![]() |
#961 |
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Przyczajenie
|
![]()
Opole
Szukam dobrego ginekologa w Opolu a najlepiej byloby gdyby to byl ginekolog - onkolog. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Zadomowienie
|
KRAKóW
Cytat:
jejku never ever do Trojanowskiej ![]() ja mogę polecić dr Springwald przyjmuje na ul. Urzędniczej tel 509 26 76 86 cena wizyty 60 zł dla studentek 50zł link do stronki pani doktor http://ginekolog-krakow.republika.pl/ kobieta na prawdę bardzo sympatyczna i fachowa, o wszystko pyta, opowiada o badaniu, wyjaśnia dlaczego tak a dlaczego tak idę do niej w pon z wynikami zobaczymy co powie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
mozecie polecic jakiegos lekarza w lesznie? kolo poznania /to wazne!
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
Wystarczy wątek przeszukać
![]() http://www.wizaz.pl/forum/search.php?searchid=4309024
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Ale przecież ja Ci podałam linka z wyszukanymi już ginami z Twojego miasta
![]() Dziwne, ze mi się wyszukało, a Tobie nie. Czyżby wyszukiwarka na Wizazu była sprawą indywidualną i mi "dostała się taka dobrze szukająca.... no, raczej nie ![]() Przejrzyj przynajmniej linka, którego Ci podałam.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 | ||
Zakorzenienie
|
Dziwne, bo mi i w operze i w mf się otwiera...
Ale, masz opcje "przeszukaj watek", z niej powinnaś skorzystać. Wkleje Ci cytaty, z tego watku, o ginach z miasta, w ktorym szukasz. Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
BAN stały
|
Dobry ginekolog-Piotrkow/Radomsko!Znacie?
Witam dziewczyny.
W najblizszym czasie chcialabym sie wybrac do gina.Bedzie to moja pierwsza wizyta i troszke sie stresuje. ![]() Moze sa na wizazu dziewczyny,ktore chodza do gina w Piotrkowie Trybunalskim albo Radomsku?Moglybyscie kogos polecic?Najchetniej na ten pierwszy raz poszlabym do kobiety.Czulabym sie jakos tak bardziej komfortowo.Z gory dziekuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobry ginekolog-Piotrkow/Radomsko!Znacie?
jest przyklejony watek o polecanych i niepolecanych ginekologach... tam poszukaj odpowiedzi na swoje pytanie
![]()
#973 |
BAN stały
|
Dot.: Dobry ginekolog-Piotrkow/Radomsko!Znacie?
Wiem.Juz tam szukalam,ale niestety nic nie ma o interesujacych mnie miastach.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Przyczajenie
|
![]()
Polecam Dr Kozakiewicz, przyjmuje na ul. Rozłogi, dzielnica Jelonki. Super ginekolog, zawsze wszystko wytłumaczy dokładnie
![]() Poza tym Dr Śmiertka- ginekolog chirurg, był moim drem prowadzącym przy usuwaniu torbieli, nawet część lewego jajnika mi uratowali ![]() przyjmuje na placu Inwalidów, Żoliborz.
#975 | |
BAN stały
|
Cytat:
No właśnie dzięki tabletkom cera jest o niebo lepsza!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
Dot.: dobry ginekolog w trójmieście
Polecam dr Dariusza Wydrę - ginekolog endokrynolog. Jest specjalistą od trudnych przypadków zarówno ciąż, jak i torbieli. Przyjmuje w Madisonie vis a vis InVicty. Ja leczę się u niego ginekologicznie i endokrynologicznie i jestem zadowolona. Mam USG tarczycy, USG dopochwowe, badanie tarczycy, badanie ginekologiczne i to wszystko w cenie wizyty (100zł). W InVicta musiałam kłócić się z wredną Lewczuk płacąc jeszcze za to 80zł, a USG sama musiałam sobie fundować. Odkąd leczę się u Wydry, czuję się o wiele lepiej. Może jest trochę dziwaczny, ale widziałam już większych dziwolągów, a tu mam przynajmniej pewność, że lekarz wie co robi. Trzeba też czasem posiedzieć w poczekalni 1,5 godziny, ale coś za coś. Warto poczekać do lekarza, który nie wyrzuca pacjenta po 5 minutach, bo czas mu się wyczerpał i cierpliwie wysłuchuje. A największym plusem gabinetu jest bidet w przebieralni. Nie dość, że dzięki przebieralni nie trzeba rozbierać się na oczach lekarza, to jeszcze można się odświeżyć przed badaniem i nie czuje się skrępowania. Brakuje tam co prawda mydełka, a do wytarcia się jest tylko papier toaletowy, ale można wziąć ze sobą swoje mydło, a nawet mały ręcznik. Przecież nikt nie widzi co tam wyprawiamy
![]() Zdecydowanie odradzam dr Bereśniewicza. Zrobił mi coś takiego, że do końca życia będę miała uraz. Gdybym tylko miała dowody, pozwałabym tego typa do sądu i zakończyłabym jego kerierę jako lekarza raz na zawsze. To pijak i partacz. Nigdy nie dajcie mu nic sobie robić, bo tylko zrobi Wam krzywdę. Najgorsze, że wszyscy wiedzą co on wyprawia, ale żaden inny lekarz nie ma na to wpływu, a szpital na Zaspie dalej go trzyma. Ale nie ma co się dziwić, bo to najgorszy szpital w Trójmieście. |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
BAN stały
|
Tutaj są namiary na bardzo dobrych ginekologów w różnych miastach Polski: http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/index.php...rt_f&id_nr=291 . By przeczytać chyba trzeba być zalogowanym, ale pewności nie mam bo akurat jestem zalogowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Raczkowanie
|
ej? i juz koniec dobrych lekarzy?! a gdzie przyjmuje pani doktor Pilarska? i pozostale..?
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Raczkowanie
|
Polecam dr Katarzynę Bladocha-Kołodziej. Przyjmuje w evi-MED w Gdyni. Rzeczowa, konkretna i wesoła
![]()
#981 |
Raczkowanie
|
doktora juz nie polecam, wiec kasuje post
. Edytowane przez greenmagda Czas edycji: 2008-05-04 o 15:34 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Przyczajenie
|
Poznań
macie jakieś opinie na temat ginekologów z kliniki Świętej Rodziny w Poznaiu przy Jarochowskiego??? szukam kogoś, kto się mną zajmie jak należy w rejonie Grunwaldu ![]()
![]() |
#983 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No i ile kosztuje wizyta... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Raczkowanie
|
KRAKÓW dr n.med. Magdalena Trojnar Podleśny
czy któraś z Wizażanek była może na wizycie u pani doktor? Mam zamiar się wybrać w najlbliższym czasie i chciałabym wiedzieć czego się mogę spodziewać ![]() http://gravida.pl/index.html informacje na stronie wyglądają raczej zachęcająco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Przyczajenie
|
Warszawa
Co sądzicie o dr Krzysztofie Maju? |
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
BAN stały
|
Cytat:
Może Ty akurat nie wydajesz ale jest wiele kobiet, które to robią. Nie chciałabym być lekarzem, to chyba najbardziej niewdzieczny zawód...i najbardziej odpowiedzialny, najcięsze studia etc... Wystarczy ze wiekszosc z mojej rodziny to lekarze, ja im współczuje i podziwiam ze za tak marne grosze kochaja swoja pracę. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )
Cytat:
Wyciagnal mnie z grzybicy kilkumiesiecznej to prawda ale: ostatnio spytalam o jakies badania bo biore tabletki a tu ani krew nie zbadana ani cisnienie, niz w zasadzie. Uslyszalam ze nie ma potrzeby robic zadnych badan w moim wieku (mam 25 lat). Jakbym byla po 30 to moze ale teraz to zadnego skierowania nie dostane. Ani cytologii ani badan pirsi, usg nic. Zalamalam sie.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Przyczajenie
|
Rybnik
Trafiłam na forum na informację, że dobrym lekarzem jest dr Jakub Grudzień. I rzeczywiście! Po dzisiejszej wizycie mogę z całą pewnością stwierdzić, że to najlepszy ginekolog jakiego dotąd spotkałam ( a było ich już kilkunastu). ![]() Gorąco polecam! Dowiedziałam się, że w niedługim czasie będzie przyjmował na ul. Kraszewskiego 1A. Tel 032/7557777 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.