|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowe 2015, cz.2 :)
Cytat:
A czemu nie wychodziłyście? ![]() Ja mam znowu słabszą morfologię
|
|
|
|
|
#4322 |
|
Rozeznanie
|
Bo tutaj od grudnia temperatura utrzymywała się tak -15 -20 stopni i nie chciałam Lilianki na taki mróz wyciągać na spacery.
"Pokochać to największe ryzyko ze wszystkich, to oddanie swojej przyszłości i swojego szczęścia w ręce drugiego człowieka, to zaufanie bez reszty, to odsłonięcie swoich słabości..."Zapuszczam paznokcie dzień:2
|
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4324 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny!
Już jest lepiej, jadę na kroplówkach i antybiotyku, boli trochę mniej, w każdym bądz razie znośnie. W poniedziałek rano będe miała badania i w zależności od wyniku lekarze stwierdzą, czy wychodzę czy zostaję (oczywiście mam nadzieję, że wyjdę). Całe szczęście, że mam Tż - dzisiaj był u mnie 3 razy i od razu weselej mi się robi jak go widzę
|
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Długo będziesz musiała brać antybiotyk?
|
|
|
|
|
#4326 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4327 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zycze ci aby wszystko było dobrze i w poniedziałek żebyś juz w domku siedziała i sie nudziła
|
|
#4328 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
działa w końcu Wizaż?
Edytowane przez Harrods Czas edycji: 2015-03-09 o 08:06 |
|
|
|
#4329 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Dużo zdrowia dla wszystkich chorych. Zaopatrzyliśmy się w farby i będzie malowanie pokoju dziecięcego Fuertko, możesz dopisać do mojej bezimiennej córki, że to Ewka jest ![]() Byłam w ubiegłym tygodniu na połówkowym, wszystkie pomiary prawidłowe, dziecko rośnie, w tydzień przybrało 110g. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja na początek kupię jakiś model Bebetto, albo Xlander XA, a za rok na wiosnę wymienię na Bumbleride Indie.Cytat:
|
|
#4330 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() W końcu Wizaż działa A ja się witam w 6 miesiącu ![]() U mnie znowu humory powróciły ) Po prostu szaleństwo Franuś daje o sobie znać bardzo delikatnie, ale jest to cudowne
|
|
#4331 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja placze na wszystkich filmach i serialach :-D
|
#4332 |
|
Zadomowienie
|
A co tu dzisiaj taka cisza? [IMG]file:///C:\Users\KATARZ~1\AppData \Local\Temp\msohtmlclip1\ 01\clip_image001.gif[/IMG]U mnie wysiadła aplikacja w telefonie a spędziliśmy prawie cały dzień na spacerach, bo w końcu się cieplutko zrobiło i do domu tylko na jedzonko wracaliśmy, bo miałam wszystko przygotowane wczoraj...
Hania z tego wszystkiego zjadła 5 konkretnych posiłków + dwa owocowe (jabłko i gruszkę), do tego zażyczyła sobie dwie kostki czekolady, bo pół dnia na biegówce spędziła... a ja po całym takim dniu się lepiej czuję niż po spacerze po Młodą do przedszkola i z powrotem (jak idę sama, to tak ok 10minut spacerkiem).. Mistrzyni, oby jutro lekarz stwierdził, że wszystko OK i pozwolił wyjść do domu, a jeśli ciągle coś nie tak, to jednak lepiej być pod kontrolą... Dziewczyny, coś mi wyskoczyło w ustach (wewnętrzna strona wargi na wysokości górnych dwójek) - wygląda mi to na aftę i jest bolesne i mam takie delikatnie opuchnięte wargi. Spróbuję się na jutro do rodzinnej zarejestrować, ale może być ciężko, bo ponoć mnóstwo dzieciaków ze szkarlatyną, ospą i zapaleniami oskrzeli jest więc trochę się boję iść, bo to wszystko zakaźne... Co mogę wziąć, bądź czym pędzlować to coś? No i przy tym wszystkim mi znów temperaturka skoczyła powyżej 37st - a już była prawie normalna i się zastanawiam czy to jest od tego czegoś w ustach czy to coś w ustach jest tylko pierwszym objawem osłabienia organizmu w związku z jakąś inną infekcją... Niezalogowana, Ty zapewne wiesz co z tym zrobić... ale może któraś z Was miała podobnie... |
|
|
|
#4333 |
|
Rozeznanie
|
a u mnie zmiana wizyty z 17marca na srode na 18 poniewaz nie czuje sie najlepiej i niech sprawdzi czy wszystko gra u mlodego. Mlody szaleje wiec mam nadzieje ze jest ok ale objawy bolowe sa wiec wole sprawdzic a jak bedzie ok to do rodzinnego bede musiala sie przejsc;/
|
|
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
Dziendoberek
![]() To nam wizaz zrobil prezent na dzien kobiet ![]() U mnie jakas infekcja intymna wrrrrrr..... uzywam pimafucinu dzis juz lepiej niech to ucieka odemnie Gkatarzynka mi ostatnio cos bolesne wyskoczylo ale na drugi dzien rano juz nie bylo wiec albo podraznilam albo afta samo zniklo
|
|
#4335 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że mi wrzuciło post, który chciałam wczoraj wysłać, ale się nie dało
![]() Elinka, niestety to nie znika, dlatego się zastanawiam jak się tego pozbyć. W przychodni mi pani poradziła, żeby przyszła jutro w godzinach przyjmowania zdrowych dzieci - takich do szczepienia i wtedy mnie rodzinna może przyjąć i zobaczyć. i chyba tak zrobię, bo się nie chcę pozarażać. A siedzę dziś z Hanią w domku, bo chyba znów ją coś bierze (jakiś brzydki kaszel się pojawił i w nocy było 37,6) więc się zabieramy zaraz za pieczenie chałki z rodzynkami, bo sobie zażyczyła - a miałam dziś troszkę ogarnąć salon, bo się mi sterta prania uskładała przez aktywny weekend. |
|
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
przynajmniej pierwszy raz nie mam czego nadrabiać po weekendzie
|
|
|
|
#4337 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry.
Wreszcie wizaż działa. Mój Mąż stwierdził, że jestem uzależniona od Was. ![]() Z innej beczki, Właściciel mieszkania zgodził się na zabranie swoich rzeczy.
|
#4338 |
|
Rozeznanie
|
Witam w poniedziałek
U nas cudna pogoda, w końcu! |
|
|
|
#4339 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super!
|
||
|
|
|
#4340 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
|
|
|
#4341 |
|
Zadomowienie
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a bylyscie w tym Tesco? Jak te ciuszki, coś ciekawego i taniego?
|
|
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
W końcu wiosna idzie, wczoraj byliśmy w końcu na działce, trzeba pomału ogarniać .. Przejęliśmy ją jesienią, jest strasznie zapuszczona i zagracona, chciałabym do lipca żeby tam było w miarę przyjemnie, żeby z młodym spędzać czas .. Cytat:
![]() Ale spoko, są lumpy ![]() Dziewczyny, czy Wy też tak dużo śpicie? 10-11 godzin ... to jakaś masakra. Wprawdzie budzę się na siku ze 2-3 razy i potem wiercę chwilę zanim zasnę ale to chyba za dużo??
|
|
#4344 |
|
Wtajemniczenie
|
witam Was poniedziałkowo
wczoraj miałam dac znaka, ale wizaż nie działął... od piątku rano czuje się fatalnie...co nie zjem ląduje za chwile w toalecie... wiec piątek i sobota całkiem bez jedzenia... wczoraj odważyłam się zjeść kisiel i jabłko - na szczeście jakoś poszło, ale byłam tak słaba że nawet do toalety ledwo doszłam... już miałam jechać na IP, ale do wieczora się poleszyło na tyle ze zjadłam nawet 4 kanapki z chudziutką wędlinką... dziś od rana znów takie kręcioły w głowie że dopiero o 10 doszłam do siebie, a jak córe do pkola prowadziłam o 8 to na schodach myślałam że padne... w srode wizyta wiec oby do tego czasu mi sie poprawilo... nie ma mi się kto małą zając gdyby mnie chcieli przetrzymac w szpitalu tak wiec jakos sama musze sobie radzic...mistrzyni - mam nadzieje ze szybko Cie wypuszczą i bedzie wszystko dobrze! aviskowa - ja mam remont zaraz po wielkanocy i juz doczekac się nie moge
|
|
|
|
#4345 |
|
Raczkowanie
|
Ja remont tez mam zaraz po Wielkanocy, ale wcale mi do niego nie spieszno;-)
|
|
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
My tylko sypialbie przemalujemy, rok temu sie dopiero wprowadzilismy ale kolor mega brzydki wybralam hehe, trzeba przrmalowac i zastanawiam sie nad tapeta na jedna sciane
|
|
#4347 |
|
Zadomowienie
|
Już po wizycie.
Wszystko ok. Dostałam skierowanie na badania i między innymi na glukozę. Będą mi pobierać krew 3x. Na szczęście badanie mam zrobić 30-31 marca, więc mam czas się przygotować mentalnie. Następna wizyta 9.04. Aaaa, muszę się pożalić, schudłam od ostatniej wizyty tylko 0.5 kg.
|
#4348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4349 |
|
Zadomowienie
|
U mnie tez remont zaraz po swietach lazienki i toalety... na caly tydzien wybywamy z Hania do mojej mamy-oby byla pogoda i Mloda zdrowa,to bedziemy korzstac z wiejskiego powietrza... Najgorsze jest to,ze zupelnie nie wiem jak ta lazienke zrobic,a moj Maz ma to w nosie.. no i ma to robic wujek meza( o niego jestem spokojna,bo wiem,ze robi ladnie i dokladnie) i tesc... i boje sie,ze przez tescia to pltrwa dluzej niz tydzien
|
|
|
|
#4350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja śpię tak z 9-10 godzin, a i tak po południu jestem zmęczona tylko strasznie źle śpię, budzę się co chwile, no i na siku ze 3 razy, ale nie mam jakiegoś pełnego pęcherza tylko dla pewności wolę się przespacerować do łazienki![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

Ja również się cieszę

i cieszę się, że wszystko ok!