| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2015-03-04, 14:03 | #841 | |
| Lwiątko z Cintry Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!

Cytat: 
 to się jeszcze oberwie za handel   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | |
|     | 
|  2015-03-04, 15:05 | #843 | 
				 | 

już po Ciebie jadą    
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | 
|     | 
|  2015-03-04, 15:20 | #844 | 
| Oby do wiosny Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

tu lejt    | 
|     | 
|  2015-03-04, 16:33 | #846 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Dziunia ma bardzo drobne dłonie ale płytkę spora tyle że wąską. Też medżik  Biedny paluszek    Ale że czemu nie  dasz radę  Cytat: 
  Bossszzz naprawdę odwrócone OZM   Cytat: 
   poszukaj poszukaj bociekawam     Cytat: 

__________________ Zawsze wybieraj najtrudniejszą drogę. Tam nie ma konkurencji. -Charles de Gaulle 9/2016   | |||||
|     | 
|  2015-03-04, 16:37 | #847 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2015-03 
				 | 

Dzień dobry, czy można?   GR WOW, 65 | 
|     | 
|  2015-03-04, 16:38 | #848 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Biere wszystko, gud staf!    
				__________________ | 
|     | 
|  2015-03-04, 16:42 | #849 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Hej   Ale ładne pazurki i idealnie przy skórkach i fota idealna    Brawo morzna?? morzna !!     
				__________________ Zawsze wybieraj najtrudniejszą drogę. Tam nie ma konkurencji. -Charles de Gaulle 9/2016   | 
|     | 
|  2015-03-04, 16:44 | #850 | 
				 | 

Dobry! zapraszamy, ale ostrzegam to różne indywidua się udzielają - patologia, recydywiści, kryminaliści (to na własnym przykładzie   ) i przemytnicy  Pazurki genialne  Do niczego nie można się przyczepić  ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- moszna! 
				__________________ | 
|     | 
|  2015-03-04, 16:50 | #851 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Dziękuję! W ciemno się nie zapisałam, najpierw przebrnęłam przez całą część, coby zobaczyć, czy mnie żywcem nie pożrą  To jeszcze dodam dzisiejsze, jeszcze ciepłe. Celuję teraz z owalu w migdałki, acz nie wiem, czy nie mam za szerokiej płytki. Niby niedługie, ale najdłuższe, jakie kiedykolwiek miałam   | ||
|     | 
|  2015-03-04, 16:55 | #852 | |
				 | 

Cytat: 
    Rewelacja!  Piękne, stonowane, ale z nutą szaleństwa, booooskie!   Idź w migdałki jeśli taka Twoja wola, płytkę masz świetną - może do ostrych i smukłych migdałków trzeba będzie je ciutek zapuścić, ale i tak jest bomba! 
				__________________ | |
|     | 
|  2015-03-04, 17:16 | #853 | |
				 | 

a jak mnie porwo?  chyba łatwiej będzie po angielsku zapytać, bo moja znajomość cyrylicy się rozjechała w czasie  jakie ładne  Cytat: 
 a te jeszcze ładniejsze  świetne zdobienie i pazurki ładne, zadbane   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | |
|     | 
|  2015-03-04, 17:55 | #854 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Somewhere over the rainbow 
				 | 

Cześć Wszystkim! Cytat: 
  Fajnie, że większość jednak przypadła do gustu! Oooo widzisz, to super! Bardzo mnie to cieszy. Dzięki  hehe dzięki    [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50515159] GENIALNE !      [/QUOTE]ojej, aż tak  Super!!! Cytat: 
 Ooooooooooo!!! Święta prawda - wszystko. Mam takie same odczucia, a wręcz przyrost mnie wkurza! Nie raz musiałam go wycinać spod paznokci, bo nie mogłam skrócić na zero! A spod spodu te wystające poza opuszek "skórki" wyglądaja dla mnie beznadziejnie.. Cytat: 
  Podrzuć mi maila na pw to coś wyśle   jestem z siebie dumna! 
				__________________ It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed  You're dead, and dead, and dead -- indeed. | |||
|     | 
|  2015-03-04, 18:05 | #855 | |
				 | 

podrzucam moje ciemniuchy, odkopałam starego Golden Rose z serii Paris nr 140.  3 warstwy + top   ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat: 
 jak dla mnie cały zamysł jest spoko, chociaż niekoniecznie za tymi stemplami jestem  skąd wiesz?   
|     | 
|  2015-03-04, 18:15 | #856 | ||
				 | 

Dziękuję, bardzo miło mi sie zrobiło czytając komentarze.    Witaj, świetne mani. Wszystko ładnie pomalowane! Cytat: 
 Cytat: 
  Yyy coś źle przeczytałam  Wydawało mi się, że napisałaś, że własnie tak pachnie  Galaretkowo   
				__________________ It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed  You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2015-03-04 o 18:17 | ||
|     | 
|  2015-03-04, 18:19 | #857 | |
				 | 

Cytat: 
 na blogach pod recenzjami wyczytałam, że ma mocny zapach, w końcu to aceton, więc czego się spodziewać   
|     | 
|  2015-03-04, 18:44 | #858 | ||
| leśny stwór Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Wlkp 
				 | 

Dobry! można i ładne wejście  Cytat: 
 rób migdały, super mani  Cytat: 
  paznokcie super wyglądają   | ||
|     | 
|  2015-03-04, 18:59 | #859 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Cytat: 
  oby ostatni raz   Cytat: 
  wygodne na pewno, swoją drogą mocne to musi być  Cytat: 
   i wiosenny i letni  Cytat: 
  wiadomo, daleko do tego co było, ale znowu nie są takie krótkie  co do przyrostu - moim zdaniem przy płytce rosnącej do góry będzie ciężko. Może jakby paznokcie były b.długie i "naciskały" na mięso, (może kwadraty nawet bardziej) albo jakbyś nosiła żel czy coś takiego to by to pomogło. Ale - tak jak Vivv pisze czy jest sens tym sobie zawracac głowę?  ja myślę, że najważniejsze żeby były zadbane, zdrowe i się nie łamały, przyrost można olać. Wystarczy popatrzeć na choćby Agę czy Chu - może nie mają przyrostu za opuszek, a płytki mega długie i całość genialna, w obu różnych kształtach akurat  Cytat: 
  ciekawa jestem  no może może, ten mój Miyo to taki średni z ciemnością, choć on jest taki dość zmienny, bo żelkowaty i czasem wygląda bardzo żywo, a czasami ciemniej choć nadal intensywnie. stemple nie w moim typie raczej, ale całość mani ładna, śliczne kolory i spadający  no trochę   | |||||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2015-03-04, 19:11 | #860 | 
				 | 

dziękuję  ciemniuch w Twoim stylu, będzie tuning   też o tym pomyślałam, ta wersja do brokatów szczególnie, bo trzyma się ją 4 minuty na paznokciach.. chociaż IMO to wychodzi podobnie, jak przy zawijaniu w folię. wersję do ciemnych lakierów tylko 45 sekund się na paznokciach trzyma. 
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | 
|     | 
|  2015-03-04, 19:14 | #861 | |||
				 | 

Cytat: 
  w sensie czy nie jest szkodliwy dla zdrowia? jakie to miłe coś takiego przeczytać    witamy śliczne paznokcie  i zdobienia oba fajne  moim zdaniem jak najbardziej możesz próbować migdałów  Cytat: 
  dawno Ci nie pisałam, to Ci napiszę  wskazówka wygląda krócej  ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat: 
  a skórki, nie szkodzi im   | |||
|     | 
|  2015-03-04, 19:24 | #862 | |
				 | 

Cytat: 
 dziękuję  no wiem, wiem sama też to widzę, poczekam aż podrośnie i nie będę jej tak katować pilniczkiem, a serdaka i malucha podpiłuję  w kolejnym mani chyba też będzie widać tę dysproporcję  wiesz.. ostatnio właśnie zmywałam mani z użyciem folii i moje skórki wyglądały kiepsko.. a przy tej galaretce.. chyba idzie ją nałożyć tak, żeby skórek nie ubabrać  zawsze zamiast zanurzyć, można jakimś pędzelkiem rozprowadzić   
|     | 
|  2015-03-04, 19:36 | #863 | |
				 | 

Cytat: 
  Z tej serii jeszcze nic nie mam, bo słyszałam niepochlebne opinie, ale kolory taaakie ładne... Dziękuję wszystkim za opinie  Tak mnie chwalicie, to dla równowagi pokażę wam mój koszmarek... Taką krzywdę potrafi uczynić obieraczka do ziemniaków  Póki co nie idzie dalej w bok, ale co będzie jak odrośnie, to już się boję Edytowane przez anniemay Czas edycji: 2015-03-04 o 19:39 | |
|     | 
|  2015-03-04, 19:47 | #864 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-11 
				 | 

mam nadzieję    Cytat: 
   uroczo!   Cytat: 
   Cytat: 
  śliczne masz paznokcie  (Twoje palce przypominają mi trochę moje  i skórki też  ) mani są ekstra! Cytat: 

__________________ Jeżeli czegoś nie wolno, a się bardzo chce, to można.  | ||||
|     | 
|  2015-03-04, 19:57 | #865 | 
| leśny stwór Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Wlkp 
				 | 

oho, super   no niestety, zdarza się :/ | 
|     | 
|  2015-03-04, 20:19 | #866 | |
				 | 

Cytat: 
    a to mi po folii nic się w skórki nie dzieje na szczęście. No racja, można z palca patyczkiem szybko zebrać   | |
|     | 
|  2015-03-04, 20:26 | #867 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  taki był zamysl   
				__________________ It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed  You're dead, and dead, and dead -- indeed. | ||
|     | 
|  2015-03-04, 20:38 | #868 | |||
				 | 

Cytat: 
 dziękuję  a ja tej serii nie polecam.. przez kształt buteleczki  strasznie upierdliwe w przechowywaniu, mam kilka w swoim zbiorze i ułożenie ich w pudełku równo graniczy z cudem  ja bym próbowała to podpiłować, żeby tym nie zaczepiać  twórczość radosna  dziękuję  Cytat: 
 postaram się w piątek pokazać   no mi właśnie ostatnio się jakaś masakra zrobiła na skórkach po zmywaniu w folii  no to jest myśl  Cytat: 
 jak zobaczyłam tę galaretkę to od razu zamarzyłam, żeby ładnie pachniała, a tutaj  jednak śmierdzi.. ale może to i lepiej, bo jeszcze bym ją chciała zeżreć   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | |||
|     | 
|  2015-03-04, 20:47 | #869 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

Cytat: 
  Niby sensu nie ma ale wiadomo jak to z kobietami napatrzą się na inne piekne w tym przypadku paznokcie i też im się takie marzą  Tak jak włosy osoby z prostymi chcą mieć kręcone, a kręcone proste i tak się toczy  Na razie będę musiała na nie trochę bardziej chuchać zwłaszcza że na tej prawej wskazówce mam to napeknięcie i na razie nie idzie dalej ale obawiam się, że jak odrosną to znów czubek odpadnie  Cytat: 
  szukałam dziś jakiejś zacnej odżywki ale na mieście w sumie nic ciekawego nie znalazłam :/ | ||
|     | 
|  2015-03-04, 21:00 | #870 | 
				 | 

| 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Paznokcie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

ale to ostatni raz może, bo odrósł ten rozdwojony kawałek w  końcu
 ale to ostatni raz może, bo odrósł ten rozdwojony kawałek w  końcu