|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII
Cytat:
od lat chodzę do zaufanej fryzjerki, która obetnie mnie tak jak chcę oczywiście zdarzały się wypady do innych fryzjerek, ale tylko jednorazowe i wracałam z podkulonym ogonem...
|
|
|
|
|
#2972 |
|
Raczkowanie
|
wszystkie powinnysmy sie zainteresowac psimi fryzjerami.
Laura tak zrobila i wszyscy sa pod wrazeniem jej koloru wlosow.
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2974 | ||||
|
Kociara
|
Cytat:
). Ale wymienilaś wiele rzeczy, które nosi mnóstwo juciuberek, blogerek i instagirls. - szafa z butami taka oryginalna! http://☠☠☠☠☠☠☠/17OMM0Z http://☠☠☠☠☠☠☠/18iIE9v http://☠☠☠☠☠☠☠/1FTgLjx http://☠☠☠☠☠☠☠/1zG1PR8 http://☠☠☠☠☠☠☠/1DR9ocB http://☠☠☠☠☠☠☠/1EgOx3o http://☠☠☠☠☠☠☠/1Eegz1g- no spoko, Marta Grycan też ma kilka... A poza tym Szusz ma też inne torebki.- szal LV najczęściej kupują w kolorze szarym jak patrzę na foteczki z Instagrama itp., najpopularniejszy kolor. - O, fajnie, że wiesz lepiej dlaczego Szusz kupiła ten a nie inny puder ![]() - zmartwię Cie, ale te spodnie ma pewnie jeszcze kilka tysięcy kobiet na świecie, tak działają sieciówki. - the same - wow, tej samej firmy! :O coś jest na rzeczy! - kamera jak kamera, ma ją mnóstwo vlogerów, widocznie potrzebowała do uchwycenia outfitów, vlogów itp. - moim zdaniem, nie mają takiego samego stylu :/ Alex nosi tonę biżuterii. Szusz jest bardziej zachowawcza, nie nosi takich rzeczy jak ona. - nie, nie wystarczy, że poszukałam zdjęć oryginalnej szafki na buty, musisz mi wierzyć na słowo, że takie z myszką i szminką też istnieją ![]() -Szusz nosi ostatnio mocniejsze usta? show me, bo ja od kilku tygodni widze jak nosi na co dzień konturówkę nude. - prawie każda vlogerka tak mówi bo to chyba normalne zresztą? ![]() -bluzka w paski, trzymajcie mnie ![]() - nosi czerwień cały czas, przejrzyj sobie insta - sportowe buty do niesportowej stylizacji - no faktycznie, tylko Alex tak nosiła ![]() - argument z konturówką już w ogóle na siłę - jakbyś powiedziała, ze zrobiła usta zaraz po tym jak tamta zrobiła, to moooooże byś mnie przekonała, ale... konturówka? ![]() - kozaki do uda załozyła raptem 2 razy tej zimy w lookbookach, cały czas nosiła te botki z łańcuchem. - bo taki efekt daje rybie oko - poszerza, zmienia perspektywę i nieco deformuje, to co miala powiedzieć? że nie ma różnicy? albo nic nie mówić, bo Alex to powiedziała? Sorki za prześmiewczy ton, ale moim zdaniem za daleko popłynęłaś. Połowa tych rzeczy jest zwyczajnie popularna (no bluzką w paski to mnie rozbroiłaś). Przejrzałam sobie Instagrama tej dziewczyny - żeby ona miała jakiś super charakterystyczny styl, to latwo byłoby zauważyć że Szusz od niej zgapia, ale prawda jest taka, że obie są mocno przeciętnymi laskami, ze średnim gustem i grubszym portfelem. Cytat:
Cytat:
I care, życzę udanych kolejnych eksperymentów ![]() wygląda jak KK :szok: Ale makijaż ładny ![]() Cytat:
Ma babeczka parcie na szkło ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- acha, i jeszcze jedno a propos Szusz - gdyby była taką fanką stylu Alex, to czy nei uważasz, ze juz dawno kupiłaby sobie coś w jej sklepie?
|
||||
|
|
|
#2975 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2976 |
|
Kociara
|
Zapomniałam dodać - kupiłam ten podkład z Rimmela, o którym tak głośno na YT w kolorze 100 Ivory oraz bazę. Dziś nałożyłam i
|
|
|
|
#2977 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jaką masz cerę? Weszłam dzisiaj do rossmanna po coś innego, ale spojrzałam na nie - nie było 100, a z kolejnego koloru została tylko jedna tubka.
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2015-03-04 o 00:25 |
|
|
|
|
#2978 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2979 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2980 | |
|
Kociara
|
Cytat:
Mam mieszaną - suche policzki, czółko tluste.nie wiem, mój kolor jest drugi w kolejności, nie jestem bardzo blada. Kolor 010 jest jaśniejszy, ale już w tubce było widać, ze ma różowe tony. Ivory jest jak dla mnie idealnie beżowy ![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Gabi jak tam baza z Zoevy?
|
|
|
|
|
#2981 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
tak, da się z tego wyżyć szczególnie jeśli ma się dobry pijar, jest się polecanym. Oczywiście nie jest to życie na poziomie księżniczkowym, ale jak ktoś umie też inne rzeczy i jest w stanie udzielać korepetycji to już w ogóle można się usamodzielnić i mieć do dyspozycji dużo większe fundusze niż przeciętny, niezamożny student. tylko oczywiście trzeba umieć oszczędzać, bo mówimy tu o polityce - nie wydaję wszystkiego co mam i oszczędzam na chudsze miesiące
Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-03-04 o 03:09 |
|
|
|
|
#2982 | |
|
Koteł
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Ktora strona Wam sie bardziej podoba?
|
|
#2984 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przejrzałaś instagrama, to spoko. Ja też i ostatnio nie było czerwieni Tylko ja pisałam, że moje wnioski wynikają z oglądania obu dziewczyn, mam niewiele osób w subskrypcjach, nie oglądam wszytkich dokładnie, ale akurat szusz oglądam od początku. Już pisałam, że dla mnie wyglądało to tak, że najpierw pokazuje to jedna, potem druga, najpierw widzę to u jednej, potem u drugiej i to te same slowa, gesty, zachowania. Nie napisałam, że Alex to jakiś wzór do naśladowania. Zdaje sobie sprawe, że paski to jeden z elementow, ktore napisalam i może wydawać się to śmieszne. Ale jak popatrzę na to wszystko to dla mnie sklada się w jedną calosc, rozumiem, że Ty tego nie widzisz. Co do biżuterii nosi grubą bransoletę, a jeżeli chodzi o sklep, nie wiem czy jest wysyłka. Mogla nic nie kupic, tak samo jak duzo nie wspomina o Alex, zeby za duzo osob byc moze nie zauwazylo to co ja. Rozumiem, że te komentarze przy każdym pkcie miały na celu wyśmiać to co napisałam. Vlogi Alex trwają po pół h, często gada w nich dużo i się powtarza. Trzeba lubić kogoś oglądać, by dotrwać do końca i jednocześnie ogladac szusz, by to zauwazyc. Charakterystyczny styl moze nie, ale lubi czarne i biale kolory, nie przepada za wzorami np na koszulkach, nie maluje sie mocno, bo uwaza, ze to ja postarza a jak juz to rzadko, ma biżu ciężką na nadgarstku. Żadna z dziewczyn jak widzę nie ogląda ich obu, żeby móc się wypowiedzieć.
|
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
Dziołszki z Warszawy - pada u Was śnieg? Jest zimno? Zapowiadają złą pogodę na najbliższy czas?
I już do wszystkich-od kilku dni chodzi za mną połączenie białej czekolady i pomarańczy - znacie takie słodycze? |
|
|
|
#2986 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Terry's chocolate Orange, w Almie można chyba kupić, jaaaaakie to dobre |
|
|
|
|
#2987 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2988 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
https://heidi-chocolate.com/n/chocol...ge-&-Seeds/37/ |
|
|
|
|
#2989 | |||
|
-ist
|
Cytat:
Jednym z ulubionych deserów mojego partnera są pomarańcze i mandarynki polane rozpuszczoną w kąpieli wodnej białą czekoladą, ale ja uważam, że to obrzydliwe i jestem we frakcji banany/mandarynki i ciemna czekolada ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
Hoho, jaka Cyganicha sexy-schmexy! ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
Hoho, jaka Cyganicha sexy-schmexy! |
|||
|
|
|
#2990 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki Kustru, doszłam do wniosku, że ktoś namalował mój portret
Edytowane przez 201703241651 Czas edycji: 2015-03-04 o 09:28 |
|
|
|
#2991 |
|
now or never
|
mieszkam w śródmieściu - sniegu brak, i jest 5 C, ale wieje
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Moja pogodynka <3
|
|
|
|
#2993 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
https://www.youtube.com/html5 Prosiłaś o print screena : ccccc.jpg Cytat:
Edytowane przez Selvan Czas edycji: 2015-03-04 o 09:52 |
||
|
|
|
#2994 | |
|
Kociara
|
Cytat:
Na prawdę wiele dziewczyn ma taki styl, nie lubi wzorów, nosi ciężkie łańcuchy, lubi lekki makijaż. Szusz od początku moze oglądać Alex własnie dlatego, że lubi te same rzeczy, tak jak wiele dziewczyn lubiących folkowy styl ogląda Radzkę (skoro dalej ubierają się na folkowo, to nie znaczy że naśladują Radzkę, tak samo Szusz). Nie uważam, żeby trzeba było szczególnie długo oglądać obie zeby zauważyć łudzące podobieństwo. Przejrzałam kilka filmów, obejrzałam instagrama i uważam, że tego podobieństwa nie ma, nie takiego jak Ty piszesz Nie chcę Ci udowodnić, że "moja prawda jest najmojsza", ale po prostu masa dziewczyn nosi się jak Szusz i ta Alex, nie ma tam nic takiego oryginalnego do powielania ![]() |
|
|
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2996 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2997 |
|
-ist
|
|
|
|
|
#2998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2999 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2) Opisałaś też mój "styl" tutaj. W życiu nie słyszałam o tej Alex. #ZgapiamPrzezPotęgęPodświ adomości Dla mnie Szusz wygląda jak każda inna przedstawicielka nurtu rockowej kobiecości (?). Popatrz na przypadkową ulicę dużego miasta i zobaczysz takich "naśladowczyń Alex" tysiące. Migną Ci pomiędzy fankami air max + parka, a zwolenniczkami "jedynie prawdziwego ultrakobiecego" stylu szpilkowo-ołówkowospódniczkowego. Tylko wybrać sobie modowy worek, i wskoczyć
|
|
|
|
|
#3000 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

oczywiście zdarzały się wypady do innych fryzjerek, ale tylko jednorazowe i wracałam z podkulonym ogonem...

). Ale wymienilaś wiele rzeczy, które nosi mnóstwo juciuberek, blogerek i instagirls.
A poza tym Szusz ma też inne torebki.

)