![]() |
#1621 |
Gang Iren
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
[QUOTE=JUKA73;50530556]I oczywiście szalenie się cieszysz, że już jesteś z nami
![]() ![]() Jak się ogarniesz, to mam nadzieję, że zdasz relację z pobytu (w tym - z zakupów + fotki) ![]() [QUOTE] ![]() Relacja... co tu dużo gadać. Kupa latania. Nie było nas prawie dwa lata, chcąc się widzieć ze wszystkimi bywało, że na jeden dzień trzeba się było umówić na dwa spotkania, bo dni było mało. Ogólnie fajnie, ale męcząco. Przepiłam się, przezarłam. Jakąś dietkę i cwiczenia teraz planuję ![]() Zakupów troche zrobiłam, ale ja to jestem oszczędna zakupoholiczka, więc nie wiem czy fotorelację dawać, bo u mnie nic z wyższych półek raczej nie ma ![]() ![]()
#1622 |
Zadomowienie
|
Oj tam, oj tam.........Nie wiem dlaczego uważasz, że tylko ciuchy z wyższej półki warte są obfotografowania
![]() Ja stwierdziłam, że z zakupami przerzucam się na wyprzedaże. No, chyba, że mnie coś zawoła i to bardzo, bardzo głośno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
Zadomowienie
|
Juka - dzięki za troskę
![]() Gosia - witaj w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1624 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]()
![]() |
#1625 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny polecam Wam z Pauli Resist youth extending daily mattifying fluid spf 50, jak dla mnie rewelacja, takiej ochrony przeciwslonecznej to ja moge uzywac, nie bieli, nie tlusci, wezcie koniecznie probki. Wyprobowalam sporo spf z Pauli i innych firm i w moim prywatnym rankingu ten ma pierwsze miejsce
![]() ![]() Ja bezkrytycznie do Pauli nie podchodze, tak do jej produktow, jak i recenzji, ale trzeba przyznac, ze wiele produktow ma naprawde dobrych. Wiem na przyklad, ze niektorych produktow juz nie kupie, bez innych natomast nie moge sie obejsc ![]() Juka to serum Timeless z wit. C jak na razie rzeczywiscie fajne ![]() Wizyta u dentysty przebiegla bezpolesnie, zab zdrowy, dentystka stwierdzila, ze nic z nim nie trzeba robic, choc powiedziala, ze jak chce to moze zalozyc wypelnienie, ale to tylko ze wzgledu na moje odczucia. Zostawilam na razie tak i zobacze, za trzy tygodnie ide na usuniecie kamienia to zdecyduje czy chce to wypelnienie czy nie. Zeby nie bylo tak zupelnie kolorowo, to pani przeswietlila 2 moje osemki i stwierdzila, ze jedna wymaga leczenia. Dzieki za trzymanie kciukow ![]() Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-03-05 o 07:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Zakorzenienie
|
Uklika- też się coraz bardziej zastanawiam nad Timeless, także zdawaj relację co i jak
![]() ![]() Juka- ja też kocham wyprzedaże. Ostatnio widząc ogrom rzeczy w szafie na każdą porę roku, stwierdziłam że najlepiej byłoby gdybym przez następnych parę lat szerokim łukiem omijała wszelkie sklepy ![]() W ostatni poniedziałek 120l wór rzeczy odwiozłam do MOPSu. Dosia- witaj "w domu" ![]() ![]() Beata- kończę 3 sezon Homeland. Lubię ten serial ![]() Niestety znowu jestem na etapie nie czytania ![]() Czekam na słońce i wiosnę, z prognozy na przyszły tydzień zimowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1627 |
Gang Iren
|
Juka na sąsiednim wątku wrzuciłam foty zakupów. Nie będę już spamować i tutaj. Wiem, ze czasem tam zagladasz, to mozesz zerknać jeśli masz ochotę
![]()
![]() |
#1628 |
Konto usunięte
|
Sprobuj wersję z bananem...Cholera, uzależniłam się od tych ciastek
![]() Ale za to na czekoladę nie mam ostatnimi czasy ochoty, więc jakoś się bilansuje... Ja też, acz śmierć jednego z głównych bohaterów byla dla mnie lekkim szokiem, acz przez chwilę myślałam, ze to jakaś ściema...A końcówka 4, jak już pisalam, mocno frustrująca... |
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Zadomowienie
|
Uklika, tak sobie pomyślałam, że gdybym na bezludną wyspę mogła zabrać tylko jeden kosmetyk, to byłoby to właśnie to serum.
![]() ![]() ![]() Aussie, nie zastanawiaj się tylko kupuj ![]() ![]() Gosia, zaglądam (bardzo fajne dziewczyny tam są) i czym prędzej lecę oglądać fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
Zakorzenienie
|
zaczęłam dziś serum i krem peptydowy tej firmy
http://www.cutting-edge-skincare.com/serums-24-c.asp oczywiście kupiłam na all, a teraz nie mogę znaleźć ![]() ![]() Topestetic znowu spisało się na medal, nie da się zaprzeczyć, ze zachecaja klientów, by do nich wrócili - szybkość wysyłki, próbki... Ciuchy mnie na szczęście nie kusza, nawet ciuchbudy omijam z daleka, jak mi się podoba cos w bonprixie to myślę dalej...i dochodzę do wniosku, ze nie potrzebuję. co jest szczera prawdą ![]() Beti, dziś dałam babkom w pracy do spróbowania ciastka owsiane i wszystkie wzięły przepis ![]() Aussie, zaraz w fox 4 sezon Homeland. U mnie nadal w oczekiwaniu na obejrzenie sezon 1 ![]() Aussie, gdybys faktycznie planowała zakup Timeless - kupiłabyś i dla mnie...? ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-03-05 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Zakorzenienie
|
Dana w macu NC20-25.
Kupiłam u Pauli dziś filtry.Jeden 30(na teraz)drugi 50spf(na bardziej słoneczne dni)http://www.paulaschoice.pl/pl/p/Clea...F-30-60-ml/270 ,oraz http://www.paulaschoice.pl/pl/p/RESI...F-50-60-ml/276 i jeszcze tonik http://www.paulaschoice.pl/pl/p/Skin...ner-177-ml/114 Jednak wybór padł na Paulę.Wierzę w skuteczność jej składów i wiem,ze ochrona będzie na piątkę z plusem..Oby ![]() Dircik pielęgnację wymienisz teraz na mega nawilżającą.Zaopatrz się w pomadki,sztyfty ,wazeliny do ust i krem nawilżający do twarzy.Ten z wiesiołkiem np..Dasz radę ![]() Juka też mi się chce podkładu nowego..Przy przesuszonej gębie-nawilżającego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1632 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, kupujecie nowy podkład PO zużyciu starego czy z ciekawości...?
![]() ![]() Aktualnie, oprócz Hery w miniaturach - stosuje ten http://www.paulaschoice.pl/pl/p/RESI...ants-60-ml/140 |
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zakorzenienie
|
Kama tak jak pisałam,muszę miec dwa-jeden bardziej matowy ,a drugi na dni suche-nawilżający.Ten typ -tak ma
![]() JUKA,GOSIA-jakie drugie forum?Też chce zobaczyć ciuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Zadomowienie
|
Kama ten http://www.paulaschoice.pl/pl/p/RESI...ants-60-ml/140 jest moim najmniej ulubionym filtrem Pauli. Moj ranking, jesli chodzi o spf Pauli:
1.RESIST YOUTH-EXTENDING DAILY FLUID SPF 50 2. HYDRALIGHT SHINE-FREE MINERAL COMPLEX SPF 30 3. SKIN RECOVERY DAILY MOISTURIZING LOTION SPF 30 4. RESIST CELLULAR DEFENSE DAILY MOISTURIZER SPF 25 Aussie do Timeless podchodzilam ostroznie, szczegolnie do serum z witamina C (po moich przebojach ![]() Juka naprawde tak Ci podpasowalo to serum C Timeless? Mam nadzieje, ze i ja bede zadowolona, na razie poczatek testow, ale juz jest dobrze ![]() Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-03-05 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Gang Iren
|
Miszka po sąsiedzku ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=798067&page=136
#1636 |
Zadomowienie
|
Miszka wyprobowalam wlasnie i to Hyaluronic Acid serum to raczej w przypadku bardzo suchej skory jako wspomaganie nawilzania, samo nie nawilzy wystarczajaco, przynajmniej ja takie mam wrazenie. Zadowolona jestes z tego kremu http://www.paulaschoice.com/shop/ski...Repair-Cream/? Wlasnie zaczelam testowanie.
Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-03-05 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Rozeznanie
|
Uklika, jak będziecie w Paryżu, musicie odwiedzić Disneyland
![]() ![]() warto zrobić sobie długi spacer zaczynając od łuku triumfalnego, idąc przez champs elysee, zrobić kilka fajnych zdjęć z wagonika diabelskiego młyna - super widoki szczególnie o zachodzie słońca ![]() ![]() też mam ten krem spf50 pauli, jest identyczny z spf 30 http://www.paulaschoice.pl/pl/p/Clea...F-30-60-ml/270, dobry efekt na twarzy ale dla mnie nieco za rzadkie ![]() zrobiłam we wtorek laser, bolało jak nigdy dotąd ![]() polecam bloga kulinarnego http://qchenne-inspiracje.blogspot.com/ fajne i proste przepisy, w tym na ciastka owsiane, dobre, nie różnią się znacząco od przepisu Beaty http://qchenne-inspiracje.blogspot.c...-owsianka.html ja ostatnio zrobiłam swoją wersje sernika dietetycznego ![]() ![]() zaczęłam też czytać książkę - poradnik :jedz pysznie, chudnij cudnie" M.Makarowskiej, z reguły nie lubię poradników , bez względu na tematykę, są dla mnie szablonowe, stanowią kompilację istniejących już tekstów, ten czyta się szybko, łatwo i przyjemnie, podoba mi się podejście autorki - dietetyk, która jest hedonistką żywieniową, porusza problem np.kobiet z hashimoto..przedstawia mądre i rozsądne podejście do diety, które do mnie w pełni trafia ![]() Miszka, dla mnie dobry nawilżacz to eucerin hyal coś tam - znasz ten krem i kanebo emulcje II i III od jutra zaczynam weekend - 3 dni ![]() dobranoc Edytowane przez fuertavertura Czas edycji: 2015-03-05 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Zakorzenienie
|
Ilana, sa chyba 2 ksiazki z przepisami Makarowskiej, obie czyta się przyjemnie...
Natura nie trafiła z @, mogła to jakos inaczej wymyslec ![]() ![]() ![]() Uklika, ten krem z filtrem Pauli, który u Ciebie jest najgorszy - traktuje włąsnie jak krem z filtrami, a nie filtry dodatkowe na krem ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-03-06 o 06:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Gang Iren
|
Kamlisa nieciekawie jak tak boli. Ja czekam nz @ i doczekać się nie mogę. Nie miałam już 2 lata.
#1640 |
Konto usunięte
|
Kama, łączę się w bólu, niestety...
Masz rację, natura źle to wymyśliła i już ![]() Dziewczyny, może się czepiam, ale to nie ja wymyślałam wszak najróżniejsze promocje...Nadchodzi dzień kobiet, mam to gdzieś, ale gdzie jakieś 40%procentowe rabaty na kosmetyki?!? Albo promocje typu - kup jeden produkt, drugi za grosz?!? Chciałam sobie kupić pomadkę lOreal lub revlon, ale nie dam regularnej ceny, bo są mocno zawyżone...To już wolę dołożyć do chanel Czyżby sieci uznały , że doszły do cenowej ściany, jak operatorzy telefoniczni, i promocje się pokończą?!? |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Zakorzenienie
|
Beti, Wittchen ma rabaty
![]() ![]() Dzis mam tzw wolny dzień. Czyli drepczę od bladego świtu praktycznie bez przerwy, ale z boku będzie wyglądało, ze właściwie nic nie robię ![]() A jutro praca od rana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1642 |
Konto usunięte
|
Kama,
ale ja chcę pomadkę ![]() I na nie nie ma rabatów ![]() Parę nowych torebek wittchena mi się podoba,ale mam szlaban... Chociaż w tym roku jeszcze żadnej nie kupiłam, ostatnio na gwiazdkę, jeszcze ponosić nie miałam kiedy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Zakorzenienie
|
no to sephory ma 20% rabat, jak wolisz dołożyć do chanel
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 |
Konto usunięte
|
Tak, popatrzę na Chanel
![]() Ewentualnie na klaręsa ![]() tak mi się przypomniała dyskusyjka o tym, co i jak wymawiać ![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-03-06 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Zakorzenienie
|
"klaręsa" już mówię, ale "bibi" i "sisi" mi przez gardło nie przechodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Phenome jest -30 % ![]() W Douglasie to bardziej celuj w online. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1647 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
Elizabetta Frenchi-ładna?
Na FB ogłosilismy konkurs,w którym do wygrania jest bluzka w kolorze pudrowego różu.Zainteresowanie przerosło nasze oczekiwania.160 osób w jeden dziń polajkowało.Super ![]() ![]() Migrena mnie dziś męczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1649 |
Zakorzenienie
|
Głowa mnie boli dzisiaj...buuu...żle się czuję. Oby to tylko nie była grypa
![]() Kamlisa- w razie czego dam znać. Ciągle myślę ![]() Gosia- fajne ciuszki, ale wszystkie szare ![]() ![]() ![]() ![]() Miszka - czy ta sukienka to Elizabetta Franchi? jakoś inaczej na manekinie wygląda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Zakorzenienie
|
Ta sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.