Marcowe Mamy 2015 cz. IX - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-07, 17:21   #4831
żona_marcina
Rozeznanie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. IX

Padłam i już mnie chyba nic dzisiaj nie podniesie.

Przycięłam wszystkie krzewy, krzewinki i uschnięte byliny w ogródku, wypieliłam chwasty. Co prawda tam gdzie nie mogłam się schylić ogród wygląda, jakby go dopadł szalony fryzjer, ale przynajmniej do kwietnia mam spokój. Później tylko przyciąć róże, posiać warzywa, znów opielić...

Jestem tak zmęczona, że nie mogłam sobie ściągnąć kurtki i butów. Niech mnie ktoś zaniesie do wanny... i umyje.

Jeśli po takim całodziennym wygnieceniu młody nie wyjdzie dzisiaj z brzucha to ja już nie wiem co może podziałać

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Mamuska29 chcę mi się do szkoly chodzić i to bardzo. Mam rewelacyjną p odyplomowke, a odkąd Ola się urodziła siedzę w domu. Także fajnie coś zrobić dla własnego rozwoju i zawsze pretekst, żeby z domu wyjsc
Ja cały czas mam ochotę zacząć studia doktoranckie. Do tej pory nie było na to czasu bo tylko praca, praca i praca. Zobaczymy jeszcze co z tym awansem i oczywiście wszystko zależy od temperamentu dziecka.

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 17:32   #4832
meganka18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Moje nogi w ciazy wygladaly tragicznie. Posiedzenie na kibelku konczylo sie takim opuchnieciem ze kostek mnie bylo mi widac, a jak mialam skarpetki, to lydki od sciagaczy wygladaly jak ten ludzik z reklamu opon michellin. A w sumie nastepnego dnia po porodzie nie moglam sie nadziwic, ze mam tak szczuple nogi wygladaly jak sprzed ciazy, az troche anorektycznie hehehe. Teraz juz tulko troszke puchna, ale musze sporo pochodzic.

Ja nigdy nie miałam szczupłych nóg zawsze takie masywne ubite a teraz nie moge na nie patrzeć ;(
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 17:41   #4833
201711130954
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Ja nigdy nie miałam szczupłych nóg zawsze takie masywne ubite a teraz nie moge na nie patrzeć ;(
Jak urodzisz, zaczniesz karmić i biegać do maleństwa to na pewno po jakimś czasie będziesz z nich dumna
Mąż zrobił koktajl owocowy, za dużo kiwi ale nie mam serca mu tego wytknąć
201711130954 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 17:52   #4834
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Wysłałam tż po batony, bo mnie normalnie nosi na samą myśl, zażyczyłam sobie 3 różne i mnie wyśmiał, że przesadzam z ilościami...
Tylko 3?

Ja kupiłam te lody-roladę, którą polecała Nouvelle Ale chyba pierwsze w kolejce są śledzie
Stary 2015-03-07, 17:59   #4835
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
super a werandowałaś go wcześniej? czy po prostu od razu na spacer? Bo ja nie werandowałam go dlatego poszliśmy tylko na 10 minut

ooo rany jak ja bym sobie zjadła coś słodkiego
My od dzisiaj werandujemy, na wtorek planujemy pierwszy spacer
A skoro Wy już wychodzicie to powiedz jak dzisiaj ubrałaś dziecko?
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 18:19   #4836
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
Tylko 3?

Ja kupiłam te lody-roladę, którą polecała Nouvelle Ale chyba pierwsze w kolejce są śledzie
przypomniałaś mi o tych lodach, właśnie wcinam

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 18:20   #4837
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
witamy w klubie ja niby zawsze szczupła byłam, ale mimo wszystko nogi do najzgrabniejszych i najszczuplejszych nigdy nie należały. a teraz wyszedł mi na nich cellulit i to nie tylko na udach go mam ale i na łydkach

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

kurcze, boli mnie wszystko. tyłek, krzyż, brzuch... ani stać, ani siedzieć, ani leżeć się nie da
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 18:26   #4838
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
Padłam i już mnie chyba nic dzisiaj nie podniesie.

Przycięłam wszystkie krzewy, krzewinki i uschnięte byliny w ogródku, wypieliłam chwasty. Co prawda tam gdzie nie mogłam się schylić ogród wygląda, jakby go dopadł szalony fryzjer, ale przynajmniej do kwietnia mam spokój. Później tylko przyciąć róże, posiać warzywa, znów opielić...

Jestem tak zmęczona, że nie mogłam sobie ściągnąć kurtki i butów. Niech mnie ktoś zaniesie do wanny... i umyje.

Jeśli po takim całodziennym wygnieceniu młody nie wyjdzie dzisiaj z brzucha to ja już nie wiem co może podziałać

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Ja cały czas mam ochotę zacząć studia doktoranckie. Do tej pory nie było na to czasu bo tylko praca, praca i praca. Zobaczymy jeszcze co z tym awansem i oczywiście wszystko zależy od temperamentu dziecka.
ja również myślę o doktoracie. Dzisiaj doszłam do wniosku, że jeżeli w tym roku nie dostanę się na aplikację adwokacką (chociaż mam ogromną nadzieję, że się uda), to albo zaczynam studia doktoranckie albo jakieś podyplomowe. Bo kolejnego roku zastoju intelektualnego nie wytrzymam.

po takiej robocie to Ty możesz nie mieć siły rodzić, więc niech lepiej maleństwo poczeka aż się wyśpisz

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
witamy w klubie ja niby zawsze szczupła byłam, ale mimo wszystko nogi do najzgrabniejszych i najszczuplejszych nigdy nie należały. a teraz wyszedł mi na nich cellulit i to nie tylko na udach go mam ale i na łydkach

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

kurcze, boli mnie wszystko. tyłek, krzyż, brzuch... ani stać, ani siedzieć, ani leżeć się nie da
znalazłam: https://wystawna.allegro.pl/darmowe-...ni-5-22.03.pdf

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

mi też wylazł cellulit na nogach i tyłku, a nie miałam w ogóle Mam nadzieję, że uda mi się to zlikwidować, bo akurat nogi uważałam zawsze za swój atut...
A moja koleżanka chodzi teraz do salonu kosmetycznego na różne zabiegi na rozstępy, dam Wam znać czy są jakieś efekty

Stary 2015-03-07, 18:36   #4839
Alunia79
Wtajemniczenie

Dziewczyny nie martwcie się celulitem,to przez zastój wody. Zejdzie po porodzie. Do 5 doby jeszcze mogą puchnąć nogi,ręce (ja myślałam,że będę wychodzić w klapkach na żepy bo nie było szansy na żdne buty), ale później wszystko schodzi.

My się werandujemy od wczoraj. Aurorka jest bardzo zdziwiona
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 18:43   #4840
DezireOrient
Raczkowanie

Alunia79,Dziękuję Ci za porady na recepcji akurat była taka bardzo miła Kobitka,mimo iż nie mogliśmy tam wejść to starała się wszystko wyjaśnić . Mój tż jest tylko nie zadowolony ze taki kawał będę od niego trzeba tak daleko jechać, ale ja po dzisiejszym dniu uświadomiłam sobie że albo tam albo wcale!! powiedz w czym rodzilas i jak jest z przynoszonym jedzeniem, w sensie czy da radę się najesc ich jedzeniem? bo ja to jestem żarłok

DezireOrient jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 18:46   #4841
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie martwcie się celulitem,to przez zastój wody. Zejdzie po porodzie. Do 5 doby jeszcze mogą puchnąć nogi,ręce (ja myślałam,że będę wychodzić w klapkach na żepy bo nie było szansy na żdne buty), ale później wszystko schodzi.

oby, oby, bo nie mogę patrzeć na te giry

Bardzo ładne, oryginalne imię ma Twoja córka

Stary 2015-03-07, 19:08   #4842
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
przypomniałaś mi o tych lodach, właśnie wcinam
Ja też
Stary 2015-03-07, 19:08   #4843
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
Witam Was kochane ....
Ja dzisiaj mam kiepski dzien ... Czyje sie jak wieloryb - zaczyna mi buzia puchnąć- nogi - rece na wadze juz 19 kg na plusie ;(
spokojnie ja na wadze miałam + 30 kg. juz połowę spadłam w tydzień.

teraz dieta, ruchu mam wiele hehe i będzie super.
teraz poszukuje pasa ciażowego. bop brzuch zwisa jak nie wiem co
ale takie uroki
jak sie jadło nocami słodycze, chrupki, fryteczki to nie ma co sie dziwic. ale wrócę do formy chociaż w 80% i bede zadowolona.

Tż mówi, ze mnie KOCHA i ze jestem jego piękna. nie zwraca na nic uwagi jest wdzięczny, ze ma taka cudowna córeczkę. a MY dojdziemy do siebie, spokojnie, trzeba czasu

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość

też dzisiaj werandowałam pogoda NAM służy

Imię cudowne

a co do opuchlizny nóg, miałą jak nie wiem co spuchnięte!!! nosiłąm klapki Tzeta rozmiar 41 gdzie ja nosze 36! bo nie dałam rady wcisnąć syrek w swoje zeszła opuchlizna jak ręką odjął w 6 dobie
Stary 2015-03-07, 19:11   #4844
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Aż się przyjemnie czyta
Stary 2015-03-07, 19:12   #4845
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Dziewczyny trzymajcie jutro za mnie kciuki, po wszystkim napiszę do nouvelle2 .
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 19:12   #4846
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Stary 2015-03-07, 19:20   #4847
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Na pewno kciuki beda

Alunia - sliczne imie wybraliscie

U nas teraz lincz spoleczny ze strony tesciowej. Bo dla malej wybralismy pojedyncze imie, bez drugiego. I my ja tym krzywdzimy. Bo u niej w klasie jest dwojka dzieci z pojedynczym i reszta sie z nich smieje i chpdza non stop smutne

Dziewczyny po SN macie problem z nietrzymaniem moczu?

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 19:23   #4848
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
ja również myślę o doktoracie. Dzisiaj doszłam do wniosku, że jeżeli w tym roku nie dostanę się na aplikację adwokacką (chociaż mam ogromną nadzieję, że się uda), to albo zaczynam studia doktoranckie albo jakieś podyplomowe. Bo kolejnego roku zastoju intelektualnego nie wytrzymam.
Ja bym Ci radziła aplikację państwową. Adwokatów i radców prawnych jest już za dużo, na rynku ogromna konkurencja, zarobki byle jakie, wyzysk aplikantów. Już nie wspomnę o kosmicznych kosztach aplikacji.

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Na pewno kciuki beda

Alunia - sliczne imie wybraliscie

U nas teraz lincz spoleczny ze strony tesciowej. Bo dla malej wybralismy pojedyncze imie, bez drugiego. I my ja tym krzywdzimy. Bo u niej w klasie jest dwojka dzieci z pojedynczym i reszta sie z nich smieje i chpdza non stop smutne

Dziewczyny SN macie problem z nietrzymaniem moczu?
Eeeeee? Ja nawet nie wiem, którzy z moich znajomych mają podwójne imiona

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Masz to jak w banku

Stary 2015-03-07, 19:24   #4849
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Żartujesz, prawda?
Stary 2015-03-07, 19:24   #4850
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość

teraz dieta, ruchu mam wiele hehe i będzie super.
teraz poszukuje pasa ciażowego. bop brzuch zwisa jak nie wiem co
ale takie uroki
jak sie jadło nocami słodycze, chrupki, fryteczki to nie ma co sie dziwic. ale wrócę do formy chociaż w 80% i bede zadowolona
No takie wiadomości to ja lubię. 15 kg w tydzień, fiu fiu.

Stary 2015-03-07, 19:24   #4851
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja bym Ci radziła aplikację państwową. Adwokatów i radców prawnych jest już za dużo, na rynku ogromna konkurencja, zarobki byle jakie, wyzysk aplikantów. Już nie wspomnę o kosmicznych kosztach aplikacji.

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Masz to jak w banku
Dokladnie, ja mam pojedyncze i nie czuje sie gorsza hehe z reszta u mnie w rodzinie nikt nie ma jestesmy ulomni spolecznie

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 19:36   #4852
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
Michru - nawet nie myśl sobie, że wepchniesz się w kolejkę do rodzenia. Najpierw niunia_ona i Edith, potem nusiekowa i ja. A potem to już się dogaduj z innymi.

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

MaMuśka przypomniała mi, żeby sobie zapisać numery tel. do was, w razie gdybyśmy się jednak dzisiaj rozdwoili.
Przespałam się chwilę, trochę was poczytałam a teraz idę się wykąpać i spać. Pa pa

Stary 2015-03-07, 19:43   #4853
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Michru - nawet nie myśl sobie, że wepchniesz się w kolejkę do rodzenia. Najpierw niunia_ona i Edith, potem nusiekowa i ja. A potem to już się dogaduj z innymi.

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

MaMuśka przypomniała mi, żeby sobie zapisać numery tel. do was, w razie gdybyśmy się jednak dzisiaj rozdwoili.
Przespałam się chwilę, trochę was poczytałam a teraz idę się wykąpać i spać. Pa pa
dokladnie prosze sie w kolejke nie wcinać !!!

U nas znowu przepowiadacze...kciuki trzymam każdego dnia by się rozkręciło..ale jak na razie nic sie nie dzieje ...wiec nie mam humoru i jakas taka marudna jestem...ehhhh
Stary 2015-03-07, 19:46   #4854
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:

Masz to jak w banku
u mnie jest taka sytuacja, że tata ma kancelarię adwokacką i ktoś to powoli musi przejąć. Bo on już w takim wieku, że powinien zwolnić, wypoczywać... także akurat jeżeli chodzi o problem z pracą, zdobyciem klientów czy wyzyskiem aplikantów to mnie to na szczęście aż tak nie dotyczy. Dlatego nie mogę dopuścić do tego, żeby zmarnować taką życiową i zawodową okazję. po prostu MUSZĘ się w tym roku dostać.... A koszty fakt, są kosmiczne, sam egzamin wstępny to ponad 800 zł

Cytat:
ogromne kciuki!!

Stary 2015-03-07, 19:55   #4855
malinka612
Raczkowanie

Mamuśka, będą kciuki!!!
Asiulek, masakra z teściową. To wasza sprawa ile dziecko będzie mieć imion. swoją drogą to dzieciakom u niej powinna tłumaczyć ze wysmiewanie nie jest fajne, a rodzicom tych wysmiewajacych dzieci uwagę zwrócić. ..a

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Lesy, wow 15 kg w tydzień -marzenie chyba każdej mamy po porodzie;
malinka612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 20:24   #4856
crystal25
Zakorzenienie

hej mamusie ja do kliniki jednak nie pojechalam, dzieki mojemu kochanemu TZ, ktoremu leb prawie urwalam za to, ale ok....
kupil mi w zamian krem bepanthen sensicalm niby ma mi pomoc, wiec zobaczymy bo przed chwila sie posmarowalam. Oby pomogl, bo to malutka tubka jest, a koszt nie maly, a nie chce kupowac co trzy dni nowego.
A dzis na kolacje truskawki, zbuntowalam sie i nic nie gotuje a przy okazji dorwalam polskie pierniczki na polskim dziale i juz zjedzone
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 20:27   #4857
mama_kasia88
Raczkowanie

Crystal tak teraz sobie myśle... non stoper jesz truskawki może one Cię "uczulają" w sensie zwiększają swędzenie? Spróbuj wytzrymac 3-4 dni bez i zobacz jak będzie, o ile dasz radę Jakby nie było póki co "swoich" nie dostaniesz, a te teraz to praktycznie sama chemia.... chociaż nie wiiem jak u Ciebie aktualnie sprawa wygląda :P

Swoją drogą tż się porządne wpierdziel należy !!

MaMuSka mega mocne kciuki za jutrzejszy dzień!! Super!! o będzie jeden z piękneijszych dni w Twoim życiu!!!

Skończony 40 tc- czekamy córeczko

Edytowane przez mama_kasia88
Czas edycji: 2015-03-07 o 20:30
mama_kasia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 20:32   #4858
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
hej mamusie ja do kliniki jednak nie pojechalam, dzieki mojemu kochanemu TZ, ktoremu leb prawie urwalam za to, ale ok....
kupil mi w zamian krem bepanthen sensicalm niby ma mi pomoc, wiec zobaczymy bo przed chwila sie posmarowalam. Oby pomogl, bo to malutka tubka jest, a koszt nie maly, a nie chce kupowac co trzy dni nowego.
A dzis na kolacje truskawki, zbuntowalam sie i nic nie gotuje a przy okazji dorwalam polskie pierniczki na polskim dziale i juz zjedzone
To oby Ci pomogła ta maść. A raz na jakiś trzeba olać gotowanie i postawić na własną przyjemność. Mnie się marzą takie nasze krajowe truskaweczki albo maliny
Stary 2015-03-07, 20:39   #4859
crystal25
Zakorzenienie

lesyeux pieknie twoja waga poszla w dol a twoj TZ kochany, za to ze tak uwaza i mowi to
Mamuska29 3mam kciuki mocno!
asiulek pewnie nikt sie nie smieje, tylko tesciowa specjalnie wam to mowi, bo moze jej to nie odpowiada. My damy jedno imie dziecku, i jedno nazwisko, a patrzac po rodzinie TZ powinnam dac dwa imienia, i dwa nazwiska, nigdy w zyciu, nie porabalo mnie co do nie trzymania moczu wlasnie slyszalam ze czesto sa problemy. Cwicz miesnie kegla, nigdy nie jest na nie za pozno, a nie trzymanie moczu moze uprzykrzyc niezle zycie. Ja po porodzie kieruje sie do specjalisty z tej dziedziny, bo nie chce miec pozniej problemow.
alunia przepiekne imie wybraliscie jak sie czujesz????
nusiekowa 3mam kciuki zeby cos sie w koncu zaczelo
Luzna25 w to wierze , bo nienawidze swoich kg ja tez mam nadzieje na spacerki codziennie, ale wlasnie nie wiedzialam jak z czasem dla malenstwa na zewnatrz, wiec dziekuje z dnia na dzien tez bede wydluzac
meganka18 jesli dobrze pamietam, to przed samym porodem twarz potrafi puchnac, wiec moze cos sie zacznie na dniach jakby ci za bardzo spuchla to lepiej skonsultuj to z lekarzem ?? ja tez sie czuje jak wieloryb przejdzie nam niedlugo

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez mama_kasia88 Pokaż wiadomość
Crystal tak teraz sobie myśle... non stoper jesz truskawki może one Cię "uczulają" w sensie zwiększają swędzenie? Spróbuj wytzrymac 3-4 dni bez i zobacz jak będzie, o ile dasz radę Jakby nie było póki co "swoich" nie dostaniesz, a te teraz to praktycznie sama chemia.... chociaż nie wiiem jak u Ciebie aktualnie sprawa wygląda :P

Swoją drogą tż się porządne wpierdziel należy !!

MaMuSka mega mocne kciuki za jutrzejszy dzień!! Super!! o będzie jeden z piękneijszych dni w Twoim życiu!!!

tez dzis pomyslalam, ze moze to wina truskawek tez, ale probowalam nie dopuscic do siebie tej mysli az do teraz te nasze, tez nie sa od nas i sa mega wielkie, takie nie naturalne, ale dzis promocja za 1 euro 500 gram to se 2 kg kupilam to od jutra ich nie jem, zamroze na potem a tz... szkoda gadac, wkurza mnie czasami z tak glupich powodow ;(
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 20:41   #4860
zielone_oko
Zakorzenienie

Cześć Mamusie
Nie nadrobiłam, także nie wiem co u Was ale spróbuje zaraz nadrobić.

U nas troszkę się porobiło. Dzisiaj miałyśmy iść do domu, jednak matka w nocy zaniemogła. Nie mogłam się ruszyć. Dzisiaj po konsultacjach i badaniach okazało się , że mam rozstęp spojenia łonowego. Czeka mnie przymusowe leżenie przez 2-3 tygodnie i powinno się zrosnąć. Nie muszę mówić jaką czuje się matką skoro nawet nie mogę własnego dziecka przewinąć. , dobrze że chociaż mogę ją karmić i śpi ze mną. Mam wsparcie w rodzicach, tŻ a największe w teściowej. Dzisiaj przed 7 była już u mnie. Lekarze porządnie się mną zajęli, szybko zareagowali i wszystkie badania i konsultacje miałam dzisiaj, przynajmniej nie musiałam czekać do poniedziałku. W poniedziałek na 99% zabierają mnie do domu, ginekolog dzisiaj dyżurujący nie miał żadnych ale, jak ortopeda napisał . że nie ma przeciwwskazań do leczenia w domu.

Opis porodu dam później, teraz tak na szybko posprwadzam co u Was

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości