|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
|
|
|
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Maja102;50482612]Hellou
![]() W sobotę po robocie pojechałam do koleżanki, poszłyśmy do jakiegoś klubu na Mazowieckiej i szalałyśmy tak na parkiecie, że się z powrotem do mieszkania dowlekłyśmy na 6 rano Cudowny weekend ![]() UOTE] Cytat:
A ja rolnikiem - pewnie dlatego, ze nie miałabym wielu okazji zrobić komuś coś złego (niechcący zupełnie ) - na koniec wcisnęłam jakąś strzałkę i przełączyło mnie na Toyotę samochód wszechczasów, i musiałam jeszcze raz wykonać tę trudną pracę z wyboremAle tak w ogóle to chciałabym być dokładnie tym, kim chcę, byle tylko to, co zarabiam w złotówkach zamieniło się w euro ![]() Czasu w ogóle nie mam - a bywałabym częściej. Lubicie duże pudle/ Ja tak. I takowego maluję, w różowem kolorze
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię sprowadzać na złą drogę zgubiłam jedyny ulubiony pierścionek u niego ![]() ale mam nadzieję, że go nie 'pożyczył'
|
|
#4295 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a ja Swiętym!
|
|
|
#4296 | ||||
|
BAN stały
|
Dla mnie najgorsze (i nie do przejścia w sumie) we wszystkich dietach jest brak % właśnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jednak - test kłamie! |
||||
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Ja wolę żurawie. A różowe pudle tylko jako zamierzony kicz ---------- Dopisano o 02:05 ---------- Poprzedni post napisano o 02:03 ----------
|
|
|
|
|
#4298 |
|
BAN stały
|
Śpicie?
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zbieram - w zasadzie to się zmuszam, bo mam taką adrenalinę, że nie wiem czy zasnę. No ale od rana znów literki. Muszę mieć czysty umysł!
Nie no muszę muszę, bo rano za chwilę. Jak nie wyłączę kompa to jutro tego pożałuję. Dziś już straciłam prawie pół dnia na mieście, poczta - taka koleja że aż zdjęłam kurtkę, pot mi ciurkiem leciał po plecach. Wszędzie dziś mi schodziło dłużej, bo a to awaria, a to ktoś ma problem. Eeeeech nienawidzę takiej straty czasu. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-03 o 02:42 |
|
|
|
#4300 |
|
BAN stały
|
To ja też idę, chodźmy
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz razem raźniej?
To dobranoc ![]() Jeszcze się pobudziłam na wpisie o Opium Justyny. Nosz trafiła w sam sedes i teraz ostatnie czego pragnę to sen
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-03 o 02:44 |
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja używam od prawie 10 lat i wciąż się chowam za wnęką jak stoi na gazie ![]() wiedziałam!
|
|
#4303 | |||
|
BAN stały
|
Boję się baboków Cytat:
---------- Dopisano o 03:07 ---------- Poprzedni post napisano o 02:49 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Sija |
|||
|
|
|
#4304 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() no to Cytat:
Znad kawy Na test nie mam czasu, zrobię w pracy ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- W teście wyszedł mi Milioner |
||||
|
|
|
#4305 |
|
Nindżopesz
|
Wracając do przeróbek imion w tłumaczeniach to dobrze, że dzieci z Bullerbyn nie zostały Anią, Brydzią, Elusią, Łukaszkiem, Bodziem i Olem z Hałasowa czy coś
A kawałek kiełbasy dobrze obsuszonej nie przetłumaczono jako dziesięć deko suchej krakowskiej
|
|
|
|
#4306 | |
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Cytat:
|
|
|
|
|
#4307 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Znad niewiemczego - dopiero przyszłam ![]() Też mi wyszedł święty w teście, co jest wyjątkowo głupie. I miałam to wpisać w Perełkach, ale wolę tu: w perfumerii Sense Dubai (tej, co Justyna pisała) po powołaniu się na lutowy numer magazynu High Living otrzymuje się 10% zniżki.
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Babadook jest niezły może nie jest mega straszny, ale fajnie operuje schematami (m.in. z dziecka rosemary)https://www.youtube.com/watch?v=k5WQZzDRVtw
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-03-03 o 09:34 |
|
|
|
|
#4309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Zawsze mam wrażenie,że dotknę, a toto wybuchnie ...2. Nie...wtedy byś miala całkiem dużo możliwości zrobienia krzywdy całkiem niechcący, i moglabyś calkiem niechcący pozbyć sie zwłok, na przyklad przyorać je niechcący na jakimś polu i na nawóz przerobić ![]() 3. O, dokładnie ![]() 4. Lubicie duże psy Mogą być rożowe ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4310 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4311 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad burości za oknem oraz zimna i wiatru
![]() Cytat:
1.w sumie to chyba krzyżówka jednego z drugim , bo to ruch z latającym ciężarem ![]() 2.ano - ze 30 lat temu , ale popełniła coś takiego ![]() Cytat:
2. ![]() Cytat:
?![]() 2.tak sieczasem zdarza Cytat:
2. Cytat:
u mnie wczoraj też grzmotło Cytat:
?2. Cytat:
? Miś z założenia jest rodzaj męski , więc fredzia tak niekoniecznie no i lata tradycji za Kubusiem stoją Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#4312 | |||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru!!!!
Snad grahamki Cytat:
Co jest lepsze glikol czy mlekowy? Anastazjo , Red dzięki za horrorowe typy . Ostatnio widziałam tez Jacka Stronga Nawet fajny Ale bez przesady...---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-03-03 o 11:11 |
|||
|
|
|
#4313 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja co życie bym na kanapie najchętniej spędzała leżąc i pachnąc pewnie dlatego że klikłam Phelpsa jako człowieka co bym jeden dzień nim chciała być ,a to ze zwykłej socjofobii , bo on jeden siedząc w basenie nie musiałby mieć do czynienia z masą ludzi i nie musiałby gadać i się głupio uśmiechać i słuchać nic go nie obchodzących rzeczy ![]() moja też ![]() z powodu babka cytrynowa i placek ze śliwkami ![]() Cytat:
![]() kothy w nocy upolowały torebkę z rozmrażająca się szynką , znalazłam ją na środku kuchni na podłodze , i pytanie ile zeżarły , bo małż nie pamięta ile kupił , a zostało 14 dkg , więc jeżeli kupił 15 to pół biedy , ale jeżeli 20 to gorzej zdaje mi się że to raczej 20 było bo paczuszka była wieczorem znacznie większa ale małża staram się utrzymać w przekonaniu że dużo nie zjadły
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#4314 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
Nie fiem---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
Widocznie słabo uciekała ...
|
|
#4315 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no brawa dla rezysera zdjęć (czy jak się nazywa ten kto ustawia zdjecia) za pomysł i wykon. Myślę że bez sowy to byłby tylko kolejny pies z minką, ona mnie rozwala swoją sowatością No i dublująca myszka od mojej Mam odkliknęła cytaty Parabel ![]() ![]() idę raz jeszcze ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
2. Jesteś hardkorę ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------
|
|||
|
|
|
#4316 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
nom, na niebie, wielka i mała niedźwiedzica ![]() a nawet koło osiemdziesiątki, czas do piachu
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4319 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To co, przestajemy być sobą od dzisiaj? ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4320 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Rany, jaki grad w Warszawie..!
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

z powodu babka cytrynowa i placek ze śliwkami