|
|
#4561 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mam kilka drobiazgów do wymiany
To jeszcze raz ja
czy CC mat jest w kolorze light to medium? jeśli tak to jestem zdecydowana na wymianę ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- mogłabyś porównać kolor do jakiegoś odcienia podkładu? ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- heh zdarza się, ja w sumie też nie zerknęłam na foto Daj znać jak będziesz chciała oddać kremik---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- ok to czekam na wiadomość
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy mam welurek i kartonik (tu na pewno nie...moze w PL) ale nie gwarantuje...jezeli znajde to oczywiscie wysle...ale ze wzgledów bezpieczenstwa trzeba zalozyc ze nie...zwrócias uwage, ze wysylka bedzie dopiero po Wielkanocy jak do PL przylece...zrobie real foto jak TZ z nart wróci z aparatem...
pozdro. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym:
odlewkę 20ml serum NTC (nie widzę go już w wątku?) puder Clarins odlewka serum z kwasem laktobionowym (ile możesz odlac?) wit. C i ew. książkę (ale z tego mogę zrezygnowac) fotka będzie środa/czwartek... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 Edytowane przez becca Czas edycji: 2015-02-23 o 20:11 |
|
|
|
#4565 |
|
Zadomowienie
|
kurcze szkoda
planujesz jakąs dokładkę albo masz coś poza wątkiem czego mogłabyś się pozbyć za filtr?
|
#4568 |
|
Witchdoctor
|
Chętnie oddam Pour Femme bo mi z nią nie po drodze, może Ci się uda jeszcze przetestować? Czekać mogę do lata
![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- No i jest jeszcze jeden problem bo ja wpisałam złe numery pędzli w wątek ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- do twarzy (chyba) 110 taki do konturowania ale :kulka: a nie płaski, wieczorem będę w domu i napiszę ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Nie jeszcze jakiś oczny ale na zdjęciach zbyt podobne, a ja go oglądałam raz i w sumie krótko, odezwę się wieczorem ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Tak, to może być ten ale w wersji brązowej
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za propozycje, ale ani puder ani pedzle już mi nie sa przydatne.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#4570 |
|
Witchdoctor
|
Małgosiu poprzeglądałam moje zasoby i jednak chciałbym zostawić sobie pędzle, większość tych które używam jest już mocno wysłużona, chyba przejdą jeszcze dzisiaj na emeryturę. Nie gniewasz się?
Czy 2 opi (jeden lakier i top) za masło byłoby ok? Oczywiście jeśli femme Ci się nie spodoba
|
#4571 |
|
Raczkowanie
|
Hej
podoba mi sięYVES ROCHER rozświetlacz płynny, pół opakowania (zostawiam sobie odlewkę) Mogę oddać za niego spodnie, za tshirty szukam czegoś z górnej półki co mi się by przydało ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Kryjacych jasnych kremow Bb, ten clarins jest fajny ale szkoda ze jasniejszy już ci wyszedł, produkty do włosów Beaver, Kerastase ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- A czy coś jeszcze u mnie widzisz? tshirty mam tez w negocjacjach i nie wiem czy nie pojda. Drobiazgi u ciebie jeszcze widzę.
|
#4572 |
|
Raczkowanie
|
a ten CLARINS odcień honey, ile go jest?
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
witaj Małgosiu
odpowiedziałam ci tylko w moim starym wątku i mogło umknąć to uwadze podobały mi się u Ciebie lakiery opi i bajki disney (nie pamiętam tytułu a nie mogę znaleźć teraz linku do wątku). niestety z Pandory mam tylko kurczaka a trole zdaje się nie pasują do branso Pandory ze uwagi na małe gwinty ( nie wiem z własnego doświadczenia a ze słyszenia). ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- podoba mi się pierwszy opi z lewej (taki malinowy) a z bajek: syrenka, śpiąca (), kociuszek, dookoła (), kubuś i hefalumpy. jak widziałabyś wymianę? ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- a duży ten ubytek bo na zdjęciu nie widzę ![]() a czego ty sobie ode mnie będziesz życzyć Małgorzato ?---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- taki ubytek mi nie straszny - chciałam głównie przetestować jak będę czuła się w czerwonych pazorkach zamiast nude ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- ciuszki to tak sobie bo moje dziewczę ma tego bardzo dużo (chyba jak każda mała księżniczka ) ale a nuż coś mi się szczególnie spodoba ciuchy na 128, na pewno zainteresowałby mnie np. płaszczyk wiosenny ![]() no i gdybyś miała petshop (teraz z tym szaleństwo) ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- jasne, rozumiem. Moja Oliśka to z kolei typ zbieracza: im więcej tym lepiej: kuców, kotów, dinozaurów i teraz petshopów
|
|
|
|
#4575 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
może i masz rację, dziekuję za podpowiedź
na fotce wygląda na ładną malinę który koral cię interesi za rzeczy przeze mnie wymienione? ![]() dvd działają bez zarzutu? |
|
|
|
#4579 |
|
BAN stały
|
Wypełnienie: 50% puch, 50% pierze.
Pachy na płasko 48 cm Długość 75 cm ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Stan obu okresilabym jako db/bdb. Prane max 3 razy. |
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu chętniej Feerie niż pędzel, ale nie wiem co Ty na to?
|
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosiu,
przygarnęłabym bajki i opi skyfall oddam ci za to ogród (o ile ci odpowiada, jeżeli to za dużo pisz śmiało), widziałam, że masz jeszcze ksiązki dla dzieci - zdradzisz tytuły? chętnie wymieniłabym za kurczaka
|
|
|
|
#4582 |
|
Raczkowanie
|
T-shirt oddałam jeden, drugi jeszcze i legginsy mam.
Ten Clarins sypki w końcu tobie wyszedł?
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
ma 6 lat, pasjonuje się zwierzętami i dinozaurami (tak wiem niezbyt typowo jak na dziewczynkę
) ale może wrzuc choc tytuły (raczej albumowe) |
|
|
|
#4585 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic kochana
Moje zapachy "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
|
|
|
#4587 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zapewniam, że puch jakości nie stracił nic a nic. Wiem, że chodzi Ci o zbicie i mniejsze uczucie ciepła, ale gdy pierze się w dobrych pralniach nic takiego się nie dzieje. Mam jeszcze dwie puchówki, które tak prałam i stan wypełnienia pozostał bez zmian
|
|
|
|
|
#4588 |
|
Felicita
|
Mi sie podoba:
MAC z serii Prep+Prime CC Colour Correcting Compact w kolorze Illuminate; puder, testowany (chętnie za inny puder) KLIK kilkanaście razy użyty; uwaga: on raczej matuje niż rozświetla ![]() Prisme Libre GIVENCHY (sweet caramel) na oko ponad pół opakowania zostało, i jest to większa część całości, bo nie było napchane po czubek ![]() Napisz jak byś widziała wymianę
|
|
|
|
#4590 |
|
Felicita
|
zużycie jest znikome, ponieważ ja brałam go odrobinkę na zmarszczki mimiczne w kącikach oczu, więc nie ma mowy o jakimś widocznym zużyciu
![]() jest rewelacyjny, ale ja teraz potrzebuję czegoś matującego, zmarszczki może jakimś kremem załatwię ?
Edytowane przez karolinkak28 Czas edycji: 2015-03-07 o 11:42 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.

czy CC mat jest w kolorze light to medium? jeśli tak to jestem zdecydowana na wymianę
Daj znać jak będziesz chciała oddać kremik

planujesz jakąs dokładkę albo masz coś poza wątkiem czego mogłabyś się pozbyć za filtr?