowane ze zaczełam dziś 38tc a imienia dla córeczki nie mamy wybranego a teściowa tak mnie zirytowała że powiedziałam jej coś w stylu- "ale mamusia to chyba jeszcze menopauzy nie ma? to moze mamusia się postara o maluszka i wtedy będzie szaleć z imienniem do woli" i jakos temat odpuściłą :P żeby nie było chyba 3 raz w życiu użyłam słowa "mamusia"... tz stwierdził ze przegiełam,a le mam w to wbite- dała nam spokój więc cel osiagnięty

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

asiulek żadne pitu pitu po prostu się wszysto przygotowuje, a tak ponoć lepiej organizm będzie w godz ) przećwiczony i sprawnie pójdzie

Jak tam któas rodzi aktualnie?

Stary 2015-02-28, 22:07   #2410
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Hahahaha moj tyleczka nie goli. Kiedys przejechal po klatusi maszynka to go opierdzielilam, bo wygladalo to strasznie i wiecej nie zrobil tego. Teraz czasami jak chce mnie zdenerwowac mowi ze klate ogoli. A tak to paszki goli i krolewicza jak go okreslilas

Osz ty!! Zjadlas juz wszystko co ci TZ dzisiaj kupil???
nie wszystko jeszcze mam pol kg truskawek ale truskawki i paczki zjedlismy razem bo ja bym nie dala rady hihi ale caly dzien jestem na samych dobrych rzeczach a nic normalnego nie zjadlam jeszcze

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:

oni maja szczescie ze to mowia w zartach, i maja na to tylko 9 miesiecy
Uratowac orke ale bym walnela tz za to

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Matko, znowu jakies skurcze mnie lapia. Jakby nie moglo raz a porzadnie. A nie takie pitu pitu

jak cie zlapie to sie skonczy pitu pitu a zacznie jeczenie
ja zadnego ruchu nie moge wykonac, bo az placze z bolu, nie wiem czy to kosci sie rozchodza do porodu czy co to kurcze sie dzieje ale nie pomyslalabym ze tak bedzie bolec i ciagnac jednoczesnie
Stary 2015-02-28, 22:10   #2411
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
A co jest u Was ostatnio hitem jedzeniowym ?? bo u mnie od wt królują orzeszki w karmelu

aaa mega mi się te misie szumisie podobają, chyba poproszę koleżanki żeby się zrzuciły (pytały ostatnio co dla małej mają kupić jak przyjdą się przywitać)...

i już mnie zazyna wkurzać mama i teściowa są wielce zbulwersowane ze zaczełam dziś 38tc a imienia dla córeczki nie mamy wybranego a teściowa tak mnie zirytowała że powiedziałam jej coś w stylu- "ale mamusia to chyba jeszcze menopauzy nie ma? to moze mamusia się postara o maluszka i wtedy będzie szaleć z imienniem do woli" i jakos temat odpuściłą :P żeby nie było chyba 3 raz w życiu użyłam słowa "mamusia"... tz stwierdził ze przegiełam,a le mam w to wbite- dała nam spokój więc cel osiagnięty

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

asiulek żadne pitu pitu po prostu się wszysto przygotowuje, a tak ponoć lepiej organizm będzie w godz ) przećwiczony i sprawnie pójdzie

Hahaha, dobrze powiedziałaś jej

Oby poszło sprawnie

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-02-28, 22:13   #2412
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

dobry pomysl na prezent, szczegolnie ze pytaly
u mnie znow truskawki....moglabym kazdego dnia jesc kilka razy dziennie
aaaaaa pewnie je to wkurza bo chcialyby wiedziec a tu nie ma jeszcze imienia, heh, ich problem mam taki sam charakter, nie dalabym sie z takim gadaniem i tez potrafie odpowiedziec przeciez wybierzecie to powiecie, nie spieszy sie

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

czas na malinowego liscia i wiecholka
Stary 2015-02-28, 22:13   #2413
DezireOrient
Raczkowanie

Ja też mam same problemy z tym L4 W ZUSie. Mam zwolnienie od 3-26 I dzwoniłam pytać kiedy będą wypłacać (już nie mamy grosza przy duszy)😪, a babka do mnie że mam jeszcze zapłacić składkę za 1 I 2 luty I dopiero będą rozważać zwolnienie. Taka zła jestem w związku z tym, bo wiedziałam że te pieniążki będą a tak teraz trzeba pożyczyć od kogoś...
My się trzymamy jeszcze, ale coś od dwóch dni moja mała nie rusza się tak aktywnie, raczej się przeciąga,a to mnie niepokoi bo to chyba jakiś objaw że niedługo wychodzi sprawę mieszkania mamy załatwiona. Wprowadzamy się po 23 marca, chociaż 18 mam termin. nieciekawie, ale wolę poczekać niż mieszkać w grzybie i z mrówkami faraonkami... będzie dobrze dziewczyny! Trzeba dać radę, jak tyle wytrzymałyśmy to i to wszystko przed nami też nam nie straszne prawda? ?

DezireOrient jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 22:19   #2414
mama_kasia88
Raczkowanie

DezireOrient- super podejście do sprawy a masz racje mieszkanko bez grzyba i mrówek o niebo lepsze, i przede wszystkim zdrowsze! Trzymam kciuki za Twoje zaciśniete nogi

crystal truskawki... hm... no powiem Ci że zjadłabym

Stary 2015-02-28, 22:22   #2415
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DezireOrient Pokaż wiadomość
Ja też mam same problemy z tym L4 W ZUSie. Mam zwolnienie od 3-26 I dzwoniłam pytać kiedy będą wypłacać (już nie mamy grosza przy duszy)😪, a babka do mnie że mam jeszcze zapłacić składkę za 1 I 2 luty I dopiero będą rozważać zwolnienie. Taka zła jestem w związku z tym, bo wiedziałam że te pieniążki będą a tak teraz trzeba pożyczyć od kogoś...
My się trzymamy jeszcze, ale coś od dwóch dni moja mała nie rusza się tak aktywnie, raczej się przeciąga,a to mnie niepokoi bo to chyba jakiś objaw że niedługo wychodzi sprawę mieszkania mamy załatwiona. Wprowadzamy się po 23 marca, chociaż 18 mam termin. nieciekawie, ale wolę poczekać niż mieszkać w grzybie i z mrówkami faraonkami... będzie dobrze dziewczyny! Trzeba dać radę, jak tyle wytrzymałyśmy to i to wszystko przed nami też nam nie straszne prawda? ?

albo zlapala leniuszka albo trzymaj sie kochana mocno, i szybkiego porodu tez czytalam ze jak malenstwo juz sie tak nie rusza a raczej przeciaga to bardzo blisko do porodu

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
DezireOrient- super podejście do sprawy a masz racje mieszkanko bez grzyba i mrówek o niebo lepsze, i przede wszystkim zdrowsze! Trzymam kciuki za Twoje zaciśniete nogi

crystal truskawki... hm... no powiem Ci że zjadłabym

chodz , zrobie ci z cukrem albo z czym tam chcesz
truskawki dobre takie wielkie, fajna cena byla to wzielismy z TZ, bo on wie ze ja tak uwielbiam teraz truskawki, i moglabym codziennie jesc ale rozwalil mnie jak kazal na nie uwazac w drodze powrotnej do domu, bo one tak ladnie ulozone byly w kartonie, jakby to jakies diamenty byly
Stary 2015-02-28, 22:28   #2416
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
albo zlapala leniuszka albo trzymaj sie kochana mocno, i szybkiego porodu tez czytalam ze jak malenstwo juz sie tak nie rusza a raczej przeciaga to bardzo blisko do porodu

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

truskawki dobre takie wielkie, fajna cena byla to wzielismy z TZ, bo on wie ze ja tak uwielbiam teraz truskawki, i moglabym codziennie jesc ale rozwalil mnie jak kazal na nie uwazac w drodze powrotnej do domu, bo one tak ladnie ulozone byly w kartonie, jakby to jakies diamenty byly
Dbał o to, żebyś miała co jeść, a nie pić - koktajl truskawkowy z posmakiem kartonu

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-02-28, 22:32   #2417
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
a
Ty się nie śmiej, ja tak wożę jogurty. Zwykłe to nie, ale jak są jakieś z pianką albo takie warstwowe to nienawidzę jak mi się w drodze mieszają
Stary 2015-02-28, 22:35   #2418
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Dbał o to, żebyś miała co jeść, a nie pić - koktajl truskawkowy z posmakiem kartonu
to napewno zwlaszcza ze wreczyl mi ten karton w samochodzie i kazal pilnowac az nie znajdzie sie w kuchni bo w reklamowce to by sie rozwalily

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Ty się nie śmiej, ja tak wożę jogurty. Zwykłe to nie, ale jak są jakieś z pianką albo takie warstwowe to nienawidzę jak mi się w drodze mieszają
a moj TZ to tymi jogurtami rzuca w koszyk, przygniecie innymi zakupami, a jak spakuje do reklamowki to lekkie rzeczy na dol ciezsze na gore, ja nie pakuje zakupow ( nie pozwala mi ) a pozniej mnie to wkurza, bo ja tez tak mam ze uwazam na jogurty takie z pianka, albo inne lekkie rzeczy zeby sie takie pogniecione nie zrobily i chetnie bym mu powiedziala cos o tym, no ale chce dobrze wiec sie nie odzywam ale ma cos z psychika czasami, jak np. z tymi truskawkami wlasnie mu odbilo

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2015-02-28 o 22:37
Stary 2015-02-28, 22:42   #2419
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:

a moj TZ to tymi jogurtami rzuca w koszyk, przygniecie innymi zakupami, a jak spakuje do reklamowki to lekkie rzeczy na dol ciezsze na gore, ja nie pakuje zakupow ( nie pozwala mi ) a pozniej mnie to wkurza, bo ja tez tak mam ze uwazam na jogurty takie z pianka, albo inne lekkie rzeczy zeby sie takie pogniecione nie zrobily i chetnie bym mu powiedziala cos o tym, no ale chce dobrze wiec sie nie odzywam ale ma cos z psychika czasami, jak np. z tymi truskawkami wlasnie mu odbilo
To ja robię tak jak Ty Też ciężkie na dół, a delikatne na górę A truskawki to bym też chętnie zjadła
Stary 2015-02-28, 22:49   #2420
mama_kasia88
Raczkowanie

o jeny jak ja Was świetnie rozumiem z tymi zakupami!! już naabrdziej wkurzają mnie "obite" pomidory, banany i itp....

Stary 2015-02-28, 22:50   #2421
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
To ja robię tak jak Ty Też ciężkie na dół, a delikatne na górę A truskawki to bym też chętnie zjadła

zapraszam na truskaweczki
mi tz czesto mowi ze tez mam cos z psychika nie tak, bo ja to jak cos z polki sklepowej biore do koszyka to patrze czy nie jest zgniecione , a ja mu tlumacze ze ladne ma byc, bo to bedzie u nas w domu lezec na polce czy w lodowce i bedziemy to jesc przeciez
Stary 2015-02-28, 22:55   #2422
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
o jeny jak ja Was świetnie rozumiem z tymi zakupami!! już naabrdziej wkurzają mnie "obite" pomidory, banany i itp....
To chyba wszystkie tak mamy

Cytat:
zapraszam na truskaweczki
mi tz czesto mowi ze tez mam cos z psychika nie tak, bo ja to jak cos z polki sklepowej biore do koszyka to patrze czy nie jest zgniecione , a ja mu tlumacze ze ladne ma byc, bo to bedzie u nas w domu lezec na polce czy w lodowce i bedziemy to jesc przeciez
Pędzę już do Ciebie
Ja tak samo Najlepiej jeszcze jakby było gdzie tam dalej na tej półce takie "niemacane" i ładne
Stary 2015-02-28, 23:00   #2423
aaakarolina
Wtajemniczenie

Ale tu ciekawe dyskusje z wieczora

Ja piszę z wanny więc nie będę cytować...jestesmy już w domu, koła nie dało się zmienić, więc brat po nas przyjechał i pożyczył samochód do jutro bo mąż do pracy idzie...impreza fajnie, najadłam się zjadłam wielki kawałek tortu bezowego ze śmietaną i truskawkami

Plecy mnie bolały, ale jak leżę teraz w wannie jest super

Mąż mi dzisiaj powiedział że od czwartku ma urlop więc mogę już wtedy spokojnie rodzić
Stary 2015-02-28, 23:03   #2424
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość

Ja piszę z wanny więc nie będę cytować...jestesmy już w domu, koła nie dało się zmienić, więc brat po nas przyjechał i pożyczył samochód do jutro bo mąż do pracy idzie...impreza fajnie, najadłam się zjadłam wielki kawałek tortu bezowego ze śmietaną i truskawkami

Mąż mi dzisiaj powiedział że od czwartku ma urlop więc mogę już wtedy spokojnie rodzić
No nie i Ty też z tymi truskawkami? Przez Was dziś nie zasnę bez truskawek
Do czwartku już niewiele czasu to się relaksuj żeby być wypoczętą na poród
Stary 2015-02-28, 23:18   #2425
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba wszystkie tak mamy

Pędzę już do Ciebie
Ja tak samo Najlepiej jeszcze jakby było gdzie tam dalej na tej półce takie "niemacane" i ładne
to calkiem normalne widze a nie jak mi TZ wmawia ze cos z psychika mam

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
albo mleko zgniecione w kartonie no kurcze....

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość

uwielbiam bezy zazdroszcze no to przygotuj sie ladnie do porodu bo to juz kilka dni zostalo

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
No nie i Ty też z tymi truskawkami? Przez Was dziś nie zasnę bez truskawek
Do czwartku już niewiele czasu to się relaksuj żeby być wypoczętą na poród
chodz na truskawki hi hi
Stary 2015-02-28, 23:20   #2426
aroli
Zadomowienie

Cytat:

swoją drogą wasi tż depilują co nie co? bo jak Wam się pryznam do czego sotatnio namówiłam swojego to bedziecie sikać generalnie mój mężczyzna jest ciemnym brunetem z bardzooo bujnym owłosieniem wszedzie, dosłownie. Że tak powiem przy królewiczu sobie przycina ile trzeba Ale ostatnio mu nawrzucałam ze jak widze ejgo tyłek to nei wiem czy to nie głowa bo ma prawie tyle samo włosów ( śpimy często na golasa ) i albo coś z tym zrobi albo mu piżamkę kupię! no i wydepilował tyłek na zero a potem chodził parę dni że mam się cmoknac bo go teraz cały zadek swedzi
sorki ze tak bezposrednio ale temat mnie zainteresował
My też śpimy nago, ciekawe jak to będzie przy dziecku...
Co do depilacji mój goli pachy, klatę ale rzadko-ma jasne włoski a klejnoty obowiązkowo ale też nie jakoś ze ciągle jest tam golaskiem tylko żeby nie dopuścić to krzaczorow
co do zachcianek to pomarańcze i galaretka z owocami dzisiaj była z truskawkami,jeszcze z lata , oraz z porzeczkami.
Dobrej nocki

I 27.11.2010 --> II 07.07.2012
29.03.2015
17.11.2016
aroli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 23:21   #2427
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
to calkiem normalne widze a nie jak mi TZ wmawia ze cos z psychika mam
Nie daj sobie takich rzeczy wmówić kochana! To on ma coś z psychiką, my jesteśmy normalne
Stary 2015-02-28, 23:23   #2428
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Nie daj sobie takich rzeczy wmówić kochana! To on ma coś z psychiką, my jesteśmy normalne
On jest psychiczny
Stary 2015-02-28, 23:27   #2429
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
On jest psychiczny
Stary 2015-02-28, 23:29   #2430
Rossi
Zadomowienie

GG do Rossi

Cytat:
No to do konca nastepnego tygodnia niech sie dzieje kochana cieplej tez nie mam zadnej i nigdy nie widzialam dla tak malutkich dzieci cieplych czapek moze dlatego ze z takim dzieckiem na mroz sie nie wychodzi raczej
Dzięki oby się sprawdziło bo dzisiaj mnie skurcze dopadły a tę ciepłą czapeczkę to mam na myśli taką np. na polarku, wszędobylską w sklepach czy na allegro nie żadną grubaśną kudłatą pilotkę hehe

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Ja też jestem brunetką i na dodatek mam niedoczynność tarczycy i moje owłosienie jest dość duże Dziś mam gładkie a jutro wieczorem moje nogi będą miały odrost i będą szorstkie Nic tylko zbierać na laser
To niedoczynność tarczycy ma na to wpływ? Ja niestety mam, nogi na drugi dzień faktycznie już zaczynają kiełkować, tylko włosy na głowie rosną cm na rok

mama_kasia88 no rozbroiłaś mnie tą depilacją tż że się w ogóle dał namówić na ogolenie tyłka

Cytat:
Ojoj mnie też dzisiaj wieczorem złapały i się nasilały, aż mi się gorąco ze strachu zrobiło do tego dwa razy mnie przeczyściło ajjjj jeszcze nie chcę rodzić, chcę się wyspać :P trza szybkie golonko zrobić w razie wu, włosy nieumyte leń dzisiaj ze mnie. Lecę na ciepły prysznic i spać Za pół godziny marzec mąż się cieszy bo nikt w tym m-cu urodzin w rodzinie nie ma i tylko mówił żeby dotrwać, no i dotrwaliśmy, zostało 10 dni

Dobrej nocy brzuchatki

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości