Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-03, 14:27   #2821
201605301559
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Dziewczyny.. nie wiem czy śledzicie Natalie Siwiec ale zobaczylam właśnie nową jej fotę i załamałam rece.
https://instagram.com/p/zxEKnvwgdP/
Pomijam stroj i cały motyw sesji ale czy Wam nie wydaje się, że ona tu wygląda tak chudo że aż jak chora?
Aż weszłam na mniej wyfotoszopowane foty... rzeczywiście!
Zawsze była zgrabna, ale nie aż tak chuda.
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 14:27   #2822
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez lilianna_vivianna Pokaż wiadomość
To nie jest moja Alex Oglądasz ją? Widziałaś zdjęcia, nie widzisz podobieństwa?
Ależ sobie znalazłaś misję Daj spokój, żadna z nas tutaj nie twierdziła nigdy, że Szusz jest super hiper wielce oryginalna, nowatorska (no dobra, przełamania były ) i w ogóle łał. Zastanów się czy przypadkiem nie wpadłaś w jakąś obsesję, serio to doszukiwanie się za wszelką cenę miliona podobieństw w celu zdyskredytowania vlogerki jest nieco...niezdrowe.
Stary 2015-03-03, 14:28   #2823
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KuckaKuc Pokaż wiadomość
Widać przecież na ręku blur
także podejrzewam, że cała jest wysmuklona w PS, chyba że jej aparat ma funkcje odejmowania kilogramów - Laurka będzie następna w kolejce do kupna
Ja pomyślałam że może mi oczy szwankują.. bo same zachwyty w komentach.
Przydałby się czasami taki aparat z funkcją odbierania kg.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 14:28   #2824
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny.. nie wiem czy śledzicie Natalie Siwiec ale zobaczylam właśnie nową jej fotę i załamałam rece.
Pomijam stroj i cały motyw sesji ale czy Wam nie wydaje się, że ona tu wygląda tak chudo że aż jak chora?
A na twarzy jak schudła...
https://instagram.com/p/zE638bQgcP/?modal=true
Stary 2015-03-03, 14:29   #2825
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Fell Pokaż wiadomość
Ja korzystam z chrome i u mnie jest tutaj
Załącznik 5928133
używam mozilli i nie mam tej funkcji...
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 14:30   #2826
Jouvencelle
Zadomowienie

https://instagram.com/p/zwshWdxbsF/?modal=true LGS

Rozwalił mnie napis "dom" Serio nie ogarniam tej mody. Ja bym wolała w te wszystkie ramki powkładać sobie zdjęcia bliskich czy jakichś fajnych widoczków z wakacji

Jouvencelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 14:30   #2827
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Mawet jeśli ją kopiuje to czy to jest zbrodnia? Przecież ludzie inspirują się innymi ludzmi i to jest normalne. Nasze juciuberki wszystkie chodza w tych samych ciuchach chińskich smaruja się tymi samymi kremami i maja te same świeczki to to jest naśladowanie?
a ja jem bataty, bo chcę być jak Gabi...
Stary 2015-03-03, 14:31   #2828
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
wydaje mi się, że to raczej "zasługa" grafików
Stary 2015-03-03, 14:32   #2829
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Ależ sobie znalazłaś misję Daj spokój, żadna z nas tutaj nie twierdziła nigdy, że Szusz jest super hiper wielce oryginalna, nowatorska (no dobra, przełamania były ) i w ogóle łał. Zastanów się czy przypadkiem nie wpadłaś w jakąś obsesję, serio to doszukiwanie się za wszelką cenę miliona podobieństw w celu zdyskredytowania vlogerki jest nieco...niezdrowe.
nie mam obsesji! być może ja jako jedyna to zauważyłam i o tym napisałam. Według mnie to nie jest za wszelką cenę, ale spoko, rozumiem
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 14:34   #2830
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
To nie jest moja Alex Oglądasz ją? Widziałaś zdjęcia, nie widzisz podobieństwa? Czy po prostu wyśmiewasz, bo uważasz za bezsensowne ot tak? Jeżeli chodzi o ubrania to tak można też stwierdzić, że połowa ludzi to robi. Nigdzie nie napisałam, że Alex jest oryginalna Ale wiem, że szusz ją ogląda, bo oglądam je obie i ja widzę kopiowanie Przeszkloną komodę na buty widziałam tylko u szusz.[COLOR="Silver"]
Nie wyśmiewam. Nie oglądam. Jednocześnie uważam, że większość tych podobieństw, które wymieniłaś, może dotyczyć wielu innych dziewczyn, niekoniecznie nagrywających. Poza tym nie widzę niczego złego w inspirowaniu się. A już pisanie takiego elaboratu mnie zdziwiło.
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 14:34   #2831
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jouvencelle Pokaż wiadomość

Rozwalił mnie napis "dom" Serio nie ogarniam tej mody. Ja bym wolała w te wszystkie ramki powkładać sobie zdjęcia bliskich czy jakichś fajnych widoczków z wakacji
Mignęło mi to gdzies wczesniej tez nie ogarniam
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 14:35   #2832
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
a ja jem bataty, bo chcę być jak Gabi...
Naśladowczyni nooo... :P

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że to raczej "zasługa" grafików
Charakter sesji zdaje się być taki kontrowersyjny. No i udalo się. Mnie Ci graficy zaszokowali żylasto kościstą Natalią.
Stary 2015-03-03, 14:36   #2833
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga
Mawet jeśli ją kopiuje to czy to jest zbrodnia? Przecież ludzie inspirują się innymi ludzmi i to jest normalne. Nasze juciuberki wszystkie chodza w tych samych ciuchach chińskich smaruja się tymi samymi kremami i maja te same świeczki to to jest naśladowanie?
Ale ja nie napisałam, że jest to zbrodnia, tylko, że moim zdaniem nie ma pomysłu na siebie, albo odeszła w innym kierunku, nie kupuje tego co wszystkie, tylko to co jedna przeważnie dziewczyny mówią, a widziałam to u np Basi i tak mi się spodobało, że kupiłam. Ale ok, rozumiem, że się nie zgadzasz.
Stary 2015-03-03, 14:38   #2834
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
nie mam obsesji! być może ja jako jedyna to zauważyłam i o tym napisałam. Według mnie to nie jest za wszelką cenę, ale spoko, rozumiem
Nie ma co. Ewidentnie to zauważyłaś skoro strzeliłaś taką rozprawkę. Ja z tego wynioslam coś pozytywnego a konkretnie jedną pozycję więcej w subach.
Teraz mogę pokatować filmiki Alex.
Stary 2015-03-03, 14:42   #2835
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zetuzetia
Nie wyśmiewam. Nie oglądam. Jednocześnie uważam, że większość tych podobieństw, które wymieniłaś, może dotyczyć wielu innych dziewczyn, niekoniecznie nagrywających. Poza tym nie widzę niczego złego w inspirowaniu się. A już pisanie takiego elaboratu mnie zdziwiło.
Ja też nie widzę nic złego w inspirowaniu się, ale kupowanie tych, dokładnie tych samych rzeczy, pokazywanie ich na YT i dziękowanie za świetne komentarze, bo ma się taki fajny styl, to mnie zdziwiło. Ja je oglądam od początku. Jest wiele kanałów na YT i jakbym wyrywkowo na kogoś spoglądała, to pewnie nie miałabym o niektórych sprawach pojęcia. Szusz nagrywa bardzo długo, tak samo Alex i trzeba je oglądać obie, by to dostrzec. Mnie też zdziwiło, jak pomyślałam, ile rzeczy szusz ma takich samych

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga
Nie ma co. Ewidentnie to zauważyłaś skoro strzeliłaś taką rozprawkę. Ja z tego wynioslam coś pozytywnego a konkretnie jedną pozycję więcej w subach.
Teraz mogę pokatować filmiki Alex.
Katuj jest specyficzna, bardzo się zmieniła, jeżeli chodzi o wygląd buzi. Mnie osobiście bardziej podobała się naturalniejsza, ale teraz też jest ok.
Stary 2015-03-03, 14:44   #2836
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Ale ja nie napisałam, że jest to zbrodnia, tylko, że moim zdaniem nie ma pomysłu na siebie, albo odeszła w innym kierunku, nie kupuje tego co wszystkie, tylko to co jedna przeważnie dziewczyny mówią, a widziałam to u np Basi i tak mi się spodobało, że kupiłam. Ale ok, rozumiem, że się nie zgadzasz.

Ale lata 90 serio teraz wodac u wiekszosci. I inne rzeczy, które opisałaś. Taka moda, co zrobisz...
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 14:44   #2837
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

Za złe traktowanie kobiet w krajach arabskich odpowiedzialne są Europejki, które uprawiają seks. Świetne podsumowanie. Słabi mnie takie gadanie, dobrze, że odezwały się tu inne dziewczyny, które mają jakieś pojecie, bo to, co napisałaś, jest po prostu okropne.
Pomijam to, że utrwalasz ohydny stereotyp, że facet 'musi się wyszaleć', a kobieta ma zacisnąć nogi, bo inaczej NIESTETY będzie im to umożliwiała.
dobrze powiedziane.

Cytat:
Ja znowu w temacie szusz. Pisałam wcześniej, że do mnie nie przemawia i jej nie kupuję. Ostatnie filmiki tylko mnie jeszcze w tym utwierdziły. ...

czemu inspirowanie się innym tak razi Cię w oczy? raczej większość z nas robi to mniej lub bardziej świadomie dzięki yt, blogom itp wiec zawsze się coś podpatrzy więc to nie zbrodnia a z wymienionych przez Ciebie rzeczy sporo dotyczy każdej z nas czy przypadkowych kobiet na ulicy
Stary 2015-03-03, 14:46   #2838
czarne
Zakupowy odwyk :)

Dziewczyny,gdzie kupujecie oryginalnego beauty blendera? Na jego stronie czy znajdzie się gdzieś ciut taniej ?
Stary 2015-03-03, 14:53   #2839
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anja415
dobrze powiedziane.

czemu inspirowanie się innym tak razi Cię w oczy? raczej większość z nas robi to mniej lub bardziej świadomie dzięki yt, blogom itp wiec zawsze się coś podpatrzy więc to nie zbrodnia a z wymienionych przez Ciebie rzeczy sporo dotyczy każdej z nas czy przypadkowych kobiet na ulicy
nie razi mnie inspirowanie się innymi tylko kupowanie takich samych rzeczy i mówienie o tych samych rzeczach, zachowywanie się w podobny sposób np. tekst o miksowaniu ubrań i nie kupowaniu nowych ubrań, który wtedy w ostatnim vlogu powiedziała Alex albo narzucanie kurtki na ramiona, czego Weronika nie robiła wcześniej.

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky
Ale lata 90 serio teraz wodac u wiekszosci. I inne rzeczy, które opisałaś. Taka moda, co zrobisz...
ja rozumiem moda itd, ale serio ja widzę nie inspirowanie a kopiowanie, ale rozumiem, że ludzie mają inne zdanie.
Stary 2015-03-03, 14:54   #2840
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
nie razi mnie inspirowanie się innymi tylko kupowanie takich samych rzeczy i mówienie o tych samych rzeczach, zachowywanie się w podobny sposób np. tekst o miksowaniu ubrań i nie kupowaniu nowych ubrań, który wtedy w ostatnim vlogu powiedziała Alex albo narzucanie kurtki na ramiona, czego Weronika nie robiła wcześniej.
Ja tego tekstu w ogóle nie rozumiem, chyba każda z nas łączy ze sobą różne ciuchy zamiast co chwilę kupować nowe zestawami - to jakaś złota myśl vlogerek modowych?
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 14:58   #2841
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Napisane przez czarne Pokaż wiadomość
Dziewczyny,gdzie kupujecie oryginalnego beauty blendera? Na jego stronie czy znajdzie się gdzieś ciut taniej ?
Ja kupiłam w mintishopie, ale nie wiem jak to cenowo wygląda w porównaniu z innymi sklepami.
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 15:00   #2842
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KuckaKuc
Połowę mogłabym dopasować do siebie, a owej Alex nie znałam wcześniej. Dla świętego spokoju weszłam na insta obu dziewczyn i Susz faktycznie niektóre zdjęcia ma podobne, ale bez przesady. Może po prostu lubi Alex i kupuje rzeczy które jej się podobają i nie ma w tym nic złego czy dziwnego - wszak wiele z nas zainspirowanych vlogerkami coś kupuje, czy maluje sie na ich wzór.
Szusz się inspiruje, zmienia i póki wychodzi jej to na dobre, to będę jej kibicować. Przecież to normalne, że ludzie się zmieniają pod wpływem innych.
wiesz co jak dla mnie to się za bardzo rzuca w oczy akurat w przypadku szusz. Moim zdaniem trzeba je obie oglądać, żeby to dostrzec, co może być nieco trudne, bo vlogi Alex mają zazwyczaj pół h. Ja to widziałam w taki sposób, że oglądałam Alex i pokazywała, że np kupiła skórzane spodnie z Zary i nosi je z białym swetrem, za kilka dni strój dnia szusz. Alex kupiła kamerę, za jakiś czas szusz ją ma. Alex narzuca kurtkę z All S., jak szusz sobie taką kupiła, też ją narzuca. Alex mówi, że wiele nie kupuje, stara się łaczyć rzeczy, które ma w szafie, za chwilę vlog szusz i mówi to samo. Ja tak to odebrałam
Stary 2015-03-03, 15:01   #2843
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Podobnie sarunia. Na swoim fb często podaje linki do ulubionej yt-berki (dziwne słowo) i widać jak się nią inspiruje. Ale cóż... każdy ma swoje ulubione kanały i to normalne dla mnie. Też zauważam czasem że zrobi podobny filmik, podobne rzeczy kupuje. To jest.... hmmm.... ludzkie. Ogląda, podoba jej się i idzie w podobnym kierunku. Ja też sobie kupuje to co zobaczę na ulubionych kanałach.

To link do tej dziewczyny.http://youtu.be/AjQSf2nZEAM

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 15:02   #2844
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

dajcie linka do tej Alex
Stary 2015-03-03, 15:09   #2845
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX
Ja tego tekstu w ogóle nie rozumiem, chyba każda z nas łączy ze sobą różne ciuchy zamiast co chwilę kupować nowe zestawami - to jakaś złota myśl vlogerek modowych?
nie jest to żadna złota myśl. Ja to po prostu widziałam tak jak napisałam. Najpierw pokazuje to jedna, za chwilę druga. Najpierw mówi to jedna, za chwilę druga i tych rzeczy się nazbierało, dlatego takie wnioski wysnułam.

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Napisane przez moniak85
dajcie linka do tej Alex
https://www.youtube.com/user/hrhcollection/videos

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Napisane przez WizazankaLublinianka
Podobnie sarunia. Na swoim fb często podaje linki do ulubionej yt-berki (dziwne słowo) i widać jak się nią inspiruje. Ale cóż... każdy ma swoje ulubione kanały i to normalne dla mnie. Też zauważam czasem że zrobi podobny filmik, podobne rzeczy kupuje. To jest.... hmmm.... ludzkie. Ogląda, podoba jej się i idzie w podobnym kierunku. Ja też sobie kupuje to co zobaczę na ulubionych kanałach.

To link do tej dziewczyny.http://youtu.be/AjQSf2nZEAM
ale szusz nigdzie nie podała linku, ja nie widziałam. Wspomniała o niej 2 razy z tego co ja kojarzę. Raz, jak powiedziała, że sweter kupiła, bo podpatrzyła go u hrhcollection, dwa, jak robiła vloga o tym, by być sobą, bo dzień wcześniej obejrzała Alex.
Ja to rozumiem, żeby się inspirować, ale kupować identyczne rzeczy, ubierać się i zachowywać jak ktoś inny, ustawiać buty w komodzie. Ja też kupuję, to co mi się u kogoś spodoba, ale nie mam YT i bloga i nie przyjmuję komentarzy, że jestem super i mam świetny styl i się super zmieniłam
Stary 2015-03-03, 15:14   #2846
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Jouvencelle Pokaż wiadomość

Dom jak dom, ale ten cytat z braci Figo Fagot
Poezja najwyższych lotów
(choć ogólnie to ich lubię, zresztą to jest chyba ta sama ekipa, co Kapitan Bomba, o którym tu chwilę temu było)
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 15:15   #2847
_Summer_
Zadomowienie

Szusz powiedziała kiedyś, że Alex to jej ulubiona youtuberka
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 15:23   #2848
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
to juz nie jest przyjemne dla oka... :|
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 15:28   #2849
_Summer_
Zadomowienie

szusz & stylizacje, komentarz pod zdjęciem:
"Niedługo otworzę lodówkę i będą tam Stylizacje"

https://www.facebook.com/szusz1313/p...type=1&theater

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Czy rok temu na ladymakeup w dzien kobiet byla darmowa dostawa?
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 15:38   #2850
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
Przecież połowę z tych rzeczy, które wymieniłaś, robi mnóstwo dziewczyn. Bluzki w paski? Skórzane spodnie? Komoda wypełniona butami? Please
Może po prostu ta Twoja Alex nie jest aż tak oryginalna, jak Tobie się wydaje?
Dokładnie albo np konturówka, przecież wiele dziewczyn jej używa, a Szusz ma wąskie usta, więc to całkowicie zrozumiałe.

Cytat:
Napisane przez czarne Pokaż wiadomość
Ja chyba mam z beautyblender.net.pl, ale nie jestem pewna, bo dostałam w prezencie. Tak czy siak najbardziej opłaca się kupować w dwupaku, więc może namów kogoś? Nie dość, że BB wychodzi dużo taniej to jeszcze wysyłka sie dzieli.

Szusz przyciemniła włosy? Na zdjęciu z Karoliną bardzo ciemne jej wyszly.

Edytowane przez kochanowska
Czas edycji: 2015-03-03 o 15:44
kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości