|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
❤ bee happy ❤
|
Dot.: Koło Gospodyń Wiejskich Dziwnowo cz. 32
A propo pociech.
Nie wiem jak ja będę miała siłę do zajmowania się dziećmi po pracy. Jak padam na pyszczek po robocie i ledwo chce mi się zrobić obiad.
|
|
#4832 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4833 |
|
jestę wieszczę
|
jakie będą następne awatary?
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#4834 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4835 |
|
❤ bee happy ❤
|
Sorki, jestem zmęczona i nie mam siły was nadrabiać
|
|
#4836 |
|
jestę wieszczę
|
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#4837 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam do domu
Ale zderzyłam się dzisiaj z wysyłaniem dzieci do pierwszej klasy. Tego no, szacun dla rodziców. Bo ja sama jestem zestresowana tym, że te dzieci pójdą do pierwszej klasy, a w sumie mnie to nie powinno ruszać, bo prędzej czy później pójdą ![]() Nie mogę mieć swoich dzieci. |
|
|
|
#4839 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dorosły - źle się czuje, nie ma ochoty, nie wiem ma zły dzień. bierze urlop. na żądanie. bo ma takie prawo. a dziecko? też ma prawo do złego dnia. jesli zły dzien nie będzie co drugi dzień ale raz na 3 miesiace to nie widze powodu by zrobić dziecku święto lasu bcz pls ja też nie zawsze wstaje na uczelnie. dorośli mają urlopy, dzieci mają wakacje - niby tak, ale wtedy w razie potrzeby w ciągu roku muszą być dyspozycyjne az od pon do pt. wiec ten, ja tam jstem za tym zeby nia srac ogniem i kazdy rodzic ma swój rozum :C |
|
|
|
|
#4840 |
|
❤ bee happy ❤
|
Ja mogłam nie załapać, bo ledwo widzę na oczy
|
|
#4841 |
|
Konto usunięte
|
[qutote=farma]Ej dobra, w liceum tez chodziłam jak chciałam xD miałam na myśli raczej młodsze dzieci, które nie idą do szkoły, bo pojechały wybierać pieska. Albo cos w ten deseń.[/quote]
no akurat wybór psa do domu to jest jak poród młodszego brata. imo. psa wybierasz raz w zyciu. powiedzmy ze hodowca ma czas tylko w pt o 10 nie widze najmniejszego powodu zeby nie zabrac dzieciaka ze szkoly - swiat sie nie zawali. dorośli mają urlopy, dzieci mają wakacje ale psu na bude te wakacje skoro przez wiekszosc roku MUSZA byc dostepne od pon do pt i na żądanie sobie nic nie wezmą |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4842 |
|
Ha ha ha ha ha
|
moja pocieszka się dziś rano zeszczała na podłogę
moje serce jest pełne miłości <3
|
|
#4843 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4844 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4845 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
za duzo na siebie bierzesz ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
i co? o 7 rano wyjadą rodzice wrócą o 20 a dziecko w tym czasei ma wrócić ze szkoły samo ogarnąć dom i się najeść xD? prosciej po prostu zabrac je ze sobą |
||
|
|
|
#4846 | |
|
Konto usunięte
|
jeszcze fitness, ale poki co nie mam hajsu bo zbieram na kurtke za milijony monet. ale chce palic jak szalona tera ; / kiedy przestalas odczuwac chec drabina?
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
. i tez nie jestem frekwencjowym terrorystom, sama napisalam, ze moi rodzice mieli swobodne do tego podejscie i ja tez takie mam
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-03-04 o 20:50 |
|
|
|
|
#4847 |
|
Konto usunięte
|
ja rzuciłam z desmoxanem
rzucanie bez wspomagania tabexem/desmoxanem konczylo sie po max 3 dniach albo do najbliższej kłótni rzuciłam z desmoxanem w lato 2013, nie paliłam aż do lata 2014 - wtedy na trzy miesiące powróciłam do palenia bo miałam bardzo stresującą sytuację życiową, we wrześniu ponowiłam kurację i od września ani papierosa. ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- kup desmoxan, nie żyduj. to tylko 50 zeta a uwierz mi że sporo daje. bo to nie są żadne nikłitiny czy inne ściehwa |
|
|
|
#4848 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i tak se bierzesz ten desmoxan i nic? nie chcesz palic? a jak ja jestem uzalezniona bardziej chyba psychicznie? |
|
|
|
|
#4849 |
|
Konto usunięte
|
fikuśne xd http://www.aliexpress.com/item/free-...977314752.html
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- harleyka - nikłitin go gunwo. nic nie robi. zero. zawierają nikotynę więc w czym to nbiy ma pomóc. natomiast tabex zawiera cytyzynę, co jest kolosalną różniocą; Ze względu na podobieństwo sposobu działania do nikotyny stosuje się ją w niewielkich ilościach jako substytut nikotyny w łagodzeniu objawów głodu nikotynowego podczas leczenia nikotynizmu. W Polsce jest dostępna w tabletkach po 1,5 mg pod nazwą handlową Tabex[10] i Desmoxan[11]. czyli to jest PODOBNE do nikotyny ale to jak kuracja metdaonem przy herze xd w kontrolowany sposób podajesz substytut przy którym uwierz mi bardzo nei chce cie sie palić |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4850 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
serio, nie wyobrażam sobie wizji nie zapalenia papierosa chociażby do piwka, do końca życia. |
|
|
|
|
#4851 |
|
Konto usunięte
|
na niquitin nawet nie patrz
i nie męcz się tylko kup tabex. serio, ta męka nie ma sensu. z tabexem po wielu latach rzuciłam od ręki tak naprawdę. pierwsze 5 dfni możesz palić. pierwszego dnia zapaliłam trzy papierosy, drugiego - wstaję rano myślę "no kurna rano zawsze jarałam na dzień dobry czas spalić" nie dopaliłam. probowałam palić na siłę. zrzygałam się. potem mimo że mogłam palić to za wafla nie wchodziło. szlugi ci nie wchodzą, zupełnie jak czasami nie wchodzi ci alko, tak papierosy po prostu... nie smakują. żujesz je jak starą gumę, smakują starym skapciałym dziadem i ciągną się w mordzie. i wcale nie masz na nie ochoty. ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- samaramorganx no ja tez nie wierzylam w cos takiego, ale jak boga kocham po prostu przez tabex/desmoxan odrzuciło mnie od fajek tak jak w tej chwili odrzuca mnie od śmierdzącego żula. fakt, porzygałam się kilka razy jak próbowałam palić na siłę bo przecież "przez 5 dni mozna palic wiec pale bo musze spalic skoro moge", ale warto było bo teraz pety tak mi śmierdzą |
|
|
|
#4852 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4853 |
|
Konto usunięte
|
ile tego musiałaś wziąć, żeby zaczęło działać?
|
|
|
|
#4854 |
|
Konto usunięte
|
ja tez bylam uzalezniona bardziej psychicznie
bo mimo ze nie mialam ochoty fizycznie na palenie i rzygałam to mechanizm działał tak: lol, od tylu lat jarasz szluga rano, musisz go spalić. jak go nie spalisz. oszalałaś. możesz spalić to go pal, lol sthap wcale nie chce, ale to jest papieros masz ich całą paczkę, kochasz je więc pal to gówno, ok zapalę argg <rzygi> bosze nie moge, ale pal bo możesz, nie dam rady, spal to gówno, musisz - tak wyglądała wewnętrzna walka ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- harleyka tak, tabex ma dużo mniejsze tabletki i kosztuje 100 zł, desmoxan ma większe kapsułki i kosztuje 50 samaramorganx musisz przejść 25 dniową kurację. ani dnia dłużej ani dnia krócej i radzę się trzymać tych rozpisanych godzin dawkowania jeśli ci zależy żeby rzucić z łatwością trzeba się trzymać tego planu z tabelki |
|
|
|
#4855 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4856 |
|
Konto usunięte
|
można gdzieś złożyć jakąś pochwałę na pracownika marketu? jakieś zadowolenie konsumenta czy coś?
|
|
|
|
#4857 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nom. Nie paliłam 2,5 miesiąca. Tego posta piszę z petem w gębie. |
|
|
|
|
#4858 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4859 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4860 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

.