|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015-cz.7
Hej :-* kurcze coś mnie dzisiaj pobolewa podbrzusze coś ala na okres i mam takie hmm ciśnienie na pęcherz jak chce mi się siusiu to musze juz teraz iść bo aż brzuch boli i siusiu po parę kropelek. Mała tez taka dzisiaj jakaś omówiła mało się rusza chyba będę musiała ją czekoladą przekupić. Sama już niewiem może jest przez ta moją chorobę osłabiona :'(
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mały sobie spał wczoraj mu dałam czekolade ![]() ![]() i się tak obudził, że szalał całą noc . Wiecie co coś chyba mam nie tak z tą dietą cukrzycową mały jest strasznie ospały przez nią. I naczytałam się na innym wątku, ze dziecko urodziło się z niedocukrzeniem i postanowiłam, że jedna przekąska słodka nie zaszkodzi.
|
|
|
|
|
#3183 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Po czekoladzie powinno się maleństwo uaktywnic. Mnie wczoraj tz na dobranoc hitem uraczyl i potem miałam dyskotekę w brzuchu pół nocy
|
|
|
|
|
#3184 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny uwaga! To że czujecie dzidzie wysoko i się rusza nie znaczy że poród jest daleko.Widzicie po mnie jak niewiele trzeba
Także zwracajcie uwagę na swoje objawy bo nigdy niewiadomo
|
|
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjadłam kostkę czekolady i juz mnie uraczyła paroma ruchami i juz mi jest lepiej :-D
|
|
#3186 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Wszystkim szpitalnym mamuśkom życzę aby szybko wróciły do domku Trzymam kciuki za wizyty ![]() Za oknem ładny dzień się zapowiada a mój humor do du.... Źle się ostatnio czuję, czy tylko ja ja tak marudzę.... W sobotę byliśmy cały dzień we Wrocku na zakupach i od tego łażenia tak mi poszło w d....pkę że teraz ani siedzieć ani chodzić nie mogę, normalnie chyba z krążeniem mam problem... nakupiłam specyfików na hemoroidy i na razie zero poprawy (boli strasznie) Nie mam już siły.
|
#3187 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
Mam nadzieje ze dziś humory lepsze bo jak poczytałam co tam wczoraj pisałyście to aż mi was szkoda i jakoś tak mi przykro bo u mnie nie jest wcale tak źle. Może dlatego że po tym jak mnie wszyscy straszyli 3 trymestrem, nastawiłam się na katastrofę a tymczasem jest w miarę ok no więcej rzeczy boli, głównie pochwiny i plecy ale do zniesienia. Może to dziwne ale generalnie lepiej się czuje jak coś robie, chodzę, sprzątam niż jak leze hehe tylko mecze się szybciej wiec robie wolniej ale ogólnie spodziewałam się gorszych rzeczy Byłam rano na pobraniu - morfologia, mocz i hiv i jakiegoś takiego stresa mam hehe, chociaż nie powinnam bo partnera miałam jednego, żadnych przygód narkotykowych itp. no ale jakieś głupie myśli przychodzą ![]() Plan na dzisiaj to kolejne pranie i prasowanie no i napewno spacer z Tobim bo pogoda dziś piękna Trzymam kciuki za wasze samopoczucie, zwłaszcza dziewczyn które są w szpitalu Jeszcze troszeczkę musimy wytrzymać ale damy rade! |
|
|
|
#3188 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja bym już za miesiąc chciała urodzić, tak sobie marzę
|
#3189 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
Juz za miesiąc? O kurcze
mi tam mój maj wystarczy zwłaszcza ze lepszego prezentu urodzinowego sobie nie mogłam wymarzyć :-D---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Jak to dobrze ze mamy te nasze dzidzie czym przekupić i dobrego jaka świetna wymówka by zjeść czekoladę :-D
|
#3191 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też tak sobie mówiłam, ale i tak się stresowałam wynikiem, a jak zobaczyłam białą kopertę zamkniętą (juz z wynikiem) to myślałam że zejdę na zawał pamiętam otwieram tą kopertę a tam wielkimi literami HIV coś tam, dopiero poniżej małymi literkami wynik ujemny.... normalnie nogi mi się ugieły
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laski
|
#3193 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- hej, wyspana ? bo ja miałam nocke do kitu, mąż uraczył mnie thillerem, tak mnie wciągnął że oglądaliśmy do 1 w nocy a później spać nie mogłam... Polecam tytuł Labirynt
|
|
#3194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli chcesz być pierwszą rozpakowaną mamusią Niech mnie ktoś kopnięcie w tyłek i wygna do prasowania buu
Wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1203546 Edytowane przez SzaraaMyszka Czas edycji: 2015-03-10 o 09:04 |
|
|
|
|
#3195 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
odrazu słyszę piosenkę Kaliber44 - Plus i minus ![]() Ojj ja za miesiąc będę siedziała jak na bombie
Edytowane przez strzalka44 Czas edycji: 2015-03-10 o 09:05 |
|
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jakoś wrażenia na mnie nie zrobił.Czy wyspana, nie wiem. Wstaje coraz częściej w nocy siku. Młoda mnie tak kopie po nocy, że każdy ruch czuje i w zasadzie czuwam a nie śpię. W dzień sobie drzemki nie ucinam i o 22 padam na twarz. ![]() Dopiero wstałam, tak w ogóle ![]() U mnie taka mgła, że maaasakra :| Mam nadzieje, że zejdzie. Trzeba by było coś zjeść ![]() Tak w ogóle, to dziś zaczynam 29tc
Edytowane przez Baset Czas edycji: 2015-03-10 o 09:06 |
|
|
|
|
#3199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
|
|
#3200 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w maju mój chrześniak ma komunię i chciałabym trochę dojść do siebie.Nadstawiaj dupsko
|
|
#3201 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie jadłam jeszcze tej oreo |
|
|
|
|
#3202 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no myślałam że zajdę...
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie robiłam tego badania
![]() Ja częstuje jajecznicą na cebulce I mnie tez kopnijcie, prasowanie czeka i przebranie i policzenie ubranek ![]() irenka Moja to w dzień też szaleje, ale jak tylko wezmę kamere by to nagrać to zapomnij, cisza ![]() Dziecko jest wstydliwe przed kamerą jak mamusia :P
Edytowane przez Baset Czas edycji: 2015-03-10 o 09:12 |
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
No co ty nie mialas robione? Przeciez to na poczatku ciazy powinno byc zrobione
Milka oreo mmmm najlepsza MUSISZ ja spróbować ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
|
|
#3205 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3207 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3208 |
|
Zadomowienie
|
No to jak zwykle zarzucę linkiem - dla tych, które nie robiły testu na HIV:
http://dzieci.pl/kat,1033563,title,H...uticaid=6147b2 |
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3210 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- dentysta, kosmetyczyka itp wiem że tam małe ryzyko ale zawsze istnieje...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

a mały sobie spał wczoraj mu dałam czekolade 
Także zwracajcie uwagę na swoje objawy bo nigdy niewiadomo

Nie mam już siły.
i jakoś tak mi przykro bo u mnie nie jest wcale tak źle. Może dlatego że po tym jak mnie wszyscy straszyli 3 trymestrem, nastawiłam się na katastrofę a tymczasem jest w miarę ok
no więcej rzeczy boli, głównie pochwiny i plecy ale do zniesienia. Może to dziwne ale generalnie lepiej się czuje jak coś robie, chodzę, sprzątam niż jak leze hehe
tylko mecze się szybciej wiec robie wolniej
i jakiegoś takiego stresa mam hehe, chociaż nie powinnam bo partnera miałam jednego, żadnych przygód narkotykowych itp. no ale jakieś głupie myśli przychodzą