|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
omajgad ale dziś cisza
![]() my byliśmy u rodziców na pizzy i browarze ![]() ale jestem padnięta , ide spać, dobranoc |
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też muszę coś takiego jeszcze kupić, bo mam dwa trochę grubsze.
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrzucisz fotkę jak wygląda na żywo.?
|
|
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#816 |
|
Zadomowienie
|
Industria,fajne te ciuszki
![]() A taka przytulankoszmatke kupilam niedawno w Ikei ![]() Kaja, przescieradla tez mi wpadly w oko ale szarogroszkowe ![]() Ja sie musze jutro wybrac do lumpa na dostawe i moze do Smyka bo koncowka wyprzedazy jest juz
|
#817 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do ćwiczeń na kręgosłup myślę, że mogą pomóc, ponieważ ból jest często efektem nacisków i napięć w kręgosłupie i mięśniach. Najlepiej jednak zapytać specjalistów w tej dziedzinie Szuuu i jej męża (i ktoś chyba jeszcze tu się też zajmował fizjoterapią?). ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
czy kładzie do łóżeczka czy to do zabawy?---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Wydaje mi się, czy Aika nam w tej części zaginęła? |
|||
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
Marei chyba zaginela
u mnie dzis nawet ladna pogoda,pieke pierwszy raz brownie
|
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
Bronie... masz sprawdzony przepis? Jak tak to
rosi:Ostatnio mam straszną ochotę na brownie, a takie zrobione samemu lepsze niż kupne- wiesz co jesz
|
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jasne,że zrobione samemu to w ogóle bez porównania.
|
|
|
|
|
#821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
U nas też na reszcie słonecznie Cytat:
![]() Cytat:
dawno nie piekłam- muszę odgrzebać swój przepis.
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odgrzeb, odgrzeb przepis ))
|
|
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
Brownie wyszlo
wrzuce przepis do klubu,bardzo szybko sie je robi
|
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
W załączniku zdjęcie ręcznika (100x100) i kocyka (75x100). Chyba zamówię jeszcze jeden ręcznik póki promocja, swoją drogą do kiedy? Gdzieś mi mignęło, że do jutra
Jeszcze macałam ręcznik w pepco, ale ten lepszy, grubszy, wydaje mi się milszy w dotyku a tylko 5zł różnicy w cenie.
|
|
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety jeśli chodzi o alkohol w ciąży jestem bardzo radykalna i nawet na pół szklaneczki sie nie skusze, ani redsa ni chu chu mąż chlapnął browara a ja sobie kupiłam na pocieszenie małą cole
|
|
|
|
|
#827 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/ciazowe-spodnie-z-...867956677.html stąd zamawiałam-te są chyba 1 zł droższe ale sprzedawcę mogę polecić ![]() Sorry ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie wiem czemu ale budzę się na plecach cały czas. Usypiam na boku. I co gorsza to brzuch mnie dziwnie boli, tak kłuje w nocy. W ciągu dnia takiego bólu nie mam..:/ Cytat:
U mnie moja mama mówi, że daj spokój, pół szklanki wina można, że dawniej się tak piło itp. itd.. Ale dla mnie nie ma opcji..
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wróciłam do domku, jest mi troche lepiej ale jeszcze mam wieczorem wizytę u internisty i będę negocjować z tym antybiotykiem. Ręcznik wygląda super i chyba też zaraz zamówię |
|
|
|
#829 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() leżąc na boku podkładam cebuszke pod brzuch- inaczej też pobolewa. Też się budzę na plecach albo -najczęściej - na żabę czyli częściowo na brzuchu... Cytat:
|
|||
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Dwa ręczniki i kocyk zamówiony aż mi się humor poprawił
|
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja dziś od rana (od 11..) aktywnie, a teraz mnie leń taki złapał, że leżę na kanapie z laptopem, a mój Tż na kompie
|
#832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Co myślicie o picie Karmi w ciąży?
|
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
ja o Karmi myśle tyle, że każdy robi jak chce
![]() ma 0,5 % alkoholu, dla jednego- tyle co nic- dla innego alkohol to alkohol ja Karmi nie lubie więc nie mam problemu ale i tak raczej bym nie wypiła. na czas ciąży odstawiam każdy alkohol, nie ważne o jak niskiej zawartości procentowej ale tak jak napisałam, każdy ma wolny wobór
|
|
|
|
#835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nie zjadła bo nie wierzyła mi, że tak ma być. Dopiero jak u znajomych było brownie i znajoma zaczęła się z niej śmiać, że tak ma być to zjadła ![]() Ale mi dzisiaj brzuch twardnieje:/ A co do Karmi to mam takie samo zdanie jak industria. Dla mnie ogólnie to piwo jest okropne w smaku więc również nie mam problemu ![]() A co do alkoholu to gdzieś ogl. i jakiś facet wypowiadał się, że nawet piwa/wina bezalkoholowe zawierają jakąś ilość alkoholu. Ja nie piję i nie zamierzam
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-03-01 o 19:53 |
|
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Te ze smyka?
Nie dziwie sie ze humor lepszy ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Ja nie pije, chociaz polubilam, pozwalalam sobie wieczorami jak syn wytrzymywal przynajmniej pol nocy bez cyca. |
|
|
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#838 | |||||
|
Rozeznanie
|
Witam się w 27tc i 7 miesiacu
Nie wiem dlaczego cały weekend nie mogłam wejść na wizaz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zdrówka dla tz i nie zaraz się ![]() Cytat:
![]() Ja nie lubię karmi, wiec zdania nie mam. Natomiast w ogóle Odstawiłam alko na czas ciąży. Na święta ciotka tż mnie usilnie namawiala i dala mi lampkę wina, której nie wzięłam do ust. Dla mnie nie ma bezpiecznej ilości % w ciąży A ja dalej walczę ze swoim cukrem i wyniki są bardzo zadawalajace wiec raz na jakiś czas, czemu nie ![]() A waga w miejscu stoi - 2,5 kg do przodu. W poprzedniej ciąży na tym etapie miałam już +15 ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Aaa chciałam jeszcze dodać, że w rossmannie jest Lovela płyn do prania w tej samej cenie co w biedronce, wiec jak się którejs z Was nie udało kupić to jest szansa
|
|
|
#839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wylicytowałam sobie medelę mini electrick na all i zapłaciłam tym kuponem za 5 dyszek (więc wyszło mi sporo taniej
), a laktator będę mieć jak nowy i mam chytry plan sprzedać go potem za tą cenę, którą zapłaciłam![]() I dostałam kolejny kupon ![]() Cytat:
Tzn budzę się rano na plecach- boli, budzę się na boku-boli...Ale przechodzi jak chwilę pochodzę.Moja szwagierka przez ostatnie 2 miesiące ciąży spała w fotelu na siedząco- jak tylko się kładła poziomo drętwiały jej obie ręce- także cool ![]() nie piję ale piłam wczoraj bavarię jabłkową. Fajna była. I ma 0.0 alko Cytat:
|
|
#840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ona jeszcze tej starej daty
![]() Cytat:
Też o tym słyszałam dlatego pojechaliśmy z tz do marketu, gdzie jest mnóstwo rodzajów piwa i zdziwiło mnie, że niby bezalkoholowe, a mają alkohol, jedynie chyba Becks miał napisane 0,0%. Cytat:
Dzisiaj w końcu wyciągłam tz na kawe. Właściwie na soczek. Dawno nigdzie nie byliśmy, do kina nie da się wyciągnąć, więc chociaż tyle z tego było Czy używałyście specjalnej komody do przewijania? Bo zastanawiam się nad taką, gdzie ta nakładka wystaje do tyłu, a nie do przodu. Albo kupimy nakładkę na łóżeczko, czy któraś to testowała? Ciężko wybrać, bo te komody są drogie :/ |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

wrzucisz fotkę jak wygląda na żywo.?

rosi:
wrzuce przepis do klubu,bardzo szybko sie je robi
Jeszcze macałam ręcznik w pepco, ale ten lepszy, grubszy, wydaje mi się milszy w dotyku a tylko 5zł różnicy w cenie.

Moja kondycja po ciąży będzie fantastyczna:/

Szkoda mi go