![]() |
#1711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Cytat:
![]() ![]() Szuuu BMW? będą pokazywać kombi rodzinne? kuzyn był nas kiedyś odwiedzić i zaciąfnął mnie do muzeum BMW w Monachium i nawet mnie- laikowi bez prawka się podobało ![]() Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-03-06 o 09:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
hehe piękna waga
![]() Moja też przybrała coś koło tego ![]() A Wam gin podaje mniej więcej ile dzieć ma wzrostu? ![]()
#1714 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem, jeśli tak to powiesili kartke na początku ulicy- zawsze tak robią, ale ja tamtędy mało kiedy chodze..... kurde, powinni w kilku miejscach przynajmniej taką informacje powiesić.... Cytat:
w kwietniu kupimy łóżeczko i wózek (tzn dziadkowie kupują ![]() a na maj zostawiam tylko kosmetyki i jakieś dodatki o których zapomne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
aaa i upolowałam zestaw ochraniacz + przybornik
całość już z przesyłką 30 zł. Edytowane przez alkamor Czas edycji: 2015-03-06 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zadomowienie
|
Mój już mniej więcej od połowy ciąży nie podaje...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ważne, że szyjka ok ![]() Masija mi podawali tylko wagę małego, bez wzrostu ![]() A propos mgły. mija okolica ma specyficzne położenie i więcej mgły mają chyba tylko w Londynie ![]() Widziałyście artykuł 27 powodów, dla których nie warto odwiedzać Polski? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My w kwietniu też łóżeczko itd. kupujemy ![]() ![]() ![]() Rodzice moi wózek kupili także chyba największy wydatek poszeeedł ![]() A od rodziców tża nie oczekujemy nic bo oni zajmują się sprawami mieszkaniowymi i opłacają tych wszystkich notariuszy, umowy bla bla bla.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
O, no to mój też nie podaje.
Mówił, że ciężko teraz będzie zmierzyć.
#1721 |
Zakorzenienie
|
No ja byłam w 24 tyg teraz to jeszcze dał rade zmierzyć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oglądałam wczoraj też te nico plus ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja jestem po spotkaniu z położną, na razie byłam u niej w gabinecie, później będzie przyjeżdżała do mnie do domu. Będziemy się spotykać co tydzień - no chyba, że będę miała wizytę, to wtedy spotkanie odpuścimy. Ogólnie babka bardzo fajna, posłuchałyśmy sobie serca dzidziusia ![]() Z racji tego, że ruchy poczułam bardzo późno, bo dopiero na początku lutego, to według tych ruchów przewidywany termin porodu wypada na początek lipca, ALE ja też nie jestem pewna, czy te ruchy nie zdarzały się wcześniej, więc to takie gdybanie tylko ![]() No i dobrze, że segregowałam ciuszki, bo wiedziałam już, czego w lumpku szukać i kupiłam trochę, wszystko na rozmiar 62, przedstawiam fotkę: ![]() ![]() Dzisiaj będę miała aktywny dzień, bo zaraz ogarniam chatę, trochę armagedon mi się tu zrobił ![]() ![]()
![]() |
#1724 |
Zadomowienie
|
Ja jestem jeszcze przed glukozą i zwykła morfologią. Idę w przyszłym tygodniu
![]() U nas trzeba mieć swoją glukozę i jak mnie ostatnio w zabiegowym uprzedzali, cytrynę spokojnie można wziąć ![]() My w maju pewnie zamówimy wózek, dlatego tez kosztowo muszę jakoś porozkładać zakupy i higieniczno-kosmetyczne chcę kupić w marcu ![]() A jeszcze termometr,ręczniki,komple cik pościeli (chcę na minky mieć w razie co ![]() Jak się przeprowadzimy to dojdzie do tego jeszcze jakaś komoda na dziecięce ciuszki.... Podliczyłam sobie koszty wyprawki - ile wydaliśmy i ile jeszcze pójdzie i jestem w szoku że aż tyle ![]() Aaaa wg aplikacji Moja Ciąża mam dzis studniówkę ![]() ![]()
#1726 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale i tak będziemy musieli kupić łóżeczko turystyczne więc też jeszcze trochę wydatków nas czeka. Co prawda moja mama już krzyczy, że oni kupią łóżeczko, kupią to, tamto itp. itd. ale... i tak nam za dużo pomagają ![]() ![]() A od rodziców tż'ta to nawet nie nastawiam się, że coś pomogą albo w ogóle, że mała coś dostanie ![]() Ostatnio oczywiście pytali się czy mamy wszystko, bla bla bla ale nie podjęli jakoś dalej tematu, tylko teściu coś zaczął mówić, że może zrobi jakąś kołyskę (ale to tak bardziej na żarty) a teściowa do niego, że PO CO!?!!! Przecież jest u nich na strychu ta, w której ona jeszcze swoje pierworodne kołysała ![]() ![]() ![]() To nic, że ma już jakieś 33 lata i jakby je dotknąć to obróci się w pył.. Eee tam, połóżmy tam dzieciątko... no normalnie, ***błam ![]() Cytat:
A jeszcze powiedzcie mi jak to jest czy z każdym miesiącem ruchy dziecka stają się coraz rzadsze?
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() teraz zleciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- no wiesz co, dopiero teraz się skapnęłam.. ![]() ![]() tutaj takie małe, a jak się otworzy to wielkie, do informatyka mi baaaardzo daleko ![]()
#1729 |
Konto usunięte
|
Kejti sam ząb nie boli, ale mam takie rozepchane dziąsło, taką fałdę i to ona boli. To samo miałam przy górnej jak mi wychodziła rok temu i jak się zatrzymało to od tej pory mam spokój. Trzeba przeczekać... Ale tym razem migdałek mnie nie boli, on mnie bolał jak mi górna wychodziła...
Wylicytowałam bodziaka Son Goku z DB ![]() ![]() Coś podobnego do tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Baa.. rok temu ubrała ją w jego kombinezon zimowy ![]() Teraz nic nie pyta, w nic nie wnika co mamy, tylko o łóżeczku się zgadało, bo Tż jej mówił że bedziemy jechać po nowe, a materac po Blance, to ze po co jak jest po Blance na co ja że nie chce go bo chce białe, przy Blance uległam i wzięłam od ciotki, teraz nie ma mowy, chce moje wymarzone ![]() Przy Blance dali na wózek, ale dopiero jak się Blanka urodziła. Teraz naprawdę nie oczekuje nawet od nich nic, bo i tak non stop z tym mieszkaniem opłacają wszystko.. Takżeee.. Ja mam wrażenie że potem to te ruchy są jeszcze mocniejsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Zadomowienie
|
Skąd Wy bierzecie takie fajne ciuszki z lumpków, u mnie same starocia leżą, albo brudne, albo gdzieś porwane, albo mega sprane aż sztywne...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
Masija ja mam swoja kolyske i wcale wbpyl się nie zamieniła. TŻ odszlifowal i jest ekstra... Wiec może warto zajrzeć na strych...
#1735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak tak leżę w nocy to mówię sobie, że rano rejestruje się do dentysty, a jak przestanie boleć to uważam, że nie trzeba ![]() Ale super! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lumpeksową, więc dużo umiem znaleźć ![]()
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
Laski może orientujecie się, czy plik z worda, zapisany w formacie doc mogę zmienić na pdf?
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.