Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-06, 14:05   #3601
pamelka146
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII

Cytat:
Napisane przez Pilar1899 Pokaż wiadomość
Jaki to?
Lifestyle nr 21, to marka własna SP.

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 14:08   #3602
kustraczek
-ist

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;50554170]No ok, ale ja widzę co chwila na FB jakieś wyniki moich sportowych znajomych z różnych aplikacji, ile przebiegli, przejechali na rowerze, nawet na nartach - rozumiem, że na Insta takie informacje nie są wiarygodne i trzeba pokazać krew, pot i łzy Nisia też wrzucała filmik z biegania i chyba nie widziałam tam ani kropli potu na żadnej części nisiaxowego ciała.[/QUOTE]
Dlatego mówię - nagły zryw ktoś, kto trenuje naprawdę dla siebie nie musi nikomu niczego udowadniać, przynajmniej ja tak to widzę. Chwalenie się wynikami uważam za super opcję, to może zmotywować zarówno znajomych, jak i tę osobę, ale taki pot na czole to dla mnie sztuka dla sztuki, "patrz, jak się zmachałam, lekko nie ma, plecy się same nie zrobią".
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 14:16   #3603
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez diamelen
Może przesadziłam. Mam na myśli to, że Fleur przestała być kimś z kim się utożsamiam. Nie jest już dziewczyną z którą mam cokolwiek wspólnego. A u Stylizacji wraz z pieniędzmi przyszły kłamstwa...
Czy zazdroszczę im dużych pieniedzy? Pewnie tak.
Tylko, że mi chodzi o treść która zginęła. Są zagraniczne vlogerki które mimo sukcesu, kasy i splendoru nie podniosły tonu, nie sprzedały się dla lakieru do paznokci. Dalej robią to, za co je zasubskrybowałam i nie wciskają mi ciemnoty. Chwała im za to i życzę im jeszcze większej kasy...
Ja się po części z Tobą zgadzam. Osoby, które kiedyś subskrybowałam zmieniły się właśnie w sposób, jaki opisujesz. I nie chodzi mi o rozwój, bo wiadomo, że z czasem kanały się rozwijają itd. Dla mnie przykładem pozytywnym jest nissiax83. Moim zdaniem od zawsze miała jakieś zasady i dalej się ich trzyma. O prywatnych sprawach mówi niewiele, albo bardzo mało. Właściwie w jej filmikach zmieniają się treści, a zasady pozostają te same. Natomiast negatywnym przykładem może być Julia utracone zaufanie dla mnie akurat. Zgodnie z zasadą, że ma być kontrowersyjnie, by jak najwięcej osób obejrzało, rzucające się w oczy tytuły, konflikty, pozwy, choroby i wymowne miny na miniaturce. Ja rozumiem, że liczą się tutaj statystyki, a nie treść.
Jeżeli chodzi o zarabianie i popularność. Nie mówię, żeby nie przyjmować tych rzeczy, odrzucać. Ale jak po raz kolejny widzę kosmetyki z ameryki, czy te paczki z ciuchami to bleh, nie oglądam tego. I te sztuczne uśmiechy, przerysowane makijaże. Karolina np w wywiadach podkreśla, że tylko jakość hd liczy się teraz dla widza i super montaż. Dla mnie akurat treść i naturalność, której mi teraz bardzo brakuje. Wszędzie nachalne filmiki sponsorowane.
Jeżeli chodzi o Boogie to nie oglądam, mam wrażenie, że ona krzyczy z tego ekranu, zamiast mówić
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 14:17   #3604
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Dlatego mówię - nagły zryw ktoś, kto trenuje naprawdę dla siebie nie musi nikomu niczego udowadniać, przynajmniej ja tak to widzę.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 14:18   #3605
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilianna_vivianna Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o Boogie to nie oglądam, mam wrażenie, że ona krzyczy z tego ekranu, zamiast mówić
Krzyczy, jest ogolnie glosna, i naduzywa zdrobnieñ
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 14:22   #3606
Pilar1899
keep calm and contour on

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Lifestyle nr 21, to marka własna SP.

A, dziękuję, mam go

Oh, screw beautiful. I'm brilliant.
If you want to appease me, compliment my brain.
Pilar1899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 14:22   #3607
Parasito
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Pierwszy raz włączyłam, od razu pomyslałam "o moj boze jaki cwaniak, rozlączylabym sie" Nie jestem w stanie zniesc takich osob
Dokładnie.. Cwaniak to jest określenie na DG. Też miałam takie wrażenie. Może myślał, że jak się wbije na live do dziewczyn, to widzki będą sikać z radości, a tu nie. Przeważały raczej krytyczne opinie.
Poza tym nie bardzo podobało mi się jego słownictwo.Wyszedł na takiego szczeniaka...
Stary 2015-03-06, 14:26   #3608
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC
Krzyczy, jest ogolnie glosna, i naduzywa zdrobnieñ
Dokładnie. Pamiętam, jak kiedyś włączyłam jakiś filmik i się zastanawiałam, czemu ona tak krzyczy i nie mówi normalnie?? taka duża dzidzia trochę z niej.
Przez jakiś czas jeszcze Lolę oglądałam, ale szybko oprzytomniałam zwłaszcza po filmiku o kasie i torebkach. A pamiętam, jak Ani-Kretce wysłała w paczce kosmetyki, które w USA mogła sobie kupić z grosze i ta mina Ani przy otwieraniu paczki
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 14:26   #3609
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parasito Pokaż wiadomość
Dokładnie.. Cwaniak to jest określenie na DG. Też miałam takie wrażenie. Może myślał, że jak się wbije na live do dziewczyn, to widzki będą sikać z radości, a tu nie. Przeważały raczej krytyczne opinie.
Poza tym nie bardzo podobało mi się jego słownictwo.Wyszedł na takiego szczeniaka...
ale widac bylo, ze Karolinie to pasuje, byly zaczepki, blysk w oku i takie tam
Stary 2015-03-06, 14:27   #3610
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Dlatego mówię - nagły zryw ktoś, kto trenuje naprawdę dla siebie nie musi nikomu niczego udowadniać, przynajmniej ja tak to widzę. Chwalenie się wynikami uważam za super opcję, to może zmotywować zarówno znajomych, jak i tę osobę, ale taki pot na czole to dla mnie sztuka dla sztuki, "patrz, jak się zmachałam, lekko nie ma, plecy się same nie zrobią".

https://instagram.com/p/zc4EzPjYOI/?modal=true
POĆWICZONE?!?!?!?!?!?

Wiem, że sporo osób tutaj lubi Boogie, może mnie ktoś wyprowadzi zaraz z błędu. Przejrzałam jeszcze kilka jej filmów - wczasy, jakieś tabletki odchudzające, zabiegi u kosmetyczki, po których "ma zakwasy jak po ćwiczeniach"... Miało tak przecież nie być, a to wygląda, jakby chwytała się wszystkiego, byle tylko szybko jak najwięcej schudnąć. Byle do tego ślubu pewnie.

Ciekawe, kto zrobi wokół swojego ślubu większy medialny szum.
Po jednej stronie mamy Boogie, która jest w Mediakrafcie i zaprosiła wszystkie najpopularniejsze vlogerki, więc wątpliwy fejm na ich kanałach i instagramach będzie jeszcze trwał z miesiąc po uroczystości.
A po drugiej jest nasza #polishgirl Bogusia, która pewnie zwoła ekipy Dzień Dobry TVN i Pytanie na śniadanie.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2015-03-06 o 14:29
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 14:28   #3611
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilianna_vivianna Pokaż wiadomość
Dokładnie. Pamiętam, jak kiedyś włączyłam jakiś filmik i się zastanawiałam, czemu ona tak krzyczy i nie mówi normalnie?? taka duża dzidzia trochę z niej.
Duza duza dzidzia to jest ogolnie smieszne, jak pokazuje spódnice i mowi: kupilam sliczna spodniczke, jest przeslodka, kupilam bluzeczke ma takie urocze kwiatuszki i koroneczke, kupilam skarpetki, maja takie cudowne kokardki

wybaczcie brak polskich znakow, klawiatura mi cos szwankuje
Stary 2015-03-06, 14:31   #3612
PannaMadzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Dawno nie zaglądałam do Boogiesilver, denerwuje mnie jak chrzani bez sensu, byle dużo i szybko. :P Odpaliłam "wczasy oczyszczające Promenada"...
Okropne ma te rzęsy, chyba jedne z brzydszych, jakie widziałam. Ale to chyba jest jej gust po prostu i nie widzi, że to się nijak ma do typu urody, koloru cery i włosów, kształtu oka i twarzy. W takich wielkich czornych rzęsiorach to może dobrze wygląda Kim Kardashian albo Hadi Cyganka, ale nie pulchna blondynka...
Ja tam bym na takie wczasy nie pojechała. Nawet za darmo (No chyba, że byłabym vlogerką i by mi dużo zapłacili. ). Przecież to jest bez sensu, picie koktajli i ćwiczenie przez tydzień to dla mnie... poziom diety cud z gazety. Wiadomo, że schudną przez ten czas, to jest oczywiste , ale o jakimkolwiek trwałym efekcie nie ma mowy.
to jest po prostu jej praca ja w pracy tez czasami robie cos, na co nie mam ochoty, albo czego nie lubie. chyba kazdy tak ma. dostala wynagrodzenie, to pojechala, nagadala...taka robota moze faktycznie mogla to jakos inaczej, ciekawiej przedstawic... hm, bardziej przekonujaco. a co do rzes sie zgadzam, nie ten typ urody
Stary 2015-03-06, 14:34   #3613
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Do dziewczyn z Katowic i okolic: jest w Kato (i w Chorzowie) taki sklep Veganka (można znaleźć na FB) i widzę, że z okazji Dnia Kobiet robią promocję:
"Do dowolnego kosmetyku firmy Sylveco - naturalne kosmetyki dorzucamy w prezencie hibiskusowy tonik do twarzy tejże firmy!
To nie wszystko!
- 10 % COCOA - orzechy i owoce w surowej czekoladzie
- 10% wszystkie mydełka firmy Speick"

(Ja tam weganką nie jestem , ale mają bardzo fajny asortyment różnych dziwnych rzeczy do jedzenia i kosmetyków)
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 14:34   #3614
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PannaMadzia Pokaż wiadomość
to jest po prostu jej praca ja w pracy tez czasami robie cos, na co nie mam ochoty, albo czego nie lubie. chyba kazdy tak ma. dostala wynagrodzenie, to pojechala, nagadala...taka robota moze faktycznie mogla to jakos inaczej, ciekawiej przedstawic... hm, bardziej przekonujaco. a co do rzes sie zgadzam, nie ten typ urody

Dlatego napisałam, że pojechałabym na takie wczasy tylko gdybym była vlogerką i by mi za to płacono = byłaby to moja praca.
Stary 2015-03-06, 14:35   #3615
PannaMadzia
Raczkowanie

Cytat:
POĆWICZONE?!?!?!?!?!?

Wiem, że sporo osób tutaj lubi Boogie, może mnie ktoś wyprowadzi zaraz z błędu. Przejrzałam jeszcze kilka jej filmów - wczasy, jakieś tabletki odchudzające, zabiegi u kosmetyczki, po których "ma zakwasy jak po ćwiczeniach"... Miało tak przecież nie być, a to wygląda, jakby chwytała się wszystkiego, byle tylko szybko jak najwięcej schudnąć. Byle do tego ślubu pewnie.

Po jednej stronie mamy Boogie, która jest w Mediakrafcie i zaprosiła wszystkie najpopularniejsze vlogerki, więc wątpliwy fejm na ich kanałach i instagramach będzie jeszcze trwał z miesiąc po uroczystości.
A po drugiej jest nasza #polishgirl Bogusia, która pewnie zwoła ekipy Dzień Dobry TVN i Pytanie na śniadanie.
oj tam, ja tez chce fajnie wygladac na swoim slubie i fajnie miec motywacje, chociazby w takiej postaci. nie widze nic zlego w tym, ze chce ladnie sie prezentowac na takiej imprezie ja tez porzucilam slodycze i jogginguje, coby zalsnic bardziej na wrzesien
Stary 2015-03-06, 14:35   #3616
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:
Tylko że ona w tej pracy ma luksus wybierania, co chce robić. Do niczego nie jest zmuszana,decyduje sama o sobie.

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 14:47   #3617
minieczka94
Przyczajenie

Właśnie czytam komentarze na facebooku u Napiórkowskiej na temat filmiku ze studniówki, który nagrała Dla mnie jest mistrzynią zapatrzenia w siebie, znając życie zaraz tu przybiegnie więc: trochę więcej luzu Kaśka!
minieczka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 14:49   #3618
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
oj tam, ja tez chce fajnie wygladac na swoim slubie i fajnie miec motywacje, chociazby w takiej postaci. nie widze nic zlego w tym, ze chce ladnie sie prezentowac na takiej imprezie ja tez porzucilam slodycze i jogginguje, coby zalsnic bardziej na wrzesien

Spoko. Wiem, że mamy dwa obozy w tym temacie. Do tego są to dwa obozy, które się ścierają chociażby na forum ślubnym czasami przez kilkadziesiąt stron.
Moim zdaniem zafiksowanie na bycie chudą opaloną księżniczką z lokami do pasa w tym jednym jedynym dniu omujborzeniechwszyscyzoba czą jest kiepskie. Jest różnica pomiędzy wyglądaniem ładnie (wiadomo, że każdemu zależy) a totalnym fisiem na punkcie ślubu i robieniem wszystkiego przez dwa lata BO ŚLUB, BO NA ŚLUB, BO DO ŚLUBU!
[Nie piję do Ciebie, nie mówię, że Ty tak robisz, a jak robisz to nie potępiam, tylko się podśmiechuję. ]
Jestem też po ślubie, więc mówię na podstawie własnych doświadczeń, nie wymysłów. ]
Stary 2015-03-06, 14:53   #3619
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
POĆWICZONE?!?!?!?!?!?

Jej filmiki ostatnio kręcą się wokół tego. Szczerze - nie życzę Boogie źle, naprawdę mam nadzieję, że zrzuci ponadprogramowe kilogramy ale to co robi obecnie dla mnie to właśnie takie chwytanie się wszystkiego byle do ślubu a potem może się okazać że efekt jojo będzie straszliwy. Od początku roku była najpierw na diecie 1200kcal (czy jakoś tak) od pani dietetyk, potem sama sobie układała posiłki, teraz te wczasy oczyszczające a po ich skończeniu nowy jadłospis od nowego dietetyka. Już przestaję nadążać jaką dietę stosuje i co ćwiczy "także super"
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 14:57   #3620
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak widzę te nawoływania, te "motywacje", te A-Ty-Już-Dziś-Płakałeś-Potem agitacje, mam ochotę im wszystkim odpisać: (od)wal się

PS. Kocham sport.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 15:11   #3621
sznurperel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez minieczka94 Pokaż wiadomość
Właśnie czytam komentarze na facebooku u Napiórkowskiej na temat filmiku ze studniówki, który nagrała Dla mnie jest mistrzynią zapatrzenia w siebie, znając życie zaraz tu przybiegnie więc: trochę więcej luzu Kaśka!
Mam to samo. Dawno temu śledziłam jej zdjęcia na photoblogu, ale od dłuższego czasu mam wrażenie, że ciągle idzie w kierunku: pokazać kawałek cycka/tyłka/brzucha i tak w koło Macieju.
sznurperel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 15:15   #3622
PannaMadzia
Raczkowanie

Cytat:
Spoko. Wiem, że mamy dwa obozy w tym temacie. Do tego są to dwa obozy, które się ścierają chociażby na forum ślubnym czasami przez kilkadziesiąt stron.
Moim zdaniem zafiksowanie na bycie chudą opaloną księżniczką z lokami do pasa w tym jednym jedynym dniu omujborzeniechwszyscyzoba czą jest kiepskie. Jest różnica pomiędzy wyglądaniem ładnie (wiadomo, że każdemu zależy) a totalnym fisiem na punkcie ślubu i robieniem wszystkiego przez dwa lata BO ŚLUB, BO NA ŚLUB, BO DO ŚLUBU!
[Nie piję do Ciebie, nie mówię, że Ty tak robisz, a jak robisz to nie potępiam, tylko się podśmiechuję. ]
Jestem też po ślubie, więc mówię na podstawie własnych doświadczeń, nie wymysłów. ]
no to ja jestem chyba taka pośrodku nie chce byc ksiezniczka, nie chce lokow, a ostatnio kupilam suknie slubna ktora wyglada jak biala wieczorowa kiecka, a nie slubna
swoja droga jestem ciekawa sukni slubnej Boogie. jedno jest pewne, jesli chodzi o jej slubny look - na pewno beda rzesiska
Stary 2015-03-06, 15:18   #3623
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez minieczka94 Pokaż wiadomość
znając życie zaraz tu przybiegnie więc: trochę więcej luzu Kaśka!
Na bank nas czyta, już kiedyś wrzucała na fejsbuka hehe heheszki z linkiem do wątku
Stary 2015-03-06, 15:21   #3624
201605301111
Konto usunięte

https://www.youtube.com/watch?v=G_9xzJzAIzg

Ślub na resorach - w koncu to czym Bogusia początkowo zapowiedziała, że ta seria będzie - trudności w czasie przygotowań
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 15:26   #3625
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Cyganicha
Efekt to pewnie będzie jojo, jak wrócą do domu i w końcu się najedzą
zawsze mnie fascynował temat Hadi Pięknej Cyganichy
wszyscy mówią, że jest piękna
a ja nie potrafie znaleźć żadnego odnośnika do foty

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Boogie caly czas podkresla, ze to oczyszczanie a nie odchudzanie to nie mogla soku z burakow pic w domu?
tylko buraki piją sok z buraka w domu
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 15:32   #3626
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
zawsze mnie fascynował temat Hadi Pięknej Cyganichy
wszyscy mówią, że jest piękna
a ja nie potrafie znaleźć żadnego odnośnika do foty

Przejdź się na rynek, może będzie wróżyć
Tylko wąsa się nie wystrasz, już nie doczepia go do rzęs, więc może zostawia pod nosem
Stary 2015-03-06, 15:33   #3627
201605301559
Konto usunięte

Cytat:

Tylko wąsa się nie wystrasz, już nie doczepia go do rzęs, więc może zostawia pod nosem
dzięki kustraczku za cynk!
Liczę, że w końcu ujrzę tę Piękną Cyganichę
Stary 2015-03-06, 15:36   #3628
201607131106
Konto usunięte

Cytat:

Nie zostawia. Wysyła do mnie.
Stary 2015-03-06, 15:39   #3629
201605301559
Konto usunięte

"znacie tą farbę?" czyli roztyrki #polishgirl
https://instagram.com/p/z4vircKlOX/?modal=true
Stary 2015-03-06, 15:41   #3630
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
"znacie tą farbę?" czyli roztyrki #polishgirl
https://instagram.com/p/z4vircKlOX/?modal=true

Napisała BLOND, a nie BLĄD. Jestem pod wrażeniem.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości