|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015-cz.7
Cytat:
Mi ciągle jakiś błąd wyskakiwał.
|
|
#2942 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2943 |
|
Wtajemniczenie
|
Jagodowa tak szczerze, to wcale się nie dziwię, bo każdy na początku się obawia tego odkurzacza
Ja też się bałam. Mój teść to popatrzył na nas jak na wariatów, popukał się w głowę, powiedział, że on na to patrzeć nie będzie i wyszedł![]() Ola odpuść sobie, nie ma co wywoływać awantury. Miałaś prawo nie fajnie się poczuć, ale Twój tż może to właśnie odebrać tak, że go sprawdzasz.. Przecież mu ufasz i to jest najważniejsze Ja też jestem ciekawa czasem, co tam u moich byłych
|
|
|
|
#2944 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2945 |
|
Wtajemniczenie
|
Ola ja też bym powiedziała, że widziałam że oglądał-ale na spokojnie bez kłótni
nie ma sensu robić awantury bo szkoda Twoich nerwów a on i tak nie zrozumie...
|
|
#2946 |
|
Zadomowienie
|
ogólny problem był Kochana ogólny..przez niedzielę nikt nic nie napisał, dopiero dziś dziewczyny pisały..
|
#2947 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż bratanek miał właśnie taką próchnicę i strasznie to wygląda A z drugim robią to samo, 3 latek zasypia z butlą kaszy i na śniadanie też dostaje taki zestaw Cytat:
Zapytałam w rejestracji czy mają mnie w trumnie przynieść, bo ja się wykończę przez moje objawy, to usłyszałam, że wizyta prywatna kosztuje 100 zł i czekałam kilka dni na nią Cytat:
Cytat:
Emilia za zakupy!Capriola i Myko za wizyty!Hej Witam w podłym nastroju... Po wczorajszym dniu aż dziwię się, że jeszcze nie zrobiłam teściowi krzywdy
|
|
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe przynajmniej mniej do nadrobienia hahahha
|
|
|
|
|
#2949 |
|
Konto usunięte
|
Podejrzewam że nawet jak normalnie powiem to on zaraz wielce urażony i awantura ze go sprawdzam. Więc wolę nic nie mówić, kij z tym..
|
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Crumble - trzymaj się
Cytat:
Ja to tradycyjnie będę używać gruszki, a jak nie będzie pomagać to wyślę Tż po fridę do apteki, ale póki co tylko gruchę kupuję
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki jak tam się macie ? Myślałam że macie dzień kobiet czy coś że żadna nic nie pisała :-D aż smutno bez czytania was zwłaszcza że cały dzień przeleżałam w łóżku :-(
|
#2952 |
|
Konto usunięte
|
Ja też na razie mam taki mały aspiratorek-gruszke do nosa
|
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Po wizycie w szpitalu, przeciwciała wzrastają, czekamy na moment rozwiązania ale nikt nie jest w stanie przewidzieć kiedy to będzie.
Crumble, trzymaj się!!
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2955 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2956 |
|
Zadomowienie
|
Crumble mocno mocno mocno Cię ściskam
ehh... współczuję tego, że musisz leżeć w szpitalu. Wiem, jakie to jest przygnębiające.Dobrze, że z Małym wszystko w porządku. Czas szybko zleci, jeszcze trochę i będziesz już go miała przy sobie. ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Mimi gratulacje zdania egzaminów już teraz to pójdzie, jak po maśle
|
|
#2957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak po wizycie??? że niby wypuścili Cię??? czy chodziło, że po obchodzie???
|
|
|
#2958 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sorry Crumble za mój budyń. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2959 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Także zdziwiło mnie ze chcę ją oglądać teraz. Nie zrozumiem nigdy tego. |
|
|
|
|
#2960 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja na Twoim miejscu pewnie cały dzień bym siedziała wkurzona, ale starałabym się nic nie mówić mężowi, że coś takiego odkryłam. No chyba, że by napisał do swojej byłej to wtedy by dostał ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() Jak się dziś czujesz? ![]() Myszonka co teść zrobił? Hanka
|
|
|
#2961 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie no jakby napisał to bym tego już nie darowala... |
|
|
|
|
#2962 |
|
Zadomowienie
|
Nadrabiam i nadrabiam...
Widziałam, że o szczepieniach pisałyście. Ja będę szczepić z tym, że dziecka ani ciut chorego ani po antybiotykach nie dam zaszczepić na nic. Niech sobie lekarka sama tą igłę w dupę wbije. Mam dziś takiego leniwca, że jeszcze nawet automatu z ciuszkami nie włączyłam Przeraża mnie ilość
|
#2963 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2964 | |
|
Rozeznanie
|
Hej
Ja też ósmy miesiąc zaczęłam...żarty powoli się kończą ![]() Crumble, hanka...oby było po Waszej myśli ... U mnie na weekend była mama. zaliczyłyśmy Ikee i sklepy. Do szpitala mam już wszystko, może się niedługo spakuje ale jakoś nie mam weny. Udało mi się kupić 2 sukienki bo mam mieć gości na Wielkanoc a z wszystkiego wyrosłam. Dziś mam w planach reorganizacje szafy i powoli będę wynosić rzeczy z sypialni, bo będzie malowanie. Te tygodnie tak lecą a już chce mieć wszystko gotowe przed świętami. Widzę że problemy ze snem to ogólny problem. Ja wieczorem zasypiam nawet bez poblemu i dość wcześnie, ale w nocy mam pauze od spania 2, 3 godziny np. od 4 do 7, od 2 do 4. No tak mnie to wkurza. I tak leże i się męczę no bo co będe robić w nocy?? Potem jeszcze zasinam Cytat:
|
|
|
|
|
#2965 |
|
Wtajemniczenie
|
Hanka ale że to już niedługo rozwiązanie?? Trzymam kciuki za Was, żeby maleństwo jeszcze w brzuszku posiedziało..
Ja już dziś pranie zrobiłam (tetrówki- już się nie mogę doczekać prasowania ,koszule do szpitala, szlafrok). Ale nie mam zielonego pojęcia, co dziś na obiad zrobić Ja ósmy miesiąc w sobotę zacznę... leci ten czas jak szalony!!! Zaraz Święta a potem się zacznie
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2967 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to oni by się męczyli z nawałem pokarmu, krwawiącymi brodawkami ![]() Crumble ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wyobraź sobie odwrotną sytuację, że to on Ci wytyka oglądanie zdjęć, a ty go obwiniasz o szpiegowanie. Myślisz, że by Ci odpuścił? Mój na bank nie. |
|||||
|
|
|
#2968 | |||||
|
Raczkowanie
|
hej
Crumble trzymaj się tam, będziesz pod stałą kontrolą, dla dzidziusia wytrwasz ![]() angelika kocyk śliczny ![]() my korzystamy z pogody, wczoraj spacerki ale ja to już nie nachodzę szkoda że wizaż nie działał bo robiłam wczoraj pizzę na obiad i miałabym się czym pochwalić a tak to tylko wyobraźcie to sobie sobie ![]() Cytat:
mi pokazuje równiutkie 60 ![]() a przyłączam się do pytania o koszule z dobranocki - majaa86 ?? co do łóżka no to trudno powiedzieć, tobie musi się podobać, jak dla mnie jest ok, zagłówek ciekawy a materac mam z janpola z tym że lateksowy cały, jest bardzo dobry i wygodny Cytat:
Cytat:
![]() goskie89 i jaki wózek fotelik wybraliście ? pochwal sie Cytat:
zresztą próbowaliśmy na sobie nie ma tragediiCytat:
|
|||||
|
|
|
#2969 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj było całkiem dobrze przespałam całą noc nawet bez wstania na siku, dzisiaj mam tak zawalony nos i gardło że ledwo oddycham
Wczoraj cały dzień w łóżku nawet na spacer nie wyszliśmy więc Tż zaczął puzzle układać jak się o 16 do nich zadał tak o 22 skończył nie skończywszy ich układać ![]() A mi przez to wszystko całą noc te cholerne puzzle śniły się ![]()
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.

Ja też się bałam. Mój teść to popatrzył na nas jak na wariatów, popukał się w głowę, powiedział, że on na to patrzeć nie będzie i wyszedł
A z drugim robią to samo, 3 latek zasypia z butlą kaszy i na śniadanie też dostaje taki zestaw
siedze i rycze. Nic nie poprane, przescieradla nie kupione. Ja nie uniem zyc z dala od domu
za zakupy!
za wizyty!

że ona zupełnie tego nie widzi, jak odkurzacz z niemowlakiem mają dobrze działać (może przy starszym dziecku ok, ale przy takim maleństwie to ona zupełnie nie poleca takich nowości). No generalnie była do niego baaaaaardzo sceptycznie nastawiona.
Ja to tradycyjnie będę używać gruszki, a jak nie będzie pomagać to wyślę Tż po fridę do apteki, ale póki co tylko gruchę kupuję 

27.06.2013 r.