|
|
#2311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lumpeksy, ciucholandy II
Cytat:
|
|
|
|
|
#2312 |
|
Wtajemniczenie
|
abralm - fajne buciki
Hosenka* - super zakupki, ciekawa jestem tych sandałków. Widzę, że pobuszowałabym w Twoich Lumpkach, bo buty 38 mogłoby być dla mnie dobre ;P ;P ;P ;P Sovilo - wszystko mi się podoba.
|
#2313 |
|
Wtajemniczenie
|
bestla - dla mnie bomba! Chciałabym na taką tuniczkę trafić.
|
#2314 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj sie chyba wybiore do największego lumpka w moim mieście - trzeba w nim zpedzic conajmniej z 5 godz zeby wszystko przegrzebać. Zawsze tam sa wielkie tłumy a panie tylko wypatrują co kto gdzie odłoży i od razu biora Tam zawsze kupowałam super spodnie A tych 2 wczoraj widzianych par (złote klapki na obcasach i czranych bucików na obcasach) nie moge przezałować
|
|
#2316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
ja chce do polskiego lumpaaa
|
#2319 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
a kiedy w ogóle wracasz ? aż tak nieciekawe są lumpki w wielkim świecie ? ładny nowy avatar!! u nas w piątek nowa dostawa- pewnie przed pracą pójdę!!
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
sama nie wiem kiedy wracam, prawdopodobnie pod koniec wrzesnia lub w pazdzierniku, bo zaczynaja sie studia
a studiuje zaocznie, wiec moze zaltwie sobie ze bede tylko na sesje, a osiade na stale w uk wszystko sie dopiero wyklaruje we wrzesniu :/ za lumpami polskimi tesknie, bo to nie to samo co tutaj, nie ma co tydzien dostaw, tej atmosfery, znajomych i cen jak w polsce czasami trafi sie cos tanszego, ale bardzo rzadziutko. Poza tym tutaj babki w lumpach znaja dobrze frmy i wiedza co jaka ma wartosc, a w polsce malo kto sie orientuje przy wycenianiu czy gdy ciuszki sa na wage i wtedy np za buty z irregular choice, zaplacilam w polsce 15 zl, to tu musialabym dac kolo 10-15 f :P za dzialnoscia na allegro tez mi juz sie przykrzy :P
|
#2322 |
|
Raczkowanie
|
a ja dziś kupiłam spódniczkę.
jest całkiem fajna, ale ja zrobię z niej chyba torbę. ;P[jest trochę za szeroka, a ja spódnic w sumie i tak nie noszę [bynajmniej takich]. udanego dnia dziewczyny!
|
#2323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2325 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ooooo ale fajna, lae faktycznie lepsza na tore bedzie ;p tylko ze chyba mala wyjdzie troszke hehe;p tez musze cos pokombinowac z przerabinaim spodnic czy spodni na torebki... |
|
|
|
|
#2326 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, kupiłam sobie torebkę na allegro, jest super, ale śmierdzi strasznie lumpkiem. Nie trawię tego zapachu, trzymam ją w chwili obecnej na balkonie
i nie wiem co mam zrobić, bo chętnie bym gdzieś już z nią wyszła, ale naprawdę czuć ją na kilometr Pewnie macie jakieś sposoby na odświeżenie ubrań. Proszę Was, napiszcie mi co mam zrobić. Dodam, że torebka jest ze skórki ekologicznejpozdrawiam |
|
|
|
#2327 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2328 |
|
Rozeznanie
|
drogie wizazanki mam problem bo bardzo podobają mi sie torebeczki firmy Atmosphere (a jak wiadomo można je dostać tylko na allegro i w lumpeksach ale na allegro jest drozej
) mój problem polega na tym że nigdy nie bylam w lumpeksie i mam do was pytanko czy w każdym są takie toebeczki??? była bym wdzieczna za odpowiedz
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
masiaczek, w lumpach nie ma okreslonego towaru, wiec nie mozna powiedziec ze w tym sa napewno
trzeba sie naszukac, miec szczescie i trafic ale pewnie ze sa
|
#2330 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na prawde tam sa niepowtarzalne ubrania Jescze rok temu smialam sie z mojej mamy, ze tam chodzi, a teraz sama czesciej smigam od niej po lumpkach lacze czesto rzeczy stamtad z kupionymi w lepszych orginalnych sklepach, choc i od nich juz odchdoze, bo denerwuje mnie, ze ktos ma te same rzeczy co ja :/ a ja i mam inne i wiecej ich no i oczywiscie kasa nadal jest a te lepsze posiadaja niesmierdzace w ogole ciuszki i ladnie wyprasowane no i firmowe super rzecz lumpki!no a ja tam tez nigdy nie trafilam w lumpku za to na torebke, czy buty tak czytlam i patrzylam na zdjecia to mnie taka zazdrosc brala, ze nawet sobie nie wyobrazacie (szczegolnie tyczy sie to Pauliny ) ehhhh
|
|
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj sie juz nie wybiore
chyba ze po południu Ten lumpkes jest czynny 8-20.00 Nawet w niedziele jest otwarty Wklejam za to torebki kupione w komisie/lumpku w Anglii: - malutka torebusia - kosztowała 50p (niecałe 3 zł) - malizna, miesci sie w niej ledwo telefon, portfel, błyszczyk i klucze - torba Kangol - troszkę droższa -chyba 3funty kosztowała
|
#2332 |
|
Raczkowanie
|
ladne torebki
sluchajcie dziewczyny ja nei mam aparatu ale jak sobie zalatwie to pokaze wam wszystkie moje lawy jakie mam w szafdce bo mnie nakrecilyscie zeby sie pochwalic no ale kidy bede miec aparat tzra od kogo przyczyc;-)
|
|
#2333 |
|
Raczkowanie
|
no własnie, ja też tam gdzie byłam, nie wyczuwałam w ubraniach tego zapachu, wszystko świeże i wyprasowane, tak jak *brydzia* napisała. A ta torebka śmierdzi koszmarnie. Wczoraj wrzuciłam ją do miski z wodą i płynem do płukania, trochę ją pomęczyłam w tej wodzie, ale jak wyschła, było tak samo jak przed "kąpielą". Do pralki jej nie wrzucę, bo by tego nie przeżyła...
Edytowane przez birra Czas edycji: 2007-08-23 o 16:40 |
|
|
|
#2334 |
|
Rozeznanie
|
U nas fakt ze oplaca sie kupowac lepiej na wage,zauwazylam ze firmowe rzeczy na wycenie sa duzo drozsze niz np pozostale,zalezy chyba czy sprzedawca sie zna na marce
niestety
|
|
|
|
#2335 |
|
Rozeznanie
|
Hosenka* ta torebka z tym kangurkiem jest no... NIEMOZLIWA!!!!!!!!
uuuu ale zazdrosc!
|
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze nie moge na te wasze torebki patrzec
![]() sa takie super a na allegro niekotre ida za ponad 60pln:P u nas w lumpkach nie ma toreek i czekam na jakas okazje na all:P a torebka z kangurem wymiata
|
|
|
|
#2337 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jaa ja tez tak mam:dkupilam torebke w lumpie za 3 zł<lol>;dale tak smierdzi ze porazka... prałam ja recznie czywiscie chyba juz 3 razy, ale dalej smierdzi. spryskałam odświeżaczami itd i nic. jeszcze spróbuje wsadzić do zamrażalnika i zoabcze![]()
|
|
|
|
|
#2339 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wina mareialu nie tego, ze z lumka
|
|
|
|
|
#2340 |
|
Rozeznanie
|
Witam Dziewczyny
![]() Ostatni tylko wpadałam pooglądać Wasze zdobycze, bo nie miałam czasu żeby samemu pobuszować. Ale ostatnio nie wytrzymalam i pobieglam do lumka no i oczywiście nie wyszłam bez niczego ![]() No wiec: *torebeczka do ręki- H&M *tirówka- Von Dutch *żółta bokserka- George *niebieska na ramiączkach z guziczkami- Dunnes Stores *brązowa bokserka- MNG |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.

Dzisiaj sie chyba wybiore do największego lumpka w moim mieście - trzeba w nim zpedzic conajmniej z 5 godz zeby wszystko przegrzebać. Zawsze tam sa wielkie tłumy a panie tylko wypatrują co kto gdzie odłoży i od razu biora
A tych 2 wczoraj widzianych par (złote klapki na obcasach i czranych bucików na obcasach) nie moge przezałować 

a kiedy w ogóle wracasz ? aż tak nieciekawe są lumpki w wielkim świecie ? 

Pewnie macie jakieś sposoby na odświeżenie ubrań. Proszę Was, napiszcie mi co mam zrobić. Dodam, że torebka jest ze skórki ekologicznej
Ten lumpkes jest czynny 8-20.00
Nawet w niedziele jest otwarty