Mamusie Majowe 2015-cz.7 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-09, 09:53   #2911
jagodowa07
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015-cz.7

Nie wiem czemu katarek to zło, tak mówiła położna na sr, ja tylko powtarzam. Powiedziała, że do noska najlepsze albo takie otwierane gruszki, albo aspiratory (typu frida?)
I mówiła że katarek to dziwny wynalazek i ciekawa jest czy osoba która go wymyśliła to go używała na sobie i jak się z tym czuła że ona zupełnie tego nie widzi, jak odkurzacz z niemowlakiem mają dobrze działać (może przy starszym dziecku ok, ale przy takim maleństwie to ona zupełnie nie poleca takich nowości). No generalnie była do niego baaaaaardzo sceptycznie nastawiona.

Crumble a może jest szansa że Cię jednak wypuszczą, jak porobią te podstawowe badania, skoro z Michasiem wszystko ok? Pogadaj z lekarzem, leżeć równie dobrze możesz w domu.

Edytowane przez jagodowa07
Czas edycji: 2015-03-09 o 09:55
jagodowa07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 09:54   #2912
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Crumble ściskam i całuję obyś dała radę i z dzieciaczkiem było wszystko ok

Dziewczyny wizaż i tapatalk mi szwankuje.
Mi wczoraj aplikacja nie działała
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 09:54   #2913
sylwia01485
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagodowa07 Pokaż wiadomość
Ahhh, i katarek to złooooo!!!!

a dlaczego?

Cytat:
Napisane przez Crumble Pokaż wiadomość
Ja cały dzień śpię. Płaczę. Wszyscy mi gadają, że najważniejsze dziecko, że pewnie się martwię... No więc nie. Jestem wyrodna, ale na chwilę obecną jest mi źle bo jestem w szpitalu. A nie chcę tu być. Mogłam odmówić ehh.. Z Michasiem wszystko w podządku na szczęście, ale do mnie coraz bardziej dociera, że nie jestem psychicznie gotowa na bycie mamą:O chciałam się spokojnie w domu przygotować, sesję ciążową zrobić i lipa. Nawet torby nie mam spakowanej. Ja wiem, że dziecko ważne, ale w tym momencie wolałabym aby ludzie się bardziej interesowali mną. Bo Michaś nie ogarnia, że jest w szpitalu. A dla niego też lepiej żebym ja była szczęśliwa, a nie jestem. Nie jestem.

W ogole ten szpital mnie smieszy. Dotorka na IP mowi, ze na wynik kwasow poczekam kilka godzin, po czym ich nie zleca.. Oddaje im eutyrox, po czym go rano nie dostaje bo nie mam zleconego ehhh...
przytulam wierzę, że Cię wypuszczą i będą kontrolować. Nie płacz
sylwia01485 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 09:54   #2914
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Ja od TZ dostałam Rafaello. o.O

I w ogóle był milutki jak cholera...
Po obiedzie poszliśmy na lody, potem mnie mdliło... :/

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 09:57   #2915
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Baset Pokaż wiadomość
Ja od TZ dostałam Rafaello. o.O

I w ogóle był milutki jak cholera...
Po obiedzie poszliśmy na lody, potem mnie mdliło... :/
Mój dzień przed pytał co bym chciała dostac. A ja ze nic. I nic nie dostalam. Jakoś nie miałam humoru w ten weekend
Stary 2015-03-09, 09:58   #2916
truskawkaxx
Zadomowienie

Crumble - wpadłaś mi akurat w oko ! Trzymaj się kobieto, nie daj się tam Wszystko będzie dobrze, musisz być dobrej myśli, że Cię jeszcze puszczą do domu no i dzidziuś będzie niedługo z Tobą

Całą resztę przepraszam, że się nie odnoszę, ale będę dopiero dziś nadrabiać a mam co bo od piątku nie miałam czasu do was zajrzeć

Ale powiem wam, że po weekendzie odżyłam ! Miałam trochę roboty, ale dwa dni spotkań z rodziną! Jak mi brakowało tego kontaktu z ludźmi ! Nawet tego, żeby się ładnie ubrać, zrobić makijaż Znowu poczułam się seksownym człowiekiem;D Mężowi też się chyba podobało bo ciągle chodził i mnie głaskał Niekoniecznie tylko po brzuszku Ogólnie: tego mi było trzeba

Wrzuciłam wam fociszcza do klubu

A od dziś robię pranie i powolutku prasuję i pakuję wszystko. Tak sobie dziennie daję 1,5 h na takie prace bo nie mogę się przesilać, ale na tyle mi lekarz pozwolił

Licze, że do końca tygodnia sprawę ogarnę

P.s Wszamałam na śniadanie 3 kromeczki z bułki paryskiej z masłem osełkowym i miodem i zapiłam to kakałem Pychaaa !!
Stary 2015-03-09, 09:58   #2917
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Mój dzień przed pytał co bym chciała dostac. A ja ze nic. I nic nie dostalam. Jakoś nie miałam humoru w ten weekend
a jak sie czujesz?

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Stary 2015-03-09, 10:00   #2918
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
a jak sie czujesz?
A tak srednio... Wgl nie mam humoru. Odkryłam przypadkowo że mój ukochany oglądał sobie zdjecia bylych.. Niby nic takiego ale jakoś tak mi przykro, że go jeszcze coś interesuja...
Stary 2015-03-09, 10:03   #2919
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
A tak srednio... Wgl nie mam humoru. Odkryłam przypadkowo że mój ukochany oglądał sobie zdjecia bylych.. Niby nic takiego ale jakoś tak mi przykro, że go jeszcze coś interesuja...
Yyyy

Odbiło mu...

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Stary 2015-03-09, 10:04   #2920
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Może chciał wiedzieć co u nich oni czasami tak maja ale pozwalam Ci mu wpeird..... .
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 10:05   #2921
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Yyyy

Odbiło mu...
Szukałam w historii linka do zaslonek i jakoś tak trafilam na to... Akurat wtedy byłam na pobraniu krwi, przy mnie przecież by nie oglądał..
Stary 2015-03-09, 10:05   #2922
weron1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maartussss Pokaż wiadomość
A poza tym, to nie wiem czy widziałyście ale w Rossku są Babydream 1 za 9,99 (30 szt)
widziałam, ale 30 wydało mi się za mało

Cytat:
Napisane przez kalinowa11 Pokaż wiadomość
Chciałam Wam opowiedzieć dzisiejsze pobranie krwi które jest Hitem dla mnie!!!Pan w gigantycznej kolejce mówi do mnie:"Prosze,Pani w ciazy niech pani przejdzie pierwsza.", ja na to ze bardzo dziekuje i ide przed drzwi na co baby z kolejki krzyczą:"Hola,hola ja nie przepuszczę,NIECH SIE UCZY ZA WCZASU STAĆ!!!!
No powiedzcie ze hit heheheh!!!
Ach te baby...
Cytat:
Ym, czyli nie tylko ja słyszałam, że katarek to zło

Jaka pogoda u Was?

Bo ja mam dziś ambitnie plan, ogarnąć auto, ale bez większych wysiłków.

Częstuje zapiekankami z serem
tylko nie przesadzaj z tym samochodem

Crumble współczuję Ci...oby Twój nastrój jak najszybciej się polepszył. A jak za tydzień uradzisz to wszystkie będziemy Ci zazdrościć
weron1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 10:09   #2923
mimi_77
Zakorzenienie

Tien moglabys podeslac linka do tych koszul?

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 10:09   #2924
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagodowa07 Pokaż wiadomość
Nie wiem czemu katarek to zło, tak mówiła położna na sr, ja tylko powtarzam. Powiedziała, że do noska najlepsze albo takie otwierane gruszki, albo aspiratory (typu frida?)
I mówiła że katarek to dziwny wynalazek i ciekawa jest czy osoba która go wymyśliła to go używała na sobie i jak się z tym czuła że ona zupełnie tego nie widzi, jak odkurzacz z niemowlakiem mają dobrze działać (może przy starszym dziecku ok, ale przy takim maleństwie to ona zupełnie nie poleca takich nowości). No generalnie była do niego baaaaaardzo sceptycznie nastawiona.
Hmm bardzo dziwne podejście położnej, jeśli pracuje w szpitalu to chyba wie, jakie tam stosują praktyki "odciągania" kataru u niemowląt. Nie cackają się, wygląda to tak, że biedna matka musi trzymać dziecko, oni wkładają rurkę do noska i odciagają glutki jakąś taką sprężarką To jest straszne po prostu. Wiadomo, jak nie ma dużego kataru to można odciagać gruszką czy fridą, ale moim zdaniem lepiej w domu przy większym katarze oczyścić nosek przy pomocy odkurzacza niż wylądować w szpitalu... I tak jak pisałam, ta siła odciągania jest odpowiednio zredukowana przez system rurek katarka. Próbowałam na sobie

U nas dzień kobiet jak każdy inny dzień.. Tradycyjnie dostałam kwiatki kilka dni wcześniej
Myślę powoli o spakowaniu torby, zamówiłam już ostatnie drobiazgi, dziś wypiorę koszule, szlafrok i do końca tyg może się spakuję

Dziewczyny ale Crumble pisała o rozwiązaniu ciąży w kwietniu, a nie w marcu

Edytowane przez scotasia
Czas edycji: 2015-03-09 o 10:11
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 10:12   #2925
weron1
Rozeznanie

Cytat:
Ola dla poprawy humoru powiem Ci, że z moim tz jak oglądaliśmy na jednym z pierwszych spotkań jego zdjęcia to w albumie znalazło się jedno luźne zdjęcie jego byłej w bieliźnie W sumie on sie troche speszył-ja zaczęłam się śmiać i dzisiaj tez się śmieję, jak to sobie przypominam. Zastrzegłam sobie tylko, że ja w takim stroju nie dam sobie robić zdjęć
A wczoraj oglądaliśmy moje stare zdjęcia, bo jeszcze troche wygrzebałam u mamy i miedzy nimi były też jakieś zdjęcia z dedykacją od moich byłych i tż przy okazji zobaczył jak wyglądali. W sumie chciałam je wyrzucić, ale jakoś nie mam serca niszczyć cudzego wizerunku, więc zostawiłam, ale nie dlatego, że do nich wzdycham. Poza tym to fajna pamiątka dla naszych dzieci- ja bym chciała kiedys zobaczyć z jakimi dziadami szlajała się moja mama.

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Jedyne zdjęcia które likwidowałam to tych byłych z którymi rozstałam się bardzo burzliwie i w ogóle nie wspominam związków z nimi za dobrze
Stary 2015-03-09, 10:12   #2926
majaa86
Zadomowienie

Crumble weź tam się ogarnij i ma być dobrze, bo mamy jakoś razem rodzic a nie wychylasz się przed szereg :P
a tak poważnie to poczekaj jeszcze chwilkę,może akurat jak się ogarną Ci lekarze to wypuszczą Cię do domu i będzie wszystko ok a alarm okaże się nad wyrost..trzymam kciuki !

Dziewczyny w sobotę zaliczyłam wypad do ikei i jeszcze z 3 jak nie 4 salony meblowe w poszukiwaniu łóżka..i wieczorem padłam ..nadrobię Was pewnie popołudniu a teraz proszę o zdanie..wpadło mi w oko takie łóżko z Voxa - nie ukrywam,że nie jest to spełnienie moich marzeń, bo to spełnienie by mnie kosztowało 6 tys jakbym chciała to co mi się naprawdę podoba,ale bez przesady..

Chciałam zapytać czy któraś z Was (a z tego co pamiętam to któraś pisała o Voxie) ma meble z tej firmy i czy jest zadowolona?

Ja chyba zdecyduję się na takie łóżko, nie ukrywam,że cena i czas oczekiwania,czyli 2 tyg mnie przekonują..bo inne,które może by były lepsze to 6-10 tyg,czyli już daleko daleko po porodzie..

http://www.meble.vox.pl/kolekcje-meb...-volant-by-vox

z beżowym wezgłowiem, jeszcze wyczaiłam,że tych boków nie musiałabym zakładać,czyli mogę zdecydować jak będzie ładniej..

Co sądzicie?obleci?na żywo lepiej i tak wygląda moim zdaniem niż na zdjęciach..

A i jeszcze pytanie o materace - czy któraś z firmy Dunlupillo albo z Janpola ma może-wysokoelastyczny czy termoelastyczny?

Bo nie wiem czy 1400 za materac to dużo czy warto zainwestować w troszkę lepszy?

Doradźcie proszę,bo wczoraj cały dzień czekałam na wizaż i kicha a dziś mam zamówić to łóżko, bo chcę mieć z głowy i już najwyższa pora..

Odnośnie dnia kobiet to mój już w sobotę chciał mi kupić kwiatki w galerii krakowskiej to go siłą z kwiaciarni wyciągałam,żeby nie przepłacał..no i wczoraj też mu mówię daj spokój nic mi nie trzeba, kupiłam sobie storczyka w ikei i mi wystarczy, ale taki sfochowany chodził,że w końcu mówię jedź i dostałam bukiet z żółto czerwonych tulipanów i czerownych goździków..i już był dumny z siebie heheh

<3 Karolek<3 Moje Serduszko <3
majaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 10:14   #2927
weron1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość

Dziewczyny ale Crumble pisała o rozwiązaniu ciąży w kwietniu, a nie w marcu
aha to mi się coś po☠☠☠awszy...sorry
Stary 2015-03-09, 10:15   #2928
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez weron1 Pokaż wiadomość
Ola dla poprawy humoru powiem Ci, że z moim tz jak oglądaliśmy na jednym z pierwszych spotkań jego zdjęcia to w albumie znalazło się jedno luźne zdjęcie jego byłej w bieliźnie W sumie on sie troche speszył-ja zaczęłam się śmiać i dzisiaj tez się śmieję, jak to sobie przypominam. Zastrzegłam sobie tylko, że ja w takim stroju nie dam sobie robić zdjęć
A wczoraj oglądaliśmy moje stare zdjęcia, bo jeszcze troche wygrzebałam u mamy i miedzy nimi były też jakieś zdjęcia z dedykacją od moich byłych i tż przy okazji zobaczył jak wyglądali. W sumie chciałam je wyrzucić, ale jakoś nie mam serca niszczyć cudzego wizerunku, więc zostawiłam, ale nie dlatego, że do nich wzdycham. Poza tym to fajna pamiątka dla naszych dzieci- ja bym chciała kiedys zobaczyć z jakimi dziadami szlajała się moja mama.
Jakoś ja bym Się źle czuła jakby się dowiedzial że mam/oglądałam zdjęcia byłego, znając jego zazdrosnika od razu by na mnie z japa wyskoczył ze pewnie mi szkoda itp choć u mnie latwiej bo ja nie mam bylego, tz to mój pierwszy. mniejsza o to, troche mi się przykro zrobilo, wiadomo, że zazdrośc też trochę jest
Stary 2015-03-09, 10:17   #2929
moniisia90
Wtajemniczenie

ja też w weekend poprałam koszule i kupiłam i wyprałam szlafrok i mówię tż'towi, że jak wyschną to mogę się pakować

i prasowałam wczoraj pieluszki

od męża dostałam bukiet róż i poszliśmy na spacer chciałam jechać na stary rynek na kawę ale czuję się taka ciężka że w sumie wystarczył mi spacer

co do katarka to mi się nie chciało wyciągać odkurzacza i nie wyobrażam sobie w nocy np odpalać odkurzacz żeby dziecku odciągnąć smarki :P kupiłam fridę, dużo mam chwali
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 10:18   #2930
jagodowa07
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Hmm bardzo dziwne podejście położnej, jeśli pracuje w szpitalu to chyba wie, jakie tam stosują praktyki "odciągania" kataru u niemowląt. Nie cackają się, wygląda to tak, że biedna matka musi trzymać dziecko, oni wkładają rurkę do noska i odciagają glutki jakąś taką sprężarką To jest straszne po prostu. Wiadomo, jak nie ma dużego kataru to można odciagać gruszką czy fridą, ale moim zdaniem lepiej w domu przy większym katarze oczyścić nosek przy pomocy odkurzacza niż wylądować w szpitalu... I tak jak pisałam, ta siła odciągania jest odpowiednio zredukowana przez system rurek katarka. Próbowałam na sobie
To jest tylko zdanie akurat tej położnej, czy też w szpitalu. Może nie próbowały, nie miały z tym styczności - mnie na początku jak to zobaczyłam to bardzo rozśmieszyło i przeraziło, ale skoro macie dzieci, stosujecie i nic złego się nie stało - to chyba najlepsze polecenie pewnie i one kiedyś się przekonają
Stary 2015-03-09, 10:19   #2931
truskawkaxx
Zadomowienie

Cytat:
Przykre to... Jak znam siebie to bym to pewnie wygarnęła, bo ja nic w sobie dusić nie umiem.

Pogadaj z nim. I tak o tym nie zapomnisz, nie wynalazłaś tego specjalnie, a będzie Cię to gryzło.
Stary 2015-03-09, 10:19   #2932
weron1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
Crumble weź tam się ogarnij i ma być dobrze, bo mamy jakoś razem rodzic a nie wychylasz się przed szereg :P
a tak poważnie to poczekaj jeszcze chwilkę,może akurat jak się ogarną Ci lekarze to wypuszczą Cię do domu i będzie wszystko ok a alarm okaże się nad wyrost..trzymam kciuki !

Dziewczyny w sobotę zaliczyłam wypad do ikei i jeszcze z 3 jak nie 4 salony meblowe w poszukiwaniu łóżka..i wieczorem padłam ..nadrobię Was pewnie popołudniu a teraz proszę o zdanie..wpadło mi w oko takie łóżko z Voxa - nie ukrywam,że nie jest to spełnienie moich marzeń, bo to spełnienie by mnie kosztowało 6 tys jakbym chciała to co mi się naprawdę podoba,ale bez przesady..

Chciałam zapytać czy któraś z Was (a z tego co pamiętam to któraś pisała o Voxie) ma meble z tej firmy i czy jest zadowolona?

Ja chyba zdecyduję się na takie łóżko, nie ukrywam,że cena i czas oczekiwania,czyli 2 tyg mnie przekonują..bo inne,które może by były lepsze to 6-10 tyg,czyli już daleko daleko po porodzie..

http://www.meble.vox.pl/kolekcje-meb...-volant-by-vox

z beżowym wezgłowiem, jeszcze wyczaiłam,że tych boków nie musiałabym zakładać,czyli mogę zdecydować jak będzie ładniej..

Co sądzicie?obleci?na żywo lepiej i tak wygląda moim zdaniem niż na zdjęciach..

A i jeszcze pytanie o materace - czy któraś z firmy Dunlupillo albo z Janpola ma może-wysokoelastyczny czy termoelastyczny?

Bo nie wiem czy 1400 za materac to dużo czy warto zainwestować w troszkę lepszy?

Doradźcie proszę,bo wczoraj cały dzień czekałam na wizaż i kicha a dziś mam zamówić to łóżko, bo chcę mieć z głowy i już najwyższa pora..

Odnośnie dnia kobiet to mój już w sobotę chciał mi kupić kwiatki w galerii krakowskiej to go siłą z kwiaciarni wyciągałam,żeby nie przepłacał..no i wczoraj też mu mówię daj spokój nic mi nie trzeba, kupiłam sobie storczyka w ikei i mi wystarczy, ale taki sfochowany chodził,że w końcu mówię jedź i dostałam bukiet z żółto czerwonych tulipanów i czerownych goździków..i już był dumny z siebie heheh
co do łóżka- nie doradzę. Sami mamy dopiero w planach kiedyś sobie zrobić sypialnie i kupić łózko.
A co do kwiatów od tż- super Dobrze, że dałaś się chłopakowi wykazać jak tak bardzo chciał
Stary 2015-03-09, 10:21   #2933
moniisia90
Wtajemniczenie

wiecie co laski - cały weekend sprzeczałam się z tż o kolor wózka... no mo model mamy już wybrany i zostaje ten na pewno, ale nie możemy dojść do konsensusu co do koloru
ja chcę turkus albo róż a on się uparł na błękitny, bo tatuś taki wybrał i koniec... nie wiem czy nie stanie na neutralnym beżu
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 10:23   #2934
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez truskawkaxx Pokaż wiadomość
Przykre to... Jak znam siebie to bym to pewnie wygarnęła, bo ja nic w sobie dusić nie umiem.

Pogadaj z nim. I tak o tym nie zapomnisz, nie wynalazłaś tego specjalnie, a będzie Cię to gryzło.
No korci mnie żeby mu pow, zwłaszcza że jakbym ja tak zrobiła to chyba by mnie zjadł.. No i Masz rację, bd mnie to gryzlo ale nie wiem czy jest sens się kłócić, co mi to da
Stary 2015-03-09, 10:23   #2935
weron1
Rozeznanie

Cytat:
Jakoś ja bym Się źle czuła jakby się dowiedzial że mam/oglądałam zdjęcia byłego, znając jego zazdrosnika od razu by na mnie z japa wyskoczył ze pewnie mi szkoda itp choć u mnie latwiej bo ja nie mam bylego, tz to mój pierwszy. mniejsza o to, troche mi się przykro zrobilo, wiadomo, że zazdrośc też trochę jest
rozumiem, że dla Ciebie to przykre. Podejrzewam, że nasi faceci nie raz jeszcze zaliczą takie głupie wpadki...No ale tak jak pisze dziewczyny- powiedz mu jak się poczułaś i że Ci się to nie podoba.
Stary 2015-03-09, 10:24   #2936
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Crumble Pokaż wiadomość
Ja cały dzień śpię. Płaczę. Wszyscy mi gadają, że najważniejsze dziecko, że pewnie się martwię... No więc nie. Jestem wyrodna, ale na chwilę obecną jest mi źle bo jestem w szpitalu. A nie chcę tu być. Mogłam odmówić ehh.. Z Michasiem wszystko w podządku na szczęście, ale do mnie coraz bardziej dociera, że nie jestem psychicznie gotowa na bycie mamą:O chciałam się spokojnie w domu przygotować, sesję ciążową zrobić i lipa. Nawet torby nie mam spakowanej. Ja wiem, że dziecko ważne, ale w tym momencie wolałabym aby ludzie się bardziej interesowali mną. Bo Michaś nie ogarnia, że jest w szpitalu. A dla niego też lepiej żebym ja była szczęśliwa, a nie jestem. Nie jestem.

W ogole ten szpital mnie smieszy. Dotorka na IP mowi, ze na wynik kwasow poczekam kilka godzin, po czym ich nie zleca.. Oddaje im eutyrox, po czym go rano nie dostaje bo nie mam zleconego ehhh...
Strasznie współczuję Ci i rozumiem, że tak się czujesz...wkońcu mama i jej uczucia też jest ważna ale pamiętaj, że maleństwo dla którego to robisz wynagrodzi Ci wszystko ze zdwojoną siłą
a ma bycie mamą chyba większość z nas nie są do końca gotowe, ale myślę, że po pierwszym przytuleniu dziecka wszystko się zmieni

Cytat:
Napisane przez goskie89 Pokaż wiadomość
Od piątku nie działał mi wizaż Dopiero teraz trochę ponadrabiałam, ale nie do końca.
Tak więc weekend miałam intensywny. W końcu zakupy prawie dopięte na ostatni guzik. Kupiliśmy wózek. Poszliśmy tylko zobaczyć i oboje z mężem zakochaliśmy się w jednym i wzięliśmy Od soboty Mąż chodzi po mieszkaniu i prowadzi wózeczek Czekamy tylko na bazę isofix a pozatym wszystko jest. I rozstawiliśmy w końcu łóżeczko. Teraz czeka mnie tylko pranie i prasowanie ciuszków do końca i spakowanie torby, bo wszystko już jest
Tak w ogóle to mamy już 33 tydzień
A jak u was?
A jaki wózek kupiliście???
Cytat:
faceci...

Cytat:
widziałam, ale 30 wydało mi się za mało

Ach te baby...

tylko nie przesadzaj z tym samochodem

Crumble współczuję Ci...oby Twój nastrój jak najszybciej się polepszył. A jak za tydzień uradzisz to wszystkie będziemy Ci zazdrościć
Ale Crumble ma w kwietniu rodzić a nie teraz
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 10:25   #2937
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
rozumiem, że dla Ciebie to przykre. Podejrzewam, że nasi faceci nie raz jeszcze zaliczą takie głupie wpadki...No ale tak jak pisze dziewczyny- powiedz mu jak się poczułaś i że Ci się to nie podoba.
Trochę się boję awantury, zaraz zwali na mnie ze go sprawdzam, a przecież to przypadkiem... Nie wiem czy chcę się bardziej denerwować
Stary 2015-03-09, 10:27   #2938
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

O jaaa pierdziu, jak mnie kumpela wku.....ła...

Ola
Ja bym dusiła w sobie, ale w końcu bym wybuchnęła tak, że masakra.

Apropo byłych, wczoraj siedziałam na fb z TŻ i jak zobaczyliśmy zdjęcie wstawione przez mojego byłego to nam szczęki opadły...
Akurat mój były jest naszym "wspólnym" znajomym.

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Stary 2015-03-09, 10:27   #2939
Kinga_20
Zakorzenienie

Kurrr.... nie wiem dlaczego, ale przez całą niedzielę nie mogłam się zalogować ani nic napisać..... Myślałam, że jest ogólny problem, ale chyba nie :/

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 10:29   #2940
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Kurrr.... nie wiem dlaczego, ale przez całą niedzielę nie mogłam się zalogować ani nic napisać..... Myślałam, że jest ogólny problem, ale chyba nie :/
Ogólny był.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości