Mamusie Majowe 2015-cz.7 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-04, 19:28   #1921
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015-cz.7

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
pierożkowa, policja to powinna na IG wjechać! widziało sie foteczke z fajeczką boże jak ja ci wtedy zazdrościłam

no paiło się paliło, ale już przed testem sie rzucało i sie rzuciło a potem to juz na sam zapach był

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

najważniejsze ze mały rosnie i jest zdrowiutki..a podobno sa w internecie ćwiczenia pomagające dziecku sie odwrócić poszukaj, moze pomoże

tararara Zjadłam bułeczki i jestem szczęśliwa!
Oj tam oj taaaaaaaaam, ta fota z fajeczkiem powstała jak akurat przylazła mi @ po nieudanym cyklu starań, więc no cóż, należało mi się

Mi też strasznie śmierdzą faje, ale jak się zdenerwuję to mnie korci

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Jaki zamówiliście??? Pokaż .

chyba ma jeszcze czas maly.

Ja bardzo sobie chwale i każdemu polecam. Nie jest to drogie a jednak poleca się wlożyć książki pod materac co mnie np. By wkurzało.
Ooo tę serię wybraliśmy - łóżeczko, komoda i ten regalik

http://plusbaby.pl/p1/mebelki/classi...aby-navy-blue/

Bardzo fajne stabilne meble, no ale akurat sklep z którego zamówiliśmy coś daje ciała

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 19:31   #1922
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Żadnej

Pomocny jak dziecko ulewa. Ja nie miałam. Kupię jeśli będzie potrzeba.

Lucky poczytaj sobie jakie ćwiczenia pomagają dziecku się odwrócić glowkowo brawo za wizytę, duże dzieciątko :-D

Cytat:
Jaki zamówiliście??? Pokaż .

chyba ma jeszcze czas maly.

Ja bardzo sobie chwale i każdemu polecam. Nie jest to drogie a jednak poleca się wlożyć książki pod materac co mnie np. By wkurzało.

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Ja też kupię poduszke klin jeżeli bd potrzebna. Na razie nie.

Dzięki. To na razie sobie daruję.
Stary 2015-03-04, 19:34   #1923
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Oj tam oj taaaaaaaaam, ta fota z fajeczkiem powstała jak akurat przylazła mi @ po nieudanym cyklu starań, więc no cóż, należało mi się

Bardzo fajne stabilne meble, no ale akurat sklep z którego zamówiliśmy coś daje ciała
a ja ci tak zazdrościłam bo to było jakoś tak, ze ja juz wiedziałam, albo przeczuwałam bejbika

wiesz ze w 1 i 2 trymestrze nie miałam takiej jazdy jak teraz? Wtedy to bo śmierdziało....a teraz? Teraz potrafie w drodze do pralni poczuć od sąsiada fajki i mam taki przebłysk, boże jak pięknie pachnie...3x już miałam tak, że mówiłam nawet do TŻ, ze papierosy mi pięknie pachną a on na mnie patrzy jak na kosmitke
Stary 2015-03-04, 19:37   #1924
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo ładne .
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 19:38   #1925
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
a ja ci tak zazdrościłam bo to było jakoś tak, ze ja juz wiedziałam, albo przeczuwałam bejbika

wiesz ze w 1 i 2 trymestrze nie miałam takiej jazdy jak teraz? Wtedy to bo śmierdziało....a teraz? Teraz potrafie w drodze do pralni poczuć od sąsiada fajki i mam taki przebłysk, boże jak pięknie pachnie...3x już miałam tak, że mówiłam nawet do TŻ, ze papierosy mi pięknie pachną a on na mnie patrzy jak na kosmitke
Ja nieraz jak ulica idę i ktoś przede mną i fajki pali to tak mi capi że masakra. A ja zawsze tylko przy alko paliłam a ogólnie tak mnie zapach nie draznil. A teraz masakra omal nie jak czuje
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 19:41   #1926
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SzaraaMyszka Pokaż wiadomość
kupujecie dla dziecka poduszke klin czy zwykłą?
Kupiłam klin

Cytat:
Uff nadrobiłam Was

Hanka - współczuję tych przeżyć ze szpitalem, to jakieś kpiny

Nadzieja - to Ty paliłaś? GDZIE JE WIZAŻOWA POLICJA wyrodna matka

Do mnie dzisiaj kurier przywiózł łóżeczko i komodę z przewijakiem, ale wkurzona jestem, bo sklep nie raczył wysłać maila że wysyłają, paczka była za pobraniem i musiałam przetrzymywac kuriera i z jęzorem wywieszonym do pasa do bankomatu lecieć

Jeszcze na dodatek Pieróg przyszedł otwiera tą paczkę z komodą i co? I okazuje się że przysłali dwie paczki tych samych części blaty + fronty szuflad a reszty nie Więc muszę jutro tam zadzwonić żeby se zabrali tą zdublowaną paczkę i przysłali dobrą i coś czuję że ktoś opieprz dostanie, meble tyle kasy a Ci wysłać nie potrafią
No to kiepsko
Cytat:
Napisane przez LuckyLove Pokaż wiadomość
Hejooo

Wpadłam z info z dzisiejszej wizyty. Mały ma się dobrze waży prawie 1,5kg ale nadal ułożony jest miednicowo . Ginka mówiła , że powinien być już odwrócony a może z tym byc kłopot bo jest mało ruchliwy i się mu chyba nie chce. To dziecko jest tak spokojne ze wąpie że coś się zmieni.... no ale wizyte mam pod koniec mies. żeby jeszcze sprawdzić czy się mu zachciało odwrócic.

Kolejna wizyta 26.III. 14:40
za wizytę. Moja mała też na dupce siedzi gin powiedziała, że do 36tc ma czas i że dzieci w ostatnim momencie potrafią się przekręcić więc mam nadzieję, że i u mnie tak będzie

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Żadnej

Pomocny jak dziecko ulewa. Ja nie miałam. Kupię jeśli będzie potrzeba.

Lucky poczytaj sobie jakie ćwiczenia pomagają dziecku się odwrócić glowkowo brawo za wizytę, duże dzieciątko :-D
A są takie ćwiczenia??? to czego nie mówicie mi...to ja ponad tydzień proszę małą o odwrócenie- chyba bez skutku
Cytat:

mi w 1 trymestrze też wszystko śmierdziało- a ostatnio wręcz na odwrót, wiele rzeczy mi pachnie u teściów malowali klatki i ostatnio jak szłam to nie mogłam się na wąchać tak mi się podobało
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 19:43   #1927
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:

No ja pamiętam że rano zrobiłam test z allegro i wyszła mi jedna krecha, ale coś mnie tknęło żeby poleźć do rosmanna po inny, i idąc do tego rosmanna paliłam fajkę
Jak mi się w pracy siku zachciało to nasikałam na ten rosmannowski a tam suprajs
Potem jeszcze ściągałam bucha od Tż z nerwów bo pierwszą betę miałam niziutką i się bałam że coś nie tak.
Na pewno po ciąży i kp sobie zapalę przy jakimś piwku czy cuś ale nie chciałabym wracać do nałogowego jarania bo po prostu szkoda mi kasy

Cytat:
Bardzo ładne .
Dziękuję

pierogowamama.com
Stary 2015-03-04, 19:43   #1928
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Ja nieraz jak ulica idę i ktoś przede mną i fajki pali to tak mi capi że masakra. A ja zawsze tylko przy alko paliłam a ogólnie tak mnie zapach nie draznil. A teraz masakra omal nie jak czuje
no to ja tak miałam w 1 i 2 trym.

a teraz albo mi to lotto, albo mam odpał i cudownie pachnie...

tak to jest jak sie paliło od 6 lat
Stary 2015-03-04, 19:46   #1929
TienShan
Zakorzenienie

Dorka są, są, pogoogluj sobie

Ja palilam przed pierwszą ciążą. Po teście od razu rzuciłam no i nie palilam całą ciążę i po porodzie. W sumie już 30 miesięcy :-P nie mam zamiaru wracać do tego swinstwa ;-)

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 19:48   #1930
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
No ja pamiętam że rano zrobiłam test z allegro i wyszła mi jedna krecha, ale coś mnie tknęło żeby poleźć do rosmanna po inny, i idąc do tego rosmanna paliłam fajkę
Jak mi się w pracy siku zachciało to nasikałam na ten rosmannowski a tam suprajs
Potem jeszcze ściągałam bucha od Tż z nerwów bo pierwszą betę miałam niziutką i się bałam że coś nie tak.
Na pewno po ciąży i kp sobie zapalę przy jakimś piwku czy cuś ale nie chciałabym wracać do nałogowego jarania bo po prostu szkoda mi kasy

Dziękuję
ha i coooo? Kto tu jest wyrodny?
Sasasasasa

też nie chce już wracać do nałogu, bo kasy szkoda z dymem szło około 150 euro miesięcznie

a i mi też się podobają mebelki chociaż wyglądaja na ciemniejsze
Stary 2015-03-04, 19:51   #1931
fistaszek24
Zakorzenienie

A zapomniałam przewijak http://allegro.pl/usztywniany-przewi...119081217.html nr 9 wziełam i na zywo jest przepiękny szkoda zakrywać.
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 19:55   #1932
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
ha i coooo? Kto tu jest wyrodny?
Sasasasasa

też nie chce już wracać do nałogu, bo kasy szkoda z dymem szło około 150 euro miesięcznie

a i mi też się podobają mebelki chociaż wyglądaja na ciemniejsze
No to u mnie koło 200 zł miesięcznie szło U Tż jeszcze więcej bo on paczkę dziennie palił, ale dzielnie się trzyma i nie pali od początku mojej ciąży

Wiesz co one jakoś tak w tym świetle wyszly jakby te szczebelki były prawie czarne, ale są granatowe Po prostu mój telefon jakoś upośledzenie oddaje kolory

Najbardziej mi zależało na komodzie bo chciałam już zacząć prać, i sobie tam układać a te ciule źle przysłali!

pierogowamama.com
Stary 2015-03-04, 20:02   #1933
ruskaa
Wtajemniczenie

ja też paliłam baaardzo długo, każdy stres czy nerw to faja, imprezy-faja itp
normalnie je kochałam i jarałam dużo :/
rzuciłam na początku lipca tak o ! ale podpalałam raz na czas, bo ciężko mi było totalnie się odciąć. W sierpniu pamiętam, że jeszcze chyba przed staraniami albo w trakcie jak się dowiedziałam o chorobie mamy to kupiłam paczkę, bo nie umiałam sobie z tym inaczej poradzić, szybko wyjarałam całą i później koniec a ostatniego zapaliłam na początku września przed testem, na którym dryga krecha była niewidoczna wręcz ale już nie paliłam, bo czułam, że coś się kroi
i tak nie palę, na początku mnie nie ciągło bo miałam nudności, ale nieraz mam ochotę sobie hita nawet ściągnąć, ale nie ma opcji! jak się wkurzę to pierwsze co to myślę ale bym sobie zajarała, bo od razu mnie to uspokajało
ale planuję nie wracać do fajek, na pewno kiedyś sobie jedną fajkę zajaram ale nie chcę wracać bo kasy leciało w cholerę

za wizyty, piękne wagi

Mój też siedzi jak budda dumny i wali po pęcherzu i szyjce nóżkami, tylko dziwne, że czkanie czuję pod pępkiem i w bożenie

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 20:07   #1934
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
ja też paliłam baaardzo długo, każdy stres czy nerw to faja, imprezy-faja itp
normalnie je kochałam i jarałam dużo :/
rzuciłam na początku lipca tak o ! ale podpalałam raz na czas, bo ciężko mi było totalnie się odciąć. W sierpniu pamiętam, że jeszcze chyba przed staraniami albo w trakcie jak się dowiedziałam o chorobie mamy to kupiłam paczkę, bo nie umiałam sobie z tym inaczej poradzić, szybko wyjarałam całą i później koniec a ostatniego zapaliłam na początku września przed testem, na którym dryga krecha była niewidoczna wręcz ale już nie paliłam, bo czułam, że coś się kroi
i tak nie palę, na początku mnie nie ciągło bo miałam nudności, ale nieraz mam ochotę sobie hita nawet ściągnąć, ale nie ma opcji! jak się wkurzę to pierwsze co to myślę ale bym sobie zajarała, bo od razu mnie to uspokajało
ale planuję nie wracać do fajek, na pewno kiedyś sobie jedną fajkę zajaram ale nie chcę wracać bo kasy leciało w cholerę

za wizyty, piękne wagi

Mój też siedzi jak budda dumny i wali po pęcherzu i szyjce nóżkami, tylko dziwne, że czkanie czuję pod pępkiem i w bożenie
tak mocno czka że Ci się echo niesie do bożeny

pierogowamama.com
Stary 2015-03-04, 20:09   #1935
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
hahahaha czka, beka nie wiadomo co, że aż mi bożeną trzęsie
świnia po ojcu

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2015-03-04, 20:17   #1936
Nadzieja87
Zakorzenienie

ej, ja też kochałam i mówiłam, że dlaczego mam sobie odmawiać największej przyjemności w życiu? no way... no ale po owu ja już wiedziałam ze sie kroi dziecko...no po prostu wiedziałam
a potem stwierdziłam ze palenie to była głupota...paczka dziennie i to jeszcze malboro czerwone... a tu paczka 5,20...
Jedyny moment gdy miałam ochote w ciąży tak nieodparcie zajarać to po tym usg prenatalnym boże jaki to był stres i potem radość...nawet z koleżanką rozmawiałam, ze w takiej sytuacji gdyby nie ciąża to bym wróciła do domu zrobiła mocnego drinka, wypiła duszkiem, zapaliła papierosa i dopiero odetchneła pełną piersią.

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:

Ruska moze się odwrócił i cie rączkami po pęcherzu okłada.

Mój tak ma
Stary 2015-03-04, 20:29   #1937
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
ej, ja też kochałam i mówiłam, że dlaczego mam sobie odmawiać największej przyjemności w życiu? no way... no ale po owu ja już wiedziałam ze sie kroi dziecko...no po prostu wiedziałam
a potem stwierdziłam ze palenie to była głupota...paczka dziennie i to jeszcze malboro czerwone... a tu paczka 5,20...
Jedyny moment gdy miałam ochote w ciąży tak nieodparcie zajarać to po tym usg prenatalnym boże jaki to był stres i potem radość...nawet z koleżanką rozmawiałam, ze w takiej sytuacji gdyby nie ciąża to bym wróciła do domu zrobiła mocnego drinka, wypiła duszkiem, zapaliła papierosa i dopiero odetchneła pełną piersią.

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Ruska moze się odwrócił i cie rączkami po pęcherzu okłada.

Mój tak ma
ja paliłam długo niebieskie LM a później kochałam cienkie granatowe malrboro były idealne nie za długie nie za krótkie i 14 zł szło codziennie lub co dwa dni

eee nie cały czas go czuję tak samo, wypycha główkę u góry i nóżki u dołu, muszę chyba te ćwiczenia poszukać bo chciałabym bardzo sn rodzić
dam mu jeszcze czas niech sobie chwilkę pomedytuję a później jazda w dół z drugiej strony skoro tak siedzi to teraz nie będzie się pchał na świat więc chyba nie mogę się martwić przedwczesnym porodem ?

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2015-03-04, 20:36   #1938
Nadzieja87
Zakorzenienie

Ja od lm niebieskich zaczynałam potem tu w De przerzuciłam się na malboro czerwone, bo raz ze mi te lm tu nie smakowały, a dwa czy lm czy malboro to tutaj w De ta sama cena

Może ci akurat młody pupe wystawia??
Stary 2015-03-04, 20:38   #1939
Nadzieja87
Zakorzenienie

Oto jak mój książe się z dupskiem na matkę wypina -.-

uploadfromtaptalk1425501565165.jpg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-04, 20:39   #1940
Nadzieja87
Zakorzenienie

Ruskaa, jak wody odchodzą to i tak pozamiatane....
Stary 2015-03-04, 20:42   #1941
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja od lm niebieskich zaczynałam potem tu w De przerzuciłam się na malboro czerwone, bo raz ze mi te lm tu nie smakowały, a dwa czy lm czy malboro to tutaj w De ta sama cena

Może ci akurat młody pupe wystawia??
Cytat:
Oto jak mój książe się z dupskiem na matkę wypina -.-

Załącznik 5929628
jezu pamiętam jak w egipcie kupiliśmy lm niebieskie jaki to był syf, że aż się chciało jakbym siano z gównem paliła

mój brzunio tak samo wygląda takie zniekształcony, że masakra
najczęściej to równocześnie wypycha dwie stópki jakby się mocno wyciągał i główkę też
ja chcę już mieć syncia przy sobie a to już niedługo

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2015-03-04, 20:44   #1942
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

To ja fajczyłam Davidoffy Goldy, a od czasu do czasu sobie na Djarumy goździkowe pozwalałam ahhhhhhhh

pierogowamama.com
Stary 2015-03-04, 20:45   #1943
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ruskaa, jak wody odchodzą to i tak pozamiatane....
wiem ale wmawiam sobie, że niby jak tak siedzi to nie wyjdzie za wcześnie
przynajmniej niech siedzi do 35tc to już nie będę tak schizować
ale i tak już daleko jesteśmy więc coraz większe szanse mają dzidziulki

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-04, 21:02   #1944
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
jezu pamiętam jak w egipcie kupiliśmy lm niebieskie jaki to był syf, że aż się chciało jakbym siano z gównem paliła

mój brzunio tak samo wygląda takie zniekształcony, że masakra
najczęściej to równocześnie wypycha dwie stópki jakby się mocno wyciągał i główkę też
ja chcę już mieć syncia przy sobie a to już niedługo
jezu! Paliłam!! Znajoma mnie kiedyś poczęstowała, bo kupia...bo tańsze... fuj, fuj, fuj

no mój z tym wypychaniem to wczoraj miał faze i jeszcze zapierał się z prawej stony o zebro to nie było przyjemne

Cytat:
To ja fajczyłam Davidoffy Goldy, a od czasu do czasu sobie na Djarumy goździkowe pozwalałam ahhhhhhhh
no, no, no Na bogato

a mówiłam wam ze pracowałam w sklepie tytoniowym ? byłam w raju

Cytat:
wiem ale wmawiam sobie, że niby jak tak siedzi to nie wyjdzie za wcześnie
przynajmniej niech siedzi do 35tc to już nie będę tak schizować
ale i tak już daleko jesteśmy więc coraz większe szanse mają dzidziulki
ja dziś sobie myślałam (po tym plamieniu) ze im bliżej tym lepiej..ze juz blisko 32 tc...tym samym małymi kroczkami bliżej końca....
a wczoraj słyszałam, ze wcześniaczki z 31-32 tc lepiej się rozwijają niż wcześniaczki z 34-35 tc i szczerze nie kapuje jak to możliwe i dlaczego?!
Stary 2015-03-04, 21:06   #1945
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Jestem w domu , brak łóżek w szpitalu. Jutro trzecie podejście. Jestem psychicznie wykończona.
no nie żartuj i niby masz sobie tak jeździć aż Cię łaskawie przyjmą?!

Dorka co do pościeli to pisałam, że nie mają na stronie takiego połączenia jak chce, żółta kratka i niebieskie groszki ale odpisali mi że mi uszyją

poczyniłam zakupy! kupiłam łóżeczko i przewijak

a co do fajek to ja paliłam tylko przy piwku, z koleżankami czasem wieczorem jak tż nie było w domu bo on nie akceptuje ale nigdy nie miałam tak, że byłam uzależniona a teraz jak czuję to mam odruch wymiotny blee
Stary 2015-03-04, 21:11   #1946
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
jezu! Paliłam!! Znajoma mnie kiedyś poczęstowała, bo kupia...bo tańsze... fuj, fuj, fuj

no mój z tym wypychaniem to wczoraj miał faze i jeszcze zapierał się z prawej stony o zebro to nie było przyjemne

no, no, no Na bogato

a mówiłam wam ze pracowałam w sklepie tytoniowym ? byłam w raju

ja dziś sobie myślałam (po tym plamieniu) ze im bliżej tym lepiej..ze juz blisko 32 tc...tym samym małymi kroczkami bliżej końca....
a wczoraj słyszałam, ze wcześniaczki z 31-32 tc lepiej się rozwijają niż wcześniaczki z 34-35 tc i szczerze nie kapuje jak to możliwe i dlaczego?!
bleeeeeh nam się skończyły i byliśmy zmuszeni kupić i co najlepsze wzięliśmy karton wciskaliśmy każdemu później

kurde no właśnie też tego nie kminię, ale mimo to cieszę się, że to już 30 tydzień, bo bałam się w razie co urodzić w 20-którymś a tu im bliżej końca tym mniejszy stres
czasem dzieci z 31tc są bardziej rozwinięte niż te z 40tc jak to jest

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Lily za zakupy

właśnie miałam pisać i zapomniałam
Hania współczuję bardzo to są jakieś kpiny z tymi szpitalami u nas w pl i Ty biedna żegnasz się z córką już drugi dzień i wracasz do domu to biedna nie wie co się dzieję, nosz kurrrr wkur wić się idzie co z tą służbą zdrowia

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2015-03-04, 21:19   #1947
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
bleeeeeh nam się skończyły i byliśmy zmuszeni kupić i co najlepsze wzięliśmy karton wciskaliśmy każdemu później

kurde no właśnie też tego nie kminię, ale mimo to cieszę się, że to już 30 tydzień, bo bałam się w razie co urodzić w 20-którymś a tu im bliżej końca tym mniejszy stres
czasem dzieci z 31tc są bardziej rozwinięte niż te z 40tc jak to jest
porównywalnie do tych lmów malboro francuskie jest bleeeeh Też kiedyś na próbe kupiłam fuj, fuj

mnie nie pytaj na czym to polega, ja się ciesze, ze coraz bliiżej bezpiecznego terminu i tak odliczam tym bardziej po wczoraj

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-04, 21:26   #1948
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
porównywalnie do tych lmów malboro francuskie jest bleeeeh Też kiedyś na próbe kupiłam fuj, fuj

mnie nie pytaj na czym to polega, ja się ciesze, ze coraz bliiżej bezpiecznego terminu i tak odliczam tym bardziej po wczoraj
no nie dziwię Ci się ja się najbardziej bałam tych chorób, że 'wywołam sobie' bo co chwilę coś
a wiesz co jest najgorsze że mnie dalej czyści tzn nie kilka razy dziennie, ale chodzę raz dziennie lub co dwa dni do toalety i załatwiam się (przepraszam, że taki temat ) rzadko jakby nie wodnisko a rzadko i się boję co to oznacza a naczytałam się, że przed porodem występuję biegunka

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2015-03-04, 21:38   #1949
truskawkaxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SzaraaMyszka Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy kupujecie nianie elektroniczne ? Bo ja kupić chcę ale nie wiem jaką. Myślałam nad nią:

http://allegro.pl/elektroniczna-nian...146301291.html
Zastanawiam się nad nianią albo monitorem... Na razie myślę...

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
dorka
taki efekt daje też Long4Lashes a kosztuje znacznie mniej, bo ok 60 zł. Jak skończę karmić to na pewno kupie ale to czasy mam nadzieję odległe jeszcze :P
Bardzo polecam Long4Lashes. Jedna kosztuje pomiędzy 60 a 70zł. Starcza przy codziennym stosowaniu na około 5 miesięcy.

Minus? Działa póki się jej używa, jeśli się odstawi do rzęski wracają do swojej "naturalnej" kondycji w ciągu kilku miesięcy. Tak samo działą Revitalash, bo one obie hamują wypadanie rzęs, dlatego rosną dłuższe i jest ich więcej.

Natomiast efekty są REWELACYJNE.

Nie kupujcie sobie regenerum... Ogólnie to straszny syf te kosmetyki. Nic tam nie ma poza reklamą w TV.

Cytat:
Jestem w domu , brak łóżek w szpitalu. Jutro trzecie podejście. Jestem psychicznie wykończona.
Cytat:
Najgorsze jest to pożegnanie z córcia. A potem za 5 godzin i tak wracam. Nie ma wolnych miejsc na patologii i musze czekać na jakieś wypisy lub cesarki. Ale nie życzę tych przeżyć nikomu.
To jest jakaś masakra... Mam nadzieję, że w końcu uda się dostać na oddział... Ehh... Szkoda gadać. Trzymaj się jakoś

Cytat:
Napisane przez LuckyLove Pokaż wiadomość
Hejooo

Wpadłam z info z dzisiejszej wizyty. Mały ma się dobrze waży prawie 1,5kg ale nadal ułożony jest miednicowo . Ginka mówiła , że powinien być już odwrócony a może z tym byc kłopot bo jest mało ruchliwy i się mu chyba nie chce. To dziecko jest tak spokojne ze wąpie że coś się zmieni.... no ale wizyte mam pod koniec mies. żeby jeszcze sprawdzić czy się mu zachciało odwrócic.

Kolejna wizyta 26.III. 14:40
Kciuki za to żeby się jednak odwrócił na nietoperka !

----------------------------

Relacja z wizyty:

Wszystko posprawdzane, wszelkie przepływy, obecność narządów, ilość płynu owodniowego. Wszystko jest dobrze. Dzieć wisi na nietoperka Waży już 1300 gram i wagą wyprzedza swój termin porodu o kilka dni Wszystkie wymiary też ok.

A więc rośniemy sobie zdrowo
Stary 2015-03-04, 21:42   #1950
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
no nie dziwię Ci się ja się najbardziej bałam tych chorób, że 'wywołam sobie' bo co chwilę coś
a wiesz co jest najgorsze że mnie dalej czyści tzn nie kilka razy dziennie, ale chodzę raz dziennie lub co dwa dni do toalety i załatwiam się (przepraszam, że taki temat ) rzadko jakby nie wodnisko a rzadko i się boję co to oznacza a naczytałam się, że przed porodem występuję biegunka
to nie czytaj głupot, na biegaczke przepowiadaczke mamy jeszcze czas

jeśli mam być szczera, to ja jak ide to też mam zawsze biegunkę w 3 trymestrze tak mam... nawet kiedyś pytałam czy to normalne wiec obstawiam, że nie dzieje się nic niepokojącego a to ze nas przeczyści to nawet lepiej, przynajmniej rzadziej mam kolki

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Truskawka super!!! Gratuluję udanej wizyty oby tak dalej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości