Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-06, 22:01   #3751
diorentynka
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
nie ma popytu nie ma podaży

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
oj dobra, już bez przesady - chciała, pojechała, co w tym takiego? Może z ciekawości, może chciała spedzić trochę czasu z mamą gdzieś poza miastem, może chciała pogadać sobie z dietetykiem, dermatologiem i trenerem... Whatever, nikomu krzywdy nie zrobiła, nie wciska ludziom, że to dieta cud, ciągle podkreśla, że dla niej to oczyszczanie (czy to skuteczne czy nie pomijam, nie znam sie, ale też nie demonizujmy to tylko tydzień na soczkach, a nie na amfie )
Pamelka, nie piję do Twojej wypowiedzi, tylko ogólnie do dyskusji o Boogie, ale Twoją wypowiedź mi tylko zacytowało

ja bym chyba zabiła gdyby mi ktoś urządził taki panieński

Przesadzasz (oczywiście Bogusia w pewnych kwestiach pewnie również przesadza). Panie w salonie mogły nie mydlić oczu i od razu powiedzieć "proszę Pani zdejmiemy z Pani wymiary, damy krawcowej do oceny i zadzwonimy za parę dni czy to możliwe i w jakiej cenie". Co do sali i samochodu, nie wiem jak Ty, ale ja jestem bardzo zdziwiona, że gdzie jak gdzie, ale w Warszawie, największym mieście w Polsce, nie ma ładnego samochodu przystosowanego dla niepełnosprawnych. To samo sale, że jest ich tak mało. Nie lubię QB, ale uważam, że w tym filmie mówiła do rzeczy. Co Ci przeszkadza, że w dniu ślubu chce zeby było jej wygodnie i żeby samochód wyglądał estetycznie? Rzeczywiście, dziwna Panna Młoda

nie wiem, ja na ręku mialam go sekundę, bo kupowałam w pośpiechu, ale na twarzy wygląda a nawet HM mi ciemnieje (szczegolnie teraz jak jest go coraz mniej w opakowaniu ). 010 jest wyraźnie różowy, natomiast ivory beżowy.

o dżizas

aaaawww! w gole szacun za takie detale jak cień na miseczce, chrupki w srodku, paseczki na ogonie... kurcze, jestem pod wrażeniem

Nic mi nie przeszkadza. Zwróciłam tylko uwagę, że nasz Aniołek ma tendencję do kreowania sytuacji inaczej, niż to wygląda w rzeczywistości i że żyje w dziwnym przekoloryzowanym świecie, w którym często mija się prawdą, a z którego lubi wykopać osoby, które zauważą najmniejsze nieścisłości. I W jednym jak i w drugim walczy o zaszczytne pierwsze miejsce z Laurką RGP A, że w jej słowniku słowo "dyskryminacja" pokrywa wszystko co, jest Bogusi niewygodne, co nie jest jej "prawdą najmojszą", toteż myślę, że ten filmik podobnie jak wiele innych można między bajki włożyć
Stary 2015-03-06, 22:46   #3752
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Krzaki_w_stodole Pokaż wiadomość
kupiłam 06, trafiłam z moim chciejem idealnie, tylko ciekawe ile razy go użyje

ładny ten 06

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Nic mi nie przeszkadza. Zwróciłam tylko uwagę, że nasz Aniołek ma tendencję do kreowania sytuacji inaczej, niż to wygląda w rzeczywistości i że żyje w dziwnym przekoloryzowanym świecie, w którym często mija się prawdą, a z którego lubi wykopać osoby, które zauważą najmniejsze nieścisłości. I W jednym jak i w drugim walczy o zaszczytne pierwsze miejsce z Laurką RGP A, że w jej słowniku słowo "dyskryminacja" pokrywa wszystko co, jest Bogusi niewygodne, co nie jest jej "prawdą najmojszą", toteż myślę, że ten filmik podobnie jak wiele innych można między bajki włożyć
ja myślę, ze ten akurat nie nadaje się do działu bajki. Chyba każda tutaj mnie lub bardziej wie jak wyglądają polskie realia odnośnie osób niepełnosprawnych, kolorowo nie jest. Wiem, że Bogusia lubi koloryzować, ale nie moim zdaniem nie zachowywała się w tym filmie jak zgorszona księżniczka, widać było, że po prostu było jej przykro.

Posiadaczki pędzli Zoevy - czy jest jakaś różnica w 227 między wersją normalną a vegan? Widzę na minti dwie wersje i nie wiem którą wybrać Włosie naturalne czy syntetyczne, co mi dłuzej posluzy, co się lepiej spisuje?

Edytowane przez Ciemna163
Czas edycji: 2015-03-06 o 22:47
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 22:55   #3753
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

ładny ten 06

ja myślę, ze ten akurat nie nadaje się do działu bajki. Chyba każda tutaj mnie lub bardziej wie jak wyglądają polskie realia odnośnie osób niepełnosprawnych, kolorowo nie jest. Wiem, że Bogusia lubi koloryzować, ale nie moim zdaniem nie zachowywała się w tym filmie jak zgorszona księżniczka, widać było, że po prostu było jej przykro.

Posiadaczki pędzli Zoevy - czy jest jakaś różnica w 227 między wersją normalną a vegan? Widzę na minti dwie wersje i nie wiem którą wybrać Włosie naturalne czy syntetyczne, co mi dłuzej posluzy, co się lepiej spisuje?
Wiesz co, może ja już nie łapię się na jej minki... Dla mnie są fałszywe i robione tylko w celu wywołania współczucia. Wiesz jak to jest... Tyle już naopowiadała, że chyba wystąpił u mnie efekt "utraconego zaufania" Nie żal mi jej i nie wierzę w ani jedno słowo. Według mnie grubo przesadza i nie może się zdecydować jak chce być traktowana. Tym bardziej, że widziałam ją w akcji w jednym ze sklepów w Wola Park. I powiem w skrócie: "Wszyscy na baczność, bo teraz wjeżdżam Ja" + ton taki jak w sławnym filmiku "bo my tu nagrywamy". Głośna i nadęta. Widziałam też miny sprzedawców... Uwierz mi, to nie był jej pierwszy raz. I każdy, kto choć przez chwilę pracował w handlu/z klientem, wie o czym mówię i jak się takich "wykładam kasę" traktuje. Jeśli tak się zachowuje wszędzie, to nie dziwię się, że wszyscy mają jej dość. A to, że w filmie nie zachowywała się jak księżniczka, to nie znaczy, że ogranicza trochę swój charakterek na co dzień. I wolałabym nie zarobić, ale nie mieć takiego klienta.

Edytowane przez diorentynka
Czas edycji: 2015-03-06 o 23:12
diorentynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 23:25   #3754
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Mogłabyś podać link do filmiku albo pod jaką nazwą mogę go szukać?
Filmik z prezentami od Loli
http://youtu.be/iFc8Zq4lgro
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 00:14   #3755
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lilianna_vivianna Pokaż wiadomość
Filmik z prezentami od Loli
http://youtu.be/iFc8Zq4lgro
Fakt, paczka wyjątkowo nie trafiona i nie przemyślana, ale z drugiej strony zażenowana mina ciągłe podkreślanie Kretki, że u nich te kosmetyki kosztują grosze też było mało przyjemne. Ewidentnie nie była zadowolona z paczki, nie potrafiła tego ukryć, więc po co wstawiać filmik...
złociste jak len.
I przyszedł do niej grajek,
na skrzypcach zaczął grać
i mówi: Pójdź, królewno
konwalie ze mną rwać.

Pójdź, pójdź...
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 01:12   #3756
panterarozyczka
Zadomowienie

7:46 dla fanów mlaskającej truskawy powtórka z rozrywki
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 04:50   #3757
roseplum
niepolubiecie

---------- Dopisano o 04:50 ---------- Poprzedni post napisano o 04:21 ----------

nie wiem jak można komuś wysłać masę takich pierdułek.
jestem przecież masa kosmetyków czy drobnostek niedostępnych w Hameryce za niewielkie pieniądze

Lola taka głeboka, taka ambitna, tak zarabia, a wysyła komuś wór rodem z ehamerykańskich drogerii i bazarku
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 06:06   #3758
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
ważne że za darmo
no ja tam na miejscu przyszlego pana mlodego bym sie obrazila nie sadzilam, ze takie firmy sie tez odzywaja do vlogerek "urodowych"
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 06:36   #3759
roseplum
niepolubiecie

no ja też uważam, że fak, ale bardziej fak dobry smak. Przy tym dzwoneczku, słomkach i jadalnych peniskach to już w ogóle byłam zażenowana maksymalnie. Ja to myślę, że największą ekstrawagancją na jaką pozwoliłabym sobie ze "śmiesznych prezentów" (przykre swoją drogą, że dla dorosłej kobiety wibrator czy zabawki erotyczne to z kategorii "śmiesznych prezentów" bałaby nie wiem... zrzutka na kartę podarunkową salonu ekskluzywnej bielizny?

ale jak czytam, że fuck logic, że pan młody ma się obrazić to też ekhm...

Edytowane przez roseplum
Czas edycji: 2015-03-07 o 06:40
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 07:49   #3760
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
ale jak czytam, że fuck logic, że pan młody ma się obrazić to też ekhm...
No, ja też ekhm, nawet ekhm ekhm.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 08:31   #3761
pastelowasowa
Raczkowanie

Wczoraj Azjatycki Cukier dodała wpis:
Azjatycki Cukier

23 godz. ·

Czyżby Polska doczekała się pierwszego sklepu Misshy? Na to wygląda Emotikon grin. Sklep mieści się w Poznaniu, ale mają też witrynę internetową (http://www.missha.com.pl/). To doskonała wiadomość dla fanów azjatyckich mazideł Emotikon smile. Kiedy wiele lat temu zaczynałam pisać dla was o kremach BB, perspektywa butików koreańskich marek w centrach handlowych w Europie wydawały się odległym marzeniem. A tu coś takiego Emotikon grin. Jest to oficjalny butik marki, więc nie trzeba się bać o podróbki.
Ps. Nie zrażajcie się trochę wyglądem strony - jestem pewna, że z czasem osoby prowadzące trochę wygładzą kwestie graficzne, by była bardziej zgodna z marką.
Ps. 2 Nikt mi nie płaci, ani nic nie daje za pisanie tej wiadomości, ani też właściciel witryny nie prosił mnie o taki wpis - jestem po prostu szczerze podekscytowana otwarciem tego sklepu Emotikon smile. Ach, gdyby tak w przyszłości pojawiły się jeszcze butiki Etude House i Skin Food, to już w ogóle byłoby super Emotikon grin

Missha | Missha Polska
Missha Polska
missha.com.pl

już się nie mogę doczekać kiedy tam wpadnę
pastelowasowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 09:07   #3762
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dziad kalwaryjski
Fakt, paczka wyjątkowo nie trafiona i nie przemyślana, ale z drugiej strony zażenowana mina ciągłe podkreślanie Kretki, że u nich te kosmetyki kosztują grosze też było mało przyjemne. Ewidentnie nie była zadowolona z paczki, nie potrafiła tego ukryć, więc po co wstawiać filmik...

To było dawno, jeszcze Ania w ciąży nie była. Ale zapadło mi w pamięć, bo śmieszne było dla mnie wysłanie paczki niespodzianki prezentu bez zrobienia jakiegokolwiek rozeznania w temacie. Jest bardzo duzo kosmetykow niedostepnych w Usa, ale Lola wyslala takie, ktore tam sa za grosze dostepne nie wiem jak bylo, moze bylo oficjalnie powiedziane, ogloszone na fb, ze paczka poleciala do Kretki to glupio bylo jej nie nagrac. Ania podekscytowana, a tu taka nespodzianka hehe

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Napisane przez roseplum

[/COLOR]nie wiem jak można komuś wysłać masę takich pierdułek.

jestem przecież masa kosmetyków czy drobnostek niedostępnych w Hameryce za niewielkie pieniądze

Lola taka głeboka, taka ambitna, tak zarabia, a wysyła komuś wór rodem z ehamerykańskich drogerii i bazarku

Dokładnie tak!
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 09:23   #3763
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Nie widziałam dawno na youtubie kogoś równie sztucznego jak ta Pani

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Napisane przez pastelowasowa Pokaż wiadomość
Wczoraj Azjatycki Cukier dodała wpis:
Azjatycki Cukier

23 godz. ·

Czyżby Polska doczekała się pierwszego sklepu Misshy? Na to wygląda Emotikon grin. Sklep mieści się w Poznaniu, ale mają też witrynę internetową (http://www.missha.com.pl/). To doskonała wiadomość dla fanów azjatyckich mazideł Emotikon smile. Kiedy wiele lat temu zaczynałam pisać dla was o kremach BB, perspektywa butików koreańskich marek w centrach handlowych w Europie wydawały się odległym marzeniem. A tu coś takiego Emotikon grin. Jest to oficjalny butik marki, więc nie trzeba się bać o podróbki.
Ps. Nie zrażajcie się trochę wyglądem strony - jestem pewna, że z czasem osoby prowadzące trochę wygładzą kwestie graficzne, by była bardziej zgodna z marką.
Ps. 2 Nikt mi nie płaci, ani nic nie daje za pisanie tej wiadomości, ani też właściciel witryny nie prosił mnie o taki wpis - jestem po prostu szczerze podekscytowana otwarciem tego sklepu Emotikon smile. Ach, gdyby tak w przyszłości pojawiły się jeszcze butiki Etude House i Skin Food, to już w ogóle byłoby super Emotikon grin

Missha | Missha Polska
Missha Polska
missha.com.pl

już się nie mogę doczekać kiedy tam wpadnę
a gdzie dokladnie ten sklep znajduje sie?

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 09:25   #3764
pastelowasowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Suchy Las Nektarowa 11, mają też sklep online
Stary 2015-03-07, 09:27   #3765
201607131028
Konto usunięte

Cytat:

zdjęcia w bieliźnie mnie rozwaliły
201607131028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 09:28   #3766
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Na stronie jest informacja o King Cross Marcelin.
Stary 2015-03-07, 09:36   #3767
pastelowasowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Na stronie jest informacja o King Cross Marcelin.
Z okazji Dnia Kobiet można się wybrać na darmowy manicure lakierami missha do King Crossa
Stary 2015-03-07, 09:39   #3768
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez EvilS Pokaż wiadomość
Nie napisałam nic o stanie zdrowia. Ja mówię o prostej matematyce. O bilansie energii spalanej z energią dostarczaną. Nie tyje się z powietrza, tyle chciałam napisać. Uważam, że osoby tłumaczące się chorobami same przed sobą nie potrafią przyznać, że mają problem, ale zupełnie innej natury [czyt. zaburzenia odżywiania].
Hej, ja przez około 20 lat brałam wziewne glikokortykosteroidy i wielokrotnie brałam encorton. Powiem Ci, że po takich lekach niestety czasem tyje się z powietrza. Z resztą samokontrola przy bardzo wysokim, długo utrzymującym się poziomie kortyzolu dla niektórych może być bardzo trudna i nie jest to uwarunkowane lenistwem, czy brakiem chęci. Od dłuższego czasu nie biorę leków, ale prowadzę dosyć restrykcyjny styl życia włącznie z dietą, który ogranicza mój kontakt z alergenami praktycznie do zera i mam nareszcie wagę w normie, ale w najgorszym swoim momencie ważyłam 93 kg przy wzroście 178.

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
wiecie dlaczego Klaudia Klara juz nie nagrywa ?
Na fanpage wytłumaczyła i wkrótce ma coś nagrać.
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 09:40   #3769
pastelowasowa
Raczkowanie

https://igcdn-photos-b-a.akamaihd.ne...69539367_n.jpg
nie wiem czemu, ale ciasteczko kojarzy mi się z Shazzą
Stary 2015-03-07, 09:42   #3770
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Z okazji Dnia Kobiet można się wybrać na darmowy manicure lakierami missha do King Crossa
Owszem Plus jeszcze wieści z fb:
https://www.facebook.com/23914281620...type=1&theater
Stary 2015-03-07, 09:42   #3771
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Jezu, masz rację, teraz wizja Shazzy wryje mi się w umysł i już mnie nie opuści
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 09:43   #3772
otako
Zakorzenienie

Cytat:
A myślałam, że to tylko ja mam takie skojarzenie.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 09:44   #3773
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:

Fryzura tak nieproporcjonalnie duża do jej drobnego ciała, straszne.

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 09:48   #3774
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolewna Indyjska Pokaż wiadomość
jestem ciekawa czemu maja słuzyć, chyba chce pochwalić się biustem który niekoniecznie dziełem matki natury musi być

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 09:52   #3775
nicRu
maszyna, nie człowiek

Przeciez był wstęp (od 53s):

"Dziś pokażę wam jak wyglądać bardzo dobrze i przede wszystkim tanio"
Stary 2015-03-07, 09:53   #3776
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Ta dziewczyna ma na tym Wołgu kartkę, z której to czyta? Jaka pomysłowa
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 10:00   #3777
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez krolewna Indyjska Pokaż wiadomość
A ja się zastanawiam, czy machnęła się o jedno "s". Panna Trucizna brzmi bardziej szykownie niż Panna Ryba, ale z drugiej strony ja na temat nicków nie powinnam się wypowiadać

Około minuty wypowiada "trucizna", ale napisane jest "ryba"

Ja rozumiem, że nie każdy musi być lingwistą, ale jeśli decydujemy się na jakiś pseudonim, to wypadałoby się troszkę wysilić i wiedzieć, co oznacza i jak się go wymawia

Edytowane przez kustraczek
Czas edycji: 2015-03-07 o 10:08
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 10:03   #3778
kochanowska
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=hLckI3b7cZE recenzja produktów Soap&Glory u CMB

https://www.youtube.com/watch?v=6ccBerQMfX0 niedobre fasolki u xbebe

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 10:08   #3779
pastelowasowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
to ja już nie wiem, na stronie jest lokalizacja sucholeska, ale zapewne masz rację, że to w King Crossie - przynajmniej tak świadczą wpisy na fb
o mały włos bym pojechała do suchego lasu

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Jezu, masz rację, teraz wizja Shazzy wryje mi się w umysł i już mnie nie opuści
Stary 2015-03-07, 10:09   #3780
Ciemna163
Kociara

CMB

Kornela:
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości