|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 39- nasz sezon!
Cytat:
|
|
|
|
|
#2792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
asia bo to trzeba troche na efekty poczekac
|
|
|
|
#2795 |
|
Czerwcowa PM
|
joasia-a, 28 dniowe są często silnymi antyandrogenami, więc przy jakiejkolwiek zmianie, a szczególnie przy odstawieniu, skutki uboczne mogą trwać długo, nawet do pół roku. Ja tak jak Ty miałam przy Atywii. Nie biorę już rok i dopiero niedawno przestałam puchnąć.
Tarczycę warto zbadać, ale obstawiam skutki uboczne tabletek bardziej niż TSH. |
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tonie zawsze tak.. ja pamiętam jak przed kontuzją ćwiczyłam, dość szybko było widać zniewalające wręcz efekty - właśnie dziś przeglądałam zdjęcia i na szczęście do tego wyglądu sprzed 2 lat też mi daleko jeszcze Cytat:
gorzej że ślub już za 3 miesiące.. ale tarczycę i tak zbadam dla pewności.. ![]() Dobranoc
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
joasia ale to tez od organizmu zalezy, cwiczen i diety
, ja jak chudłam z 82 do 72 to też szybko mi leciały. Potem gorzej
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje obrączek, nowych fryzur, innych wyborów i w ogóle
![]() Ducha dobrze, że nic się Wam nie stało. My dzisiaj odh.amiliśmy się z TŻ i spotkali z ludźmi Pora spać, bo jutro ciężki dzień.. Dobranoc
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
hej,nie moge się ostatnio wbić...
co do welonu ja będę go widziec poznieh u krawcowej ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny !
Od wtorku byłam w Warszawie na kursie. Wczoraj wieczorem wróciłam a dziś odsypiałam. Powoli nadrabiam ale jest tego tyle
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2803 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
https://www.facebook.com/GalaSuknieS...type=1&theater Cytat:
---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Też mamy Pana Tadeusza, ale w normalnej butelce. Nawet kaca po nim nie mam
|
|
#2804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Duchaa, całe szczęście, że nic Wam się nie stało.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja jestem szczupła, umięśniona, a też czasami nie mogę na siebie patrzeć i czuję się gruba. I ludzie mi będą mówić, że gadam bzdury, zresztą sama o tym dobrze wiem, ale ja czasem po prostu tak siebie widzę. Właściwie dopiero ostatnio zaczęłam czuć się pewnie w swoim ciele. Może dlatego, że pozwalam sobie na niedoskonałości, a im rzadziej o nich mówię i myślę, tym bardziej błahe mi się wydają. Złe nastawienie siedzi w człowieku, trzeba z nim walczyć i pokochać siebie, a jeśli chudnąć - to dla zdrowia i lepszego samopoczucia. I tak, wiem, że mi łatwo mówić, bo całe życie byłam szczupła, ale to niestety nie tak działa. Przechodziłam różne fazy i wiem, co znaczy walka ze swoim wyglądem. Dopóki się siebie nie zaakceptuje takim, jakim się jest, żadne diety, motywacje i ćwiczenia nic nie dadzą.
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
jak mnie wszystko boli ale pierwsza noc w nowym mieszkaniu przeraża mnie ilość rzeczy, którą nazbierałyśmy... no nic, trzeba wstawać, rozpakować się do końca i przygotować obiad dla gości miłego dnia
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#2807 |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
hejo!
wstałam taaak niewyspana! ![]() czekam na kolegę TŻ. wraca dzisiaj po urlopie do Holandii i zabiera dla T. wałówkę. chociaż sobie mój pan nie zasłużył nadal sfochowany. gorzej niż z dzieckiem...
|
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
Królewna wiem, że problem w większości jest w mojej głowie i w głównej mierze to co o sobie myślę wynika np z niemiłych rzeczy, które usłyszałam kiedyś. P. jest kochany i myślę że głównie tylko dzięki niemu moja niechęć do siebie uaktywnia się przed okresem. A przeszłości niestety nie zmienię. Chyba najgorzej na moje postrzeganie siebie wpłynął mój były, zresztą to byś dość toksyczny związek po którym trudno mi było zaufać partnerowi na dłużej. Na szczęść mam P. który jest kochany i tak jak mówisz dużo mi pomaga. Jest już dużo lepiej niż kiedyś
Edytowane przez asia1905 Czas edycji: 2015-03-01 o 08:09 |
|
|
|
#2809 |
|
|
już odpoczęłam... właśnie się goście zapowiedzieli...
|
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Trzeba się brać za naukę, na jutro mam do zrobienia prezentacje o której totalnie zapomniałam a już jutro to zalicze i będę miała z głowy juz jeden przedmiot Asia wiem o czym mówisz. U mnie też jeden facet zniszczył poczucie wartości i co najlepsze nie byliśmy w związku (bynajmniej oficjalnie) ale zmarnowane 3 lata i ocena swojej wartości -100 %. Po tym wszystkim w ogóle nie myślałam, że mężczyzna może podnosić samoocenę u kobiety (taka miałam spaczona wizje zwizku) dopóki nie poznałam TŻ. Kocha mnie i akceptuje taka jaka jestem, a jak mowie, ze coś mi się w sobie nie podoba to on mówi, że taka mnie pokochał i wszystko mu się we mnie podoba samoocena +1000pkt skacze xD Ale jak jest PMS to już nawet TŻ nie pomoże glowa do góry! rzytul:
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Ania dziękuję za miłe słowa. Widzę że historia bardzo podobna do mojej.
|
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
jak już tu rozmawiamy o byłych to moj też, np spacerując ze mną mówił rozne rzeczy, mijaliśmy jakas dziewczynke 6 lat, wychodzacą z mama z przedszkola, a on tak powaznie: Nie obraz się, na to co powiem, bo tak kazdy facet uwaza -moja przyszła zona pewnie chodzi teraz do przedszkola (umarlam na miejscu, pedofil zapomidorzony!:P). Lezymy razem przed Tv objęci, jakies tam laski w filmie, a ten do mnie: musisz sie z tym pogodzić, że wiekszość jest ładniejsza od ciebie i facetom sie podobają nastolatki, a nie dwudziestolatki. Potem będzie coraz gorzej. i w ogole z dumą chodził i mowil, ze faceci sa jak wino, a kobiety jak roze.. ale bylam glupia ze z nim bylam, a on robil wszystko zebym go znienawidzila, bo nie widzial przyszlosci ze mna i nie chcial byc tym gorszym, ktory musi zerwać (gdybym ja zerwala to by mial kogo oskarzac:P).. Także no.. ale mnie Tz szybko podniosł z tego, chociaż chwilami bylo ciezko.
|
|
|
|
#2813 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I fakt faktem.. te 8 kg różnicy to w sumie średnio tylko 3 cm na obwodzie ale no. eh jak "miło" ![]() Kruella.. faktycznie to z tym kolesiem chyba było coś nie tak.. matko.. przyszłe dziewczyny przedszkolaki? wtf :P |
|||
|
|
|
#2814 | |
|
|
Cytat:
baardzo milusio. musiała skoczyć do sklepu, po ciacho, bo u mnie w domu się nie uświadczy (żeby nie kusiło jakiś celebryta lubujący się w sporo młodszych żonach, stwierdził że kolejna się jeszcze nie urodziła nie pamiętam już kto to był.
Edytowane przez lipstick89 Czas edycji: 2015-03-01 o 09:27 |
|
|
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci że ja w klasie maturalnej też byłam bardzo szeroka i roztyta ale przez tabletki - miałam problemy z alergią, nagle wyszła u mnie astma oskrzelowa i reflux żołądka który sprowokował alergię i astmę (w tym momencie mi znignęła :P) ważyłam w najgorszym momencie 78 kg (przed przyjmowaniem tabletek 20 kg mniej.) Ale później zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne, odstawiłam leki i spadłam.. no i moja waga zawsze wahała się pomiędzy 58 a obecnym 65 kg, ale po odstawieniu na jakiś czas anty potrafiłam nawet 55 kg ważyć.. Więc aż teraz się zastanawiam czy to na pewno tabletki spowodowały wtedy u mnie tycie, które później było zamaskowane i zatrzymane przez tabletki? matko.. Lipstick a to tak na obiad się wpraszają do tego?
|
|
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Jam dobrze wstać bez bólu głowy Tak czytam wasze wypowiedzi i ciesze się ze Tz to tak naprawdę pierwszy poważny związek. Jasne jakieś znajomości były ale nigdy cos poważniejszego i co najważniejsze nikt mnie źle nie traktował-no może jeden kolega w szkole mi dokuczal. Nieraz byłam grubsza i szczuplejsza ale ogólnie dobrze się czuje w swoim ciele - no chyba ze jestem przed okresem wtedy czuje się jak chodzaca beka. Także jest ok Chociaż wiem ze powinnan cos zrzucić bo mi się przybrało - no ale tz i tak mówi ze jestem piękna ![]() Ale w zartach już mi kiedyś powiedział pulpeciku |
|
|
|
#2817 | ||
|
|
Cytat:
nie gotujemy na kilka dni, bo ja jem w pracy, a mama woli świeże. ![]() zrób badania. będziesz wiedziała na czym stoisz. Cytat:
co prawda niechcący, ale zawsze
|
||
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Dziś mamy pierwszą lekcję tańca Mój pierwszy poważny związek też był z idiotą, na szczescie los po naszym rozstaniu zesłał mi takie przygody, że nawet tego nie odchorowalam.A na deser trafił się mój Tz
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakaś masakra. Od powrotu z Krakowa śpię po 8-9h i jestem pół przytomna. Nic nie jest w stanie mnie obudzić. Chyba się starzeje żeby 2 zarwane noce tyle czasu odczuwać. |
|
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
Morning
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

gorzej że ślub już za 3 miesiące.. ale tarczycę i tak zbadam dla pewności.. 

taaak niewyspana! 
nadal sfochowany. gorzej niż z dzieckiem...
rzytul: