|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
My wybraliśmy się w góry ze znajomymi. Koleżanka 3tygodnie temu na nartach uszkodziła kolano więc chodzi o kulach. Wyobraźcie sobie kulawą z ciężarną na szczycie Szrenicy
Wyglądaliśmy ciekawie ale było super
|
|
|
|
#1985 |
|
Zadomowienie
|
A ja nie mogę cytować
mam nadzieje, że niedługo też to naprawiąPrinceska my z mebli dla małej zdecdowaliśmy sie na komplet z klupsia: https://www.google.pl/search?q=klup%...ml%3B997%3B662 I do tego też kupilśmy biały półko przewijak z Klupsia, ale to już na kosmetyki i takie pierdoły bardziej: https://www.google.pl/search?q=klup%...ml%3B600%3B600 Princeska a co było fajnego w tesco na promocji?? Akurat skończyła nam się woda więc mam pretekst żeby zaciągnąć TŻ na zakupy
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja, u mnie mądra książka mówi, że od 27
I ja też sobie tak liczę bo mnie się zaczął w piątek Moja królewna tak imprezuje od wczoraj, że szok ![]() A wiecie co? Jestem na 90% pewna, że wczoraj na chwilę czułam jej serce. Jakoś tak się musiała położyć, takie miarowe puk puk
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
My łóżeczko dostaniem od znajomych takie jak poniżej.
Co prawda nam średnio pasuje do sypialni ten kolor ale jak się da prześcieradło z falbanką, organizer, ochraniacz to też przysłoni. A to zawsze te 200 zł w kieszeni.
Królewna Edytowane przez Princesika Czas edycji: 2015-03-09 o 08:34 |
|
|
|
#1991 |
|
Konto usunięte
|
Porąbane forum, ale zrobiło prezent na Dzień Kobiet...
Irmusia, też mam medelę (swing) Mam nadzieję, że nie będę musiała użyć tego Marei Ultraviolet dobrze, że wszystko ok ![]() Princesika, ładne to łóżeczko Domincia, właśnie zauważyłam Twoje, bardzo mi się podoba, w moim stylu Dziewczyny dziękuję za kciuki i modlitwę za moją znajomą. Wczoraj siłami natury o 9.30 urodziła małego Kacperka. Niestety żył tylko minutkę, mimo, że neonatolodzy próbowali go ratować... Sama koleżanka ledwo uszła z życiem, prawie się wykrwawiła
Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-03-09 o 08:36 |
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu.. To straszne, tak mi przykro, nie wyobrażam sobie co czuje Twoja koleżanka
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Ojjj przykro mi
|
|
|
|
#1995 |
|
Zadomowienie
|
Ale przykro to słyszeć ....
Mam nadzieje, że dziewczyna mimo wszystko szybko dojdzie do siebie, musi im sie udać koljnym razem
|
|
#1996 |
|
Zadomowienie
|
Szuu, straszne wiadomości z rana
tak sobie przez weekend pomyślałam o Twojej koleżance. Biedna, nie potrafię sobie wyobrazić co ona czuje
|
|
|
|
#1997 |
|
Rozeznanie
|
Szuuu
![]()
|
|
#1998 |
|
Rozeznanie
|
Hej mamuśki
Chciałam wam wczoraj życzyć wspaniałego Dnia Kobiet ale wizaż nie działał, widzę ze nie tylko mi ![]() Czytam was w miarę na bieżąco ale ciągle brak czasu na pisanie, wczoraj podjęłam decyzję ze w kwietniu idę na zwolnienie wiec czasu będe mieć więcej. Strasznie mnie boli miednica, staw prawej nogi i Bożena jak by mnie ktoś porządnie wykorzystał ![]() Szuu - okropnie przykra ta wiadomość, strasznie jej współczuję i życzę dużo siły.... nie wyobrażam sobie przeżyć coś takiego Pozdrawiam udanego tygodnia |
|
|
|
#1999 |
|
Zadomowienie
|
Tez sie wczoraj naprodukowalam, a nic mi sie nie wyświetlilo
ale witam sie dzis z rana w 28 tc ![]() Szuuu, tak mi przykro z powodu Twojej kolezanki caly czas mialam nadzieje, że wszystko skończy się dobrze ciężko sobie nawet takie rzeczy wyobrazić...anutka super, ze juz lepiej sie czujesz, daj znac co po obchodzie lekarze mówią ![]() Domincia gratki za zakupy mebelek
Edytowane przez Selis Czas edycji: 2015-03-09 o 09:28 |
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Noooo nareszcie wizaż wrócił
|
|
|
|
#2001 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane
![]() wczoraj wizaż zrobił to specjalnie, żebyśmy nie siedziały przed kompem tylko wykorzystały piękną pogodę i fajnie spędziły nasze święto ![]() Cytat:
![]() moja aplikacja też nalicza 3 trym od 27 tygodnia. zresztą na wielu stronach tak jest podane.....na naszej pierwszej chyba zresztą też ![]() Cytat:
straszne to wszystko ![]() pięknie dziś jest wyciągam z szafy moje czerwone rureczki (wszystko pięknie tylko musze guzik na gumke zapinać
|
||
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe dobrze ze forum nie działało bo nie mam tyłów...
Wrocilismy wczoraj z gór i jestem tak psychicznie zmęczona ze chyba będę 3 dni odpoczywać.
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu - bardzo smutna wiadmość
Współczuję koleżance
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj pochowałam już zimowe kurtkiii
Tzn i tak się w nie nie mieszczę i dlatego schowałam, zostawiłam jedną, w którą się mieszczę i powywalałam zimowe buty których tez już nie założę. I poprzymierzałam wiosenne kurtki.. ojjjjj.. Mam jedna taką lekko ocieplaną, sportową. Ciasssno bardzo. jedna skórka - beznadziejnie tak wyglada, jakbym Blanki kurtkę założyła, krótka, mała, ciasna I druga wygląda ok, ale to taka cienizna, bez żadnej podszewki ni nic.. Tak więęęc.. musze kupić kurtkę zdecydowanie
|
|
|
|
#2005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
W Białce tatrzańskiej... Taki wypad na szybko ale pogoda była cudna. A ja aż nogami pod stokiem przebieralam taaaak bym chciała poSZUUsowac
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba tez bym wzięła mniejszą, bo potem co zrobisz z za dużą kurtką.. ![]() Ja mam większy problem.. nigdzie nie ma takiej jak ja chceee
|
|
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też byśmy gdzieś na weekend wypadli w góry hmmm
|
|
#2009 |
|
Raczkowanie
|
Szuu nie wyobrazam sobie co moze ona przezywac.
Ja wczoraj gralam w monopol z mezem i tesciowa a wieczorem mialam skurcze |
|
|
|
#2010 |
|
Zadomowienie
|
Też się boję przymierzania letnich kurtek, niby mam trencz, dwie parki jakies skóry ale to wszystko xs a ja juz dawno xs nie jestem
ale nowej nie zamierzam kupować, jakos się przemecze w tym co mam, ale chyba od srody znowu ma byc chlodniej ![]() Kaja, ten ochraniacz na łóżeczko od Makaszki to będzie dobry na standardowe łóżeczko z ikei? Bo jutro zamawiam i dostałam 10 zl bonu ale wydaje mi się jakiś wielki ten ochraniacz, no nie wiem....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

Wyglądaliśmy ciekawie ale było super

mam nadzieje, że niedługo też to naprawią

Mam nadzieję, że nie będę musiała użyć tego 

Mam nadzieję, że dziś na obchodzie coś się dowiem na ten temat.