|
|
#4591 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LV
przelecialam wczora cale zalando i eobuwi i nie ma dla mni nic zadnego
a czy ktos chciala takie zwykle polbutki wsuwane? bo było duzo
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4593 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze tv nie oglądam Cytat:
ja bym najchętniej wiązane chciała, ale pewnie takich nie będzie ![]() Te z Wojasa przed weekendem linkowane mierzyłam, niestety żadne nie pasowały Znad soku |
||
|
|
|
#4595 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki, jeszcze lecą nowe progi a dziś będę zamawiać nową wiklinę na balkon ^^ |
||
|
|
|
#4596 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
podobaja mi sie np sztyblety (tylko nie w szpic) no ale beda mi skracas noge. wiązane najbardziej bym chciala, ale niekoniecznie. ma byc plaskie i wygodne i niebrzydkie .koniec koncow stwierdzilam po raz kolejny ze tylko trampki palladium do mnie przemawiaja w tym temacie...na ale redzia twierdzi ze mi nie pasują do looku
|
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale łoteeeva. Zatem będzie klej i kafle Żal pl chciałabym powtórzyć za Flo. Ale mnie już rybcia ta podłoga, ja chcę swoje drzwi, które już któryś tydzień (po tym jak szły 6 tygodni) leżakują sobie w pokojach. 6 sztuk Poka wiklinę. ![]() Widziałam (podczas moich licznych pobytów w marketonach, nazywam je drugim domem ) jakieś nowe wzory chyba. Ale się nie jaram, bo musimy dokręcić na ten sezon 15 metrów takiej samej co dwa lata temu , takiej ciemnej. Albowiem nie stać nas już na sztachety an balustradę do tarasu, a mamy sąsiadów od wiosny, i mają dzieci
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-10 o 10:10 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad w końcu zalogowaniu się na wizażu
|
#4599 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no fieszh...my tiu w barze tez prowadzimy dyspute i greyu filmie i ksiazce i nie uwazam dysputy owej za odmozdzajaca
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
poka!!! :d
|
#4602 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
zamailowalam do pani ze wtf z ta oferta ze ma byc i juz
.i siem okazalo ze hotel jest dostepny, ino miejsca w samolocie z kato są w fazie ostatecznej pollizacji wiec sprzedaja tylko stacjonarnie. ale pani mi zaklepala miejsca dzis do 20 .no ale wynika z tego ze jak sie nie zdecyduje dzis to na kreete w tym terminie nie pojade wcale,bo problem dptyczy całej oferty na krete w wybranym przeze mnie terminie ![]() a moj monsz dostał dzis wyrzutów sumienia ze nie mozemy dziecka wziac na tydzien ze szkoły i jak to potem usprawiedliwimy? o śwoęty barnabo...jaki on jest...nawet nie wiem jaki...i to o 6 rano mi pojechal tekstem ze chyba nie mozemy leciec....boze jak sie wydarłam...2 tygodnie wyjete w zyciorysu,setki ofert, mam sie zdecydowac dzis a ten mi mowi ze musimy to przemyslec po czym idzie do pracy,normalnie za☠☠☠iscie,az sie we mnie gotuje ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
kurde jak ty to robisz? jak to wszystko orgaznizujesz? ja przes 10 lat mieszkania nie dorobilam sie nawet pierwszej wikliny na balkonie...a co roku mam zamiar ..w sumie to sie nawet nie dorobilam porzadku na balkonie...![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- ale dlaczego?! prosze uzasadnic! ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- kto z was posada liste zadan do wykonania?
|
|
|
#4603 | |
|
Nindżopesz
|
1. oookeeej
2. ale że fotki z aukcji? No wiklina... Jak będzie lato i coś tam się zazieleni pykne standardowe fotki ![]() Cytat:
Ale one takie sportowe... A te wynalazki w stylu jak ja kupiłam tylko niższe? Vagabondy jakieś?Nesko, fotek ni mam, dywany babciowe brązowe we wzorki, drzwi zwyczajne, szału nie ma. |
|
|
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------
|
|
#4605 | ||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4606 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
poka jakie ![]() ale ty pewnie na jakims nieplaskim obcasie kupilas, btw znalazlam polliastyczne botki,ale botki mi niepoczebne tak stwierdzilam a palladiumy mi sie malo sportowe wydajo ![]() take: https://www.zalando.pl/palladium-bag...1n00a-q11.html a botki take http://www.eobuwie.com.pl/botki-fly-...black-lic.html
|
|
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4608 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. nooo, zwyczajnie... Trafia mnie nagła myśl, że jest brzydko więc biorę miarkę, mierzę, odpalam Allegro i szukam. Jeśli chodzi o drzwi to już trudniej bo musiałam zatrudnić maużona do prawidłowego mierzenia. Gorzej mam z ciuchami tj. dodatkami typu rajstopy, skarpetki, majtki, rękawiczki - ciężko wybrać bo na żywo coś nie leży i zniechęcam się do zakupów. Np. laserowo cięte gacie rolowały mi się na zadku i wywaliłam. Bambusowe są ok ale jak ciut schudłam to mogę je podciągnąć pod pachy. Rozmiary zazwyczaj uniwersalne albo łamane a brać Ski się boję, że się guma werżnie w oponę. Rajstopy też są problemowe - żeby były nie za krótkie a wąskie, nie prześwitywały ale też były śliskie tj. nie zbierały kłaczków. Jak nie prześwitują to zazwyczaj są jakieś ocieplane, polarowe, z meszkiem. Skarpetki trafiają mi się albo za krótkie i potem jest odstęp między skarpetą a legginsami i wiatr hula, albo za długie i nie wiadomo jak je wcisnąć w botek żeby nie wystawały. Rękawiczki chciałabym takie na teraz, elastyczne i bez palców - to nie ma, same grube, za kostkę (tę w palcu) albo co gorsza z warkoczami (wzorek), a jak są elastyczne i gładkie to całkiem bez palców jakieś wieczorowo-gotyckie wynalazki. No i tak... Czy tylko ja mam takie problemy? Właśnie siedzę i próbuję wybrać majtki
|
|
|
|
|
#4609 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4610 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Wygodne jak płaskie tylko trochę chińskie. 2. fajne Chociaż wkurza mnie tak traktorowa podeszwa.---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Już wybrałam
|
|
|
|
|
#4611 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurde normalnie zatrudnilabym sprzataczo-styliste balkonu
.wchodzi do syfu a oddaje balkon jak z katalogu...to mogłby byc nawet pomysl na program tv mam nawet prowadząca ![]() perfekcyjna socjofobiczna pani balkonu ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
a te buty to widzialam,fajne no ale na obcasie ![]() na nieobcasiejest duzo znosnych,ale wybrac plaski but to jest wyczyn! ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- ty jestes facetem wiec nie dotyczy..wszyscy wiemy ze faceci nigdy nie maja nic do roboty, wiec po co im lista zadan
|
|
|
#4612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję klimatu, wyszłabym z siebie. Co za powód w ogóle. Na świętego awansuje?2. No jak to dlaczego? Chodzisz w bojówkach? w dresach? Na sportowo? Tak jak Flo, Win? Nie sądzę. To do czego Ci mają pasować? 3. My mamy od zawsze (tzn osobno jak zyliśmy to tez) taki kalendarz "biurkowy" tygodniowy. I tam sobie wpisujemy wszystko co jest do zrobienia, spotkania, wydarzenia etc. Ale nie wszystko wpisuje, np fkatu że muszę uprzątnąc kilka szuflad jeszcze, nie wpisuję. Cytat:
Skasowała mi się Red ale Vagabondy własnie ! ten stajl, takiego krakowskiego włóczęgi nie no dżołk, dżołk. Taka dekadencja ale kobieca. Skóra skóra skóra. !!!!
|
||
|
|
|
#4613 |
|
grozi wypollizowaniem
|
z tego stresu kretenskiego dostalam jakiegs wizazoweo adhd..teraz bede tu nepier...c w klawirke caly dzien
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Święty Barnabo hahahhahaha 3 Ja ostatnio robię listy ...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-03-10 o 10:40 |
|
|
|
|
#4615 | ||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4616 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale palladiumymi sie wydaja bardziej wojskowe niz sportowe...i tak jak glany pasujo do wszystkiego..a do dresu akurat niespecjalnie mi sie wydaje...oczywiscie o czarnych mowie..no sma nie wiem...to w czym ja chodzic bede???? moje stare/nowe kripersy sa tak szpetenie plastikowe ze wstyd mi je zakladac
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4618 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja se wymyslilam na balkon ekorattan ale zanim dojdzie do zakupu i montazu to pewnie kupie nwe mieszkanie na co sie nie zanosi
![]() w ramach ciekawostki powiem ze ekowosc eko rattanu polega na tym iz jest z plastiku...ciekawa idea..eko bo zaoszczędza prawdziwy
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Taaaaa majki.... Powodzenia ....
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

i np. szczuka tam siedzi i się wypowiada,
Ale serio coś z tą podłogą nie tak, innch również pokonała a z pameli zrobili się banany
Ale już wróciłam - na beton co prawda 

.

) jakieś nowe wzory chyba. Ale się nie jaram, bo musimy dokręcić na ten sezon 15 metrów takiej samej co dwa lata temu