|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
o jaaa jaka super piżamka świateczna w promocji!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ewcia o widzisz może w waszych rejonach są blade kreski?
![]() ![]() ![]() ![]() Takaya buu szkooda. Chociaż w sumie ja też nie wiem czy będę. Się okaże ![]() Monitko dzieciaki zmian nie lubią więc zanim się P przestawi to może chwilkę minąć. Ale On zdolny gość to szybciutko da radę ![]() Noo ciasteczka jedne zrobione. P wróci z pracy to zrobimy sałatki. Jutro P posprząta-swoją drogą On sprząta prawie cały dom ![]() ![]() A w niedzielę bądź poniedziałek mamy mieć sesję zdjęciową jak dobrze pójdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
Ewka 34 lub 35.
Monitka kiepskie zdjęcie ![]() Może zrobię jeszcze jeden dziś to robić czy jutro rano ? Kurczę do lekarza termin dopiero na czerwca, a prywatnie jak się chce to za 10 dni ![]()
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
Monita może to przez zęby? Magdalena też jak ida jej zęby to tylko smoka woła i były takie nocki że budziła się z przeraźliwym krzykiem jeszcze w pół śnie i nawet jaks ię ją wzięlo na ręce to płakała
![]() Kuleczka ja pewnie tez bym zrobiła jutro z rana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ech te zęby dzieciaczków
![]() Ja swój test robiłam po południu. Krecha wyszła konkretna ![]() Kuleczko nie wytrzymałabym do jutra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
Asiu ooooo to koniecznie pokaż jakies fotki z sesji jak już będziesz miała! taką niemowlęcą robicie czy rodzinną?
Ja to bym bardzo chciała, ale jakoś nei umiem się powstrzymac od zakupów ![]() Kuleczki pilnuj terminu lekarza! Bo jak będziesz póxniej niż w 10tyg ciązy to becikowego nie dostaniesz ;/ a toliczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, czyli właściwie większośc kobiet dowiaduje się gdzieś w 3-5tyg ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- aaaaaaaaaaaale śliczna sukieneczka !!! Wzięłabym dla M ale nie wiem czy brac 92 czy już większy rozmiar, bo w Smyku to zawsze nosiła rozmiar większy niż obecnie a teraz pomyka w 86 i te z H&M niektóre już za małe a inne takie ok. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
No ja powinnam dostać 1 @ i nie dostałam
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
o jaaa! Magdalena nie znosiła śpiworków od zamego poczatku ale ten jest przeeeśliczny! Ewka mmoże twoja M by w takim spała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
![]()
Takaya hehe fakt
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuleczko no to ja też jakoś tak robiłam test ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
takaya, śliczna sukienka
![]() Asiu, ale masz dobrze z P, że sprząta ![]() kuleczko, zrób drugi jutro ![]() chociaż według mnie, krecha jest, wiec i dzidzia jest ![]()
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
Takaya śliczne te piżamki
![]() Dobra jak pójdę 16 to będzie 6 tygodni tak wynika. Prywatnie to się też liczy czy nie ? Bo ten lekarz jest ordynatorem u nas i przyjmuje też prywatnie w innej placówce Joasia no proszę nic tu się nie chwalisz chrztem, a teraz sesja zdjęciowa ![]()
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2015-03-06 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2952 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż, chyba zbędny wydatek ![]() muszę piżamki po kupić, bo wreszcie wszystkie małe ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
Ewka teraz w biedronce są jakieś body 2 paki i książeczki kontrastowe dla dzieci
![]() |
#2954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bodow mamy na tyle ![]()
![]() |
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
Takaya, ja bym brała więkzy rozmiar
![]() Dziewczyny, jak Wy dżwigacie Wasze skarby z opuszczonego łóżeczka.... To dopiero 1wsza noc i dzień, a mi już kręgosłup wysiada!!!
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
Ewka w Smyku http://www.smyk.com/outlet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2958 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() sesja z chrztu? Cytat:
![]() ja bym szła do ordynatora ![]() Cytat:
Kuleczko, ja dla pewności zrobiłam z krwi betę ![]() swoją drogą Antoś się urodził równo dwa lata po moim teście ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Badzia, sto lat i spełnienia marzeń z Okazji Urodzin! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- widziałyście? ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
Passion dlatego takie kolejki są że na czerwiec pierwszy termin, ale pójdę prywatnie do niego, a później się do szpitala bez problemu, a lekarz podobno bardzo fajny.
Widziałam miałam już kiedyś Ci wrzucić, ale jakoś okazji nie było ![]() Passion ale to też trzeba mieć skierowanie chyba na tą krew nie ?
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2015-03-06 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2960 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() chyba ok 2dych kosztuje dobra restauracja zarezarwowana ![]()
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-03-06 o 11:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko mi kawe na poczatku odrzucilo. Mdlilo mni na sam zapach brrr!
![]() ![]() Passion niee nie z chrztu ot taka nasza ![]() ![]() Ewcia super ze zaklepana ![]() ![]() Noo moj P nie powiem sprzata bez problemu. Robi to mega szybko ale... Niezle ![]() Badzia wlasnie najlepszego!!! ![]() ![]() Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2015-03-06 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
U nas 29 zł ale to i tak dopiero w poniedziałek i wynik wtorek to jest sens ?
Ewka czyli już u księdza załatwione ![]() Badzia jeszcze raz najlepszego ![]() ![]()
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko zrob test jeszcze raz jutro i zobaczysz czy jest sens robic badanie z krwi
![]() Okey ubieramy sie i idziemy chwile pupki przewietrzyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
kuleczka ksiadz w niedziele
![]() jak zalatwimy to pojedziemy z zaliczka ![]() asiu ja tez wszystko prywatnie ![]() swoją drogą to niezła sumka na pewno za to wyszła ![]() osób 25 ![]() ik dawaj jednego ![]()
![]() |
#2966 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze tyle czasu do 20
![]()
![]() |
#2967 |
Zakorzenienie
|
O 20 widzisz się z Mężem?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
a nawet nie wiem czy nie później bo ma lekcje po pracy
![]() Passion widziałaś tego : ![]()
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
O widzisz. Musisz wytrzymac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
Ewka jaka, pochwal się
![]() Kuleczko, nie trzeba. A masz pewność. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.