![]() |
#2761 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015-cz.7
mój też się zawsze buntuje bo on lubi mnie w długich i ma za co pociągnąć, jego to kręci i uważa że to jest seksi, ale kurde to nie on się musi czesać codziennie i targać te włosy i zastanawiać jaką fryzurę zrobić :P ja mówię: moje włosa i moja głowa i ja decyduję co tam będę miała...
![]() ![]() ![]() ![]() kurcze, ja też nie wiem czy szczepić na te meningokoki i rotawirusy ale jak widzę ile to kosztuje... kurcze, nie śpimy na pieniądzach a kiedyś tych szczepień nie było i było dobrze... więc na pewno refundowane a reszta to się zobaczy jeszcze... ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b702238669.png razem od 06.10.2007 ![]() nasz wielki dzień - 06.09.2014 ![]() Lenka przyszła na świat 10.05.2015 ![]() ![]() Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017 |
![]() ![]() |
![]() |
#2762 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja mu dam nianie!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2763 |
Wtajemniczenie
|
Dorka, proponuje zeby stronke od karola_ak o szczepieniach wrzucic na pierwsza strone
![]() ja tak ambitnie zapuszczalam wlost do slubu-udalo sie tak do zapiecia stanika. I od tamtej pory tak srednio co 3 mies. Obcinam ok. 5 cm, a i rak rosna jak szalone.. teraz wlasnie podcielam i siegaja za zapiecie mimo wszystko.. krocej raczej nie ibetne, bo zle wygladam:p ale TZ swoje zawsze musi sie nagadac:p jak mnie wpienil wczoraj szwagier.. dostalismy te zaproszenie na wesele na 11go kwietnia. Ale po tym wyjezdzie w gory postanowilismyz TZ ze nie idziemy, bo dla mnie to nie bedzie zadna frajda.. chyba ze uda sie zebysmy byli u rodzicow, to pojdziemy do kosciola.. i wczoraj szwagier pyta, czy juz potwierdzilismy (oni tez maja zaproszenie). I TZ mowi, ze nie, bo mi juz jest ciezko, a poza tym miesiac przed tp nie chce ryzykowac, zeby tak jezdzic w ts i z powrotem, a prawdopodobnie wypadnie tak, ze bede miala akurat w tygodniu po swietach wizyte i bede musiala wracac.. a ten ze jal w ogole mozemy odmowic, ze ciaza to nie choroba i przeciez ja moge siedziec a TZ sie bawic i pic ![]()
#2764 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2765 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Zaraz mi się skończy ale mam w zapasie balsam Neutrogeny ( ten standardowy- on zawsze był treściwy i na brzuch uważam odpowiedni) oraz balsam/masło do ciała Pat&Rub (konsystencja też konkretna a wchłania się mega szybko). Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jakoś w 7mym miesięcu mi się zaczęło - miałam swędzenie dłoni i stóp. Nieświadoma poszłam do internistki bo myślałam że mam uczulenie. No i mnie pani dr uświadomiła i od razu dała skierowanie do szpitala. Powiem szczerze, to był chyba listopad jak się zaczęło, że grudzień to praktycznie cały byłam w szpitalu, bo wyniki nic się nie poprawiały. Wypuścili mnie na Święta, bo niby spadły na tyle, że mogłam wyjść ale od razu po Świętach wróciłam, bo w wynikach badań krwi znów wszystko skoczyło. Sylwestra spędziłam w szpitalu... Po nim weszłam w 37. tydzień ciąży, dano mi/ dziecku sterydy w zastrzykach kilku by było pewne że płuca są w pełni rozwinięte do oddychania i 2ego stycznia, poprzez cesarkę, urodziłam Syna ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2766 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2767 |
Wtajemniczenie
|
Lekarze czekali na 37. tydzień by "wyjąć" Małego. Wtedy podobno ciążę uważa się za donoszoną. A ponieważ wyniki mi znów skoczyły ( a wcześniej zbijano je cały grudzień) to stwierdzili, że nie ma co czekać (bo to zagrożenie życia dziecka).
Zaraz znajdę moje wyniki - powinnam je jeszcze mieć. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2768 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My też mamy 11 kwietnia weselicho i też nie idziemy. Już puchnę jak cholera, ciężko mi, wszystko mnie boli więc uważam że bez sensu iść na sam obiad i do domu... A za określenie , że ciąża to nie choroba mam ochotę podgryźć krtań ![]() No najlepiej iść i siedzieć pół nocy na niewygodnym krzesełku i patrzeć jak inni się bawią...
![]() ![]() |
![]() |
#2769 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2770 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() BTW Dziś swędzą mnie dłonie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2771 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2772 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2773 |
Wtajemniczenie
|
No facet kobiety w tym przypadku nigdy nie zrozumie:/ dlatego ciesze sie niezmiernie z tego ze.. tak dsleko od wszystkich mieszkamy:p serio.. oni maja mojegi TZ za kolejne darmowe rece do roboty.. rozumiem-pomoc.. ale jakos argument ze lepiejwyjsc na dwor i lazic bez sensu, az sie w koncu znajdzie jakies zajecie jest totalnie z du.py
![]() najlepsze jest to, ze on przychodzi do domu w ciagu dnia srednio co godzine i strzela sobie min. Pol godzinna drzemke. A jak zobaczy chlopakow w domu to od razu darcie japy..
#2774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2775 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2776 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś mógł by spróbować rosół czy jest dobry?! Boże nie mam w ogóle smaku
![]()
#2777 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a druga sprawa ze cos tam sam moze zrobic.. nie ma jedynie mozliwosci sobie czegos przytrzymac itp.. miala ktoras z Was moze torbe z bababing? Bo nie wiem, czy warto tyle za nia placic..
![]() |
#2778 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2779 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() idę sprzątać dalej a na obiadek kurczak z rękawa i ziemniaki (talarki) z piekarnika + mizeria ![]() ![]()
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2780 | |
Wtajemniczenie
|
Mamy świeto!! Mój syn spi
![]() Cytat:
![]() Jeszcze w temacie szczepień... Ja ogólnie jestem tym przerażona, nie wiem, komu wierzyć. Z jednej strony chcę chronić moje dziecko, z drugiej strony widzę, ile obłudy jest w tym wszystkim. W ogóle nie wierzę żadnym statystykom. Zwłaszcza odnośnie ilości zgłoszonych NOP (niepożądanych odczynów poszczepiennych). Moja bratanica po szczepieniu dostała wysokiej gorączki, biegunki, wysypki i na rączce zrobiła jej się straszna gula po tym szczepieniu. Myślicie, że ktoś to uznał za NOP? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2781 |
Zakorzenienie
|
Moja córa wstydzi się kamery.
Co ją próbuje nagrać, to cisza, jest tak grzeczna, że szok. Jak odłoże telefon to nagle wariuje... ![]()
#2782 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2783 |
Zakorzenienie
|
Weron, ja ten list lekarki nawet wstawiłam tutaj, bo moja znajoma udostępniła go wcześniej na fb
![]()
#2784 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2785 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale wiesz wkońcu będzie pierwszy idealny mężczyzna na świecie- Twój synek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2786 |
Zadomowienie
|
witam.....juz sie wyspalysmy...zaraz musze robic pranie bo az sie przelewa j do konca rozpakowac ☠☠☠☠☠☠☠y...ale nie zostalo duzo ale sie mi nie chce
ogolnie z roznych powodow tak srednio na jeza jestem nastawiona na to mieszkanie no ale cos pozyjemy to zobaczymy ![]() juz czekam z niecierpliwoscia na ta cc bo juz chce zaczac spac normlanie...normalnie obciac se paznokcie I sie ogolic ( a nie z lusterkiem) o matko ale rzucil mi sie w oczy glupi jak dla mnie watek na wizazu pt."czy na usg widac czy dziecko bedzie mialo ostajace uszy"......ludzie to maja problem...szok.....
#2787 |
Wtajemniczenie
|
Baset - moja też
![]() ![]() Olimpia - a masz juz termin cc? ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Muszę się pochwalić! Tż złożył łóżeczko! ![]() Złożył i się pyta po co właściwie już? Ja mówię że żeby czuł że to niedługo a on stwierdził że jak patrzy na mnie to wie że to już niedługo ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b702238669.png razem od 06.10.2007 ![]() nasz wielki dzień - 06.09.2014 ![]() Lenka przyszła na świat 10.05.2015 ![]() ![]() Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017 |
![]() ![]() |
![]() |
#2788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z leków dostałam Essentiale Forte ![]() Odnośnie szczepionek - zastanawiam się, czy postarać się o zaszczepienie w szpitalu Engerixem zamiast Euvaxu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2789 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() byłam chwilę na zakupach ale kurczę serio nie mam siły już:/ a chciałam tylko kupić składniki na to ciasto maxi kinga ![]()
![]() |
#2790 |
Zakorzenienie
|
O Jezuuuu nawpierniczałam się bobu i zaraz mi brzuch rozsadzi....
![]()
Op. 11.03.2019. ![]() Lift + Motiva Ergonomix Full 500cc ![]() Edytowane przez Nadzieja87 Czas edycji: 2015-03-07 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.