Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XIV - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-07, 09:36   #781
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XIV

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Hehe jak tam się wyspala Wasza święta trojca?
Do świętej jej daleko :P
Ale dziękuję noc super.

Teraz gotuje zupe pieczarkowo-serowa z mięsnymi kulkami i ledwie dysze. Żadnej sałatki nie robie. Jakoś muszę włosy umyć i siebie doprowadzić do porządku
Stary 2015-03-07, 09:39   #782
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Ja nie sprzatam. Maz powiedzial ze mam nic nie ruszac bo on wroci to sprzatnie kochany obiad mam z wczoraj tj rybke i surowke wiec tylko ziemniaki obrac

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

MALA tez zauwazylam ze u nas optymistycznie od rana
moj ma ranke wiec dopiero po 16 bedzie, wiec cos tam dziabne a nawet zapal do tego mam zostawie mu za to odkurzanie
wcinam sniadanie, kupilam sobie drozdzowke z serem i czaje sie tak na nia

no jest optymizm. jest, od razu jakos tak.. lepiej

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 09:40   #783
madzixx88
Zakorzenienie

Hej

ja juz na nogach od 7, zrobilam sernik na zimno( z pudelka ) ale z truskawkami i galaretka poziomkowa, potem na sniadanko hot dogi i salatke z tunczykiem, pomidorkiem i grzankami, nastepnie poscieralam kurze i zmienilam posciel hehe od rana mam duzo energii ufff teraz sie wykapie i zrobie male spa wlosowo-cialowe a na 12 jedziemy na SR
Jak wrocimy o 16 to pozostanie mezusiowi odkurzanie i lazienka a wieczorem przyjdzie nad odwiedzic moja kolezanka z chlopakiem

Ciesze sie, ze dzis wszystkie w lepszym humorku
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 09:47   #784
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Bo juz po pelni wiec grzeczne jesteśmy. Zacznie się dziac przy następnej
to kiedy nastepna?

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Mi się tam podobają...

Kiedys czytalam jakieś stare i znalazłam " ręcznik w sucie igła w tulku, tak wygladam w ciąży schyłku". Nie wiem czy dokładnie ale cos takiego.

-----
nieee to nie dla mnie moze i smieszne, no ale..

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Maddy84 Pokaż wiadomość
Również robię to wszystko i nie narzekam żeby mi coś nowego wyszło ale niestety mam wrażenie, że te rozstępy wokół pępka po pierwszej ciąży, które były później w ogóle niewidoczne, chyba się rozciągnęły jeszcze bardziej i tym razem tak dobrze nie będzie Tak nota bene te rozstępy zauważyłam w trakcie porodu bo brzuch miałam w stronę okna, pod światło i w myślach klęłam, że jednak mnie nie ominęło
mnie dopadly na dupie i boczkach, a co bedzie dalej.. cholera wie
moglabym miec do siebie pretensje jakbym sie nie smarowala.. a tak.. oka sobie nie wyjme musze to przezyc nie ja pierwsza i nie ostatnia

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Hej

ja juz na nogach od 7, zrobilam sernik na zimno( z pudelka ) ale z truskawkami i galaretka poziomkowa, potem na sniadanko hot dogi i salatke z tunczykiem, pomidorkiem i grzankami, nastepnie poscieralam kurze i zmienilam posciel hehe od rana mam duzo energii ufff teraz sie wykapie i zrobie male spa wlosowo-cialowe a na 12 jedziemy na SR
Jak wrocimy o 16 to pozostanie mezusiowi odkurzanie i lazienka a wieczorem przyjdzie nad odwiedzic moja kolezanka z chlopakiem

kurde ja to ledwo sniadnaie mecze a ona juz taka obrobiona :/ hu.jowa pani domu bilaby mi brawo

JAŚ

Stary 2015-03-07, 09:50   #785
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
to kiedy nastepna?

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

nieee to nie dla mnie moze i smieszne, no ale..

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

moglabym miec do siebie pretensje jakbym sie nie smarowala.. a tak.. oka sobie nie wyjme musze to przezyc nie ja pierwsza i nie ostatnia

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

kurde ja to ledwo sniadnaie mecze a ona juz taka obrobiona :/ hu.jowa pani domu bilaby mi brawo
Ja tez sie smarowalam i wylazly tam gdzie smarowalam najwięcej... Także sumienie czyste. Licze ze zbledna i nie bedzie tragedii a na to lato chyba strój jednoczesciowy zakupie...
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 09:53   #786
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ja tez sie smarowalam i wylazly tam gdzie smarowalam najwięcej... Także sumienie czyste. Licze ze zbledna i nie bedzie tragedii a na to lato chyba strój jednoczesciowy zakupie...
u mnie jakimis wyzszymi ciut majtkami da sie zakryc, poki co.
ale mysle, ze nam zbledna, trzeba by je caly czas czyms trakotowac i juz u mnie sa jeszcze rozowe caly czas, tym bardziej wcieram w nie ilosci ogromne

JAŚ

Stary 2015-03-07, 10:05   #787
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie jakimis wyzszymi ciut majtkami da sie zakryc, poki co.
ale mysle, ze nam zbledna, trzeba by je caly czas czyms trakotowac i juz u mnie sa jeszcze rozowe caly czas, tym bardziej wcieram w nie ilosci ogromne
U mnie sa fioletowe... Po bokach pepka wiec ciezko zakryc majtami...

Poodkurzalam i jestem zmęczona jak po maratonie.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-03-07, 10:06   #788
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Witam się Dziewczynki w piękny sobotni poranek
Ja też w miarę dobrze spałam Zaraz dostanę śniadanko A później zbieramy się do moich rodziców bo wszystkie ciuszki dziecięce mam u nich a plan na dzisiaj to wszystko poprac i poprasować chyba dam radę :p
Oj powodzenia życzę ja tego miałam już 3 pralki a wczoraj tz przyniósł od siostry kolejne 3 reklamówki ciuszków... nie wiem gdzie ja to pochować powaga! Muszę się później zabrać za przeglądanie tego.

Cytat:
Hej

Fajny aktywny dzień się zapowiada Miłego!

KORDELKA biedna się umeczysz to paskudztwo zamiast się uspokajać to dalej atakuje...

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 10:07   #789
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Soniuska w sumie racjaaa...Mózg mam skurczony...tak czy siak coś czuję że ja dzień kobiet będę obchodzić cały weekend

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Wczoraj powiem Wam że się popłakałam ze szczęścia gdyż mój mąż złapał mnie za rękę i mówi: "kochanie podziwiam Cię,podziwiam Twoją siłę,Twoją walkę,jestem pełen szacunku do tego ile dałaś z siebie żeby Nasz synuś zamieszkał w brzuchu.Przecież czas ivf potem szpital i teraz a Ty dajesz radę i walczysz i jesteś spokojniejsza ode mnie..." powiem Wam że zaniemówiłam i tylko mi łezki ciekły-Kochany mój mąż <3
Malinko..ale uroczo!

Cytat:
Hejka.
Nocka srednia gdyby nie chorobsko chlopakow byla by de lux

NIEZAWSZE super ze sie wybawilas!

SONIA zapomnialam napisac ze ta mata fajna!

Ja jeszcze w lozku i podrzemie na pol oka. Chlopaki leza i baje ogladaja, a maz w robocie.
dzieki kochana
Oo mezus juz w pracy a jak sie chlopaki czuja?

Cytat:
A ja tak właśnie pomyslalm, ze chyba za malo mleko pije, tylko troche do kawy w sumie i czasem jak zgaga. A od zawsze je lubię przecież

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

No nic, musimy czekac podobno od poniedziałku ma byc lepiej

no kochana pij mleczko,mi mega wchodzi naprawde

Cytat:
Ja nie sprzatam. Maz powiedzial ze mam nic nie ruszac bo on wroci to sprzatnie kochany obiad mam z wczoraj tj rybke i surowke wiec tylko ziemniaki obrac

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

MALA tez zauwazylam ze u nas optymistycznie od rana

ooo odpoczywaj Gosiaku

Cytat:
Hej

Kochana to bawcie sie dobrze

My juz po gofrach
M na 12 jedzie do brata pograc troszke i oczywiscie wiem ze to przykrywka,bo posiedzi u niego z godzinke i potem beda odwozic dziewczyne brata do pracy do ch i wiem ze tam mi kupi portfel na dzien kobiet bo sie skarzylam ze moj z river taki sliczny i drogi byl,4rok juz zyje i ma sie bardzo dobrze ale ze taki ciezki i wolalabym jakis lzejszy do torebki bo ciezko no i ze na wiosenne spacerki z synkiem tez lepiej mniej dzwigac
No i oatatnio tez mu pokazalam torebke taka z house'a jaka bym chciala zeby mi kupil jak bedzie w ch(bo to obok jego pracy) i ze mu dam pieniadze na nia,ale zeby mi wzial i mam nadzieje ze bedzie pamietal o niej
A teraz leze bo kazal sie polozyc i on sciera kurze,normalnie szok
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 10:11   #790
Hanka20
Zakorzenienie

Kurde a mój dalej kima to jest mega śpioch... zaraz go budze i zaciągam do roboty!!!

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 10:12   #791
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Kurde a mój dalej kima to jest mega śpioch... zaraz go budze i zaciągam do roboty!!!
Moj wstal zeby z Kaprysem wyjsc
Stary 2015-03-07, 10:14   #792
Maddy84
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Maddy84

Cytat:
Dokładnie z tego samego założenia wychodzę. Sumienie mam czyste. Bardziej obawiam się obwisłej skóry na brzuchu i oponki niż rozstępów
Stary 2015-03-07, 10:33   #793
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maddy84 Pokaż wiadomość
Dokładnie z tego samego założenia wychodzę. Sumienie mam czyste. Bardziej obawiam się obwisłej skóry na brzuchu i oponki niż rozstępów
Ja tez chyba tego bardziej bo na ładnym brzuszku to i rozstepy tak nie raza a na oponie juz gorzej...

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Znow mnie serducho meczy :-(
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-03-07, 10:36   #794
gosiak0512
Zakorzenienie

MAŁA wstałam z wyrka porobiłam śniadania i nawet dobrze się czuję dziś nic nie ciągnie nie pstryka wiec sprzątnełam kuchnię łazienkę i kurze pościerałam.. podłogi zostawię mężowi bo mnie zruga i tak że sie podniosłam zamiast leżeć..

SONIA Marcin jeździ na 6 żeby o 14 wyjść wtedy na 15 jest w domku, tak się umówił z regionalną bo ogółem zmiany kierownicze to 7-15 i 14-22 więc zawsze to szybciej jest troszkę no i dziś jedzie po telefoniks dla mnie bo cesja już przeszła więc można aneksować umowę

a w ogóle to z kawiszonkiem do was usiadłam

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

co do rozstępów to miałam po lewej stronie na brzuszku w kształcie strzałki i wiecie że mi zniknął

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 10:39   #795
madzixx88
Zakorzenienie

Malinka-ale pieknie Twoj maz powiedzial, wzruszylam sie
A Dzien Kobiet jutro hehe jestem ciekawa co moj wymysli, bo teraz obchodze podwojnie ten dzien-w dwupaku z mala Kobietka, dwa prezenty zatem musza byc

Sonia-kciuki za wymarzony portfel i torebke
A mleka ja tez pije ostatnio duzo, jak mnie zgaga wieczorem dopadnie to szklanka zimnego mleka jest wybawieniem a i w ciagu dnia popijam bo luubie

Bird-powodzenia na sesji, bawcie sie dobrze

Sylwia-jedz w spokoju sniadanko, ja dzis jakies adhd mam i dlatego tak od rana dzialalam

Niezawsze-fajnie, ze imprezka udana ja nie lubie dotykania brzucha, czuje jakby ktos naruszal moja granice prywatnosci

Lece dalej robic spa, potem make up i pazurki
milego dnia !
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 10:42   #796
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
MAŁA wstałam z wyrka porobiłam śniadania i nawet dobrze się czuję dziś nic nie ciągnie nie pstryka wiec sprzątnełam kuchnię łazienkę i kurze pościerałam.. podłogi zostawię mężowi bo mnie zruga i tak że sie podniosłam zamiast leżeć..
no widzisz aja mialam sie zebrac a dalej siedze
oplacam troche rauchni bo wyplata moja wpadla, choc szalu nie ma za luty :/ zywara chodzi a ja koncze kawe i caly czas sie nad karuzelka z fisher pricea zastanawiam. zastanawiam sie jak dlugo ona posluzy i czy warto dac za nia tyle pieniedzy

no i to jakis cud! roztepu nie ma?! wrozko czarodziejko spraw by i moje poslzy w cholere!

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
A Dzien Kobiet jutro hehe jestem ciekawa co moj wymysli, bo teraz obchodze podwojnie ten dzien-w dwupaku z mala Kobietka, dwa prezenty zatem musza byc

Sylwia-jedz w spokoju sniadanko, ja dzis jakies adhd mam i dlatego tak od rana dzialalam
no kurde rzeczywiscie wy dziewczynki z dziewczynkami w brzuszku macie podwojnie moj tez cos kombinuje, ale juz mu podpowiedzialam ze chce perfumy, nie chce mnie zabrac na zakupy( chcialam po spozywke jechac) bo mowi ze on musi sam no ale zalatwilam sprawe tak, ze jedziemy do galerii ja ide do pepco, on gdzie chce i spotykamy sie pod tesco pozniej se se se

ja tez chce sie wziac za cos, ale dopoki sie nie podniose jest ciezko, najgorzej sie zebrac, potem to juz leci

JAŚ

Stary 2015-03-07, 10:46   #797
gossip_girl21
Zakorzenienie

Mąż mi okna umył
ide coś na obiad zmontować

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 10:49   #798
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Mąż mi okna umył
no to brawo dla mezulka

JAŚ

Stary 2015-03-07, 10:53   #799
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
no to brawo dla mezulka
haha brawa brawami ale ja to bd musiała "odpracować" w inny sposób
hahahha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 10:54   #800
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ja tez chyba tego bardziej bo na ładnym brzuszku to i rozstepy tak nie raza a na oponie juz gorzej...

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Znow mnie serducho meczy :-(

biedna

Cytat:

SONIA Marcin jeździ na 6 żeby o 14 wyjść wtedy na 15 jest w domku, tak się umówił z regionalną bo ogółem zmiany kierownicze to 7-15 i 14-22 więc zawsze to szybciej jest troszkę no i dziś jedzie po telefoniks dla mnie bo cesja już przeszła więc można aneksować umowę

a w ogóle to z kawiszonkiem do was usiadłam

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

co do rozstępów to miałam po lewej stronie na brzuszku w kształcie strzałki i wiecie że mi zniknął

a na mnie krzyczy a sama lata. Wiesz jak to jest nie?
Ciagnie zeby cos zrobic..
Loo bedzie nowy telegon,super!

Cytat:
Malinka-ale pieknie Twoj maz powiedzial, wzruszylam sie

Sonia-kciuki za wymarzony portfel i torebke
A mleka ja tez pije ostatnio duzo, jak mnie zgaga wieczorem dopadnie to szklanka zimnego mleka jest wybawieniem a i w ciagu dnia popijam bo luubie

Bird-powodzenia na sesji, bawcie sie dobrze

Niezawsze-fajnie, ze imprezka udana ja nie lubie dotykania brzucha, czuje jakby ktos naruszal moja granice prywatnosci

Lece dalej robic spa, potem make up i pazurki
milego dnia !

haha obys dostala dwa prezenty
Mleko nedt pycha

Cytat:
no widzisz aja mialam sie zebrac a dalej siedze
oplacam troche rauchni bo wyplata moja wpadla, choc szalu nie ma za luty :/ zywara chodzi a ja koncze kawe i caly czas sie nad karuzelka z fisher pricea zastanawiam. zastanawiam sie jak dlugo ona posluzy i czy warto dac za nia tyle pieniedzy

no i to jakis cud! roztepu nie ma?! wrozko czarodziejko spraw by i moje poslzy w cholere!

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

no kurde rzeczywiscie wy dziewczynki z dziewczynkami w brzuszku macie podwojnie moj tez cos kombinuje, ale juz mu podpowiedzialam ze chce perfumy, nie chce mnie zabrac na zakupy( chcialam po spozywke jechac) bo mowi ze on musi sam no ale zalatwilam sprawe tak, ze jedziemy do galerii ja ide do pepco, on gdzie chce i spotykamy sie pod tesco pozniej se se se

ja tez chce sie wziac za cos, ale dopoki sie nie podniose jest ciezko, najgorzej sie zebrac, potem to juz leci

My mamy ta karuzele chyba z tiny love,bo wyslalam mamie tiny love z projektorem i fisher price z projektorem
i podejrzewam ze wziela tiny love bo tansza,ale glowy sobie uciac nie dam
O to dzis lecicie na zakupki ale super!

Cytat:
Mąż mi okna umył
No bomba!

Ja nie dosc ze weekend w domu to auto M oddal wczoraj do naprawy,tzn takie tam ☠☠☠☠☠☠☠ki ktore go wkurzaly chce jsszcze zrobic zanim maly sie urodzi.

U nas za tydzien chyba mycie okien,kafelek na scianach w lazience, scieranie kurzy z mebli kuchennych i wymiana silikonu w lazience.
W tygodniu wypiore i wyprasuje firany
Stary 2015-03-07, 10:58   #801
gosiak0512
Zakorzenienie

MAŁA rozstęp był bladziuchny i wczoraj patrzę że nie ma.. nie smaruję się jakimiś specjalnymi maściami tylko zwykłym masłem kakaowym bo nie lubię mieć suchej skóry ja mam karuzelę najzwyklejszą z baby ono chyba z misiami.. jeszcze po chłopakach więc ma 7 lat wymieniałam tylko mechanizm grający bo zajechaliśmy przy Bartku na początku miałam kupić rainforesta czy jakąś podobną ale dałam spokój bo i tak to tylko do snu puszczać będę czy żeby uspokoić a potem to już będzie zajawka na inne zabaweczki do ręki, matę edukacyjną czy konika morskiego grającego więc dałam spokój..

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

SONIA ale ja nie jestem chora! a to różnica

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 10:58   #802
rosarioV
Zakorzenienie

Witam !!! ale miałam sen !!!
śniło mi się, że jestem na usg a Pani doktor mówi że mały waży 3040 i jestem w 38 tygodniu ciąży i mogę rodzić, a potem mi czop odszedł i leciałam na szybko do mamy po torbe i ubranka aby spakowac torbę dla małego i schizowałam, że nie mam jeszcze podkładów i reszty rzeczy dla siebie. Szcerze nie miałabym nic przeciwko jakby był już 38 tydzień

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 11:00   #803
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
MAŁA rozstęp był bladziuchny i wczoraj patrzę że nie ma.. nie smaruję się jakimiś specjalnymi maściami tylko zwykłym masłem kakaowym bo nie lubię mieć suchej skóry ja mam karuzelę najzwyklejszą z baby ono chyba z misiami.. jeszcze po chłopakach więc ma 7 lat wymieniałam tylko mechanizm grający bo zajechaliśmy przy Bartku na początku miałam kupić rainforesta czy jakąś podobną ale dałam spokój bo i tak to tylko do snu puszczać będę czy żeby uspokoić a potem to już będzie zajawka na inne zabaweczki do ręki, matę edukacyjną czy konika morskiego grającego więc dałam spokój..

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

SONIA ale ja nie jestem chora! a to różnica
Ale kochana jestes w ciazy
Heheh.
Zaraz sie bede smarowac i ubierac bo latam w pizamie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
śniło mi się, że jestem na usg a Pani doktor mówi że mały waży 3040 i jestem w 38 tygodniu ciąży i mogę rodzić, a potem mi czop odszedł i leciałam na szybko do mamy po torbe i ubranka aby spakowac torbę dla małego i schizowałam, że nie mam jeszcze podkładów i reszty rzeczy dla siebie. Szcerze nie miałabym nic przeciwko jakby był już 38 tydzień
hehe
Stary 2015-03-07, 11:01   #804
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

no dobra, zamowilam malemu ta karuzele ale znalazlam uzywana w stanie idelanym z oryginalnym opakowaniem za 80 zl

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
haha brawa brawami ale ja to bd musiała "odpracować" w inny sposób
hahahha
mysle, ze bedzie to mniej meczace niz mycie okien

JAŚ

Stary 2015-03-07, 11:02   #805
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
no dobra, zamowilam malemu ta karuzele ale znalazlam uzywana w stanie idelanym z oryginalnym opakowaniem za 80 zl

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

mysle, ze bedzie to mniej meczace niz mycie okien
Super
Stary 2015-03-07, 11:03   #806
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
maslo kakaowe jest najlepsze! a jak paaachnie!

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
czekaj cierpliwie, masz jeszcze czas
ale swoja droga ladnie schizujemy w tych snach naszych

JAŚ

Stary 2015-03-07, 11:04   #807
kamilove
Zakorzenienie

Hej ja już po pobraniu, pije kawkę, siedzę u babci, odebrałam książkę i pędzelek. Niedługo przejdę się trochę po sklepach

Niezawsze byłaś królowa balu mówisz super ze impra udana

Malinka kochany mąż! Ucałuj go od nas a tak poważnie mój też ciągle mi powtarza że jak to mnie podziwia i dumny jest i ze sie boi o mnie żeby nic mi się nie stało.. Kochani Ci nasi faceci ❤

Sonia kurcze ale podchody fajnie ze taki prezent będzie ja dziś też pochodzę za torebka
Stary 2015-03-07, 11:10   #808
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
biedna

a na mnie krzyczy a sama lata.

U nas za tydzien chyba mycie okien,kafelek na scianach w lazience, scieranie kurzy z mebli kuchennych i wymiana silikonu w lazience.
W tygodniu wypiore i wyprasuje firany
A potem na porodowke
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 11:11   #809
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

k:
Przez obcych tez bym nie lubila, ale u nas w firmie jak w rodzinie, 10 lat razem, a poza tym sami fajni
Byly poza tym w sumie 4 w ciazy i tylko ja mialam takie powodzenie

Teraz cierpie... poszlam spac przed 5, jestem sama z Maja i daje mi do wiwatu ciagle cos chce i budzi od 8

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 11:12   #810
Majka232
Zakorzenienie

Sylwia - na mojej karuzeli jest napisane 0-5 m-cy i tyle ona służy. Max pół roku bo później dziecko już ciąga za te zabawki.

Zupa ugotowana i łazienka ogarnieta. Reszta to już inna sprawa

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości