|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 40- nasz sezon!
Haha Vivienne :P co za kawal haha :P biedna Pm
|
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
omnomnomnom, inne rzeczy w chinskich knajpach mogłby dla mnie nie istnieć.. a my dzis po 16 stwierdzilismy, że korzystając z ładnej pogody pojedziemy do miasta pochodzić. w trakcie jazdy uznaliśmy, że lepiej do castoramy wybierać panele itp no to się przewietrzyłam i pokorzystałam z ładnej pogody.. nie ma co!
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się boję włamań i napadów. I jak jestem sama w domu to rzadko kiedy odbieram domofon, no chyba że wiem że kurier może być albo listonosz. No dobra, jeszcze domofon to mi się odruchowo zdarza odebrać, ale jak ktoś puka/dzwoni do drzwi to patrzę przez judasza i zazwyczaj nie otwieram
Vivienne, niezłe poczucie humoru ma ksiądz, nie ma co...
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
do moich rodziców się kiedyś wlamali... normalnie do schowka, wyjęli drabinę, pożyczyli żeby do okna 1 pietrze się dostać, wylłmali okno... wzięli co chcieli, schowali drabinę
a my byliśmy wszyscy w domku na 2gim pietrze
Edytowane przez sQuaara Czas edycji: 2015-03-07 o 21:57 |
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
U nas pogoda dopisała, aż mi się chciało coś robić. Poszłam na pieszo na zakupy, a nie autobusem jak zwykle, dookoła tyle żonkili, pieknie!
Pierwsze podejście do sukienki poprawinowej totalna porażka, lazilam z TŻtem po sklepach i nic nam nie wpadło w oko, nie mam pojecia gdzie szukać. Ze ślubną nie miałam takiego problemu.
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Aneta, ja tez rzadko odbieram domofon ;P teraz wgl mamy nowe w mieszkaniu domofony i wchodzimy na kod do klatki.. Napierw wciskamy numer mieszkania a pzn kod.. I jak ktos loguje sie do nas to sluchawk w mieszkaniu piszczy ze ktos wchodzi heh..
Sq.. :-o o matko.. Okradli was jak byliście w domu :-o masakra!! |
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
ta... ale tylko małe rzeczy, tzn aparaty, mamie torebke przeszukali, kase która była na wierzchu, jakis telefon chyba
ale np dvd czy laptopa nie wzieli jacys nieprzygotowani bez worka przyszli... a aparaty znalezlismy pod krzakami po paru miesiacach chyba im cieżko było :Pale dzień póxniej w domu pojawił sie alarm notabene jak wyje to prędzej sąsiedzi dzwoniący na rodziców komórki, które trzymają w sypialni, ich obudzą niż ten alarm. ale niech będzie że jak się włącza to odstrasza włamywaczy...
|
|
#158 |
|
... choć nie Westwood
|
Chyba najgorsze co moze byc to zostac okradzionym bedac w domu
. Ja bym chyba umierala potem lata ze strachu. Dlatego naciskalam na drzwi antywłamaniowe. I w ogole nie trzymam w domu gotówki.Dobrej nocy dziewczęta! My od 8 ns naukach. A potem imieniny ojca. Gdzież tak rano w niedzielę wstawac
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Vivienne, to juz ostatnie spotkanie jutro?
![]() Dobranoc ![]() Tez zmykam.. Idę spać w upieciu :P ciekawe jak będzie rano wygladalo :P Miłych snów |
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
najważniejsze, że tylko zabrali co chcieli i nikomu krzywda się nie stała
![]() drzwi jak drzwi..u nas weszli oknem.. teraz mamy wszędzie rolety antywlamaniowe, bramy otwierane elektrycznie i inne jakies cuda. K. pierwszy raz był to uznał, że takiej twierdzy nie widział ja mając 11lat z moim 8letnim bratem sami sie włamaliśmy do naszego domu... mamy brame garażową na pilot, a w garazu jest pstryczek niczym od swiatła, który też tę bramę otwiera.. w garażu na kilka cm bylo uchylone okno, wiec my z kijków/prętów i sznurka do prania skręcilismy kilku metrowy, skręcający długi "patyk" którym celowalismy przez okno w ten pstryczek... obilismy scianę dookoła ale sie udało co lepsze jakiś czas później z mama nie mogliśmy wejść i dopiero wtedy jej sie pochwalilismy naszym wynalazkiem, na szybkosci skręciliśmy patyk, a mama go ulepszyła nakładając na koniec noge plastikową od lalki (kiedys takie lalki jak niemowlaki sie miewało..takie wieksze baby born:P) ![]() i zrozumiala pewnie wtedy dlaczego sciana koło tego włącznika taka obita. ale jak widać - jak sie wie o takich rzeczach to byle dziecko jest w stanie się włamac:P
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety też znam taki przypadek.
Edytowane przez krolewna_smieszka Czas edycji: 2015-03-10 o 18:52 |
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
O rajuuu jestem padnieta ...
Gratuluje wszystkim ,wszystkiego nie będę wyszczegolniac nickow bo na bank się pomyle ,wybaczcie ![]() Oooo losiee sQ wcale się nie dziwie ,ze rodzice Twoi mieszkaja jak w twierdzy po takim czymś sama bym mieszkała. |
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
jak to przed zbrojeniem alarmu musi wrócic?
nie moze wejsc do domu jak alarm jest włączony!? nie rozumiem...
|
#165 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() My też się tak włamaliśmy tylko przez balkon Przez uchylone okno kij włożyliśmy i podważyliśmy klamkę od drzwi balkonowych.
|
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez krolewna_smieszka Czas edycji: 2015-03-10 o 18:52 |
|
|
|
#167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
latem nawet jak jestesmy to w niektórych częsciach są zasłonięte ![]() tylko moje okna ich nie mają (mieszkam na 2gim pietrze bez daszków, werand, tarasów pod sobą )Cytat:
tzn nie chce rozumieć logiki jej rozumowania, pytalam bo myslalam ze moze mają taki alarm ze jak w srodku sie go włączy to się blokują drzwi i dodałabym że to wysoce niebezpieczne w razie jakiegos emergency
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
sympatyczne
chyba je założę na plener bo na ślub będą raczej kokardki ![]() ale ogólnie klipsy do wielu butów pasują, te serca bardzo fajnie wyglądają z balerinkami |
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że jak TŻ sam pójdzie do fryzjera, to wróci z g*wnem na głowie.
Niech teraz za karę z tym łazi. :P
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
krolewna ja bym ze swoim nie poszla, ale zawsze jak idze mowi co chce zrobic ja zachwycona i nigdy tak nie wrocil...
no dramat. i tez mu mowie ze teraz niech tak łazi ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- czy moglabym prosic o strony bolerek slubnych...kiedys byla taka 1 strona - kilka bolerek ale bylo takie ktore mi pasowalo i nie moge odszukac;( dobranocka dziewuszki!
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#173 |
|
nibyżona
|
o 6 wstalam, 8h profilowania, przyjechalam i mnie Tz nakarmil i napoil gruszkowym cydrem :P
padam na twarz, a jutro jedziemy popatrzec za garniakiem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiliśmy dzisiaj w kauflandzie zamiast szampana na pierwszy toast 3 zgrzewki właśnie cydru gruszkowego także jedna sprawa juz do przodu!
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do włamań to u nas włamali się do piwnicy w bloku. Ktoś akurat o 3 nad ranem wyjeżdżał i ich zobaczył, zamknął klatkę na klucz i zadzwonił na policję. Co najlepsze ukradli jakieś słoiki, krzyż itd. A ten co ich złapał np miał pełno sprzętu do hokeja i nic nie ruszyli tylko jakieś "śmieci brali". |
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 część 40- nasz sezon!
Królewna znalazłam
ja wciaz nie ogarnelam programów graficznych ![]() O 20:07 zdecydowałam, ze jedziemy do Ikei po sławetne ramki na numery stolow .... jestem zadowolona z efektu ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- A i co do włamań miałam sie wypowiedzieć . Raz z Siostra chciałyśmy Rodzicom zrobic niespodzianke i przylecialysmy do PL bez zapowiedzi. Dotarłyśmy do domu juz po polnocy. Otwieramy Z KLUCZA drzwi, a tam w ciemności wychodzi Tata z ogromnym nożem . Normalnie sie zestresowałam . Okazało sie, ze "na wszelki wypadek" Tata pod lozkiem, na wyciagnięcie reki, ma taki nóż, jakby cos sie działo...... a ze sie nikogo nie spodziewał, to tak swoje ukochane córeczki przywitał ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
No ja zgupialam i pierwsze to wołam "Tato! My tu z niespodzianka, a Ty nas TAK witasz?!". Na szczęście szybko światło zapalilysmy haha
![]() Cytat:
bejsbola bym sie u mnie w domu nie spodziewała ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
Mój TZ wczoraj wrócił i będzie do poniedziałku więc nie będę miała możliwości regularnie czytać. Nadrabiam wczorajszy dzień i uciekam się szykować.
Seductive – gratuluje udanych zakupów . Zazdroszczę bo mojemu TZ brakuje ubrania, zresztą alko też jeszcze nie mamy. Na biurku Oli – te butki są śliczne joasia-a – fryzura wygląda bardzo fajnie. Mam prawie takie same zawieszki – inny kolor i dodatkowo jest karteczka z wierszykiem, ale są u Tż schowane więc zdjęcia nie mam . anete_91 – ja na pewno kupuje inne buty na poprawiny, znając mnie to pewnie inne na ślub kupie jeśli moje obecne nie dadzą się wymodelować ![]() Baleriny na zmianę – zastanawiam się, bo jeśli sukienka jest dopasowana do wyższych butów to przy balerinach może się bardzo zniszczyć. Mi koleżanka poleciła na zmianę buty na koturnie. Jakoś mi to nie pasuje do sukni ślubnej,ale jeśli znalazłabym wygodne w podobnej wysokości to może faktycznie dla dobra sukienki tak zrobić. Co myślicie? magda_mjt – kolejna śliczna kartka patioo9o – śliczne te buty i ta cena taka przystępna. Asia1905 – podziwiam rękodzieło, super Kelpie – dla mnie kokardki 1 albo 2 Mariuszowa – wspólczuje o życzę pomyślnego rozwiązania tej sytuacji. Najważniejsze, że sama potrafiłaś się motywować i pisać. Squaara – straszna historia. Ja jestem straszny cykor. Czasem zastanawiam się jak ja wytrzymam sama w mieszkaniu jak się już wprowadzimy z TZ do naszego,a jego całe tygodnie nie będzie. Chyba w końcu udało się coś do Was napisać Dzień dobry i miłego poniedziałku
Edytowane przez Wrzesinka88 Czas edycji: 2015-03-09 o 06:32 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.

. Ja bym chyba umierala potem lata ze strachu. Dlatego naciskalam na drzwi antywłamaniowe. I w ogole nie trzymam w domu gotówki.

Niech teraz za karę z tym łazi. :P