Wypadające włosy - PODSUMOWANIE! - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-19, 12:29   #3511
kamila.bg
Rozeznanie

GG do kamila.bg
Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!

Wiecie coi dziewczyny.Mnie tez juz od prawie 3 miesiecy leca te wlosiska.moja mama stwierdzila,ze byc moze przyczyna tkwi w tym,ze robie paznokcie z akrylu a to ponoc szkodliwe i strasznie smierdzi.Sama juz nie wiem,bo czesciej robie zelowe jak akryl-akryl ze raz na 2 tyg. i nie sadze ,ze to jest przyczyna.Pozatym okres mam nieregolarny opozna mi sie o 7 -10 dni.Byc moze to hormony?Sama nie wiem .Mam krotkie wlosy i widac przeswity z kazdym myciem coraz wieksze.Jestem zrozpaczona.
Stary 2007-08-19, 12:39   #3512
nusia2605
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
nusiu, to właśnie soki z łopianu i pokrzywy taka gotowa nalewka na alkoholu właśnie można je kupić w aptece, są już gotowe
Acha..ale wiesz co,chyba sama sobie taką nalewkę zrobię.Tylko kupię w zielarskim Łopian.Pokrzywę i skrzyp mam,może z tego też zrobię?
nusia2605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-19, 13:07   #3513
smerfeta01
Zakorzenienie

ostatnio zauważyłam że zaczęły wypadać mi włosy, choć nie farbuję, nie prostuję, nie używam pisanek i lakierów, noszę zapięte w klamrę, i nie wiem dlaczego wypadają stwierdziłam, że zaopatrzę się w Skrzypovitę i jakiś dobry szampon i odżywkę...
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-19, 16:58   #3514
bea-tka
Zakorzenienie

Dot.: Pomóżcie,bo już nie wiem co robić,niedługo będę łysa!!!!!

Alien humorek wraca? super!

moje wypocinki

17.10.08 r. zdałam egzamin na prawko przy pierwszym podejsciu

bea-tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-19, 17:35   #3515
Alien :*
Zakorzenienie

Rzeczywiście mam lepszy nastrój,bo nabrałam nadziei że jeszcze mogę mieć gęste włoski,a to w dużej mierze dzięki Wam I uświadomiłam sobie,że może dlatego nie wyrastały mi nowe,bo jak pryskałam rozjaśniaczem na odrosty to pewnie szkodziło to skórze,a tym samym drzemiącym w niej cebulkom.Więc jak go odstawię to może zaczną odrastać,wspomagane maskami i sokiem z rzepy
Za to na pewnie humor mi się pogorszy jak za parę tygodni zaczną się pojawiać koszmarne odrosty
Alien :* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-19, 17:43   #3516
żurawinka
Zakorzenienie

Bardzo pomaga na włosy pokrzywa ale taka do picia herbatka, dodatkowy plus że zapobiega anemii.
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-19, 17:54   #3517
bea-tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alien :* Pokaż wiadomość
Rzeczywiście mam lepszy nastrój,bo nabrałam nadziei że jeszcze mogę mieć gęste włoski,a to w dużej mierze dzięki Wam I uświadomiłam sobie,że może dlatego nie wyrastały mi nowe,bo jak pryskałam rozjaśniaczem na odrosty to pewnie szkodziło to skórze,a tym samym drzemiącym w niej cebulkom.Więc jak go odstawię to może zaczną odrastać,wspomagane maskami i sokiem z rzepy
Za to na pewnie humor mi się pogorszy jak za parę tygodni zaczną się pojawiać koszmarne odrosty

ciesze sie, ze taki optymizm Cie dopadl, co do odrostow jak pisalam wczesniej polecam mariona, no ale ja bym zrobila odwrotnie- zafarbowala (szamponem)ostatni raz wlosy na kolor zblizony do naturalnego i potem niech sobie spokojnie odrastaja, bo odrosty nie beda na tyle widoczne. kissiki

moje wypocinki

Stary 2007-08-19, 18:15   #3518
Izaluka
BAN stały

Cytat:
Powiem tak. Rozumiem Twoje pragnienie blondu. Zauważ jednak, że większość osób z blondem chodzi na farbę/rozjaśnianie do fryzjera profesjonalisty raz na 3/4 miesiące a nawet rzadziej.

Ty katujesz włosy tym sprayem z Joanny. Wiem, że ''niby'' jest delikatny, ale w ogóle rozjaśniacze z Joanny są agresywne i ten mimo, że w mniejszym stężeniu na pewno nie jest obojętny włosom.

I niekoniecznie od farbowania Ci wypadają. Moja mama ma łysienie plackowate - typowo niby męska choroba. Niestety związana z genami, więc i dopada mnie.

Zaczyna się tak jak piszesz... Włosy stopniowo wypadają, okresami. Raz jest lepiej, raz gorzej.
Ja mam lepiej, niż moja mama, bo jest teraz wiele kosmetyków itd., no i wiem też co robić by to trochę zahamować.

Radzę Ci wybrać się do dermatologa. Tylko on powie Ci konkretnie. Zazwyczaj jest to zwykłe osłabienie włosów, tzw. wypadanie krótkotrwałe.
U mnie diagnoza na razie tak brzmi - włosów dużo, ale przerzedzone na całej głowie.

Polecam to co już właściwie znane:
- WAX
- Seboradin do wcierania
- ampułki np. Radical
- dobry szampon nawilżający włosy
- dobra odżywka do spłukiwania po każdym myciu włosów
- żółtko, nafta, rycyna, cytryna, oliwa z oliwek, sok z rzepy, cebuli
- spłukiwanie włosów zimną wodą
- masaże głowy
- delikatne wycieranie i rozczesywanie
- wyczesywanie ich dobrą szczotką

Co do farbowania... Też mam ciemne, a jak taka idiotka będąc nastolatką zapragnęłam być blond. Non stop waliłam rozjaśniacz na włosy - średnio co miesiąc. Miałam popalone włosy.

Z czasem zaczęłam chodzić do fryzjera na farbowanie i efekt niesamowity. Profesjonalne farby nie niszczą aż tak włosów.

Ale poszłam po rozum do głowy... Aktualnie mam 7 cm odrost! Nie farbuje włosów od 4 miesięcy. W połowie września idę do profesjonalnego fryzjera - stylisty. Na ostatnie farbowanie - kolor naturalny z delikatnymi refleksami.
Kończę z farbowaniem i blondem. Trudno z takiego koloru wydobyć blask na włosach. Są matowe i zwyczajnie brzydkie.

Ty także się zastanów czy warto mieć takie włosy...
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-19, 20:43   #3519
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bea-tka Pokaż wiadomość
ciesze sie, ze taki optymizm Cie dopadl, co do odrostow jak pisalam wczesniej polecam mariona, no ale ja bym zrobila odwrotnie- zafarbowala (szamponem)ostatni raz wlosy na kolor zblizony do naturalnego i potem niech sobie spokojnie odrastaja, bo odrosty nie beda na tyle widoczne. kissiki
To pewnie byłoby najlepsze wyjście,ale po pierwsze szampon koloryzujący raczej nie złapałby mi na ciemno rozjaśnianych włosów,pewnie wyszedłby rudy A po drugie ja uwielbiam blond i nawet sobie nie wyobrażam że miałabym znów mieć ciemne włosy,bo to dla mnie męczarnia,bardzo źle się w takich czuję.
A czy nie dałoby się zafarbować ich na blond henną lub jakimś szamponem tak żeby były jasne ale się nie zniszczyły?Myślisz że to możliwe?
Stary 2007-08-19, 20:50   #3520
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Powiem tak. Rozumiem Twoje pragnienie blondu. Zauważ jednak, że większość osób z blondem chodzi na farbę/rozjaśnianie do fryzjera profesjonalisty raz na 3/4 miesiące a nawet rzadziej.

Ty katujesz włosy tym sprayem z Joanny. Wiem, że ''niby'' jest delikatny, ale w ogóle rozjaśniacze z Joanny są agresywne i ten mimo, że w mniejszym stężeniu na pewno nie jest obojętny włosom.

I niekoniecznie od farbowania Ci wypadają. Moja mama ma łysienie plackowate - typowo niby męska choroba. Niestety związana z genami, więc i dopada mnie.

Zaczyna się tak jak piszesz... Włosy stopniowo wypadają, okresami. Raz jest lepiej, raz gorzej.
Ja mam lepiej, niż moja mama, bo jest teraz wiele kosmetyków itd., no i wiem też co robić by to trochę zahamować.

Radzę Ci wybrać się do dermatologa. Tylko on powie Ci konkretnie. Zazwyczaj jest to zwykłe osłabienie włosów, tzw. wypadanie krótkotrwałe.
U mnie diagnoza na razie tak brzmi - włosów dużo, ale przerzedzone na całej głowie.

Polecam to co już właściwie znane:
- WAX
- Seboradin do wcierania
- ampułki np. Radical
- dobry szampon nawilżający włosy
- dobra odżywka do spłukiwania po każdym myciu włosów
- żółtko, nafta, rycyna, cytryna, oliwa z oliwek, sok z rzepy, cebuli
- spłukiwanie włosów zimną wodą
- masaże głowy
- delikatne wycieranie i rozczesywanie
- wyczesywanie ich dobrą szczotką

Co do farbowania... Też mam ciemne, a jak taka idiotka będąc nastolatką zapragnęłam być blond. Non stop waliłam rozjaśniacz na włosy - średnio co miesiąc. Miałam popalone włosy.

Z czasem zaczęłam chodzić do fryzjera na farbowanie i efekt niesamowity. Profesjonalne farby nie niszczą aż tak włosów.

Ale poszłam po rozum do głowy... Aktualnie mam 7 cm odrost! Nie farbuje włosów od 4 miesięcy. W połowie września idę do profesjonalnego fryzjera - stylisty. Na ostatnie farbowanie - kolor naturalny z delikatnymi refleksami.
Kończę z farbowaniem i blondem. Trudno z takiego koloru wydobyć blask na włosach. Są matowe i zwyczajnie brzydkie.

Ty także się zastanów czy warto mieć takie włosy...
Moje cały czas są błyszczące,nawet po rozjaśnianiu i całkiem by mi się podobały gdyby nie to że marzą mi się jaśniejsze i że jest ich coraz mniej A błyszczą pewnie dlatego że stosuję lub niedawno jeszcze stosowałam wszystko co wymieniłaś z wyjątkiem jedynie ampułek.
Mogłabym ewentualnie rozjaśniać włosy u fryzjera,ale wtedy musiałabym biegać częsciej nawet niż co miesiąc na farbowanie odrostów,co byłoby z lekka kłopotliwe
Stary 2007-08-19, 20:53   #3521
kaszellek
Zadomowienie

GG do kaszellek

hej dziewczynki..
też zaczynam mieć problem z włosami.. tzn widzę, że wypada mi ich coraz więcej i więcej.. od 3 miesięcy niby się odchudzam, ale tak naprawdę jem zdrowiej niż przed "dietą" dużo warzyw, złożonych węglowodanów.. nie jem czerwonego mięsa, więc mogłyby to być niedobory żelaza, ale z drugiej strony łykam preparaty witaminowe i dodatkowo magnez.. myję głowę codziennie, ale jej nie suszę- tylko od wielkiego dzwonu, nie noszę jakoś super mocno spiętych włosów, normalnie materiałowa gumka, czasem wsuwki, opaska.. teraz jak patrzę na włosy ściągnięte ze szczotki płakać mi się chce.. już kiedyś przechodziłam przez tzw łysienie plackowate, z mamą to opanowałyśmy.. teraz jak pomyślę o wizycie u lekarza to obawiam się, że i tak odprawi mnie z kwitkiem bez skierowania na badania konkretne.. ech nie wiem co mam robić..
kaszellek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-19, 20:55   #3522
bea-tka
Zakorzenienie

Cytat:
To pewnie byłoby najlepsze wyjście,ale po pierwsze szampon koloryzujący raczej nie złapałby mi na ciemno rozjaśnianych włosów,pewnie wyszedłby rudy A po drugie ja uwielbiam blond i nawet sobie nie wyobrażam że miałabym znów mieć ciemne włosy,bo to dla mnie męczarnia,bardzo źle się w takich czuję.
A czy nie dałoby się zafarbować ich na blond henną lub jakimś szamponem tak żeby były jasne ale się nie zniszczyły?Myślisz że to możliwe?
ojjj przykro mi, że tak Cię gnębi naturalny kolorek.
Ja tam lubię rudy kolorek
CO do henny nie mam zielonego pojęcia, a co do szamponu, to znów troche męczenie(choć pewnie mniejsze niż to co robiłaś), ale pewnie pierwszym razem mocno odrostów by Ci nie złapało i wydaje mi się że musiała byś stopniowo coraz jaśniej włosy farbować. Nie wiem naprawdę...
No i pomyśl czy aby napewno przyczyną jest rozjaśnianie a nie np. hormony tarczycy.
A może jak nie lubisz tak bardzo swojego koloru to jakiś balejaż? (choć czy ja wiem czy to jakaś różnica dla włosów między farbowaniem całości a robieniem pasemek czy balejażu...)

Tak źle i tak niedobrze. Narazie regeneruj je tak jak zaczęłaś, miejmy nadzieje na pozytywne efekty

moje wypocinki

Stary 2007-08-19, 21:15   #3523
Zakorzenienie

No właściwie to nie jestem tak do końca pewna,moja siostra i mama mi tak wbijają do głowy,ale z drugiej strony nawet jak rok temu miałam jeszcze naturalne włosy koleżanka podcinając mi końcówki zwróciła uwagę,że mam cienkie włosy.
Ale tak szczerze to nie za bardzo mam ochotę na badania,te wszystkie związane z nimi "przyjemności"....Wąt pię zresztą,żebym była na coś chora,na nic nie narzekam
Stary 2007-08-19, 21:17   #3524
bea-tka
Zakorzenienie

oj wiesz...przezorny zawsze ubezpieczony...niektorzy maja cieniutkie kiteczki z natury inni (niestety) z choroby. ja nie mowie ze akurat przyczyna musi byc inna nizeli wlasnie rozjasnianie- bo to ich nie wzmacnia napewno

moje wypocinki

Stary 2007-08-19, 21:21   #3525
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maybebaby Pokaż wiadomość
Tak.

Jednak jedna rzecz napawa mnie optymizmem, nie wiem czy już o tym pisałam. Odrastają mi nowe włosy na granicy z czołem i na zakolach
Pomimo ze wypadają, to jednak odrastają.
Ostatnio siedząc przy komputerze poczułam jak włos mi wylatuje, śmieszne uczucie, jak spadł mi na rękę z głowy
A po czym Ci odrastają?Mi nie chcą mimo że wypróbowałam już mnóstwo preparatów....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-19, 21:28   #3526
Zakorzenienie

No tak,ale skoro odrosły mi wtedy całkiem naturalne włosy po moim pierwszym farbowaniu to powinny być takie jak przed farbowaniem,a nie były.A może być tak że po prostu same z siebie się zmieniły z wiekiem i dlatego straciły gęstośc i teraz nie chcą odrastać?A te które wypadają teraz od rozjaśniania to już może inna bajka.....
Stary 2007-08-19, 21:42   #3527
*Basia*
Mod-Śnieżynka

Cytat:
Ale tak szczerze to nie za bardzo mam ochotę na badania,te wszystkie związane z nimi "przyjemności"....Wąt pię zresztą,żebym była na coś chora,na nic nie narzekam
Bardzo Ci współczuję z powodu wypadających włosów, ale nie rozumiem podejścia. Wypadanie włosów może być właśnie oznaką, że w organiźmie dzieje się coś niedobrego (czego absolutnie Ci nie życzę), ale żeby się upewnić należy zrobić badania. Zmobilizuj się może jednak .
Życzę powodzenia i trzymam kciuki.

*Basia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-19, 21:49   #3528
Zakorzenienie

No może moje podejście jest dziwne,ale nawet jeśli coś się rzeczywiście dzieje to dopóki tego nie odczuwam to wolę o tym nie wiedzieć Jeśli to co teraz stosuję nie zahamuje wypadania włosów to wtedy będę szukać innych przyczyn i rozwiązania problemu
Stary 2007-08-19, 22:12   #3529
Maybebaby
Raczkowanie

Cytat:
A po czym Ci odrastają?Mi nie chcą mimo że wypróbowałam już mnóstwo preparatów....
Nie wiem, szczerze mówiąc....
Raz użyłam Loxonu na skronie, ale nigdy potem tego nie powtórzyłam, a włosy odrastają nie tylko na skoroniach ale też nad czołem.
Myśle, że to prawdopodobnie od zmiany sposobu odżywiania, ale nie wiem.
W moim przypadku włosy były liche przez brak witamin, u Ciebie przyczyna może być inna.Jednak, przy pewnym typie łysienia(nie pamiętam dokładnie jakiego-rostrzepana jestem), zaleca się 'witaminizowanie' i np. mezoterapie, jako element leczenia.

Pamietam też, że po użyciu ampułek Radicalu(do wcierania w skóre głowy) ze dwa lata temu też widziałam cudowne rozmnożenie. Jednak najważniejsze jest to żeby te nowe włoski nie wypadały(chociaż juz sama nie wiem, bo podobno po nich wyrastaja nowe silniejsze).Ale żeby te nowe nie wypadały to w środku wszytsko musi być ok.....(u mnie jak kiedyś wypadały to wypadały także te nowe).....a to już temat który ciagnie sie od poczatku tego wątku
Maybebaby jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-20, 09:02   #3530
nusia2605
Rozeznanie

Smile Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!

Ja dziś dałam do badania krew.Zapłaciłam za wszystko 30zł bo poszłam prywatnie ponieważ nie mam ochoty prosić lekarza o skierowanie,wiecie jak to teraz z nimi jest Glukoza,żelazo,magnez,i zapomniałam......Powiem Wam jak odbiorę wyniki w środę.I mam dosyć tego że każdy mnie pyta "Gdzie są Twoje włosy?"Tak to jest w małej mieścinie.
nusia2605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 09:36   #3531
bea-tka
Zakorzenienie

Cytat:
No tak,ale skoro odrosły mi wtedy całkiem naturalne włosy po moim pierwszym farbowaniu to powinny być takie jak przed farbowaniem,a nie były.A może być tak że po prostu same z siebie się zmieniły z wiekiem i dlatego straciły gęstośc i teraz nie chcą odrastać?A te które wypadają teraz od rozjaśniania to już może inna bajka.....
wiesz,włosy to taka dziwna rzecz :P mogą być różne różniste przyczyny...reagują na wodę, wiatr, słońce czy zimno, więc napewno przyczyna nie jest jedna.no ale chyba nie masz aż tylu lat by wiek na to wpływał

moje wypocinki

Stary 2007-08-20, 11:16   #3532
Zakorzenienie

Nie,miałam na myśli coś innego Np moja koleżanka jak była mała miała cienkie włosy,a teraz jako nastolatka ma bardzo grube,więc widocznie mogą się tak zmieniać.To pewnie jest zakodowane genetycznie.Więc jak jej w pewnym wieku zgrubiały to może u mnie jest odwrotnie
A mam takie jeszcze pytanko:w jakiej fazie księżyca należy obcinać włosy aby szybciej rosły?Miałam gdzieś odnośnie tego link,ale nie mogę go znaleźć....
Stary 2007-08-20, 11:56   #3533
bea-tka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie,miałam na myśli coś innego Np moja koleżanka jak była mała miała cienkie włosy,a teraz jako nastolatka ma bardzo grube,więc widocznie mogą się tak zmieniać.To pewnie jest zakodowane genetycznie.Więc jak jej w pewnym wieku zgrubiały to może u mnie jest odwrotnie
A mam takie jeszcze pytanko:w jakiej fazie księżyca należy obcinać włosy aby szybciej rosły?Miałam gdzieś odnośnie tego link,ale nie mogę go znaleźć....
mam cosik takiego (takie artykuliki na temat wplywu faz ksiezyca na wlosy i to o czym wspominalas- scinanie)
http://www.uroda.2q.pl/ciekawostki_ksiezycazdrowie.php
http://www.gwiazdy.com.pl/15_02/8.html

i artykulik z Wizazu
http://www.wizaz.pl/szkopowicz_ksiezyc.php

moje wypocinki

Stary 2007-08-20, 12:57   #3534
Zakorzenienie

Dzięki
Czyli mam jeszcze tydzień na obcięcie włosów Ciekawe czy potem rzeczywiście będą szybciej rosły
Stary 2007-08-20, 13:08   #3535
Anuska77
Zadomowienie

Widzę, że w kilku postach pojawił się znów problem schorzeń tarczycy (głównie niedoczynności), a temat był już wałkowany. Dziewczyny, naprawdę bardzo łatwo jest wykluczyć chorobę tarczycy, wystarczy zrobić badanie poziomu TSH (norma 0.4 - 4.0 z tym, że w młodym wieku granica powinna być raczej dolna niż górna, bo górna albo lekkie przekroczenie normy może świadczyć również o zapaleniu tarczycy a to nie to samo co niedoczynność!!!), na które to badanie może Wam dać skierowanie lekarz rodzinny (nie może i nie powinien robić problemów), pozdrawiam
Anuska77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 13:10   #3536
bea-tka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Czyli mam jeszcze tydzień na obcięcie włosów Ciekawe czy potem rzeczywiście będą szybciej rosły
nie ma za co i do usług
szczerze,nie mam zielonego pojęcia ile w tym prawdy i nigdy się do tego nie stosowałam, ale nie zaszkodzi spróbować

moje wypocinki

Stary 2007-08-20, 20:27   #3537
Zakorzenienie

A czy ktoś słyszał może o oczyszczającej kuracji z oliwy i soku aloesowego?Znalazłam przepis na kafeterii,jak ktoś będzie zainteresowany to przytoczę.Ponoć po tej miksturze ma się zdrowe włosy,skórę i mocne paznokcie.Efekty podobno rewelacyjne,ale tylko jedna osoba o tym pisała,a chciałabym,żeby ktoś potwierdził skuteczność zanim zdecyduję się rozpocząć tą kurację.Nie mam ochoty pić takiego paskudztwa jeśli miałoby nie działać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-20, 23:29   #3538
Baudolina
Raczkowanie

Chce sobie zrobic prywatnie bedanie krwi na poziom tych wszystkich pierwiastkow ktorych niedobor moglby byc odpowiedzialny za wypadanie wlosow. Wiem ze napewno zelazo, co jeszcze??

"An eye for an eye only ends up making the whole world blind"
Mahatma Gandhi
Baudolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-21, 07:46   #3539
levante
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nusia2605 Pokaż wiadomość
Proszę podajcie mi podstawowe badania które powinno sie wykonać w naszym przypadku.Wiem że gdzies to było we wątku ale on jest taki obszerny......Proszę napiszcie
Cytat:
Napisane przez Baudolina Pokaż wiadomość
Chce sobie zrobic prywatnie bedanie krwi na poziom tych wszystkich pierwiastkow ktorych niedobor moglby byc odpowiedzialny za wypadanie wlosow. Wiem ze napewno zelazo, co jeszcze??

Badania, 21post (mój): http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=70767&page=80
levante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-21, 07:57   #3540
blekitneoczy
Raczkowanie

Alien mam do ciebie pytanie na jak krotko scinasz wlosy, sama rozwazam ta mozliwosc.
blekitneoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości