![]() |
#391 |
BAN stały
|
Dot.: ZŁY GINEKOLOG - kogo NIE polecamy
Nie chce wypowiadac się na tematy medyczne bo nie jestem lekarzem i nie mam takiej wiedzy...
Moja cała rodzina to lekarze, wiem jak ciężko pracuja, wiem jak musza całe życie uczyc sie, wiem jak poświęcaja się swojej pracy i boli mnie jak wszyscy dookoła tak nie szanuja lekarzy, oskarżaja ich, robią im krzywdę... Oczywiście zdarzaja się źli, niedouczeni lekarze, jak w każdym zawodzie... nie zaprzeczam. Ale jest mnóstwo wspaniałych lekarzy, którzy dużo sie uczą, cięzko pracuja, kochaja ludzi, ich praca jest cholernie odpowiedzialna.... i tylko mówi się jak coś sie stanie, a to wpisane jest w prace lekarza niestety... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Raczkowanie
|
GDAŃSK
dr n. med. Anna Szczurowicz ul. Grunwaldzka 14/2 B Gdańsk-Wrzeszcz NACIĄGACZKA, KTORA Z ZAWODEM LEKARZA MA NIEWIELE WSPÓLNEGO! NIE ZNA SIĘ NA TYM CO ROBI. WIEM COŚ NA TEN TEMAT, PONIEWAŻ JESTEM Z BRANŻY MEDYCZNEJ. Leczyła mnie ponad 2 lata na chorobę, której nie miałam faszerując mnie różnymi lekami. Cały czas wmawiała mi ciężkie schorzenia. W czasie "kuracji" udałam się do innych trzech Trójmiejskich ginekologów, którzy wykluczyli wykrytą przez panią Szczurowicz chorobę. Dodam, że leczenie kosztowało mnie w sumie 5 tys. złotych!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
...widzę, że nie jestem jedyną pacjentką niezadowoloną z jej usług... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Potwierdzam. Identyczną sytuację miały z nim moja koleżanka i szwagierka. Nawet cena się zgadza, i okoliczności, wszystko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Przyczajenie
|
Witam!!
Chciałam was ostrzec przed BARDZO nieuczciwym lekarzem!!!!! p.FILIPOWICZ ARTUR przyjmuje w Krakowie przy ul. Długiej 30. Poszłam na zwykłą kontrole i podczas niej "wyszło" ze mam nadżerkę. Lekarz zrobił mi cytologie i powiedział że mam przyjść tydzień później jak bedą wyniki i wtedy zrobi mi jeszcze kolposkopie. Jeszcze mnie zapewniał że to nic groźnego... Kiedy przyszłam do niego po tygodniu nawet nie spojrzał na wyniki z cytologi... tylko zrobil kolposkopie stwierdził ze stan nadżerki sie pogorszył...(w tydzien ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
Warszawa
dr Eugieniusz Siwik stanowczo odradzam tego lekarza. Nie przestrzega zasady nietykalności pacjenta. Dla mnie to zboczeniec, który aż sie ślini do młodych dziewczyn, a jego obmacywanie wykraczają poza obszar badań lekarskich |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Rozeznanie
|
Właśnie wróciłam z wizyty u doktora Christophera Ananga Kielce, Szwedzka 6/27.. Mało brakowało a popłakałabym się w gabinecie już! Podejrzewałam że może jestem w ciąży a ponadto nękało mnie straszne zapalenie jajników (który to już raz..), a na dodtaek tym razem też macicy (okropny ból) i pochwy (swędzenie i duże opuchnięcie w środku).Było to wynikiem moich wakacji i kąpieli na basenach termalnych na Słowacji..Cóż, wiadomo że to nie sterylnie czyste miejsca, ale w tym roku to masakra jak mnie złapało to zapalenie.. Już na wstępie przejrzał całą moją kartę i zaczął narzekać że co chwila mam "pożar" (czyli zapalenie) i on już nie ma do mnie sił (
![]() ![]() -"Proszę mi nie przeszkadzać!! ja pracuję! a gabinet to nie sala konferencyjna! " ![]() ![]() Gdy weszła siostra z wynikiem czystości pochwy i powiedziała że to "trójeczka" to z jego strony nic, a chcisałam się dowiedzieć czy to przez bakterie, drożdze czy coś innego, to znowu na mnie wrzasnął (choć spytałam ją kulturalnie i cicho) że jak śmiem zaczepiać i pytać obce osoby, że nie wolno i co ja sobie myślę! ![]() ![]() ![]() ![]() Powiedział że nie chce mi dać znowu antybiotyku, bo często go biorę, choć ostatnio brałam go we wrześniu tamtego roku! Poiwedział ze III stopień czystości to "nie zapalenie, ani grzybica"..To co do diabła?? skoro jest aż III ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() inny lekarz z przychodni na Żelaznej, dr Domagała (przymuje jako jeden z 3 lekarzy ginekologów w tej przychodni), był miły do momentu jak przyszłam nieco poza kolejką, już na koniec po receptę , wyczuł chyba ze mi bardzo zależy więc zażądał 70 zł za samo wypisanie i wydanie recepty!! ![]() Pozdrawiam wszytskie wizażanki które spotkały równie niemiłe sytuacje..Oby już nigdy nikt nas tak nie potraktował.. Edytowane przez malutka 166 Czas edycji: 2009-06-04 o 14:04 Powód: Dopisek, poprawka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Przyczajenie
|
Bardzo odradzam pójście do ginekolog Barbary Orwid w Oświęcimiu, która przyjmuje w ośrodku na Żwirki i Wigury. Jest okropnie nie miła, wręcz wredna, człowiekiem jest się dla niej dopiero po urodzeniu, a wcześniej jak mi sama powiedziała "to takie byle co, takie nic". Mam wrażenie, że przyczyniła się do straty mojego Maleństwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
4tym byl Magierowski (albo cos podobnego)Przyjmowal w prywatnej przychodni przy targu na ul. Gwiezdnej. Dal mi plastikowy wziernik do domu zebym za kazdym razem go przynosila. Opieprzyl ze dziewczyna po maturze powinna pamietac kiedy miala ostatni okres (zapomnialo mi sie wtedy). Pozniej przez pomylke trafilam do niego jako lekarza w poradni sutka na Wawelu. Rozmowao piersi trwala 5min nast 15 o tym ze powinnam zmienic tabletki anty. Za godz mialam miec usg i nie pasowalo mi jechac do domu po recznik. Dostalam 2 listki z recznika papierowego zeby sie wytrzec i jak poprosilam o wiecej tak mnie opier ....(inaczej tego nie da sie nazwac). Na koniec czytajac to co napiosal najglosniej przeczytal: "piersi obrosniete tluszczem..." Myslalam ze to nazywa sie tkanka tluszczowa..
![]() o taaak...muszę przyznać, że mało mamy dobrych ginekologów w Sosnowcu. A doktora Magierwskiego gdybym jeszcze spotkała na swej drodze to nie ręczę... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wybaczcie długi wywód,,,musiałam sie wypisać. teraz leczęs się w szpitalu numer 1. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Raczkowanie
|
wypowiedz na górze to cytat mojej poprzedniczki z wątku,ale jakos mi nie wyszedł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
![]() wypalila mi nadzerke chociaz dzieci nie mam,bo jak twierdzi tak jest zdrowo. moja kolezanka opowiadala mi jak pani doktor zwrocila jej uwage ze jest zbyt wygolona w miejscach intymnych! badania przez nia sa nieprzyjemne,bolesne,czuj e sie jak swinia badana przez weta... pamietam jak krzyczała na mnie napierajac na brzuch "luzno luzno!" wypisuje drogie recepty i ma z tego bonusy(slyszalam jej rozmowe o wycieczce za granice sponsorowaniej przez jakis koncern farmaceutyczny) zeby owa pani doktor wypisala recepte na studencka kieszen mozna pomazyc. nie robi badan krwi przed wypisaniem hormonow,kazdej dziewczynie serwuje logest. mialam kilka przykrych infekcji w krotkim czasie i uslyszlam pytanie"co pani ze soba robi?" ostatnio zmienialam lekarza i nie moglam odebrac z tej przychodni swojej karty!paskudna i wredna,niemila pani z rejestracji ktora pozjadala wszystkie rozumy poinformowala mnie ze kopie moze dac mi pani smoczyńska (ale i tak by nie dala)pozatym powiedziala bezczelnie ze "ona mi tej karty nie da bo ma z tego pieniadze" moj nowy lekarz powiedzial ze jakby wiedzial ze mam swoja karte u SMOKA to nawet by mnie nie prosil bo ona nie wydaje kart.powiedzial ponadto ze zna owa SMOCZYCE 20 lat i nie bedzie sie wypowiadal na jej temat bo to jest pozna wszelka krytyką... moja kolejna kolezanka prowadzila u niej ciaze,kochana pani doktor nie dala jej ani jednego zdjecia usg,a pozatym nie chciala powiedziec jaka plec ma dzieciak "bo ona nie jest od tego" podsumowujac -wredne babsko pazerne na kase.wulgana i krzyczy jak tylko pacjent chce sie czegos dowiedziec.nie ma mowy o jakiej kolwiek dyskusji z nia,o postinorze w razie malej wpadki tez nie ma mowy... ponadto powiedziala mi ze jestem najprawdopodobniej w ciazy i wypisala droga recepte na infekcje.pani doktor lepiej wie od pacjentki czy wspolzyje. koszmar,nikomu nie polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Przyczajenie
|
![]()
Wrocław, ul Rękodzielnicza, p. dr Kucharska
Trochę mojej historii. Miałam 31 ( słownie : trzydzieści jeden lat !) lat, moja pierwsza ciąża i stan zapalny pochwy. Bez badan (antybiogramu) zlecila pierwsze lepsze globulki i wyznaczyla termin za miesiac jak to sie standardowo robi przy zdrwoej ciazy. Stan zapalny nie przesezedł i dwa tygodnie pozniej stracilismy długo wyczekiwane dziecko. Gdy przyszlam do niej po pobycie w szpitalu , a dodam, ze badania histopatologiczne wskazaly , ze przyczy a utraty dziecka był stan zapalny pochwy( zwracalam jej uwage, ze mam czesto nawracajace stany zapalne pochwy) , nawet nie zleciala mi zadnych badan zeby ten istniejacy stan wyleczyc tylko powiedziala, ze mozemy za 3 miesiace starac sie o dziecko! Juz do niej wiecej nie poszlam. Nadal nie mamy dziecka, bo rok pozniej tez stracilsmy dziecko:-( teraz mam 34 lata i jestem pod kierunkiem specjalistycznej poradni , ktra leczy niepłodność... Kathika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Przyczajenie
|
Chcialam napisac kilka slow o dr Annie Szczurowicz ktora przyjmuje na ulicy Grunwaldzkiej we Wrzeszczu.
Kategorycznie odradzam tego lekarza bowiem jest jednym z tych do ktorego chodzi sie doslownie co chwile gdyz wymysla coraz wiecej powodow aby przyjsc na wizyte. W moim przypadku byly to wizyty co tydzien w celu przepisania kolejnego anytbiotyku gdyz najwidoczniej doktor Szczurowicz uwaza iz tylko ta forma leczenia jest niezawodna- im wiecej antybiotykow tym lepiej. Wydaje mi sie jednak, ze nie stan mojego zdrowia byl tu istotny lecz jedynie powiekszenie budzetu pani dr. Podobnie jak kolezanka wypowiadajaca sie wczesniej wydalam na wizyty pare tysiecy zlotych a nie przynioslo to zadnego efektu, poza tym ze nabawilam sie dolegliwosci przewodu pokarmowego na skutek dlugotrwalego leczenia silnymi antybiotykami. Ponad to po 1,5 roku nadal mam problemy hormonalne i dolegliwosci z ktorymi po raz pierwszy zglosilam sie do dr Szczurowicz. Uwazam caly ten poltoraroczny okres za zmarnowany jesli chodzi o leczenie moich przypadlosci. Mam nadzieje ze moj post przestrzeze wszystkie dziewczyny ktore maja lub beda mialy zamiar wybrac sie do pani dr S. Naprawde szkoda czasu pieniedzy a przede wszystkim zdrowia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Przyczajenie
|
Pruszków,
dr Czerwoniec, niby miły i konkretny facet, ale na pierwszej wizycie jak mu powiedziałam, że test wyszedł pozytywnie rzucił tekst "co, wakacje były udane??"" Chłopak, to myślałam, że go z miejca zatłucze, bo świadomie robiliśmy dzidziusia. Za wizytę wziął 180pln (100pln wizyta + 80 usg) i w sumie mi nic konkretnego nie powiedział, tylko tyle, że chyba jestem w ciąży, bo widać na usg jakiś mały pęcherzyk i jest to za wcześnie. Zamiast zlecić mi badanie krwii, które by potwierdziło na 100% to kazał zgłosić się za miesiąc. po tygodniu nastąpiły niepokojące objawy, nie poszłam do pracy, bardzo źle się czułam, zadzwoniłam, ale pani z recepcji mi powiedziała, że lekarz ma dużo pacjentek. na moje słowa, że nie boli mnie głowa, tylko jestem we wczesnej ciąży a objawy nie są zaciekawe i mogę poronić powiedziała, żebym zadzwoniła popołudniu, może się uda. oczywiście już więcej nie zadzwoniłam, poszłam z miejsca do innego lekarza, który zdziwiony był jego zachowaniem, bo facet ma dobrą opinię. jak nastąpił termin kolejnej wizyty u dr Czerwońca, to sam osobiście zadzwonił do mnie spytać czemu się nie pojawiłam, opowiedziałam mu całą historię, było mu głupio i głupio też się tłumaczył. wiem jedno, za drogie wizyty wymaga się innego traktowania niż opisane powyżej, zmieniłam lekarza i nie żałuję, facet rozsądny, delikatny, bardzo konkretny, a przy tym widać, że od pierwszego kontaktu wychodzi przyjacielsko do pacjentów, nie ocenia, nie rzuca głupich tekstów, doradza, mówi czego wolno, czego nie wolno, dla mnie rewelacyjny - dr Zabrotowicz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Raczkowanie
|
Gliwice - pani dr Augustyniak (nie pamiętam, gdzie dokładnie przyjmuje). Sympatyczna, ale:
Kiedy pierwszy raz robiła mi cytologię, to mnie po prostu bolało, na dodatek dość mocno. Nie była łaskawa mi powiedzieć, że mam tyłozgięcie macicy, a robiła mi komplet badań, więc niemożliwe, żeby tego nie zauważyła. Stwierdziła, że mam lekką nadżerkę i trzeba to leczyć (50 zł za jedną aplikację leku, podobno potrzeba było czterech). Tak czy inaczej kazała mi przyjść za pół roku. Przyszłam, okazało się, że "wszystko jest ok", a jak spytałam o tą niby nadżerkę, to powiedziała "ale przecież tu nic takiego nie było, nie mam w karcie". Przepisała mi tabletki anty i powiedziała, że do 30 roku życia mogę palić papierosów ile chcę i że nie trzeba robić żadnych okresowych badań, jak się bierze te tabletki. Poza tym ma zabójcze ceny, bierze więcej niż na cenniku przed gabinetem. Zdecydowane i wielkie NIE! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To zadziwiające, że przy tak ogromnej konkurencji na rynku medycznym lekarze wciąż uważają, że nie muszą specjalnie się starać, by nadal mieć pacjentki! Wyperswadujmy im to z głowy rezygnując z wizyt i tak jak little_agi mówmy im o swoich oczekiwaniach! To my płacimy i mamy prawo oczekiwać kulturalnego, zaangażowanego a nade wszystko profesjonalnego podejścia. Wybierajmy tych lekarzy, którzy zapewniają nam fachową opiekę, mają dla nas czas, są uprzejmi i delikatni a wreszcie - są świetnymi specjalistami!
![]() |
![]() |
#407 |
Przyczajenie
|
Gliwice, dr Księżarek (młodszy)
hej dziewczyny! chcialam Was ostrzec przed dr (nie wiem za co ten tytul!!!) Księżarkiem (młodszym, bo w tej samej klinice jest dwóch, ale o starszym nic nie wiem). pracuje w gliwicach, w instytucie ginekologii i poloznictwa przy ul. Marksa. osobiscie nie bylam u tego OBRZYDLIWEGO CHAMA I ZBOCZENCA, ale bylam niedawno w tym instytucie i czekalam ze swoim chlopakiem dosc dlugo na korytarzu przy jego gabinecie - przez uchylone drzwi slyszelismy caly czas rozmowe PANA "DR" z jakims jego pracownikiem - opowiadał m.in. o tym jak to on "sobie moze pomacac c...", że jak "czuje ze pacjentka sie zaczyna podniecac to bada ja intensywniej" i wiele innych rzeczy tak wulgarnych i wstretnych, ze nie chce ich tu cytowac!!!!!!!! po tym doswiadczeniu NIGDY nie pojde do faceta - ginekologa, chocby byl najbardziej wychwalany! FUUUJ!!! do teraz nie moge sie otrzasnac! nie przypuszczalam, ze wsrod ginekologow sa tacy zboczency! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam!jestem z Gdańska i miałam okazje spotkać na swojej drodze dwóch "lekarzy" nie godnych polecenia.Pani "doktor" PASZKIEWICZ pracuje w prywatnej klinice INVICTA.Przez tą kobiete ,będąc w trzecim miesiącu ciąży straciłam jajnik i mogłam stracić dziecko!!!!!przez rok chodziołam do niej co dwa tygodnie(każda wizyta 60zł).pan "doktor" KWIECIŃSKI jest bardzo nie miły ordynarny,zachowuje się jakby wykonywał ten zawód za kare..........(przychdnia przyszpitalna ,szpital wojewódzki)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piszę "niemal" bo nie był jedynym dyżurującym w szpitalu, gdy tam trafiłam i pewnie ktoś inny prędzej czy później też by mnie zdiagnozował. Przynajmniej mam taką nadzieję. ![]() W każdym razie bardzo mi pomógł i interesował się moim stanem. Nawet na koniec dyżuru znalazł mnie na oddziale i przyszedł spytać jak się mam i zbadał. Fakt, jest specyficzny. Dość chłodny. Fizycznie typ faszysty, nadałby się do NSDAP. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Zadomowienie
|
kurcze, dziewczyny narpawde takie rozne opinie panuje o Arabskim z Gliwic, ze szok! na innych forach jest zaliczany do tych najlepszych. Ja osobiscie bylam u niego tylko ze dwa razy w przychodni na Opolskiej dziesiec lat temu. Pierwszy raz byl dla mnie krepujacy, bo akurat pielegniarka zastanawiala sie do kogo mnie skierowac (mozna bylo isc od reki!), on wyszedl z gabinetu, spytala sie go czy mnie przyjmie, a ten staksowal mnie wzrokiem z gory na dol, a ze wtedy jeszcze fajna mloda laska bylam to mowi do niej - prosze do mnie! Normalnie tak mi sie glupio zrobilo, ze hej, bo wyczuwalam w tym jakis podtekst. Badanie jednak odbylo sie juz bez strzelania oczami.
Ale w sumie to facet mi sie podoba z wygladu, a co do jego kwalifikacji to trudno mi sie wypowiedziec. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak byłam w ciąży chodziłam do niego czasami bo moja ginekolog nie przyjmuje we wszystkie dni tygodnia. Podczas ciąży nie bada ciśnienia ( jedna kobieta przez niego poroniła, bo miała za duże ciśnienie a nigdy o tym nie wiedziała), nie mierzy wagi, poleca leki na uspokojenie,które są zabronione w ciąży. Wiedząc,że jestem w ciąży i na moje pytanie (oraz obawy o dziecko) jak często w Tczewie rodzą się dzieci z wadami odpowiedział:"często" i wymieniał wady:" ostatnio urodziło się dziecko ze zrośniętymi palcami u nóg, rodzą się też takie z rozszczepem wargi..."Potem okazało się,ze żadnego dziecka ze zrośniętymi palcami u nóg nie było. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
Czytam Wasze posty i jestem zszokowana. Mocno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Przyczajenie
|
Hej!
Jestem na tym forum pierwszy raz i już znalazłam info (niepochlebne) na temat lekarza, u którego niedawno byłam. Mogę jedynie potwierdzić to co jedna z dziwczyn napisała, a mianowicie odnośnie dr Sadowskiego, który przyjmuje w Przychodni na Mochnackiego. Dowiedziałam się od niego, ku mojemu zdziwieniu, że mam nadżerkę, ale to nic bo mogę ją oczywiście usunąć u niego za jedyne 300zł. Był dla mnie bardzo miły, wszystko mi pięknie wytłumaczył i powiedział, że w usuwaniu nadżerek jest doświadczony bo robi ok. 600 zabiegów w roku. Szybko przemnożyłam i pomyślałam - temu to dobrze, na samych zabiegach zarabia taką kasę!!!! Żeby jeszcze te wszyskie nadżerki, które tak skrupulatnie usuwa istniały. Poszłam do innego lekarza, który powiedział mi, że nie mam żadnej nadżerki, później jeszce do kobiety, która też to potwierdziła. Tak więc można robić niemały biznes za choroby, których nie ma. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Przyczajenie
|
Absolutnie nie polecam dr Turek Muczynskiej, a wrecz odradzam tego lekarza. Czekalam na wizyte az 6 miesiecy i uwazam ten czas za stracony. W ciagu tych 6 miesiecy moglam juz dawno podjac leczenie u dobrego specjalisty. Jednak stalo sie tak a nie inaczej i po dlugim okresie wyczekiwania dostalam sie na wizyte trwajaca 30 min za ktora zaplacilam 200 zl. Musze powiedziec ze stosunek pani dr do pacjenta jest nieprzyjemny i oschly. Uwazam, ze jezeli placi sie tyle pieniedzy lekarz powinien byc mily i uprzejmy ale nie to bylo najgorsze. Przyszlam na wizyte ze sterta badan, pani dr zechciala zerknac jedynie na kilka z nich gdyz stwierdzila ze reszta zostala wykonana niepotrzebnie. Nastepnie zlecila mi zrobienie badan, ktorych wyniki widnialy na kartkach nie przegladnietych przez p dr. A wiec gdyby p dr wykazala choc odrobine dobrej woli to nie zlecala by mi zrobienia kolejny raz tych samych a co wazne swiezych wynikow! Poza tym na zadane przeze mnie pytania, ktore byly dla mnie bardzo istotne pani dr odpowiedziala mi z enie przywykla udzielac wykladow podczas wizyty lekarskiej!!! Jestem wrecz oburzona- nie dosc ze czekam tyle czasu i place tyle pieniedzy lekarz informuje mi ze nie jest laskaw odpowiedziec mi na pytanie??? Jest to wrecz karygodne. Ponad to pani dr zapisala kilka karteczek co powinnam dalej zrobic- nie zbyt wyraznym pismem. Na moje pytanie- czy moge je przeczytac zeby sprawdzic czy uda mi sie rozszyfrowac pismo- odpowiedziala z emoge to zrobic u recepcjonistki (?!?!?!)
Z calego serca nie polecam tego lekarza, uwazam ze nie powinnam zaplacic za ta wizyte gdyz nie dowiedzialam sie absolutnie niczeg a badania o ktorych wczesneij wspominalam, a ktore zlecila mi pani dr, mialam juz wykonane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Raczkowanie
|
Czy słyszałyście coś o dr Moledzie - Siudek ze scanmedu w Krakowie?nie mogę nigdzie znaleźć żadnych opinii, byłam na jednej wizycie, mam co do niej mieszane uczucia..a powiedziała ze mam nadżerkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.