|
|
#4441 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LV
Chętnie bym pomógł, ale się nie znam na podróżach wcale, o
![]() --- Dobranoc |
|
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie dziwi mnie fakt, że z didkiem, tylko że z didkiem na taki typ wakacji - wiedziałam że lubisz aktywnie, dziko etc. tam są jakies wąwozy etc Zresztą sama mówiłaś że dużo łażenia nie bo didek. Stąd mnie zdziwiło skoro nie możesz łażenia i exploracji to po co na Kretę Ale pewnie nie ma tylko skrajności że albo wąwów albo plaża. Zapewne coś pomiędzy tam jest. Tylko dlatego pytałam, jaka wobec tego forma pomiędzy Was interesuje? Skoro nie może być intensive hiking i nie może być leżenia na plaży. Co chcecie robić na takich wakacjach (bez szczegółów ) Typu spacery po płaskim i podziwianie krajobrazów? Jeśli tak to Włochy, ze względu na łagodniejszy klimat i ukształtowanie terenu wydały mi się przystępniejsze, no ale wyjasniłaś jaka lipa z terminami. Serio nędza wtf? ![]() Podejrzewam, że takie samo pytanie może zadać obsługa biura turystycznego? No chyba, że nie zdaje pytań tylko wciśnie jedyną opcję jaką musi sprzedać Też nie wiem, boję się zorganizowanych wczasów.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-05 o 02:38 |
|
|
|
|
#4443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I robię to tak że szukam hoteli które spełniają moje aktualne chciejstwa dotyczące standardu i ceny (bardzo dokładnie czytam opisy hoteli), sprawdzam opinie (np w Itace każdy po powrocie z wakacji dostaje ankietę do wypełnienia, więc większość ludzi dzieli się opiniami po powrocie (ale ja nie należę do malkontentów, nie przeszkadzają mi pierdoły typu "tylko jeden podgrzewany basen w zimie", zwłaszcza jak było o tym wyraźnie napisane w ofercie ) Znad kawy |
||
|
|
|
#4444 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() No niee A kapcie woźnej wywaliłam, były niewygodne i zbyt pańciowate. Łee, nie noszę spodni ![]() Ale śliczności |
|
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
śnił mi się mały zlot w Warszawie, na którym były m.in. Bellatrix i Rejcz Rejcz poszła i zapomniała identyfikatora do firmy, więc postanowiłam jechać za nią i jej oddać. Zadzwoniłam do Ciebie, to powiedziałaś, że będziesz w jakimś szpitalu i tam możemy się spotkać. Jak pojechałam tam (szpital w jakimś lesie) to podałam Twoje nazwisko (panieńskie Wójcik, po męzu nie pamiętałam ) i mnie zaprowadzili do pokoju, gdzie odkryłam Twoją wielką, skrywaną tajemnicę:Rejcz miała brata zamkniętego na oddziale psychiatrycznym. A tym bratem był... Twister Nie bij! ![]() Tez bym się do takiego brata nie przyznawała
|
#4447 |
|
niecnotliwa dziewica
|
I tyle w temacie horrorów
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oesu Maja - na prawdę zabrzmiało jak thriller conajmniej ![]() Najgorsze że kolo chyba z moich stron i do mnie fizycznie podobny ![]() Umiesz budować napięcie. Najbardziej wstrząsnęło mnie to, że szpital, też mi się dzisiaj śnił. Ale u mnie nie podano mi kontrastu do badania jakąś machiną bo wzięłam Theraflu. A potem śpiewali jacyś kolesie i jeden chciał być jak Bon Jovi. A kamera (mojego snu?) wjechała mu wręcz do gardła jak wyciągał najdłuższe dźwięki. Bosz jaki on obleśny był.Sny powinny byc zakazane! Skasowane.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-05 o 11:49 |
|
|
|
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powinny przynajmniej koszmary i dziwadła...Też dziś mialam popierdzielony, ale zawsze tak mam jak chlop jest na jakiejś imprezie z kumplami/męskiej. Nawet jak nie wiem, to mi się w nocy ☠☠☠☠☠☠☠y snią, a on na drugi dzień mówi,że jestem czarownica ![]() No a wczoraj wiedzialam, a i tak pierduty, chyba taka uroda
|
|
|
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
absolutnie nie! Sny są git Nie ma w nich żadnych granic wyobraźni
|
|
#4451 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
serio, przecież papier rozmięka w wodzie, to co ma zapychać, już prędzej to co do tego kajbla wpada może te cienkie rurki zatkać
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4452 | ||
|
Panaroja
|
snad chrypy
![]() Cytat:
2.w książkowej ani to a ni to nie jest straszne 3.goopia ?Cytat:
Mój koth poddaje się zabiegom weta ze spokojem , natomiast kotha jak przychodzi , przed wysypaniem z transporterka trzeba pozamykać wszystkie drzwi i okna bo zwiewa
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4453 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja też miałam takie w podstawówce
![]() i były tak ciężkie że aż mnie stopy bolały od chodzenia w nich ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4454 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w sumie to nie wiem co chcemy robic ,ba ja niewiem co sie robi jak sie jedzie na takie wczasy .pewnie bedziemy siedziec na plazy i w basenie , spacerowac w te i wewte ,a na 1 dzien pewnie pozyczymy auto i pojezdzimy popatrzymy co tam mają ![]() wyberamy sie tylko na 1 tydzien to chyba wytrzymam ![]() Cytat:
a jak sprawdzic lokalne atrakcje? i dokladne polozenie hoteu jak sprawdzasz? w sumie dla mne najwazniejsze jest zeby: 1.było gdzie isc, plaża , scieżką, lasem łotewa 2.zeby był basen podgrzewany ,bo na kapiel w morzu nie liczę raczej a w opisach hoteli nie ma o tym czy basen podgrzeawany czy nie, i jesli nie piszą nic to mam załozyc ze nie jest podgrzewany? czy nie piszą bo to oczywiste ze jest podgrzewany? pozatym natrafiam na informacje sprzeczne ![]() ![]() a wogole to gdzie najlepiej szukac info o hotelach? to moze Ci zalinkuje co rozkminiam aktuanie i popatzrysz czy ok czy nie ok te miejscowki? i jak sprawdzic czy w okolicy jest cos fajnego? http://www.holidaycheck.pl/hi/a08cb3...8-d5de586d3a55 http://www.holidaycheck.pl/hi/49a6e0...c-9556fe9fd5a5 Cytat:
|
|
|
#4455 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Są też dane kontaktowe. Może jest tam ktoś, kto potrafi odpisać po angielsku na mejla z pytaniem, czy basen jest podgrzewany ![]() Okolicę możesz pooglądać na GoogleMaps. Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2015-03-05 o 16:29 |
|
|
|
|
#4456 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o jaki ladny hotel
http://www.itaka.pl/wczasy/grecja/kr...%5D=16.07.2014 a jaka cena ładna
|
|
#4457 | |||||||||
|
BAN stały
|
![]() No sama widzisz - moda powraca co jakiś czas, wszystko już było Wczoraj w tv obwieścili wielki powrót dzwonów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mój znajomy miał dobre 10 lat temu buty na grubej podeszwie, ale takie naprawdę "fest" - wychodziliśmy kiedyś z domu, stoimy w przedpokoju i ubieramy się, a drugi kolega mówi "weź zabierz te swoje kowadła" Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nawet te pięć * mnie nie przekonuje ![]() PS. 5.11.2001 i 16.07.2014
|
|||||||||
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
znad pasztecików mięsno-pieczarkowych i czekoladek z brandy
![]() dziś wieczorem w kuchennych rewolucjach: lazurro - nauczyciel salsy pachnący Narciso Rodriguezem
|
#4459 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4460 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam trzy i żyję ![]() Cytat:
dobry snad ryby zapiekanej z pieczarkami i serem i sałatki z ogórków kiszonych z czosnkiem
|
|
|
#4461 |
|
Nindżopesz
|
Ale do tego maużon syfiarz, did i 10 godz poza domem to za dużo
|
|
|
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i moje są wychodzące, czyszczenie kuwety odpada itp.
|
|
|
#4463 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Polly kamienny hotel cudny rozumiem że klasyczny wypoczynek tą razą Cytat:
Choć mam odrzut mięsny ponownie. Dziwna rzecz, zaobserwowałam ją u siebie już dawno. Jak jadłam mięso to nie istniały dla mnie słodycze. Nie mogłam patrzeć na słodkie, od samego patrzenia mnie mdliło. Jak nie jem mięsa (czasowo tylko stety/niestety) to rzucam się na słodkie - napadłam na 3 sztuki francuskich wypieków Lidlowych z wiśnia, takie trójkątne. od niego się nie tyje. Od mącznych już tak Ale ciekawa korelacja mięso-słodycze. Albo -albo. ![]() 2. Hmmm Aż szkoda że nie mam czasu---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Aaaa, spowiedź poobiednia U mnie dziś z pary - całość w 10 minut. Osoś, ziemniaki w talarkach, por pociachany i marchew. Tylko zdaję sobie sprawę, że taki obiad dla rodziny to już drogawo
|
|||
|
|
|
#4464 |
|
grozi wypollizowaniem
|
waham sie i waham..w koncu nigdzie nie pojedziemy
|
|
#4465 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A ja jestem w pozytywnym szoku! Pani w Douglasie dała mi próbki,mimo że nic nie kupiłam,poszłam połazić dla odstresowania - i jeszcze sama z siebie poleciała po słoiczek,bo gotowych nie mieli
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
oj bo za bardzo roztrząsasz
, naoglądasz się z necie i będzie jak z Czarnogórą ![]() ja zawsze polegam na opiniach o hotelach i biurach z wakacje. pl
|
|
#4467 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
,z drugiej strony to roztrzasanie odbiera ni cała przyjemnosc z przyszłego wyjazdu ![]() za z trzeciej i tak znajac siebie to niezaleznie od tego co wybiore to po przylocie stwierdze ze "'co za syf" to ide na wakacje.pl. jesczze tam nie błam ,dzieki
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-03-05 o 20:00 |
|
|
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Wychodzące , to jest duże ułatwienie...ale i strach jednak
![]() wynegocjowałąm w domu,że na jesień przytulimy dwa nowe kociaki Tylko warumek...jeden musi być rudy , bo moja mam tęskini za Rudkiem....ale to i tak dobrze, bo myślałam ze nie zgodzą się na żadnego więcej ![]() Szkoda Gryksiu, że ta kicia jest tweraz do wzięcia...teraz nie dam rady ![]() Cytat:
![]() Będzie częściej ![]() I Bolka wyżarła Młodemu z talerza szpinak , wie co dobre mala
|
|
|
|
|
#4469 | ||||||
|
BAN stały
|
Znad spaghetti
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale z tym roztrząsaniem to Ciebie rozumiem - mnie przytłacza i męczy nawet wybór wędliny w markecie ![]() Yeeeaaah! Cytat:
--- Betty, mam Ciebie wyglądać dzisiaj na tvn?
|
||||||
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.

porażka jakas
Ale pewnie nie ma tylko skrajności że albo wąwów albo plaża. Zapewne coś pomiędzy tam jest. Tylko dlatego pytałam, jaka wobec tego forma pomiędzy Was interesuje? Skoro nie może być intensive hiking i nie może być leżenia na plaży. Co chcecie robić na takich wakacjach (bez szczegółów
) Typu spacery po płaskim i podziwianie krajobrazów? Jeśli tak to Włochy, ze względu na łagodniejszy klimat i ukształtowanie terenu wydały mi się przystępniejsze, no ale wyjasniłaś jaka lipa z terminami. Serio nędza
wtf? 

?

Choć mam odrzut mięsny ponownie. Dziwna rzecz, zaobserwowałam ją u siebie już dawno. Jak jadłam mięso to nie istniały dla mnie słodycze. Nie mogłam patrzeć na słodkie, od samego patrzenia mnie mdliło. Jak nie jem mięsa (czasowo tylko stety/niestety) to rzucam się na słodkie - napadłam na 3 sztuki francuskich wypieków Lidlowych z wiśnia, takie trójkątne.
Aż szkoda że nie mam czasu