Wszystko o Avonie - część IV - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-20, 18:31   #1471
igusia2812
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część IV

dziąszki jak na prawde wyglądaja te błyszczyki z seri multikolor

MARCOWO:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post45439845
igusia2812 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 19:04   #1472
Ptaszysko
Zadomowienie

No zwrot wyslanyspedzilam 50 minut na poczcie

Gagix --- mysle,ze do oczu pasowalyby ci wszystkie kolory tych cieni

bardzo oryginalnie wygladalabys w kolorze cooper bo takie rdzawe kolory swietnie wygladaja z niebieskimi oczami, jednak masz chlodne pasemka co troszke gryzloby sie moim zdanie z tym cieniem.No i ubrania tez musialaby byc w dobranych kolorach, takie pastele i jarzeniowki odpadaja---ale to tylko moje zdanie

bubbles jak najabrdziej, jak juz tysiac razy mowilam brazy bardzo ladnie wygladaja z niebieskimi oczami
no a rich creme jest uniwersalny, malo kto wygladalby w nim zle

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 19:09   #1473
porzeczka2602
Zakorzenienie

witam po bardzo długiej nieobecności, powiedzcie mi kochane czy torebka z katalogu 12 ze str 9 warta jest 39,90? czy widział ją ktoś na żywo, a może mógłby ktoś zrobic fotki byłabym bardzo wdzięczna
a tak poza tematem, na bardzo twardy naskórek stóp idealna jest maśc tranowa, oczywiście do kupienia w aptece, tania i działa cuda oczywiscie najpierw stópki trzeba wymoczyc a potem posmarowac grubo maścia i najlepiej owinac stópki folią spożywcza efekt murowany.
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 19:22   #1474
illusija
Raczkowanie

Pozwólcie (albo i nie), że wrócę na chwilę do tematu karty kredytowej. No więc skusiły i mnie prezenty
mam pytanie: czy panowie/panie, którzy Wam wypisywali wnioski też byli tacy szaleni jak mój??? Chciał mi dać na karcie 20 000
Nie zgodziłam się bo po co mi tyle? Zastanawiam się, czy oni mają prowizję od sztuki (wniosku) czy przyznanej kwoty?
illusija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 19:29   #1475
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
witam po bardzo długiej nieobecności, powiedzcie mi kochane czy torebka z katalogu 12 ze str 9 warta jest 39,90? czy widział ją ktoś na żywo, a może mógłby ktoś zrobic fotki byłabym bardzo wdzięczna
a tak poza tematem, na bardzo twardy naskórek stóp idealna jest maśc tranowa, oczywiście do kupienia w aptece, tania i działa cuda oczywiscie najpierw stópki trzeba wymoczyc a potem posmarowac grubo maścia i najlepiej owinac stópki folią spożywcza efekt murowany.
jedna wizażenka :P pisała że torebka jest pojemna, że zmieści się w niej spokojnie zeszyt A4 także biorę ją napewno
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 19:45   #1476
ika2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
jednak tak jak ostatnio paczke do zwrotu mialam na 4 kg wiec musialam upchac to do pudelka [zajelo cale male pudelko jak przysylaja nam zamowienia]. i wtedybiore zwykla packze czasem priorytetowa, nie jakas ubezpieczona czy cos.

O kurczę elffee co Ty tyle tego zwracałaś???
wszystko Ci przyjęli???
Ja nazbierałam kilka (ok.8szt.) do zwrotu i boję się, czy mi to wszystko przyjmą, bo ostatnio (jakiś tydzień temu) zwracałam 2 rzeczy, więc nie wiem czy nie za dużo i nie za często zwracam???
Odpowiedz, proszę , czy nie miałaś problemu z przyjęciem zwrotów???
ika2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 19:50   #1477
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ika2 Pokaż wiadomość
wszystko Ci przyjęli???
Ja nazbierałam kilka (ok.8szt.) do zwrotu i boję się, czy mi to wszystko przyjmą, bo ostatnio (jakiś tydzień temu) zwracałam 2 rzeczy, więc nie wiem czy nie za dużo i nie za często zwracam???
ja kiedyś sporo zwracałam bo niałam jakieś problemy ze strona avonu i w rezultacie wyslałam 2 razy to samo zamówienie część "nadwyżki" sprzedałam ale więszość odesłałam

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 19:56   #1478
malwilinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Pozdrawiam urlopowo z Porąbki k.Bielska. Tydzien temu zrobilam wyprawe do bielskiego COKu. Zakupy mialam na ok.60 zeta, a nawrzucali mi sporo probek. Moze jeszcze wybiore sie w piatek kupic nowy katalog.
no to witam w Bielskich progach

Cytat:
wszystko Ci przyjęli???
Mi sie wydaje ze przyjama kazdy zwrot bo wkoncu kazda z Naszych klientek ma do tego prawo Skora pisze ze zawsze mozna zwrocic to nie powinni robic problemowchoc nigdy nie zwracalam jakiejs wielkiej ilosci kosmetykow-wiec moge sie mylic
malwilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 19:59   #1479
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
ja kiedyś sporo zwracałam bo niałam jakieś problemy ze strona avonu i w rezultacie wyslałam 2 razy to samo zamówienie część "nadwyżki" sprzedałam ale więszość odesłałam
tez mi się raz tak przytrafilo, ze zamowienie dwa razy poszlo przez internet, cześć sprzedałam ale i tak wiekszośc musiałam zwrócić, problemów nie było wszysciutko przyjeli, a katalogi sprzedałam do biura OMS ki bardzo sie ucieszyła bo im juz brakowało.

a tak poza tym przypadkiem to zwroty robie co kampanie czasami nawet 2 razy, jak ktos sie nie moze zdecydowac, wole zrobić zwroty cześciej niz zamponiec o nich i stracic kase, która odrazu oddaje klientce
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 20:05   #1480
taka jedna
Zakorzenienie

U mnie nikt nie rezygnuje. Zwrot robiłam tylko raz-mamy bransoletki, ale dlatego, że się zepsuła.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 20:09   #1481
Gagix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Gagix --- mysle,ze do oczu pasowalyby ci wszystkie kolory tych cieni

bardzo oryginalnie wygladalabys w kolorze cooper bo takie rdzawe kolory swietnie wygladaja z niebieskimi oczami, jednak masz chlodne pasemka co troszke gryzloby sie moim zdanie z tym cieniem.No i ubrania tez musialaby byc w dobranych kolorach, takie pastele i jarzeniowki odpadaja---ale to tylko moje zdanie

bubbles jak najabrdziej, jak juz tysiac razy mowilam brazy bardzo ladnie wygladaja z niebieskimi oczami
no a rich creme jest uniwersalny, malo kto wygladalby w nim zle

dziękuje za opinie. biore 2 cienie: bubbles i rich cream. No i oczywiscie do tego lakier i błyszczyk z serii Multicolor.

Gagix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 20:13   #1482
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gagix Pokaż wiadomość
dziękuje za opinie. biore 2 cienie: bubbles i rich cream. No i oczywiscie do tego lakier i błyszczyk z serii Multicolor.
to ja prosze o fotki jak juz dostaniesz

Instagram

Stary 2007-08-20, 20:15   #1483
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
a kiedy dostaniesz te kosmetyki?

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 21:00   #1484
Gagix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
a kiedy dostaniesz te kosmetyki?
dopiero 2 września...niestety jestem dniem D. Więc pewnie ktoś mnie już wyprzedzi z fotkami

Gagix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 21:03   #1485
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
dostalam ta torebke jako prezent ptrzy podpisywaniu karty. owszemdosc pojemna, nie jakos strasznie ale a4 wejdzie. jest czarna i denerwuje mnie ze jest przeszyta biala nicia... moze komus sie to podoba, mi nie bardzo. poza tym uszy sa troche za krotkie. ja lubie nosic torbe na ramieniu a tej tak nosic nie moge bo ma za krotkie uszy, wiec trzeba w rece chyba. powiem tak, w katalogu lepiej wyglada i gdybym teraz miala dokonywac wyboru czy kupic ja czy nie to napewno bym jej nie kupowala.
Cytat:
Napisane przez illusija Pokaż wiadomość
Pozwólcie (albo i nie), że wrócę na chwilę do tematu karty kredytowej. No więc skusiły i mnie prezenty
mam pytanie: czy panowie/panie, którzy Wam wypisywali wnioski też byli tacy szaleni jak mój??? Chciał mi dać na karcie 20 000
Nie zgodziłam się bo po co mi tyle? Zastanawiam się, czy oni mają prowizję od sztuki (wniosku) czy przyznanej kwoty?
nie wiem z kim podpisywalas umowe ale mi pan powiedzial ze on nie moze mi powiedziec ile mi dadza limitu bo to nie on ustala tylko w banku juz indywidualnie wiec nawet na oko mi nie byl w stanie powiedziec ile bede miala.

Cytat:
wszystko Ci przyjęli???
hehe ja juz jesem weteranka jesli chodzi o zwroty, w swoim zyciu to juz chyba tone kosmetykow do nich zwracalam i zawsze przyjmowali. fakt ze takiej paczki jak tym razem nie mialam ale przyjeli bez problemu, czemu niby mieliby nie przyjac?? nie byly zwracane po terminie, ani nie byly za bardzo zuzyte.
naprawde dziewczyny nie bojcie sie zwrotow!!!
Cytat:
hm... podkład.... tylko taki problem, że ja nie mam podkładu....
a jakość zdjęcia może jedynie dawać takie wrażenie,bo robiłam je telefonem. Podkładu używam bardzo rzadko latem.
no nie wiem, a moze powinnas zaczac uzywac tego nowego kremu liv on dziala uspakajajaco na skore i takie efekty zaczerwienienia likwiduje. [tak powiedziala mi pani na szkoleniu] albo wlasnie zacznij uzywac podkladu [najlepiej wybierz do koloru szyi czyli jasniejszy niz masz twarz] i wtedy powinien tez zniknac probem za bardzo czerwonej twarzy. polecam nowy podklad w plynie ktory jest rewelacyjny [poprzednia formula moze sie schowac!]. tylko naprawde nie wybieraj podkladu do koloru twarzy a szyi.
Stary 2007-08-20, 21:22   #1486
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
hm... podkład.... tylko taki problem, że ja nie mam podkładu....
a jakość zdjęcia może jedynie dawać takie wrażenie,bo robiłam je telefonem. Podkładu używam bardzo rzadko latem.
Opalona jesteś poprostu tez tak chcee...

Cytat:
Moja mama bierze z tego błyszczyk... ciekawa jestem jaki będzie rzeczywisty kolor...
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 21:29   #1487
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Opalona jesteś poprostu tez tak chcee...

Moja mama bierze z tego błyszczyk... ciekawa jestem jaki będzie rzeczywisty kolor...
Ja tez miała się skusic na błyszczyk ale mam 4 błyszczyki i czasami nie wiem ktorym sie malowac,wiec poczekam jak sie pokończą i wtedy wezme cos nowego.Bo nie lubie jak mam duzo bo potem szybko mi się nudzą.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 21:33   #1488
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Ja tez miała się skusic na błyszczyk ale mam 4 błyszczyki i czasami nie wiem ktorym sie malowac,wiec poczekam jak sie pokończą i wtedy wezme cos nowego.Bo nie lubie jak mam duzo bo potem szybko mi się nudzą.
chciałabym mieć 4 błyszczyki... a mam 13 + 12 pomadek ochronnych/balsamów do ust + 4 szminki

Myslałam o Natural Fix (czy jak mu tam) ale chyba to zmienianie kolorów nie bedzie zbyt bezpieczne A czy widział go ktoś na zywo??

Instagram

Stary 2007-08-20, 21:48   #1489
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

Patiś i inne dziewczęta z Podkarpacia..jestem jakies 15 km od Stalowej Woli <Przyszów> u rodzinki...zbliża się weselisko kuzynki więc już tu się byczę
nie mam dziś sił na nadrabianie zaległości w czytaniu postów avonowych
pozdrowionka
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 21:49   #1490
mischelle
Rozeznanie

Ale jestem happy
Odezwały się dzisiaj dwie klientki z zamówieniem na K11:
jedna zamówiła za 180 zł a druga za 80 zł.
Jak narazie mam zamówienie na 442 zł a to jeszcze nie wszystko
mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 21:59   #1491
kashka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Pozdrawiam urlopowo z Porąbki k.Bielska. Tydzien temu zrobilam wyprawe do bielskiego COKu. Zakupy mialam na ok.60 zeta, a nawrzucali mi sporo probek. Moze jeszcze wybiore sie w piatek kupic nowy katalog.
Ja robię zakupy w łódzkim COK-u i nigdy nie dostałam ani jednej próbki . Nigdy też nie widziałam, żeby ktoś inny dostał.
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 22:02   #1492
aiso87
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
jedna wizażenka :P pisała że torebka jest pojemna, że zmieści się w niej spokojnie zeszyt A4 także biorę ją napewno
Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
dostalam ta torebke jako prezent ptrzy podpisywaniu karty. owszemdosc pojemna, nie jakos strasznie ale a4 wejdzie. jest czarna i denerwuje mnie ze jest przeszyta biala nicia... moze komus sie to podoba, mi nie bardzo. poza tym uszy sa troche za krotkie. ja lubie nosic torbe na ramieniu a tej tak nosic nie moge bo ma za krotkie uszy, wiec trzeba w rece chyba. powiem tak, w katalogu lepiej wyglada i gdybym teraz miala dokonywac wyboru czy kupic ja czy nie to napewno bym jej nie kupowala.
Jaaa o niej pisałam Oglądałąm ja w Cok i naprawdę mi sie podobała..iałe nivi,o których mówiła elffee moim zdaniem szybko staną się mniej widoczne i też szukam torby na ramie,gdy ja przymierzałam nie było z tym problemu (a nie mam najmniejszych ramionek),wiec moim zdaniem można się pwoważnie zastanowić nadta torbą

A tak w ogóle to cześć Avonki!siedze do srody turystycznie w UK i tak Was czasem podczytuje.
W środe składam zamówinie na III termin 10 i nie wiem co to będzie,własnie rozsyłam info o zamówieniach,ale nie mam wielkich nadziei a baaardzo chcę ie załapać na ostatni poziom programu SPA

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 22:30   #1493
inez1234
Raczkowanie

witam po prawie dwutygodniowej przerwie coś koło 40 postow mam do nadrobienia tylko przejrzałam- wybaczcie no ale od dzis jak znow jestem na biezaco buziaki

And big girls don't cry
inez1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 22:36   #1494
BlackAngel
Adwokat diabła

inez1234 witaj po przerwie
idę zajrzec czy mam podgląd faktury.. czy te ostrza mi wreście dadzą..

EDIT:
a jednak produkt przeprosinowy mam ;D i ostrza też..
nie ma jak to siła perswazji

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2007-08-20 o 22:39 Powód: dopisek
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 22:37   #1495
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kashka Pokaż wiadomość
Ja robię zakupy w łódzkim COK-u i nigdy nie dostałam ani jednej próbki . Nigdy też nie widziałam, żeby ktoś inny dostał.
Wszystko zależy od pracowników. Zawsze robię zakupy w Poznaniu, choć zdarzyło mi się kupić w Krakowie a niedawno też w Szczecinie. Ani w Krakowie ani w Szczecinie nie dostałam próbek, nie dość tego, pracownice były raczej nieuprzejme. Może nie lubią Wielkopolan

W Poznaniu niemal zawsze dostaję próbki, przy większych zakupach to już na 100%. Nawet jest taka oficjalna oferta, że dają pakiet próbek przy zakupach na (bodajże, nie chcę wprowadzić w błąd) 1000 zł. Za tyle raczej nie kupuję jednorazowo, ale kwoty nie są małe i pojawiam się w COKu conajmniej 3 razy w tygodniu.

A dziś pojawiłam się po ponad dwutygodniowej przerwie i dziewczyny od razu zapytały, co tak długo mnie nie było. Miłe, prawda? A tym razem zrobiłam naprawdę wielkie zakupy, więc pakiet próbek nowości też znalazłam w siateczce
Stary 2007-08-20, 22:42   #1496
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
Patiś i inne dziewczęta z Podkarpacia..jestem jakies 15 km od Stalowej Woli <Przyszów> u rodzinki...zbliża się weselisko kuzynki więc już tu się byczę
nie mam dziś sił na nadrabianie zaległości w czytaniu postów avonowych
pozdrowionka
oo niedaleko mnieee

Stary 2007-08-20, 22:44   #1497
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
oo niedaleko mnieee
ja tez bede w stalowej - 15.09 wesele koleżanki z hutnika a 16.09 poprawiny przy grillu w ogrodzie bede jeszcze bliżej Ciebie niż myszka

niestety, nie przyszła dziś paczka z II terminu pewnie jutro dostane

Instagram

Stary 2007-08-20, 22:49   #1498
inez1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
inez1234 witaj po przerwie
jak dobrze być tu znowu wszystko przez te wakacje eh....

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
Wszystko zależy od pracowników. Zawsze robię zakupy w Poznaniu, choć zdarzyło mi się kupić w Krakowie a niedawno też w Szczecinie. Ani w Krakowie ani w Szczecinie nie dostałam próbek, nie dość tego, pracownice były raczej nieuprzejme. Może nie lubią Wielkopolan

W Poznaniu niemal zawsze dostaję próbki, przy większych zakupach to już na 100%. Nawet jest taka oficjalna oferta, że dają pakiet próbek przy zakupach na (bodajże, nie chcę wprowadzić w błąd) 1000 zł. Za tyle raczej nie kupuję jednorazowo, ale kwoty nie są małe i pojawiam się w COKu conajmniej 3 razy w tygodniu.

A dziś pojawiłam się po ponad dwutygodniowej przerwie i dziewczyny od razu zapytały, co tak długo mnie nie było. Miłe, prawda? A tym razem zrobiłam naprawdę wielkie zakupy, więc pakiet próbek nowości też znalazłam w siateczce
ja robie zakupy w coku-u we wrocku i w sumie nie zdarzyło sie zebym dostala jakies probki przy kasie. moze dlatego ze na ogol kupuje do 50 zl. natomiast bywało ze dostałam probeczki od pan stojących w coku lub "pod nim", ktore mialy wystawione jakies nowosci itp... takie probeczki mam zawsze dla klientek

And big girls don't cry
inez1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 22:51   #1499
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
ja tez bede w stalowej - 15.09 wesele koleżanki z hutnika a 16.09 poprawiny przy grillu w ogrodzie bede jeszcze bliżej Ciebie niż myszka
oo proszę...
hihi

sory za offtop

Stary 2007-08-20, 22:56   #1500
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez inez1234 Pokaż wiadomość
jak dobrze być tu znowu wszystko przez te wakacje eh....

ja robie zakupy w coku-u we wrocku i w sumie nie zdarzyło sie zebym dostala jakies probki przy kasie. moze dlatego ze na ogol kupuje do 50 zl. natomiast bywało ze dostałam probeczki od pan stojących w coku lub "pod nim", ktore mialy wystawione jakies nowosci itp... takie probeczki mam zawsze dla klientek
Być może jest to zależne od kwoty. Ja mało zamawiam na paczki, przeważnie kupuję w COKu, bo moje klientki są rozpuszczone i chcą towar szybko

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości