|
Notka |
|
Masaż Miejsce dla osób, które interesują się masażem wyszczuplającym i zdrowotnym. Dołącz do nas, podziel się swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ból barku, ograniczenie ruchomości barku, połączone z dużym bólem
Od jakiegoś czasu dopadło mnie ograniczenie ruchomości barku, połączone z dużym bólem. Jestem już po rehabilitacji polem magnetycznym i prądami elektrycznymi. Ból jest trochę lżejszy, ale ruchomość nie wróciła. Szukam dobrego rahabilitanta-fizjoterapeutę, który specjalizuje się w tej kwestii. Jestem mobilna i kwestia miejsca nie ma znaczenia. Ważne dla mnie by był skuteczny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: ból barku
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Lekarz zalecił Ci fizjoterapię? Co Ci dokładnie jest?
Musisz też napisać skąd jesteś bo nie ma co Ci doradzać fizjoterapeuty ze Szczecina jeśli Ty mieszkasz pod Krakowem ![]() Do fizjoterapeuty powinnaś chodzić regularnia a nie jednorazowo na kilka dni dojechać do innego miasta.
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Przede wszystkim autorko radzę udać się do lekarza.
Czy ból jest spowodowany urazem? Za mało szczegółów nam podałaś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
proszę o poradę, jak mogę wspierać swój kark i kręgosłup podczas długich godzin spedzanych przed ekranem monitora? taka praca niestety, ze caly czas przy laptopie ślęczę... sa moze jakies cwiczenia, ktore moglabym sobie w czasie przerwy wykonywac?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
na pewno warto zrobić rozciąganie i skłony
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Moze masz chorobę scheuermanna? Sama takie same problemy. Idź do lekarza albo fizjoterapeuty. mam stronke fajna to sobie poczytaj chorobascheuermanna.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
odradzam krzesła, przerzuć się na piłkę fitnessową, np taką: <ciachreklama> (to ta pojawiła się u Abstahuje w ostatnim odcinku, więc w korpo też wiedzą co dobre) a jeśli nie możesz zrezygnować z krzesła, to chociaż podkładki pod pupę, tu masz różne kilku firm, jest w czym wybierać: <reklama> a ćwiczenia w pracy wpisz na yt na pewno będzie spory wybór, poszukaj tez może ćwiczeń z codziennej profilaktyki na kręgosłup, to 10-15 minut a jednak konkretna inwestycja na przyszłość w swoje zdrowie Edytowane przez 1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c Czas edycji: 2015-08-11 o 07:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.