![]() |
#571 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. I
Cytat:
![]() Wiem że zrobisz się na bóstwo aż im w pięty pójdzie :-D
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Zadomowienie
|
To już nie te same cycki co kiedyś :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Rozeznanie
|
hej
![]() marzec się zaczal, wiec i zabrałam się za ćwiczenia zrobiłam tylko 20 min tego blendera co Ewka wkleila i cora się obudzila, ale może to i dobrze, bo niby to lekko wygląda a ja czerwona jak burak i cala mokra od potu, a jeszcze 2 godz szybkiego spaceru nas czeka chciałam się zapisac na przegląd do mojego gina a tu do końca marca terminow nie ma, wiec nie będę zbytnio szlala z ćwiczeniami, ale trzeba się brac za siebie, bo kondycja marna ![]() Justyna Twoje zdjęcia sa duza mobilizacja-gratuluje i zazdroszczę formy ![]() Czarna mam nadzieje, ze Hubcio szybko wydobrzeje i wrócicie do domu. Zdrowia i dużo pozytywnej energii zycze |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Rozeznanie
|
ehh miał być spacer a będzie
![]() nie lubie dni bez spacerow, jakies takie długie i meczace wtedy to siedzenie w domu się wydaje dziewczyny uraczone rozstępami- jak z nimi walczycie?? jakies dobre profesjonalne kosmetyki to raczej nie przy kp, tak samo dobre zabiegi, sam zwykly masaz podobno niepomaga a cos robic trzeba... |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zadomowienie
|
Czarna o Boziu, ale musieliscie sie wystraszyc...Hubert i Jego rodzice sa bardzo dzielni
![]() Mam kompletnego dola. Chce zamknac ojca mojego dziecka w piwnicy. Jestem tak cholernie smutna, chce mi sie wyc. Sorry, przynudzam i smece, ale ja nawet kolezanek nie mam, jedna jedyna mieszka zagranica |
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Zadomowienie
|
Bajlaga jak chcesz możesz go wysłać w paczce do mojej piwnicy, pomieści się tam jeszcze kilku. Przejdzie przez proces naprawczy i oddam Ci go jako lepszego człowieka
![]() Bajlaga śmiało możesz nam się wygadać A na rozstępy ja stosuję niezawodny sposób. Nie patrze się na nie. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#578 |
Rozeznanie
|
bajlaga glowa i cycki do góry- meza wychlostaj i wyślij na przeczekanie do Justyny, weź Malego na spacer włącz głośno ulubioną muzyke i idz przed siebie- problemów się nie pozbędziesz dzięki temu ale mi to czasem pomaga
a co gadasz ze nie masz koleżanek, a my to co? ze wirtualne to co ![]() a jak chcesz plakac to sobie poplacz mi jakos zawsze lzej wtedy na duszy trzymaj się dzielna kobieto i nie daj!! |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie dopajam ale mam zamiar I tylko dlatego, żeby sie malutka przyzwyczajala do butelki, bo za miesiąc sa targi kosmetyczne I chce wybyc na spokojnie na 4h z domu, a myślę, ze na tym etapie nie odrzuci piersi, choć kto wie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
Justyna mendo jedna jak mogłas wkleić to zdjęcie ;(👊 w sumie to powinnam je wydrukować i wywiesić na lodowce:d
SZczeperka niech kopary im opadną! Taka mam nadzieje :d Bajlaga zawsze mozesz wywieść do Justyny na wakacje swojego tz :d ahhaha A serio to co przeskrobał? ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Pepa ja mam multum rozstępów po ciazy i najpierw smarowałam sie z ziaji jest taki krem na roStepy ktory mozna w czasie karmienia piersia stosować z seri modeling (taka nowa jakas) kosztuje ok 8-10zl. Wg tz wyblakły troszkę. Potem zamowilam sobie z pharmaceris jakis ale to dopiero pare dni stosuje razem z olejkiem z firmy evree ktory tez jest na blizny i rozstepy -nim po kapieli po ćwiczeniach smaruje całe ciało ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cudów sie noe spodziewam ale moze cos mnie widoczne beda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Zadomowienie
|
Dusiolka, kręcenie sie na twisterze wyrabia mięśnie brzucha i talie. Nie jest drogie, nie zajmuje dużo miejsca, wiec mi się może uda czasem poćwiczyć. Wczesniej miałam twister przy bieżni i w poloczeniu z dieta, steperem i brzuszkami wyglądałam prawie tak jak Justyna teraz😉
|
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Zadomowienie
|
Jak moja mama dzisiaj do mnie przyjdzie to poproszę żeby zrobiła zdjęcie mnie całej to takie sobie powiesisz na lodówce
![]() Podobno na rozstępy najlepsza jest cebula. |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Zakorzenienie
|
Justyna dobra to niech zrobi takie zdj zebym sie doszczętnie załamała i spięła ..upsko
![]() Biedro no no zaraz klinikę tego Twistera;d Ostatnio widziałam zdanie ze kobieta zawsze musi dobrze wyglądać bo nigdy nie wiadomo kiedy spotka kogoś kogo nie lubi :d |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Zadomowienie
|
Dobrze Dusiolka i jeszcze specjalnie dla Ciebie się rozbiorę do bielizny, wtedy będziesz miała motywację :P
Dusiolka z tym zdaniem to prawda. U mnie znowu lać zaczęło a zbierałam się już na spacer. |
![]() ![]() |
![]() |
#585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje :d U mnie na chwile wyszło słońce ale spowrotem wróciło za chmurzyska ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Ale lac zaczęło i wietrzysko sie zerwało ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- W ogole to któraś moze juz nabyła takie literki z pianki czy czego tam które wykłada sie na podłogę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#586 |
Zakorzenienie
|
U nas raz słońce raz zamieć śnieżna
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
Ja sie na nie czaje zeby poukładać na podłogę i na nie kocyk położyć zeby Mała mogła sie turlac czy cos bo u mnie wszędzie panele wiec twardo dosc zeby na same panele wyłożyć koc
|
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Rozeznanie
|
Dusiolka ten wasz leżaczek buja się sam ? czy trzeba go ręcznie pchnąć ? Bo ja też się na niego czaje ale a aukcji jak dla mnie nie jest jasno napisane o tym bujaniu
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Ja właśnie wysłałam córkę na spacer z dziadkiem bo takie piękne słonko a oni biegiem z powrotem bo grad ich złapał :d Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#589 |
Zakorzenienie
|
Martusia sam sie buja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Rozeznanie
|
Dzięki
![]()
#591 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, butelki Avent natural i Chicco step up nie sprawdzaja sie. Maly je bardzo lapczywie, lyka duzo powietrza i mamy okropne problemy z brzusskiem po kazdym karmieniu. Polecicie cos?
#592 |
Wtajemniczenie
|
U mnie Avent się sprawdza... może spróbuj tt z odpowietrznikiem?
![]() |
#593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja wyrobiła sobie troszkę aventa (używam go juz tylko do mm) i zakupiłam ta medele calma. Wkurza sie troche bo musi sie napracować ale pije:p no i ona przeznaczona tylko do mleczka mamusiowego ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Ale i tak zawsze polecać bede aventa bo moim zdaniem to super butelka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Martusia fajny ten bujak,mysle ze będziesz zadowolona razem z córka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 |
Rozeznanie
|
No mam nadzieję, czekamy już tylko na kuriera
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#595 |
Zakorzenienie
|
Do mamus z dlugowlosymi córkami: czy z tylu glowki robią sie "dredy"?;p bo moja 3 juz uturlala..
---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Dobra moja córa wlasnie słucha grechuty,happysad i strachy na lachy a ja tańczę z mopem :d |
![]() ![]() |
![]() |
#596 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do cwiczen to zrucac juz nie musze mam calkiem plaski brzuch ale chcialabym urzezbic… wieksza zmora sa dla mnie dramatyczne rozstepy. albo laser niedlugo albo moze sprobuje noscar |
|
![]() ![]() |
![]() |
#597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- heffitka a co do pytania o te czerwony plamy nad karkiem, to ma to syn, córka I tż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas ten sam problem, musze kupic inne butelki bo avent u nas sie nie sprawdzaja |
|
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Zakorzenienie
|
Asia a gdzie kupowaliscie ?boje sie natrafić na jakies nieatestowane
|
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Zadomowienie
|
Kupilam wlasnie butelke Dr Brown z ta smieszna rurka w srodku. Jak nie pomoze to bede szukac dalej...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.