|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowe mamy 2015 część I
Dokładnie
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
To rzeczywiście długi staż. Ja jestem w jednym klubie juz parę miesięcy ale powoli zaczął umierać ;(
|
|
|
|
#2343 |
|
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi się że z czasem jednak przeniesiemy się do klubu
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że wyjdzie w trakcie, zgodnie z potrzebami prywatności każdej z nas.
|
|
|
|
#2345 |
|
Przyczajenie
|
Hejo dziewczynki!
Właśnie odkryłam, że mam dwa różne loginy na standardowym oknie i na aplikacji w tablecie. Nie wiecie może czy da radę to jakoś zmienić czy skazana jestem na ten przeskok? A no tak, Scream z tej strony. Pisze jakby faktycznie inny login wstawiło. W ogóle ja inteligentna pfff zapomniałam się odznaczyć na pierwszej stronie. Weronika, proszę ślicznie : Screaming Whispers ( Anna, 28 lat) OM 25.12.2014, TP 01.10.2015 No kurka wodna nie wiem o co halo, bo teoretycznie jak wchodzę na stronie to jest napisane, że ja to ja. Tylko jak posta pisze, to widzę, że tak jakby z innego konta mnie przekierowywuje. Magia. Dobra zaraz się okaże jak to się zapisze. Mogę najwyżej wam tu za dwietwarze robić, jak w batmanie trolololol
|
|
#2346 |
|
Wtajemniczenie
|
Moj klub umarl jak dziewczyny sie na fb przeniosly i watek tez padl
|
#2347 |
|
Wtajemniczenie
|
Nasz funkcjonuje super
|
#2348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Piekne !! Ja po dentyscie. Wszystkie zęby po kolei sa do leczenia. Dzis tak mnie bolalo ze wylam jak na porodowce. Zalozyla mi lekarstwo i opatrunek. dentystka mowila, ze lepiej wziac znieczulenie... teraz tez mam zeba do leczenia jeszcze chwila i sie zlamie, ale trzeba go gleboko wiercic, nic sie nie stanie jak wezme znieczulenie?? Dziewczyny, jak chcecie mozecie dodac w klubie linki do swoich FB. ale to juz jak chcecie.
|
||
|
|
|
#2349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
Amelie to się załatwiłaś z tymi zębami. Wydaję mnie się, że mniejsze zło będzie wziąć znieczulenie niż tak stresować siebie i malucha. A co Ci dentystka powiedziała na temat znieczulenie w ciąży? Mi moja mówiła, że jest bezpieczne to dla ciężarówek i nie wyłazi poza obręb szczeny
![]() JA mam FB, ale tak mnie już irytuje, ze nie lubię tam wchodzić w ogóle. Wszędzie tylko FB FB FB i jeszcze FB i FB A poza tym zawsze znajomi pytali gdzie zdjęcia dzieci i czy mamy dzieci, a dlaczego nie? no to przestałam tam wchodzić. Niektórzy wrzucają po parę zdjęć dziennie co jedzą i szkoda, że jeszcze z wizyty na tronie nie zdają relacji i fotek
|
#2351 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj odebrałam wyniki badań krwi. Ogólnie jest ok. Poza toxo. Wyszło, że ani nie chorowałam, ale też chora nie jestem. Mam nadzieję, że unikanie surowego mięsa, mycie warzyw i owoców przed zjedzeniem itp mnie uchroni przed toxo...
|
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Mala dentystka wlasnie powiedziala, ze lepsze jest znieczulenie dla dzidzi. A dzis jak mi dotknela zeba to az podskoczylam na fotelu ze lzami w oczach. Musiala zobaczyc czy zab martwy. Ale jednak zyje dziad jeden. A chcialam go wyrwac, w 2trym mozna?
Edytowane przez Amelie04 Czas edycji: 2015-03-03 o 15:29 |
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane!
Dzięki za zaproszenie do klubu, to gdzie będziemy teraz pisać na wątku czy już tylko w klubie? Bo nie wiem gdzie się udzielać ![]() No nic na razie napiszę tu. Złapała mnie angina. Jak nie urok to sraczka. Ledwo co się wykaraskałam z grzybicy to się przyplątał niemiłosierny ból gardła, w piątek tylko skoczę do pracy bo naprawdę muszę, a tak kuruję się w domu... Dostałam jakieś tabletki do ssania Isla i Prenalen, szczerze mówiąc to niezbyt ten prenalen na mnie działa... Co jeszcze...byłam w luxmedzie u gina wziąc skierowanie na badania, żeby chociaż za część badań nie płacić. Normalnie będę chodzić do swojego doktora prywatnie, luxmed miał być z doskoku właśnie na jakieś badania, bo z pracy mam pakiet wykupiony. Na jakiego trafiłam gbura, to po prostu brak słów. Mówię, że zaczynam 9 tc i chciałabym, żeby w luxmedzie to on się mną opiekował i kontrolował od czasu do czasu, a ten przewrócił oczami i do mnie :"Wiesz ile ja mam ciężarnych??!! ", nie dość że na "Ty" to jeszcze taki tekst...no ręce mi opadły. To mówię może chociaż badania mi pan przepisze? A ten, nie no dobra, mogę prowadzić, wydrukował mi z łaski skierowanie, przy czym 2x na usg, bo się pomylił i musiał poprawiać na morfologie i mocz itd. poza tym powiedział więcej badań niż napisał, potem patrze na tej kartce, a kilku nie dopisał. Pyta się czy miałam ostatnio cytologię, mówię, że nie, a on, no to zrobimy. Wypisał te badania i do mnie: no masz, i do widzenia. Zapomniał o tej cytologii czy co?! Ale nawet się ucieszyłam, nie chciałabym, żeby mnie badał. W życiu więcej do niego nie pójdę.... Tylko muszę dodatkowo płatnie sama zrobić cytomegalię, WR i ft4 (to na tarczycę) - myślicie, że będzie drogo? Zaraz Was nadrabiam i czytam co tam u Was
|
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez mialam podobnie w pierwszej ciazy. Teraz nie wiem, bo jeszcze nie zrobilam wynikow. |
|
|
|
|
#2355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam ani kotów, ani innych zwierząt w domu. Tak czy siak lekki strach jest. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2356 |
|
Wtajemniczenie
|
Blindnes będzie ok, nie martw się ba zapas
![]() Ja musze z moim ginem pogadać, bo chodze do niego do przychodni a przyjmuje tez w swoim gabinecie prywatnym w ramach luxmedu, tylko musze dowiedzieć się czy wizyty będą co 2-3 tygodnie
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w pierwszej ciąży też tak miałam i wszystko było ok. Teraz jeszcze badań nie robiłam.
|
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mialam swinki morskie, ale 2tygodnie temu z wielkim bolem oddalam, juz mi ten zapach zaczal przeszkadzac a i bym nie miala czasu sie nimi zajmowac...
|
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja na lotnisku się dokarmiam bo mnie zwymiotowalo ostro po lunchu; /
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
SUSKA faktycznie na gbura trafilas. Moglas tez mu walic na TY. Co Cie to obchodzi ile on ciaz prowadzi jak ci sie nalezy to nalezy.
W klubie to jak doczytasz co wczesniej pisalysmy to bedziesz wiedziala co tam pisac a tak to normalnie tu piszemy
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny martwie sie o tetno dzidziusia... wg OM byl to 7t2d a wg USG 6t5d i bylo 126 uderzen, lekarz mowi ze ok a ja juz mam schizy
![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- A wiecie, czytalam artykul, ze ryzyko poronienia wynosi mniej niz 1%, jesli matka uslyszala tetno plodu. |
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Tu też wklejam regulamin Klubu
REGULAMIN KLUBU!!! 1. Do klubu zapraszane są osoby, które są z nami od minimum 1 miesiąca i regularnie się udzielają. 2. Do klubu nie zapraszamy osób po kilku dniach aktywności na forum bądź osób, które pojawiają się na nim rzadko. 3. Każda kandydatura musi być zaakceptowana przez członkinie klubu w większości. 4. Osoba będąca już w klubie powinna się ujawnić i również tam aktywnie się udzielać (wklejać zdjęcia) 5. Poza klub nie może wypłynąć żadna informacja w nim zawarta. 6. Jeśli jakiś warunek zostanie nie spełniony to osoba taka nie otrzyma dostępu do klubu lub w przypadku złamania regulaminu - zostanie z niego usunięta. 7. Osoba która nie daje znaku życia w klubie przez 1-2 miesiące i nie odpowiada na PW zostaje usunięta z klubu dla bezpieczeństwa i prywatności innych członkiń. 8. Jeżeli któraś z członkiń z jakichkolwiek przyczyn ma zamiar zniknąć na dłuższy czas prosimy o wcześniejsze poinformowanie.
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dodam wieczorkiem zdjecia do klubu, jak wejde z komputera
|
|
|
|
#2365 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie może coś na temat przebywania w głośnych miejscach w trakcie ciąży? Jest to w jakiś sposób szkodliwe dla dziecka?
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: tylko jak już dziecko jest większe może być niespokojne i więcej się ruszać Edytowane przez malinowa4 Czas edycji: 2015-03-03 o 18:49 |
|
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
Screaming zobacz sobie odp lakarza o hałasie w ciąży https://portal.abczdrowie.pl/pytania...ywa-na-dziecko
A mnie się znowu chce McFlury loda z McDonalds
|
#2369 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm, tak mówicie o uderzeniach serduszek, a jak szukam na swoim usg, to nie ma takiej informacji... Moze lepiej, jak sie przejdę do innego lekarza.
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

A poza tym zawsze znajomi pytali gdzie zdjęcia dzieci i czy mamy dzieci, a dlaczego nie? no to przestałam tam wchodzić. Niektórzy wrzucają po parę zdjęć dziennie co jedzą i szkoda, że jeszcze z wizyty na tronie nie zdają relacji i fotek