Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-04, 13:12   #3031
PannaMadzia
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII

Cytat:
Napisane przez lilianna_vivianna Pokaż wiadomość
Oglądasz hrh collection i szusz? a pisałaś, że nie. Ok. Wiesz co nie rozmyślam z pasją, oglądam obie dziewczyny od początku. Szusz moim zdaniem kiedyś inaczej się zachowywała i ubierała, miała nieco inny styl, może inaczej pokazywała. Oglądałam bardziej z sentymentu niż zainteresowania, bo kiedyś jak zaczynałam oglądać to była to szusz i izabell25d właśnie. Zanim zaczęła vlogować pokazywała głównie denka, haule, grwm i potem hel. Poprzez te vlogi zyskała wiele widzów, dziewczyny w komentarzach na yt się rozpływały nad jej stylem i odwagą. Nie jestem tym jakoś specjalnie omotana czy coś, po prostu stopniowo zaczęłam zauważać podobieństwa. A jak szusz zaczęła narzucać kurtkę z All Saints na siebie i się wdzięczyć jak ta druga dziewczyna, to wtedy sobie złożyłam to w całość i wysnułam takie wnioski. Że jest tych rzeczy więcej. Weronika, która zamawia dużo rzeczy z choies, sheinside, kupuje w sklepach, nagle po vlogu tamtej mówi u siebie, że ona w zasadzie nic nie kupuje, tylko miksuje i łączy ze sobą rzeczy, które ma.
Wydaje mi się właśnie, że poprzez to szusz nie jest sobą, że to trochę taka kreacja. Naśladowczyń jest może i tysiące, ale nie mają kanału na YT i poprzez naśladowanie nie zyskują widzów zachwalających ich oryginalny styl.
Rozumiem, że nie zgadzasz się ze mną, ok
ale w sumie to po co tak przeżywasz, że Szusz kogos nasladuje? jesli nawet nasladuje ja w 100%, to co? wolno jej i nic z tego nie wynika
Stary 2015-03-04, 13:12   #3032
anjia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Najlepiej Chiquita
eh to lipa bo u mnie na wsi to tylko takie pospolite sprzedają :< będe musiała sobie zrobić rundke po almach
Stary 2015-03-04, 13:13   #3033
PannaMadzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez WizazankaLublinianka Pokaż wiadomość
Bez sensu dodawanie zdjecia twarzy z bliska jako porównanie.

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

https://instagram.com/p/zr5ArIBmiM/
I już widać że mała różnica.
ja bardzo kibicuje Boogie zeby zrzucala balast, ale jak dla mnie to nie widze jakiejs roznicy....byla wielka i jest wielka. moze jak zejdzie ponizej 100 kg to bedzie to realnie widać.
Stary 2015-03-04, 13:14   #3034
forelsket
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
dziewczyny-kuchareczki macie jakieś fajne przepisy i sposoby na banana? Uwielbiam go w każdej formie ale koktajle/w cieście/smażone/pieczone mi się znudziły :< teraz w piekarniku siedzi chlebek bananowy zobaczymy jak wyjdzie, ale szukam takich łatwych, szybkich przepisów. ktoś coś?
http://kotlet.tv/kulinaria/banany/ - polecam Ci z tej strony suflet bananowy, omnomnom. ale podejrzewam, ze reszta przepisow tez jest calkiem ok
Stary 2015-03-04, 13:16   #3035
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
dziewczyny-kuchareczki macie jakieś fajne przepisy i sposoby na banana? Uwielbiam go w każdej formie ale koktajle/w cieście/smażone/pieczone mi się znudziły :< teraz w piekarniku siedzi chlebek bananowy zobaczymy jak wyjdzie, ale szukam takich łatwych, szybkich przepisów. ktoś coś?

banoffee pie?
kiedys też jadłam pizzę z bananem (nutella zamiast ketchupu) ale nie polecam
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 13:16   #3036
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
ja przez jakiś czas w wakacje miałam faze na sorbet/krem/lody jak zwal tak zwał z mrożonego banana blendujesz kawalki mrożonego banana i możesz to zajadac herbatnikami czy wkomponowac w jakiś deser. Uwielbiam
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 13:17   #3037
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez domek_w_lesie
W tym akurat punkcie muszę się zgodzić, bo jak bardzo lubię oglądać Szusz to takie gadanie po prostu mnie drażni. Kupuje dużo i dobrze, nic mi do tego i niech robi co chce, ale niech nie mówi mówi, że minimalizm, że miksuje, że ciągle nosi to samo i nie kupuje nic nowego, bo ręce opadają. Haul co dwa tygodnie. Irytuje mnie taka hipokryzja.
Moim zdaniem powiedziała tak, bo wcześniej też Alex to mówiła. To taki sposób bycia, Alex też tak mówi, a to wcale nie jest prawda, bo kupuje.
Puder chanel też kupiła dla ładnej puderniczki, co sama powiedziała, że puder jest do kitu. Czemu akurat chanel, są inne ładne puderniczki. Tamta dziewczyna ma całe czarne opakowanie.
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 13:17   #3038
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:

zrób lody zamrozic banany, zniksować i pozniej jeszcze na chwile mozna dac do zamrazarki

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 13:22   #3039
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:
Moim zdaniem powiedziała tak, bo wcześniej też Alex to mówiła. To taki sposób bycia, Alex też tak mówi, a to wcale nie jest prawda, bo kupuje.
Puder chanel też kupiła dla ładnej puderniczki, co sama powiedziała, że puder jest do kitu. Czemu akurat chanel, są inne ładne puderniczki. Tamta dziewczyna ma całe czarne opakowanie.
Może skończmy z tymi teoriami rodem z Macierewicza.Na pewno Szusz zapisuje sobie co kupuje jakaś randomowa laska,co mówi itp. Jak ktoś już wcześniej powiedział: so what? Cały polski jutub jest jedną wielką "inspiracją" i nie ma co się tym podniecać aż tak bardzo. To już podchodzi pod obsesję.

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 13:26   #3040
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PannaMadzia
ale w sumie to po co tak przeżywasz, że Szusz kogos nasladuje? jesli nawet nasladuje ja w 100%, to co? wolno jej i nic z tego nie wynika
Ale ja tego nie przeżywam tego tak, że nie śpię nocami. Wątek jest, to napisałam Nie zabronię jej naśladować, przecież będzie robiła swoje, bo ma dużą popularność i trzeba zarabiać na nowe rzeczy. Moim zdaniem buduje popularność na kreowaniu wizerunku, który nie jest jej i kopiowaniu tamtej dziewczyny, nie podoba mi się to. Dużo osób tego nie widzi, bo Alex nie ogląda, tutaj na wątku chyba nikt. Mam swoje zdanie w tym temacie, równie dobrze mogę zapytać, czemu ktoś przeżywa, że Anioł na resorach jadł pączka z obwódką i mówił, że jest fit.

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Napisane przez pamelka146
Może skończmy z tymi teoriami rodem z Macierewicza.Na pewno Szusz zapisuje sobie co kupuje jakaś randomowa laska,co mówi itp. Jak ktoś już wcześniej powiedział: so what? Cały polski jutub jest jedną wielką "inspiracją" i nie ma co się tym podniecać aż tak bardzo. To już podchodzi pod obsesję.
No proszę Cię, nie porównuj mnie do Macierewicza Nigdzie nie napisałam, że zapisuje. Nie widzisz tego, nie zgadzasz się, ok, rozumiem. Nie mam obsesji, nie przesadzaj
Czy ja na kogoś napadłam? nie. Macie swoje zdanie, ja mam swoje, i tyle. Nigdzie nie napisałam, że moje jest jedyne słuszne.
Stary 2015-03-04, 13:29   #3041
czarne
Zakupowy odwyk :)

Po ostatnim filmiku u nissiax83 o prądach d'Arsonvala zainteresowałam się mocno tym urządzonkiem i w internecie spotykam się tylko z pozytywnymi opiniami. Czy któraś w Was je ma ?
Stary 2015-03-04, 13:29   #3042
anjia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez forelsket Pokaż wiadomość
http://kotlet.tv/kulinaria/banany/ - polecam Ci z tej strony suflet bananowy, omnomnom. ale podejrzewam, ze reszta przepisow tez jest calkiem ok
Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

banoffee pie?
kiedys też jadłam pizzę z bananem (nutella zamiast ketchupu) ale nie polecam
Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
ja przez jakiś czas w wakacje miałam faze na sorbet/krem/lody jak zwal tak zwał z mrożonego banana blendujesz kawalki mrożonego banana i możesz to zajadac herbatnikami czy wkomponowac w jakiś deser. Uwielbiam
Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość

zrób lody zamrozic banany, zniksować i pozniej jeszcze na chwile mozna dac do zamrazarki

dziękuje za pomysły! będe kombinować lody bananowe faktycznie moga być mega
Stary 2015-03-04, 13:30   #3043
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Heloł, toż to wszyscy teraz są minimalistami z paczkami z Sheinside. Nie tylko te dwie.

A, jak myślisz, dlaczego Szusz kupiła jasną puderniczkę, a nie czarną - jak Alex? Czyżby obawiała się, że ktoś jest bliski rozszyfrowania jej planu skopiowania innej juciuberki? Wszystkim nam zagrała na nosie!
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 13:35   #3044
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs
Heloł, toż to wszyscy teraz są minimalistami z paczkami z Sheinside. Nie tylko te dwie.

A, jak myślisz, dlaczego Szusz kupiła jasną puderniczkę, a nie czarną - jak Alex? Czyżby obawiała się, że ktoś jest bliski rozszyfrowania jej planu skopiowania innej juciuberki? Wszystkim nam zagrała na nosie!
Stary 2015-03-04, 13:42   #3045
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Na Wrzecionie, na Bielanach- http://www.goodlooks.com.pl/ Ale chodziłam tylko do p.Ani,więc nie wiem jak reszta Zresztą, z fryzjerem to taki problem,że każde włosy są inne i fryzjerka może umieć obciąć jednej osobie,a drugiej spierniczy sprawę
Dzięki! zapisuję nawet mam niedaleko. Przed obcięciem mialam długie i gęste wlosy, wszedzie cena 60-100zł

PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 13:54   #3046
Selvan
Raczkowanie

Cytat:

zdjęcia poglądowe i przepis na lody z bananów. Są też pyszne jak się doda do nich mrożonych wiśni
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 13:56   #3047
201605301559
Konto usunięte

Cytat:

Anjia, placory zrób

http://www.kwestiasmaku.com/zielony_.../przepisy.html

albo zapieczone banany
https://www.winiary.pl/potrawy.aspx/7599/banan

Boskie są też banany w cieście - zawsze zamawiam u Chinczyka

Edytowane przez 201605301559
Czas edycji: 2015-03-04 o 13:59
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 14:03   #3048
forelsket
Przyczajenie

https://www.youtube.com/watch?v=kCuMaPMZBso Ulubieńcy lutego u Anioła

chyba jest ze mną źle, jestem TRZECIA, film wrzucony minutę temu.. powinnam się zająć czymś bardziej pożytecznym
Stary 2015-03-04, 14:06   #3049
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Ale ja tego nie przeżywam tego tak, że nie śpię nocami. Wątek jest, to napisałam Nie zabronię jej naśladować, przecież będzie robiła swoje, bo ma dużą popularność i trzeba zarabiać na nowe rzeczy. Moim zdaniem buduje popularność na kreowaniu wizerunku, który nie jest jej i kopiowaniu tamtej dziewczyny, nie podoba mi się to. Dużo osób tego nie widzi, bo Alex nie ogląda, tutaj na wątku chyba nikt. Mam swoje zdanie w tym temacie, równie dobrze mogę zapytać, czemu ktoś przeżywa, że Anioł na resorach jadł pączka z obwódką i mówił, że jest fit.

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

No proszę Cię, nie porównuj mnie do Macierewicza Nigdzie nie napisałam, że zapisuje. Nie widzisz tego, nie zgadzasz się, ok, rozumiem. Nie mam obsesji, nie przesadzaj
Czy ja na kogoś napadłam? nie. Macie swoje zdanie, ja mam swoje, i tyle. Nigdzie nie napisałam, że moje jest jedyne słuszne.
lilianna_vivianna, tak na Ciebie wczoraj trochę naskoczyłam, że się Ciebie boję, ale po przemyśleniu sprawy przepraszam . Też się czasem uczepię jakiejś jutuberki i przyglądam jej się bardziej niż innym. W sumie taki jest zamysł forum, żeby swobodnie wypowiedzieć, co nam leży na sercu.
Stary 2015-03-04, 14:07   #3050
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez czarne Pokaż wiadomość
Z Madzikiem mam tak samo. Jest taka swojska i szczera, że nie da się jej nie lubić. Też trzymam za nią kciuki
da się
Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
Mam takie same spostrzeżenia, z tym, że nie kupiłam bazy #student. Rimmel jest trochę bardziej ziemisty niż HM 51. Daje świetne wykończenie - świeci się mniej niż wspomniany HM, ale nie jest to taki perfidny mat . I krycie ma całkiem niezłe.

HM nigdy mnei jakoś specjalnie nie urzekła. Jak za tak słabe krycie i tłustą warstewkę na twarzy nie jest wart takiej ceny, nawet na -40% Tym nowym Rimmelem jestem zachwycona póki co, jeszcze żaden podkład tak ładnie u mnie nie wyglądał

Cytat:
Oglądasz hrh collection i szusz? a pisałaś, że nie. Ok. Wiesz co nie rozmyślam z pasją, oglądam obie dziewczyny od początku. Szusz moim zdaniem kiedyś inaczej się zachowywała i ubierała, miała nieco inny styl, może inaczej pokazywała. Oglądałam bardziej z sentymentu niż zainteresowania, bo kiedyś jak zaczynałam oglądać to była to szusz i izabell25d właśnie. Zanim zaczęła vlogować pokazywała głównie denka, haule, grwm i potem hel. Poprzez te vlogi zyskała wiele widzów, dziewczyny w komentarzach na yt się rozpływały nad jej stylem i odwagą. Nie jestem tym jakoś specjalnie omotana czy coś, po prostu stopniowo zaczęłam zauważać podobieństwa. A jak szusz zaczęła narzucać kurtkę z All Saints na siebie i się wdzięczyć jak ta druga dziewczyna, to wtedy sobie złożyłam to w całość i wysnułam takie wnioski. Że jest tych rzeczy więcej. Weronika, która zamawia dużo rzeczy z choies, sheinside, kupuje w sklepach, nagle po vlogu tamtej mówi u siebie, że ona w zasadzie nic nie kupuje, tylko miksuje i łączy ze sobą rzeczy, które ma.
Wydaje mi się właśnie, że poprzez to szusz nie jest sobą, że to trochę taka kreacja. Naśladowczyń jest może i tysiące, ale nie mają kanału na YT i poprzez naśladowanie nie zyskują widzów zachwalających ich oryginalny styl.
Rozumiem, że nie zgadzasz się ze mną, ok
może wróć do wcześniejszych filmików, ona to mówi prawie od początku kanalau - co się nie pojawi jakiś lookbook (taki codzienny, nie wyjsciowy/imprezowy) to mówi "a, takie tam, nic specjalnego, ciągle noszę to samo".
Cytat:
Napisane przez czarne Pokaż wiadomość
Mocne słowa ale nie mogę się nie zgodzić.
no niestety, prawda.

Cytat:

pokrój banany na plasterki, ułóż na talerzu, skrop połówka cytryny, polej miodem/syropem klonowym/z agawy, zajadaj widelcem. Dla mnie to taka przekąska

Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 14:07   #3051
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
https://instagram.com/p/zzI-OIhmp0/
Boogie i jej przemiana
Baby Jane Hudson też wstawiła fotki
https://instagram.com/p/zxeGDchRIS/?modal=true
https://instagram.com/p/zxeJn6hRIW/?modal=true

Po obu dziewczynach widać,że dobrze im idzie

Poczekam na foty Madzika

Edytowane przez cattt
Czas edycji: 2015-03-04 o 14:09
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 14:10   #3052
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez forelsket Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=kCuMaPMZBso Ulubieńcy lutego u Anioła

chyba jest ze mną źle, jestem TRZECIA, film wrzucony minutę temu.. powinnam się zająć czymś bardziej pożytecznym

AniolNaResorach6 minut temu

Zapraszam na ulubieńców Lutego

nie ma to Tamto

Edytowane przez 201605301559
Czas edycji: 2015-03-04 o 14:16
Stary 2015-03-04, 14:11   #3053
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Baby Jane Hudson też wstawiła fotki
https://instagram.com/p/zxeGDchRIS/?modal=true
https://instagram.com/p/zxeJn6hRIW/?modal=true

Po obu dziewczynach widać,że dobrze im idzie
Niby -18 kilo a ja bym powiedziała, że ona tam zalożyła tylko bielizne modelującą ale to może fakt, że Baby sie nie wygina na zdjęciach jak Hania.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 14:14   #3054
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
https://instagram.com/p/zzI-OIhmp0/
Boogie i jej przemiana
zmiana stylówki bardzo na plus.
zdjęcie do porównania żenada
sprzed 3 dni: https://instagram.com/p/zr5ArIBmiM/?modal=true

Edytowane przez roseplum
Czas edycji: 2015-03-04 o 14:17
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 14:15   #3055
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Niby -18 kilo a ja bym powiedziała, że ona tam zalożyła tylko bielizne modelującą ale to może fakt, że Baby sie nie wygina na zdjęciach jak Hania.
Na bank nas czyta . Ostatnio głównym zarzutem fotek porównawczych było to,że wybrała dwa kompletnie inne zdjęcia gdzie nic nie widać.
A teraz pokazuje fotki w tej samej sukience.

Bardzo lubię ogladać jej foodbooki
Stary 2015-03-04, 14:16   #3056
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi
lilianna_vivianna, tak na Ciebie wczoraj trochę naskoczyłam, że się Ciebie boję, ale po przemyśleniu sprawy przepraszam . Też się czasem uczepię jakiejś jutuberki i przyglądam jej się bardziej niż innym. W sumie taki jest zamysł forum, żeby swobodnie wypowiedzieć, co nam leży na sercu.
Spoko, ja się nie gniewam dzięki, że napisałaś.
Nie będę przekonywała nikogo na siłę, że ja mam rację, rozumiem, że się ze mną nikt nie zgadza w tej kwestii, ale jednocześnie nikt też nie ogląda Alex szkoda, że nie może wypowiedzieć się ktoś, kto je obie ogląda. Bo serio, bez żadnych obsesji, ja to widzę I nie mam zamiaru wpływać na Weronikę, cokolwiek, po prostu nie będę jej oglądać. Może jeszcze kilka filmów. Przeszkadzają mi te zapożyczone maniery i inne takie, te "sprzeczki" z Tomkiem, nie kupuję tego. Osobiście nie mam nic do Weroniki, nie mogę napisać, że jej nie lubię, może tylko, że wydaje mi się, że nie jest sobą do końca i te vlogi i pogadanki nie były do końca jej.
Stary 2015-03-04, 14:18   #3057
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Na bank nas czyta . Ostatnio głównym zarzutem fotek porównawczych było to,że wybrała dwa kompletnie inne zdjęcia gdzie nic nie widać.
A teraz pokazuje fotki w tej samej sukience.

Bardzo lubię ogladać jej foodbooki
widać fatalną dietę
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 14:18   #3058
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Jak nie jestem wielką fanką Baby (bo pomimo wielu prób przekonania się do niej, zawsze mam wrażenie, że złowrogo na mnie patrzy z monitora), tak najbardziej lubię śledzić właśnie jej przemianę - bo jest szczera w tym, co pokazuje. Nie wygina się, nie odpimpowywuje do foty "po" - po prostu staje i pokazuje, jak jest.
Stary 2015-03-04, 14:20   #3059
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
zmiana stylówki bardzo na plus.
zdjęcie do porównania żenada
sprzed 3 dni: https://instagram.com/p/zr5ArIBmiM/?modal=true
Inne włosy i normalne brwi od razu wyszczupliły twarz.

Nie mniej jednak plusiki dla dziewczyn.
Przyznaję też,że ostatnio omijam vlogi boogie, za dużo kręci się u niej wokół diety (a nieee sorry zdrowego trybu odżywiania).Męczą mnie takie monotematyczne filmiki. Zdarza mi się chętniej włączyć łobuzy niż dietowanie boogie

Edytowane przez cattt
Czas edycji: 2015-03-04 o 14:23
Stary 2015-03-04, 14:22   #3060
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
A ja, że sie wyprostowała
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości