Sierpniowe mamusie 2015 - część III :) - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-03, 18:28   #2581
Jess922
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)

Cytat:
Napisane przez 12mu05 Pokaż wiadomość
Czesc Mamusie wieczorowa pora

Ja po wizycie odetchnelam zawsze w dzien wizyty mam stresa 

A wiecie.. dzis gin powiedzial ze jednak na 80% DZIEWCZYNKA!!!!!@@@@

ja mam teraz metlik, ostatnio niby chlopak, teraz dziewczynka ale nadzieja jest! Moze Junior bedzie mial siostre Zuzanne Aleksandre

Juuupiiiii!

A na temat kurtek, to jjestesmy w swietnej sytuavji bo na lato kurtka sporadycznie potrzebna ja z juniorem z najwiekszym brzuchem w zimie chodzilam, a znalezc zimowy NAMIOT na ciezarna nie jest latwo
Stary 2015-03-03, 18:29   #2582
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
Gratulacje
Dzieki ☺ ale az mi sie wierzyc nie chce i boje sie za zapesze a marzylam teraz o corci teraz bede 3mac kciuki do nast wizyty

A z tyvh emocji tak mnie w glowie lupie ze juz w pizamce w lozeczku leze pojde spac to moze odespie troche.. chyba ze Junior jak wczoraj bedzie szalal i budzil sie z placzem rowno co godzine 😈
12mu05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 18:43   #2583
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
powiem Ci, że ja na pewno bym nie poszła. W lipcu pewnie będę miała takie balony z łydek to gdzie do ludzi
Ja idę na wesele 27 czerwca, a muszę, bo bliska rodzina. Będę musiała kupić namiot-sukienkę praktycznie na raz
Nawet nie zatańczę dobrze tylko każdy w rodzinie będzie mnie komentował
Cytat:

Ja po wizycie odetchnelam zawsze w dzien wizyty mam stresa ☺

ja mam teraz metlik, ostatnio niby chlopak, teraz dziewczynka☺ ale nadzieja jest! Moze Junior bedzie mial siostre Zuzanne Aleksandre

Juuupiiiii!

A na temat kurtek, to jjestesmy w swietnej sytuavji bo na lato kurtka sporadycznie potrzebna ja z juniorem z najwiekszym brzuchem w zimie chodzilam, a znalezc zimowy NAMIOT na ciezarna nie jest latwo
Ale super

Ciekawe ile jeszcze takich niespodzianek nas czeka
Stary 2015-03-03, 18:49   #2584
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:

Ja po wizycie odetchnelam zawsze w dzien wizyty mam stresa

ja mam teraz metlik, ostatnio niby chlopak, teraz dziewczynka ale nadzieja jest! Moze Junior bedzie mial siostre Zuzanne Aleksandre

Juuupiiiii!

Gratulacje za wizytę i jednak córcia ja aby mam nadzieje że mojemu siurek nie odpadnie i za 3tyg nadal będzie na swoim miejscu teraz wstydniś był
A co do pory roku to masz rację, wiosną i latem mniejszy problem z okryciem, ja mloda urodziłam pod koniec stycznia i zima była na całego więc teraz się cieszę, choć jak se pomyśle o wielkim brzuchu i upale to mi słabo..

Edytowane przez Isabelle_26
Czas edycji: 2015-03-03 o 18:52
Isabelle_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 19:02   #2585
Anev0
Zakorzenienie

JA już po wizycie

Zoładeczek jest i się napełnia.

UFFF odetchnełam

Ślub

ŻONKA
Anev0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 19:05   #2586
Molise
Zakorzenienie

Od wczoraj siedzę i nadrabiam

Cześć gaduły

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 19:07   #2587
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anev0 Pokaż wiadomość
JA już po wizycie

UFFF odetchnełam
to świetnie
Stary 2015-03-03, 19:12   #2588
springtime
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
W klubie zdjęcie mojego brzuchola, bo już inaczej nie da się go nazwać

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

springtime jestem ciekawa co ci powie odnośnie tych bóli brzucha. Trzymam kciuki
A może pokażesz tutaj?

Dziękuję dziewczyny za kciukiWróciłam i dobrze, że pojechałam, ponieważ będę mogła spać spokojnie Okazało się, że to najprawdopodobniej niedobór magnezu spowodował twardnienie brzucha, a do tego zaparcia i wzdęcia i problem gotowy. Mam zażywać magnez i lactulosum na zaparcia i powinno być ok. Widziałam moje 2 szczęścia Brykały zdrowo i mają od główki do pupki już ponad 10 cm Jestem w nich taaak zakochana Niestety nie udało sie podejrzeć płci, ponieważ ma dość kiepski sprzęt i jak moja cierpliwość się skończy to pewnie wybiorę się do szpitala, w którym miałam genetyczne, aby mieć pewność (druga dziewczynka to tak nie na pewno).

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Ja też wrzuciłam zdjęcie brzucholka do klubu, a co !
Wszystko do klubu, a tutaj?

Cytat:
Napisane przez Acka Pokaż wiadomość
To fakt w maju będzie więcej opcji Teraz się cieszyłam ze się ociepla bo mam kurtkę xs i coraz ciasniej:P A tu dziś śnieg!jakieś żarty
W lipcu mam też wesele ale nie wiem czy pójdziemy bo cóz to za wesele jak nie zatańczę tylko będę siedziała jak ta trąba:/ A to żadna rodzina tylko do znajomego męża za którym i tak nie przepadam więc mała strata
My mamy w czerwcu, wrześniu i październiku i na pewno nie pójdziemy, chociaż w rodzinie są (ale nie jakieś bardzo bliskiej). W czerwcu to ja pewnie leżeć będę, żeby nie urodzić, a potem to już bąbelki będą na świecie
Cytat:

ja mam teraz metlik, ostatnio niby chlopak, teraz dziewczynka☺ ale nadzieja jest! Moze Junior bedzie mial siostre Zuzanne Aleksandre

Juuupiiiii!
Gratulacje!!! Kolejna dziewczynka!

W ogóle to wczorajszy i dzisiejszy dzień to jakiś mega pechowy jest, ponieważ wczoraj dowiedziałam się, że moja przyjaciółka jest w szpitalu, ponieważ zatruła się gazem w mieszkaniu. Gdyby nie jej facet, który usłyszał jak zemdlała pod prysznicem, to nie byłoby jej dzisiaj... Druga przyjaciółka wczoraj wzywała karetkę, ponieważ miała tak wysokie ciśnienie, że też było kiepsko. Ponad 180/120. Jej siostra z kolei dzisiaj była ginekologa i okazało się, że ma mieśniaka, który to utrudnia jej zajście w ciąże i będzie musiała go jakoś nieinwazyjnie usunąć jak chce mieć w ogóle dzieci. No i ja z tymi bólami. A nasza czwórka tak się trzyma właśnie już kilkanaście lat...

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
JA już po wizycie

UFFF odetchnełam
Cudownie Same dobre wieści
Stary 2015-03-03, 19:13   #2589
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:
JA już po wizycie

UFFF odetchnełam
Super świetne wieści..
Stary 2015-03-03, 19:13   #2590
moniska139
Zadomowienie

Cytat:

Juuupiiiii!

Cytat:
JA już po wizycie

UFFF odetchnełam

Dziewczyny gratuluję wizyt świetnie, że z żołądkiem w porządku.

Zastanawiam się czy zmolestować męża
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 19:16   #2591
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez springtime Pokaż wiadomość
A może pokażesz tutaj?

Dziękuję dziewczyny za kciukiWróciłam i dobrze, że pojechałam, ponieważ będę mogła spać spokojnie Okazało się, że to najprawdopodobniej niedobór magnezu spowodował twardnienie brzucha, a do tego zaparcia i wzdęcia i problem gotowy. Mam zażywać magnez i lactulosum na zaparcia i powinno być ok. Widziałam moje 2 szczęścia Brykały zdrowo i mają od główki do pupki już ponad 10 cm Jestem w nich taaak zakochana Niestety nie udało sie podejrzeć płci, ponieważ ma dość kiepski sprzęt i jak moja cierpliwość się skończy to pewnie wybiorę się do szpitala, w którym miałam genetyczne, aby mieć pewność (druga dziewczynka to tak nie na pewno).

Wszystko do klubu, a tutaj?

My mamy w czerwcu, wrześniu i październiku i na pewno nie pójdziemy, chociaż w rodzinie są (ale nie jakieś bardzo bliskiej). W czerwcu to ja pewnie leżeć będę, żeby nie urodzić, a potem to już bąbelki będą na świecie

Gratulacje!!! Kolejna dziewczynka!

W ogóle to wczorajszy i dzisiejszy dzień to jakiś mega pechowy jest, ponieważ wczoraj dowiedziałam się, że moja przyjaciółka jest w szpitalu, ponieważ zatruła się gazem w mieszkaniu. Gdyby nie jej facet, który usłyszał jak zemdlała pod prysznicem, to nie byłoby jej dzisiaj... Druga przyjaciółka wczoraj wzywała karetkę, ponieważ miała tak wysokie ciśnienie, że też było kiepsko. Ponad 180/120. Jej siostra z kolei dzisiaj była ginekologa i okazało się, że ma mieśniaka, który to utrudnia jej zajście w ciąże i będzie musiała go jakoś nieinwazyjnie usunąć jak chce mieć w ogóle dzieci. No i ja z tymi bólami. A nasza czwórka tak się trzyma właśnie już kilkanaście lat...

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cudownie Same dobre wieści
Super że to nic poważnego nie było

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-03, 19:20   #2592
Anev0
Zakorzenienie

Jestem wreszcie spokojna że OK,

dziękuje za kciuki

Ślub

ŻONKA
Stary 2015-03-03, 19:21   #2593
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
JA już po wizycie

UFFF odetchnełam
Super !

springtime
ekstra wieści
Stary 2015-03-03, 19:27   #2594
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
ja wstaje o 8
i mam godzinę czasu na zaprowadzenie małej :P

ja już mojemu TŻ mówię, żeby się uczył włosy robić itd bo jak trafie do szpitala to ciekawe co zrobi :P Hehe chyba wezmę małą ze sobą
Haha ja też się zastanawiam nad tym czy da rade sobie mąż z synkiem te parę dni ..

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
SugarbabyLove ty zdrajco... jesteś na liście wrzesniowych mam ogarniasz dwa wątki na raz????

Hihi ciężko mi nadrobić wszystko .. wiesz termin mam na koniec sierpnia . W 1 ciąży był młody tydzień po terminie kto wie kiedy się 2 dzidzi urodzi .

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Ja dziś kotlety mielone, ziemniaki i dwie surówki z czerwonej i białej kapusty

Dzień dobry synek śpi wiec mam dwie godzinki laby widzę ze nie tylko ja urządzam mieszkanie, mnie coś naszło na zmiany i całkiem zmieniamy wystrój salonu, kupujemy nowe meble, trochę poprawie wygląd parapetów i dodam trochę życia w to mieszkanie bo już mnie dobija jak będzie juz po to dodam może jakieś zdjęcia porównawcze do klubu
Mniam .. daj surowke bym zjadła.
Witam sie z wieczora kobitki właśnie film oglądam z melzem. i zremy czekoladę
Stary 2015-03-03, 19:27   #2595
dd1dd
Zakorzenienie

springtime to dobrze, że nic poważnego i jakie duże dzidziulki

idę spać, dobrej i spokojnej nocy wszystkim życzę
Stary 2015-03-03, 19:37   #2596
beatrix28
Zadomowienie

ANEVO ciesze sie ze wszystko ok a plec nieznana ,rozumiem?

springtime grunt ze widzialas maluazki,wazne zeby zdrowe plec pzonasz nastepnym razem,no to wyjasnilo sie z tymi skurczami,mzoe u mnie tez malo magnezu,chociaz jak my z dd1dd jemy tyle nutelli to watpie no ale..
12mu05 super ze juz wiesz jaka płec,widze ze sie cieszysz,a jakies jedzeniowe sugestie ?moze tez moge miec nadzieje...?bo jade dopiero 16stego..a oczy masz metne czy blyszczace ?
roxana_lu az slinka cieknie na widok tego lososia,narobiłas mi ochoty, juz dzis polowalam w sklepie ale nie mieli...
czuje jak rosne..zwlaszcza na wieczór,czy mamusie z 2gim bobo w berzuszku tez macie wrazenie ze brzuszek jest wiekszy niz w 1 ciazy?

my mamy tylko wesele pod koniec kwietnia u mojej przyjaciolki,TZ nie oponuje,zwlaszcza ze A przyjechala do mnie na slub ,w najwieksze mrozy chyba z -20st C ,bo bralam slub w styczniu i grala mi na keyboardzie Mendelsona, ..choc wcale nie musiala.jak to nie okazac wdziecznosci..?
potem moja 30stka,synka 5latek i porodowka

dzis synek oświadczyl ze za pienaizki w skarbonce kupi dzidziusiowi lego duplo.. fakt ze taki prezent najpredzej na roczek ale grunt ze mysli o tym..

a jutro kto tam ma wizyte?
wiekszosc z Was rozpoznalam na fb,
tylko nie wiem która to Justyna W.?
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 19:42   #2597
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
ANEVO ciesze sie ze wszystko ok a plec nieznana ,rozumiem?

springtime grunt ze widzialas maluazki,wazne zeby zdrowe plec pzonasz nastepnym razem,no to wyjasnilo sie z tymi skurczami,mzoe u mnie tez malo magnezu,chociaz jak my z dd1dd jemy tyle nutelli to watpie no ale..
12mu05 super ze juz wiesz jaka płec,widze ze sie cieszysz,a jakies jedzeniowe sugestie ?moze tez moge miec nadzieje...?bo jade dopiero 16stego..a oczy masz metne czy blyszczace ?
roxana_lu az slinka cieknie na widok tego lososia,narobiłas mi ochoty, juz dzis polowalam w sklepie ale nie mieli...
czuje jak rosne..zwlaszcza na wieczór,czy mamusie z 2gim bobo w berzuszku tez macie wrazenie ze brzuszek jest wiekszy niz w 1 ciazy?

my mamy tylko wesele pod koniec kwietnia u mojej przyjaciolki,TZ nie oponuje,zwlaszcza ze A przyjechala do mnie na slub ,w najwieksze mrozy chyba z -20st C ,bo bralam slub w styczniu i grala mi na keyboardzie Mendelsona, ..choc wcale nie musiala.jak to nie okazac wdziecznosci..?
potem moja 30stka,synka 5latek i porodowka

dzis synek oświadczyl ze za pienaizki w skarbonce kupi dzidziusiowi lego duplo.. fakt ze taki prezent najpredzej na roczek ale grunt ze mysli o tym..

a jutro kto tam ma wizyte?
wiekszosc z Was rozpoznalam na fb,
tylko nie wiem która to Justyna W.?
Ja mam wrażenie ze szybciej brzuch widać od 12 tc jakoś .. w 1 ciąży od 16 tyg było widać kulkę ..
O jak słodko ze twój synek myśli o bobo. . Co do fb Jak się grupa nazywa która założyliscie?
Stary 2015-03-03, 19:52   #2598
beatrix28
Zadomowienie

Sugar,wrzuc linka do profilu fb ,w klubie ,tam jest taki sektor pzonajmy sie blzej to Cie ktoras zaprosi na Wizaż , jakas Ewelina tym zarządza..
Czasami mowi ze nic nie chce,ani brata ani siostry i mamą sie nie podzieli a czasami jest na plus,tj dziś ,dlugo byl sam ,totez dla niego spora zmiana,ja sie nie nastawiamz e bedzie tragicznie, ...a Twoj TŻ i synek sobie poradzą jak pojdziesz rodzic,nam sie czasami wydaje ze jestesmy niezastapione ,bo spedzamy z naszymi obecnymi dziecmi duzo czasu ale tatusiowie maja oakzje sie wykazac
brat moj nie ma jeszcze dzieci ,takze maly byl rozpieszczany przez rodzinke kilka dobrych lat
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 19:53   #2599
TusiaeM
Zakorzenienie

Gratuluje udanych wizyt

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Lecicie jak burza !
Mnie TŻ zabrał do Katowic do IKEI, jedziemy pooglądać meble ktore wybrałam przez internet (w przyszły weekend remontujemy)... Jak bedzie ok to w piatek sie wszystko pokupi i bedzie

Dopiero wyjechaliśmy a juz taka głodna jestem a gdzie tam obiad !
Oo, ja też sobie wybrałam mebelki z IKEI i też chciałabym podjechać zobaczyć, ale mam daleko do najbliższej i pewnie bliżej lata się wybiorę.

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 20:00   #2600
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
czy mamusie z 2gim bobo w berzuszku tez macie wrazenie ze brzuszek jest wiekszy niz w 1 ciazy?
Większy i to sporo, choć wagowo w tej ciąży lepiej się trzymam

Stary 2015-03-03, 20:10   #2601
sandeo
Zadomowienie

Cytat:
JA już po wizycie

UFFF odetchnełam
super! Gratuluje!! Takie maleńkie te nasze szkraby a juz tyle strachu sie przez nie najadamy

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Dziewczyny gratuluję wizyt świetnie, że z żołądkiem w porządku.

Zastanawiam się czy zmolestować męża
A nad czym sie tu zastanawiać! Brać co Twoje
Stary 2015-03-03, 20:15   #2602
roxana_lu
Zakorzenienie

Gratuluje udanych wizyt!

ja padam.. tyle się dzisiaj narobiłam i jeszcze prasowanie sobie na wieczór ubzdurałam...

lecę do klubu i spać..

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-03, 20:22   #2603
Anev0
Zakorzenienie

Nie o płeć nie pytałam. Na nastepnym pewnie się dowiem albo polowkowym

Ślub

ŻONKA
Stary 2015-03-03, 20:35   #2604
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny wielkie gratulacje

Ja byłam z mężem u dentysty... Trzęsłam się z nerwów, ale okazało się, że nie potrzebnie, bo zupełnie nic nie czułam (bez znieczulenia) Zostały mi jeszcze 2 zęby do naprawy, fakt faktem małe ubytki, ale zawsze lepiej zrobić wcześniej

Poza tym na kolację mieliśmy frytki i kurczaka z oregano

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 06:28   #2605
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Hello Wstalam i szykuję sie do ginka Mam lekkiego stresa.. choć nie wiem dlaczego.. w sumie zawsze mam ok to zmykam bo się nie wyrobie . Trzymajcie kciuki
Stary 2015-03-04, 06:38   #2606
roxana_lu
Zakorzenienie

Ambiwalentna i reszta dzisiejszych sierpniowek co to dzis wizyty maja - KCIUKI

Ja wczoraj sie tak narobiłam i byłam taka padnieta, ze cała noc przespałam bez pobudki i rano wstac nie mogłam

A najlepsze jest to, ze myślałam, ze bede miała po nocce - takiej migreny dostałam... Ale nie wzięłam żadnej tabletki, zasnelam i obudziłam sie jak nowo narodzona !

Junior do zerowki, TŻ do pracy, wszystko porobione w domu, dziadkowie dzisiaj z gór wracają wiec idziemy razem gdzies na obiad - kolejny dzien bez gotowania - wiec mam free time ! sięgam po jakis tani romans przy którym mi czas zleci... Jeszcze troszkę i juz piatek, ufff... I prosze Was o kciuki co bym w piatek te cholerne wyniki miała bo inaczej wykończę siebie, TŻ (który cały weekend bedzie w pracy wiec mnie szlag trafi) no i Was :P

Miłego dnia

Synuś i Córcia
Stary 2015-03-04, 06:49   #2607
Nicole`_
Zakorzenienie

Cześć! Coś dziś źle mi się spało, nie wiem czy jakiejś infekcji pęcherza nie dostałam, bo mam nieprzyjemne uczucie ciągnięcia i parcia na pęcherz

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś! Wracajcie ze świetnymi wieściami Roxana, za Twój piątek też trzymam kciuki nieustannie
Stary 2015-03-04, 06:53   #2608
moniska139
Zadomowienie

Cześć teraz przyszła na mnie kolej i też jestem chora. Gardło, uszy, katar i kaszel. No i czuję się jakby czołg po mnie przejechał... Po południu idę z młodym do lekarza to i sama się przebadam.
Miłego dnia

Stary 2015-03-04, 07:03   #2609
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Cześć! Coś dziś źle mi się spało, nie wiem czy jakiejś infekcji pęcherza nie dostałam, bo mam nieprzyjemne uczucie ciągnięcia i parcia na pęcherz

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś! Wracajcie ze świetnymi wieściami Roxana, za Twój piątek też trzymam kciuki nieustannie

Oj, sprawdź ten pęcherz lepiej
I dziekuje za kciuki

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Cytat:
Cześć teraz przyszła na mnie kolej i też jestem chora. Gardło, uszy, katar i kaszel. No i czuję się jakby czołg po mnie przejechał... Po południu idę z młodym do lekarza to i sama się przebadam.
Miłego dnia

Zdrowka !

Synuś i Córcia
Stary 2015-03-04, 07:26   #2610
magdowe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Ambiwalentna i reszta dzisiejszych sierpniowek co to dzis wizyty maja - KCIUKI

Ja wczoraj sie tak narobiłam i byłam taka padnieta, ze cała noc przespałam bez pobudki i rano wstac nie mogłam

A najlepsze jest to, ze myślałam, ze bede miała po nocce - takiej migreny dostałam... Ale nie wzięłam żadnej tabletki, zasnelam i obudziłam sie jak nowo narodzona !

Junior do zerowki, TŻ do pracy, wszystko porobione w domu, dziadkowie dzisiaj z gór wracają wiec idziemy razem gdzies na obiad - kolejny dzien bez gotowania - wiec mam free time ! sięgam po jakis tani romans przy którym mi czas zleci... Jeszcze troszkę i juz piatek, ufff... I prosze Was o kciuki co bym w piatek te cholerne wyniki miała bo inaczej wykończę siebie, TŻ (który cały weekend bedzie w pracy wiec mnie szlag trafi) no i Was :P

Miłego dnia
Trzymam kciuki żeby wyniki pojawiły się jak najszybciej

Leniuchowania w domu zazdroszczę ja już w pracy

Wczoraj wieczorem tak się źle czułam że cały wieczór przeryczałam.
Chce juz sierpień!!!

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość

Biedna
Ja mam nieprzyjepne uczucie pieczenia po kapieli zmieniłam już płyn do higieny intymnej i dalej to samo.

Jakie używacie płyny w ciąży? Ja zawsze lactacyd teraz zmieniłam na białego jelenia ale mnie podrażniają.

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Miłego dnia

Zdrówka
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości