Marcowe Mamy 2015 cz. IX - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-04, 21:44   #3931
nouvelle2
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. IX

ogląda ktoś PROJECT RUNWAY?

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez emilia1987 Pokaż wiadomość
Tepsa dziękujemy za opis cc, ja to sie zawsze wzruszam jak czytam o porodach, juz widze jak będe ryczec podczas swojego porodu tzn zaraz po..

Magnifica tak, wozek w stacjonarnym sklepie kupowałam, pan na sklepie mial tylko ten nowy graco evo xt bodajze , a ten zamawiał dla mnie. Czekałam na niego dwa dni zaledwie A fotelik nie wiem czy ten o który pytasz bo jest tylko napisane Graco na nim zaraz wstawie fotke.

nouvell2 mi tez ciemne bardzo sie podobaja ale mąz mnie zniechęcał do ciemnego mówiąc ,że w lato , w upały bardziej słońce będzie przyciągał, ale myśle ze nie powinno być z tym problemu.
je jestem tego zdania, że w ostrym słońcu w środku lata i tak będzie gorąco, obojętnie czy wózek czarny czy biały wtedy najlepiej schować się w cieniu.

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 21:44   #3932
mama_kasia88
Raczkowanie

Tepsa- ojej ale spokojnie podeszłaś do sprawy po tym jak wody Ci odeszły podziwiam Dobrze że po zmianie wiecozren zrobili Ci już CC bo to trochę godzin mineło... Ale jesteście już razem po cc z dnia na dzień będziecoraz lepiej, a jak ściągną Ci szwy to będzieo niebo lepiej przynajmniej ja tak miałam :P

Ostatnio pisałyście o celulicie, rozstepach i itp... postanowiłam że w ramach pocieszenia Was przedstawiem Wam wielorybasa w mojej osobie...
Jako że fotarobiona tel jakoś słaba a i tak widać i celulitos i roztępos.. więc wyobraźcie sobie real Ale.... coz tego :P? Mam już synka jednego, córę w brzuszku i faceta który zawsze ratuje swoją orkę Kolejny raz jak trafię do szpitala to jak uzbieram na plastykę brzucha, ale wiadomo najpierw zrzucę ile się da... i podchodzę optymistycznie,w końcu nastawienie to połowa sukcesu
Wiec tak zdjęciez wczoraj- 37t3d, i równo 100 kg
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00693.jpg (72,8 KB, 59 załadowań)

Skończony 40 tc- czekamy córeczko
mama_kasia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 21:44   #3933
olajakzam
Raczkowanie

ja oglądam top chef i czekam na pobudzenie się małej bo coś dziś mniej aktywna oo ale mozart działa i chyba się budzi ehh a może to znak że już czeka na wyjście coś mnie lekko boli brzuch ale ciągle tak jakby
Stary 2015-03-04, 21:44   #3934
emilia1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Jutro prawdopodobnie wracamy do domu opis porodu chcecie z cenzura czy tak jak było?
Bez cenzury, bez żadnej ściemy , tak jak było poprosimy

Tydzień 40/ 40
emilia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 21:46   #3935
olajakzam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mama_kasia88 Pokaż wiadomość
Tepsa- ojej ale spokojnie podeszłaś do sprawy po tym jak wody Ci odeszły podziwiam Dobrze że po zmianie wiecozren zrobili Ci już CC bo to trochę godzin mineło... Ale jesteście już razem po cc z dnia na dzień będziecoraz lepiej, a jak ściągną Ci szwy to będzieo niebo lepiej przynajmniej ja tak miałam :P

Ostatnio pisałyście o celulicie, rozstepach i itp... postanowiłam że w ramach pocieszenia Was przedstawiem Wam wielorybasa w mojej osobie...
Jako że fotarobiona tel jakoś słaba a i tak widać i celulitos i roztępos.. więc wyobraźcie sobie real Ale.... coz tego :P? Mam już synka jednego, córę w brzuszku i faceta który zawsze ratuje swoją orkę Kolejny raz jak trafię do szpitala to jak uzbieram na plastykę brzucha, ale wiadomo najpierw zrzucę ile się da... i podchodzę optymistycznie,w końcu nastawienie to połowa sukcesu
ja tam nie widzę rozstępów
Stary 2015-03-04, 21:49   #3936
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irish cream Pokaż wiadomość
Ja mam aplikacje na telefonie z różnymi szumami. Zresztą tz też, sami często włączamy przed zaśnięciem biały szum
Wiecie co jeszcze mi lekarka powiedziała, jak stwierdziła że mały może 4 kg ważyć?! Że trzeba było pomyśleć o tym wcześniej a nie obiadać się, a ja przytyłam 13 kg to chyba nie jest bardzo dużo. Głupia baba :banghead:
Co za głupia pipa

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Hej ja już po wizycie, wszystko ok tzn nic od ostatniej się nie zmieniło rozwarcie jak było tak jest tylko mały przypakował i waży 3320 g, w sobotę mam ktg a w niedzielę do szpitala na wywołanie porodu, tak mi zaproponowała moja gin z pytaniem jak Pani chce Pani Kasiu ja nie naciskam możemy poczekać jeszcze do 11.03. a ja jej na to o nie co to to nie, więc jak dobrze pójdzie to w niedzielę będę tulić już synka.
Dobrze, że wszystko ok i lekarz ma nad wszystkim kontrolę

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
I skurcze przeszly ;(

Cytat:
To ja wczoraj o nim pisałam. Dzieki za informacje, kupie numer i podrzuce mamie to może mi uszyje a raczej wnuczkowi

Miałam pokazac wózek, na zdj tylko cyknęłam wersję z gondolą, jest jeszcze do tego spacerówka i fotelik.

No i ja w 37 tyg
Nie wiem czemu zdj mi sie wrzucaja przekręcone..
Ładnie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
Czas w końcu i na moją relację z sali porodowej
Zaczeło się hmmm...no właśnie bezobjawowo, żadnych skurczy, bóli, o 3 rano chlusneły mi wody. PO nich odczekałam godzinę i nic, nie doczekałam się zdanych objawów porodu, więc spokojnie poszłam się wykąpać, ułozyć fryz ( w końcu jade do SPA, zmyć paznokcie i w końcu je obciąć(wody oczywiście cały czas się lały, nie sądziałam, ze może ich być aż tak dużo).Ok 6 wstał TŻ i spanikowany chciał mnie zawieść do szpitala, ja jeszcze musiałam wszmać śniadanie i ok.7 bylismy na IP. Akurat się wcelowałam na zminę wachty. Podpieli mnie pod KTG i...tyle.Każdy kto do mnie podchodził tylko ćmokał, że takie nędzne te skurcze, że nic z tego nie będzie. Dopiero o 8 wrzucili mnie na fotel(wiadommo-ja sobie poczekam:/), wody cały czas chlapały, rozwarcie na 3 cm, brak akcji porodowej. Zaadokowali mnie na oddziale i kazali leżeć. Od czasu do czasu miałam badanie i byłam podpinana pod KTG, ale zupełnie nic się nie działo. Rozwarcie bez zmian, ogólnie lipa. Ok.15.00 pojawiły się regularne bóle pleców, a przy nich na KTG małemu spadało tętno, ale dalej nikt nie potrafił powiedzieć czy coś z tego będzie. O 17.00 razem z koleżanką zjechałam na porodowkę. Ona rach ciach i była po SN, a ja dalej się męczyłam. Podpięcie pod KTG nie wskazywało na jaką kolwiek akcję, każdy tylko kręcił głową, a ja już spanikowana, że na pewno nie chcą mi pomoc i jestem zostawiona sama sobie:/
Zmiana wachty nastąpiła o 19.00 i szybka decyzja czy wyrażam zgodę na CC. Ja oczy jak 5 zł, jakie CC??? Tak liczyłam na SN, ale lekarz powiedział, że on się nie podejmie porodu naturalnego, ponieważ przy schodzeniu maluszka w kanał rodny spada mu tętno i nie daje gwarancji, że nie narobi się kuku, więc ja oczywiście spanikowana wyraziłam zgodę na CC.Kwestia 5 minut i byłam na stole. Najgroszy był relax przy wkłuciu się w kręgosłup, poszło za pierwszym razem, ale w ogóle nie mogłam się wygiąć tak jak chcieli, więc mnie trzy osoby gniotły na stole aż się udało. A potem, to już tylko utrata czucia od pasa w dół i mnóstwo pytań od anestezjologa Bardzo fajnie się rozmawiało z zespołem i żartowało, pełen profesjonalizm i przyjemna atmosfera, po chwili poczułam szarpnięcie i krzyk maluszka to była godzina 19.40). Był owinięty pępowiną aż 2-krotnie, ale sam zapłakał, a ja aż się popłakałam jak usłyszałam pierwszy krzyk Dostał 10/10, ważył 3050 gram i mierzył 54 cm i tyle mi przekazali informacji.Na chwilę przytuliłam go do buźi i zabrali go na badania, a mnie zespół sprawnie zszył.
No i tu się kończą uroki CC. Po przewiezieniu na salę wzmorzonego nadzoru najpierw trzęsłam się z zimna, po chwili poczułam obkurczającą się macicę i ciągnięcie szwów. Noc nieprzespana z bólu choć w podawano mi ketonal. Następnego dnia pionizacja i pierwszy kontakt z synkiem Taki malutki, pomarszczony, ale bardzo spokojny. Najlepsze w tym wszytskim jest to, że TŻ w związu z panujacą grpyą w ogóle nie był do mnie wpuszczony. Syna zobaczył przez szybę i to na chwilę, więc przez 4 dni relację mu zdawałam robiąc zdjęcia komórką
A teraz synek śpi, a mamusia ma dla siebie chwilę, nie ukrywam, że opieka nad takim maluszkiem pochłania całkowicie, do tego dochodzi średnia sprawnosć ruchowa po cc, kręgosłup boli, szwy jeszcze ciągną no i doszły jeszcze piersi Ale warto, zresztą same się przekonacie
Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło..

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Jutro prawdopodobnie wracamy do domu opis porodu chcecie z cenzura czy tak jak było?
Bez cenzury

Ja jestem po wizycie i dostałam skierowanie do szpitala na jutro z powodu małej ilości wód. Łożysko też już stare. Ogólnie nadal jestem pozamykana, ciekawe co jutro w szpitalu powiedzą..
Stary 2015-03-04, 21:55   #3937
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

Gdzie te 100 kg cellulit i rozstepy ja tu nic nie widze ja mam 88 kg, jestem wiekszym wielorybem z rozstepami cellulitem itd. itp.
brzuszek niziutko

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2015-03-04 o 21:58
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 21:55   #3938
emilia1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
ogląda ktoś PROJECT RUNWAY?
Ja poprzednią edycje oglądałam, a dzis zapomiałam ze zaczyna sie kolejna, dzieki ze mi przypomiałas.Już oglądam

Cytat:

Sliczny brzuszek, ja tam żadnego cellulitu i rozstępów nie widzę. I powiem szczerze , że nie wiem gdzie te 100kg jest schowane bo też po Tobie tych kg nie widać.
Aaa i chyba brzuszek też Ci się obniżył.

Tydzień 40/ 40

Edytowane przez emilia1987
Czas edycji: 2015-03-04 o 21:56
emilia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 21:57   #3939
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:

cooooo, to jest sto kilo??? o matko, w życiu bym nie powiedziała! wiadomo, że brzuszek spory, ale przecież nogi i tyłek masz zgrabniutkie

Stary 2015-03-04, 21:57   #3940
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość

Ja jestem po wizycie i dostałam skierowanie do szpitala na jutro z powodu małej ilości wód. Łożysko też już stare. Ogólnie nadal jestem pozamykana, ciekawe co jutro w szpitalu powiedzą..
Kurcze, tak sobie mysle, szkoda ze nie mam juz zadnego badania, zeby zobaczyc moje wody i lozysko
ale fajnie do szpitala jutro
Stary 2015-03-04, 22:06   #3941
ewka5891
Zakorzenienie

Na wieczór dostałam powera i ogarnelam całe prasowanie i sprzatnelam salon jutro nie muszę nic robić, chyba ze synek sie o to postara

Rano mam swoje usg i dowiem sie czy synek cos urosl
Poza tym dzisiaj w sklepie spotkałam swoją polozną i powiedziała, że ma 3
Tygodnie urlopu od jutra. Jestem ciekawa czy bedzie zastępstwo za nią, bo za 2 tyg mam wizytę.

Tepsa całe szczescie, ze lekarz zdecydował sie na cc. Podziwiam Twoj spokój po odejściu wód

Cytat:
100 kg, chyba sobie zartujesz. Na tym zdjeciu tego nie ma widac

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 22:08   #3942
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Co za głupia pipa

Ładnie wyglądasz

Bez cenzury

pewnie będą wywoływać powodzenia

Cytat:
Ja poprzednią edycje oglądałam, a dzis zapomiałam ze zaczyna sie kolejna, dzieki ze mi przypomiałas.Już oglądam

Sliczny brzuszek, ja tam żadnego cellulitu i rozstępów nie widzę. I powiem szczerze , że nie wiem gdzie te 100kg jest schowane bo też po Tobie tych kg nie widać.
Aaa i chyba brzuszek też Ci się obniżył.
mi poprzednia edycja bardzo się podobała, zobaczymy co teraz pokażą

Stary 2015-03-04, 22:09   #3943
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Na wieczór dostałam powera i ogarnelam całe prasowanie i sprzatnelam salon jutro nie muszę nic robić, chyba ze synek sie o to postara

Rano mam swoje usg i dowiem sie czy synek cos urosl
Poza tym dzisiaj w sklepie spotkałam swoją polozną i powiedziała, że ma 3
Tygodnie urlopu od jutra. Jestem ciekawa czy bedzie zastępstwo za nią, bo za 2 tyg mam wizytę.
ja dzis tez pieknie posprzatalam, az sama sie sobie dziwie
3mam kciuki za wizyte napewno urosl
Stary 2015-03-04, 22:12   #3944
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Co za głupia pipa

Ładnie wyglądasz

Bez cenzury

Może Cię wezmą na wywołanie.. Lepiej być pod kontrolą lekarzy.. Oby wszystko poszlo szybko i sprawnie

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 22:13   #3945
mama_kasia88
Raczkowanie

Asiulek8- dawaj bez cenzury tylko czysta prawda nas interesuje
Zielone_oko- trzymam kciuki za jutro będziesz pod kontrolą i wszystko będzie dobrze !! akto wie, może jutro maleństwo będziesz tulić

ej nie wierzycie to macie fote hardocra - ZBLIŻENIE BRZUCHOLA
(dla wrażliwych -NIE OGLĄDAC !!)

też podglądam project runway
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00652.jpg (54,8 KB, 49 załadowań)

Skończony 40 tc- czekamy córeczko

Edytowane przez mama_kasia88
Czas edycji: 2015-03-04 o 22:16
mama_kasia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 22:14   #3946
nouvelle2
Zakorzenienie

Wiadomosc od aaakarolina: 'Iga ur. 04.03 godz 14.07, 3350 g, 59 cm szczęścia postaram się więcej napisać pozniej'

Edytowane przez nouvelle2
Czas edycji: 2015-03-05 o 21:44
Stary 2015-03-04, 22:21   #3947
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
Czas w końcu i na moją relację z sali porodowej
Zaczeło się hmmm...no właśnie bezobjawowo, żadnych skurczy, bóli, o 3 rano chlusneły mi wody. PO nich odczekałam godzinę i nic, nie doczekałam się zdanych objawów porodu, więc spokojnie poszłam się wykąpać, ułozyć fryz ( w końcu jade do SPA, zmyć paznokcie i w końcu je obciąć(wody oczywiście cały czas się lały, nie sądziałam, ze może ich być aż tak dużo).Ok 6 wstał TŻ i spanikowany chciał mnie zawieść do szpitala, ja jeszcze musiałam wszmać śniadanie i ok.7 bylismy na IP. Akurat się wcelowałam na zminę wachty. Podpieli mnie pod KTG i...tyle.Każdy kto do mnie podchodził tylko ćmokał, że takie nędzne te skurcze, że nic z tego nie będzie. Dopiero o 8 wrzucili mnie na fotel(wiadommo-ja sobie poczekam:/), wody cały czas chlapały, rozwarcie na 3 cm, brak akcji porodowej. Zaadokowali mnie na oddziale i kazali leżeć. Od czasu do czasu miałam badanie i byłam podpinana pod KTG, ale zupełnie nic się nie działo. Rozwarcie bez zmian, ogólnie lipa. Ok.15.00 pojawiły się regularne bóle pleców, a przy nich na KTG małemu spadało tętno, ale dalej nikt nie potrafił powiedzieć czy coś z tego będzie. O 17.00 razem z koleżanką zjechałam na porodowkę. Ona rach ciach i była po SN, a ja dalej się męczyłam. Podpięcie pod KTG nie wskazywało na jaką kolwiek akcję, każdy tylko kręcił głową, a ja już spanikowana, że na pewno nie chcą mi pomoc i jestem zostawiona sama sobie:/
Zmiana wachty nastąpiła o 19.00 i szybka decyzja czy wyrażam zgodę na CC. Ja oczy jak 5 zł, jakie CC??? Tak liczyłam na SN, ale lekarz powiedział, że on się nie podejmie porodu naturalnego, ponieważ przy schodzeniu maluszka w kanał rodny spada mu tętno i nie daje gwarancji, że nie narobi się kuku, więc ja oczywiście spanikowana wyraziłam zgodę na CC.Kwestia 5 minut i byłam na stole. Najgroszy był relax przy wkłuciu się w kręgosłup, poszło za pierwszym razem, ale w ogóle nie mogłam się wygiąć tak jak chcieli, więc mnie trzy osoby gniotły na stole aż się udało. A potem, to już tylko utrata czucia od pasa w dół i mnóstwo pytań od anestezjologa Bardzo fajnie się rozmawiało z zespołem i żartowało, pełen profesjonalizm i przyjemna atmosfera, po chwili poczułam szarpnięcie i krzyk maluszka to była godzina 19.40). Był owinięty pępowiną aż 2-krotnie, ale sam zapłakał, a ja aż się popłakałam jak usłyszałam pierwszy krzyk Dostał 10/10, ważył 3050 gram i mierzył 54 cm i tyle mi przekazali informacji.Na chwilę przytuliłam go do buźi i zabrali go na badania, a mnie zespół sprawnie zszył.
No i tu się kończą uroki CC. Po przewiezieniu na salę wzmorzonego nadzoru najpierw trzęsłam się z zimna, po chwili poczułam obkurczającą się macicę i ciągnięcie szwów. Noc nieprzespana z bólu choć w podawano mi ketonal. Następnego dnia pionizacja i pierwszy kontakt z synkiem Taki malutki, pomarszczony, ale bardzo spokojny. Najlepsze w tym wszytskim jest to, że TŻ w związu z panujacą grpyą w ogóle nie był do mnie wpuszczony. Syna zobaczył przez szybę i to na chwilę, więc przez 4 dni relację mu zdawałam robiąc zdjęcia komórką
A teraz synek śpi, a mamusia ma dla siebie chwilę, nie ukrywam, że opieka nad takim maluszkiem pochłania całkowicie, do tego dochodzi średnia sprawnosć ruchowa po cc, kręgosłup boli, szwy jeszcze ciągną no i doszły jeszcze piersi Ale warto, zresztą same się przekonacie
Super ze wszystko ok.. Ale sie działo.. Dobrze ze z malutkim wszystko jest okej

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Nic nie mowi, jutro znow mam ktg, moze zbada i kaze po niedzieli isc na oddział.
Ja idę 10 na oddzial.. Oby się szybciej coś ruszyło .. Ale marzyć mogę

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-03-04, 22:22   #3948
ewka5891
Zakorzenienie

Karolina sliczną masz córeczkę serdeczne gratulacje

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 22:23   #3949
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Wiadomosc od aaakarolina: 'Iga ur. 04.03 godz 14.07, 3350 g, 59 cm szczęścia postaram się więcej napisać pozniej'
Aaaaa ja też chcę...

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-03-04, 22:23   #3950
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Asiulek8- dawaj bez cenzury tylko czysta prawda nas interesuje
Zielone_oko- trzymam kciuki za jutro będziesz pod kontrolą i wszystko będzie dobrze !! akto wie, może jutro maleństwo będziesz tulić

ej nie wierzycie to macie fote hardocra - ZBLIŻENIE BRZUCHOLA
(dla wrażliwych -NIE OGLĄDAC !!)

też podglądam project runway

mam takie same z dwoch stron, plus wiele innych miejsc a od kilku dni mi wychodza prawie przy kolanach
Stary 2015-03-04, 22:23   #3951
87marta78
Zadomowienie

Aaakarolina ale slodziutka corcie masz
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 22:24   #3952
niunia_ona
Zakorzenienie

Jutro idę na ktg ciekawe jak tam nie rozwarcie.. Pewnie dalej lipa

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-03-04, 22:24   #3953
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

przepiekna Iga dochodz do siebie
jak ja bym chciala juz miec swojego synka obok mnie
Stary 2015-03-04, 22:25   #3954
87marta78
Zadomowienie

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

[/COLOR]

Ja idę 10 na oddzial.. Oby się szybciej coś ruszyło .. Ale marzyć mogę[/QUOTE]

No jak będzie mnue chciala wyslac na oddzial to bede sie zapierac zeby isc po weekendzie.
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 22:27   #3955
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
Jutro idę na ktg ciekawe jak tam nie rozwarcie.. Pewnie dalej lipa

3mam kciuki dobrze ze masz ktg czesto mogliby ciebie wziasc na wywolanie, najgorsze to czekanie kiedy wiesz ze termin juz sie skonczyl, ale cale szczescie to plus minus, bo lekarz nie czarodziej
Stary 2015-03-04, 22:33   #3956
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irish cream Pokaż wiadomość
Ja mam aplikacje na telefonie z różnymi szumami. Zresztą tz też, sami często włączamy przed zaśnięciem biały szum
Wiecie co jeszcze mi lekarka powiedziała, jak stwierdziła że mały może 4 kg ważyć?! Że trzeba było pomyśleć o tym wcześniej a nie obiadać się, a ja przytyłam 13 kg to chyba nie jest bardzo dużo. Głupia baba :banghead:
Do zabicia baba grr.. Masakra skąd tacy się biorą

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:

[/COLOR]

Ja idę 10 na oddzial.. Oby się szybciej coś ruszyło .. Ale marzyć mogę
No jak będzie mnue chciala wyslac na oddzial to bede sie zapierac zeby isc po weekendzie.[/QUOTE]

Zawsze możesz iść na IP i coś im nasciemniac by się w końcu za Ciebie wzięli... Bo niby można chodzić dłużej.. Ale z tego co się teraz słyszy to naprawdę nie ma żartów z ciaza..

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-03-04, 22:39   #3957
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje
Śliczności maleńkie

dzieki Mamuśki za slowa otuchy, jutro dam znac co i jak. Teraz torbę dopakowuje jeszcze. Troszke sie boje, ale wiadomo zawsze lepiej pod kontrola
Stary 2015-03-04, 22:43   #3958
kasia_adm
Rozeznanie

Aaakarolina śliczna córcia
Mama_kasía gdzie te 100kg???
Zielone_oko dobrze że będziesz podm opieką
Asiulek bez cenzury
Tepsa słowa uznania za opanowanie.
A ja jutro ktg i wizyta. Jutro 37+2, także myślę że do porodu nam daleko, zwłaszcza ze czuję się ok. Czasem małe napięcie brzucha i tyle.

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Niunia oby coś ruszyło. Czekanie po terminie to okropny stres.
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 22:44   #3959
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_adm Pokaż wiadomość
Aaakarolina śliczna córcia
Mama_kasía gdzie te 100kg???
Zielone_oko dobrze że będziesz podm opieką
Asiulek bez cenzury
Tepsa słowa uznania za opanowanie.
A ja jutro ktg i wizyta. Jutro 37+2, także myślę że do porodu nam daleko, zwłaszcza ze czuję się ok. Czasem małe napięcie brzucha i tyle.

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Niunia oby coś ruszyło. Czekanie po terminie to okropny stres.
Bardzo się boję niestety

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-03-04, 22:46   #3960
meganka18
Rozeznanie

Cytat:

Gratulacje - masz sliczna te córeczkę
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości