Mamusie Lipcowe 2015, cz.2 :) - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-10, 11:16   #4381
elinka21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowe 2015, cz.2 :)

Cytat:
Napisane przez cicha1990 Pokaż wiadomość
powiem tak z plecami juz lepiej nieprzespana noc mialam tylko z piatku na sobote w sobote plecy jeszcze bolaly ale w nocy w miare spalam. Za to niestety te bole nadbrzusza nadal sie pojawiaja wiec nie wiem. Jutro mam szybsza wizyte wiec zobaczymy co mi powie
Ja miewam takie bole, dlatego ciezko mi nospe odstawic, moj gin i inny u ktorego bulam powiedzieli ze nic niepokojacego nie widza i nie ma poprostu dziecko szybko rosnie macica wiazadla sie rozciagaja ciagna i bola, napewno jest wszystko ok

Co serce pokochało, rozum nigdy nie wymaże ...
25.03.14
elinka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 11:22   #4382
cicha1990
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elinka21 Pokaż wiadomość
Ja miewam takie bole, dlatego ciezko mi nospe odstawic, moj gin i inny u ktorego bulam powiedzieli ze nic niepokojacego nie widza i nie ma poprostu dziecko szybko rosnie macica wiazadla sie rozciagaja ciagna i bola, napewno jest wszystko ok
tez tak mysle chociaz nie powiem przestraszylam sie i myslalam ze w niedziele na ip pojade.. bo nigdy tak ciaglego bolu nie mialam. ale na szczescie przeszlo a to brzucho sama nie wiem.. to takie klocie w okolicach zoladka ktore przechodzi na boki brzucha i mija.. i tak w ciagu dnia pare razy;/ no ale mysle ze gin mi nic na to nie poradzi i pewnie rodzinny mi zostanie;/
cicha1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 11:28   #4383
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarrai Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki no nareszcie Wizaż wraca do żywych
Zaraz Was nadrobię ale mam jedno szybkie pytanie. Otóż dzisiaj robiłam badania: krew, mocz i obciążenie glukozą. No i w moczu wyszła mi duża ilość leukocytów a oprócz tego liczne nabłonki płaskie.. czy jakoś tak.. no już zdążyłam doczytać, że może to świadczyć o zapaleniu pęcherza i układu moczowego..
No ale właśnie ja się czuję świetnie, nic mnie nie boli, nie piecze, nie szczypie, usg nerek miałam tydzień temu robione podczas usg maluszka..i było ok. Więc tak sobie myślę, że mogłam dać jakiś zanieczyszczony materiał...
Chyba któraś z Was miała też taką sytuację???
Radzicie mi wpierw powtórzyć badanie czy lecieć od razu do ginka??? Planowałam dopiero za jakieś 2 tygodnie iść.... no bo jednak stan zapalny to niebezpieczny.... ale chyba podejdę do internisty w środę i w piątek powtorze badanie wpierw.

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Fajne śpioszki szczególnie te komiksowe Ja dzisiaj wrzuciłam do koszyka w Biedrze dwupak bodziaków z motywem z Króla Lwa - jedne z Timonem i Pumbą a drugie z Simbą

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

też oglądałam.. ciekawa jestem co to za "komplikacje" tam wystąpiły konkretnie... tylko mnie zdenerwowali
Hmm ja miałam leukocyty podwyższone i bakterie w moczu, ale też zupełnie żadnych objawów nie miałam, dostałam urosept 3x1 i dopiero po 2 dniu brania zaczęło mnie szczypać ale trzeciego już przeszło

Aaa widzialam w biedrze te bodziaki, z myszką Mickey mi się podobała, ale chyba większe rozmiary były bo nie wzięłam...

Cytat:
Napisane przez madz10 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Rzadko tu zaglądam, mam wrażenie że ciągle jestem w pracy, chocć pracuję co 2 dzień. Nareszcie udało mi się zmienić ginekolog i jestem szczęsliwa, bo wkońcu wiem cokolwiek o dziecku, ze jest wszystko dobrze.. I co najwaznijsze wkoncu bedę miala trzecie usg - połówkowe w piątek . Dziś miałam mieć takie zwykle, krókie u strarej lekarki, zastanawiam się jeszcze czy iść ;p kusi mnie, bo chciałabym poznać już płeć !!! Nic dla dzidzi jeszcze nie mam. Ile już dziewczyny przytyłyście? ja 7 kg i wcale nie widac po mnie gdzie to jest, chyba tylko w brzuchu ale brzuch i tak malutki i o zgrozo - zaczęło mnie ciągnąć do słodyczy... Dzis nawet miałam sen o talerzach ciastek , takim przepysznych, mm m... hahaha
Też zmieniałaś teraz gina? A w którym tygodniu jesteś? Ja już się nie mogę doczekać wizyty u mojego nowego, jestem ciekawa jak to wygląda u dobrego lekarza Ja jestem kilo na plusie, tzn. schudłam 2 kg w pierwszych miesiącach, a ostatnio przytyłam 3. Ale czuję się jak słoń i tak, brzuchol już dość duży.

Piękna pogoda, popsuła mi się drukarka więc czekam, aż ktoś się nią zajmie, więc dziś mam dzień wolny i biorę się za porządki w szafie
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 12:10   #4384
Viloet
Raczkowanie

Witam i ja
Jestem w 22 tygodniu ciąży, przed chwilką się zarejestrowałam na forum i jest to mój pierwszy wpis
Pracuje, ale postanowiłam zrobić sobie tydzień odpoczynku jest to mój drugi dzień w domu (stąd tez moja obecność tutaj
Próbuje nadrobić zaleglości, ale jest już tutyaj tyle postów że trudno będzie.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!
Ania
Viloet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 12:12   #4385
ewelina1988_20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Viloet Pokaż wiadomość
Witam i ja
Jestem w 22 tygodniu ciąży, przed chwilką się zarejestrowałam na forum i jest to mój pierwszy wpis
Pracuje, ale postanowiłam zrobić sobie tydzień odpoczynku jest to mój drugi dzień w domu (stąd tez moja obecność tutaj
Ania

Witaj
Pierwsza dzidzia???
ewelina1988_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 12:16   #4386
gkatarzynka
Zadomowienie

Cytat:
Witam i ja
Ania
Witamy
Napisz cos wiecej o sobie i Maluszku...i rozgosc sie
gkatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 12:17   #4387
Viloet
Raczkowanie

Tak
pierwsza i prawdopodobnie dziewczynka, z czego się bardzo cieszę
Czytam Was tutaj i ja jeszcze nie kupiłam nic z wyprawki
A nie, przepraszma kupiłam "w oczekiwaniu na dziecko" i od tego postanowiłam zacząć
Co do ciązy to do tej pory nie mam żadnych typowych objawów, zero nudności, itp.
Teraz jedynie budze sie wcześnie (duzo wcześniej niż zazwyczaj, gdyż jestem okropnym śpiochem) i zdarzają się bóle bioder (zwłaszcza nad ranem)
Postaram sie szybko nadrobić ostatnie wątki
Viloet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 12:38   #4388
niezalogowana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mcdulka Pokaż wiadomość
ja też . i przestalam ogladac wiadomosci
Niezalogowana, pisalas kiedys o sumplementacji w ciazy. chce "zejsc" z zestawu witamin. Co powinnam kupic? Myslalam kwasach DHA, witaminie D3, magnezie i jodzie. Coś jeszcze powinnam brać? Z jakich firm najlepiej kupić? Będę baaardzo wdzięczna
To wszystko w jednym jest np. w preparacie MamaDha, ale ja osobiście rekomenduję osobno uzupełniać magnez w formie leku np. Asmag, Aspargin, MagneB6 itp. Czyli kupić taki zestaw bez magnezu np. OmegaMed Pregna Optima + dokupić magnez j.w.

Będę Mamą
niezalogowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 13:15   #4389
natetitka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga00100 Pokaż wiadomość
Witam.U mnie dziś też piękna pogoda,zaraz biorę sie za porzadki w sypialni i okna umyje żeby już na święta była sypialnia chociaż gotowa,bo dalej mamy remont pokoju dla dziecka i wszedzie kurz z gipsu więc póki co dalej nie mam co sprzątać.

Dziewczyny jakie bło moje zdziwienie w niedziele jak koło południa weszłam,patrze zero nowych wiadomości ale piękna pogoda bła może gdzięs wyruszyłyście.Napisałam dłuugą wiadomośc a tu zonk nie da sie dodać.I wiedziałam czemu tak tu cicho było.Ale powiem Wam że to uzależnienie,jak mi sie nudzi to biorę koma i czytam co tam nowego a w niedziele tak dziwnie bez wizazu było.

A pisałam Wam że jakby któraś chciała się zdecydować na wózek Tako i chciałaby podskoczyć do Częstochowy to będa dni otwarte27-29 marca i ma byc bardzo dużo promocji i np zestawy 3 w 1 w cenie 2 w 1 i dużo jakichś gadżetów gratis.

Zapomniałam zapytać,bo oglądam rożki i powiedzcie mi które są lepsze te usztywnione czy nie?bo widze ze są 2 rodzaje.
A ten kurz będzie wychodzil wnieskończoność
Rożki miałam miękkie, ja nie lubiłam ich zbyt do noszenia dzidzi ale myślę,że warto mieć bo niektórzy inaczej dziecka nie chwycą ze strachu

Cytat:
Witam i ja
Ania
witaaaaj miło, że się jeszcze mamuśki pojawiają

FB

_________________________ ___

moje nowe uzależnienie surówka
natetitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 13:22   #4390
aknaa
Raczkowanie

Cytat:
Witam.U mnie dziś też piękna pogoda,zaraz biorę sie za porzadki w sypialni i okna umyje żeby już na święta była sypialnia chociaż gotowa,bo dalej mamy remont pokoju dla dziecka i wszedzie kurz z gipsu więc póki co dalej nie mam co sprzątać.

Dziewczyny jakie bło moje zdziwienie w niedziele jak koło południa weszłam,patrze zero nowych wiadomości ale piękna pogoda bła może gdzięs wyruszyłyście.Napisałam dłuugą wiadomośc a tu zonk nie da sie dodać.I wiedziałam czemu tak tu cicho było.Ale powiem Wam że to uzależnienie,jak mi sie nudzi to biorę koma i czytam co tam nowego a w niedziele tak dziwnie bez wizazu było.

A pisałam Wam że jakby któraś chciała się zdecydować na wózek Tako i chciałaby podskoczyć do Częstochowy to będa dni otwarte27-29 marca i ma byc bardzo dużo promocji i np zestawy 3 w 1 w cenie 2 w 1 i dużo jakichś gadżetów gratis.

Zapomniałam zapytać,bo oglądam rożki i powiedzcie mi które są lepsze te usztywnione czy nie?bo widze ze są 2 rodzaje.
No właśnie rożki... Zastanawiał się czy to nie będzie bezużyteczny przedmiot, bo nie będzie maleństwu za ciepło w tym? Doświadczone mamy co o tym myślicie? Pewnie, że takie maleństwo łatwiej chwycić ale może jakiś cienki kocyk lepiej się spisze zamiast tego rożka?

Odbiegając od tematu- obiad w piekarniku mi się robi, papryki faszerowane mieskiem mielonym z ryżem już się nie mogę doczekać kiedy się do tego dobiore

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Witam i ja
Ania
Witaj, ja też jestem Ania i też będę miała dziewczynkę
Stary 2015-03-10, 13:26   #4391
PalinKa_88
Rozeznanie

Powróciłam z zakupów
No muszę się pochwalić, że udało mi się zdobyć kilka fajnych ciuszków
Tylko teraz się zastanawiam, kiedy ja to wszystko będę ubierać Franiowi??
Ale co tam, powstrzymać się nie mogłam - była wyprzedaż po 1 zł za sztukę No to jak nie brać ??

Jak ogarnę obiad (gulasz z pieczarkami i ziemniaczki) to porobię zdjęcia i wrzucę do klubu

Pisałyście o bólu w podbrzuszu. Też mi się coś takiego przytrafia (kłucie, ciągnięcie, czasem ból jak przed @) szczególnie wieczorami, ale jak odpocznę i znajdę odpowiednią pozycję - przechodzi.
Tak jak pisałyście, to zapewne przez wiązadła i inne cuda, które teraz rosną Nospy nie biorę (no chyba, że już muszę) za to zwiększyłam magnez do 3x2 i jak na razie jest ok

Witamy nową mamusię
Stary 2015-03-10, 13:37   #4392
ewelina1988_20
Rozeznanie

Ja nie miałam rozka ale moze teraz kupie
ewelina1988_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 13:45   #4393
gkatarzynka
Zadomowienie

Co do rozkow,to tez sie zastanawiam czy nie bedzie Maluszkowi za cieplo...ja mialam miekkie rozki i sobie chwale i tych samych bede uzywac przy drugim-Hania glownie na rozku lezala -takim rozlozonym...jak Ja przenosilam,to nawet nie skladalam za mocno,ale juz np babcie owijaly dokladnie,bo sie baly...i generalnie rozek to chyba tak na poczatku dla pewnosci,ze sie dziecka nie polamie i ze Maluszek jest "w kupie"-jakkolwiek to brzmi... W sumie Mloda urodzila sie 18 kwietnia a w weekend majowy juz byly 30stopniowe upaly,ale ja rozkow dlugo uzywalam jako podloza a czasem do przeniesienia. W szpitalu,w ktorym rodzilam byly rozki,ale te dopierk byly mieciutkie...

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

No,a Mloda znow zaliczyla wizyte u rodzinnej po lizaka.. generalnie jutro idzie do przedszkola...bo ma katar,ale wyglada na,alergiczny i kazala zyrtec podawac na noc
gkatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 14:18   #4394
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Dobry!
Piękna pogoda, więc wybrałam się na spacer i zahaczyłam o lumpa wróciłam z 5 szt ubranek dla małego a wydałam aż 10zł
W sumie szkoda mi nowe kupować, wypierze się na maxa i będzie czyste a maluchowi wszystko jedno ...
Stary 2015-03-10, 14:23   #4395
PalinKa_88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Dobry!
Piękna pogoda, więc wybrałam się na spacer i zahaczyłam o lumpa wróciłam z 5 szt ubranek dla małego a wydałam aż 10zł
W sumie szkoda mi nowe kupować, wypierze się na maxa i będzie czyste a maluchowi wszystko jedno ...
Dziś weszłam do NORMALNEGO sklepu dla dzieci i mi szczęka opadła Za pajacyka 35 zł Uważam, to za lekką przesadę, przecież dzieciaki szybko rosną
A dzisiaj też miałam udany spacer po ciucholandach, także jestem mega zadowolona
Stary 2015-03-10, 14:44   #4396
aga00100
Raczkowanie

Cytat:
Dobry!
ja nowe kupilam 3 szt body bo byly tanie i fajnie a takto tylko na wyprz w lumpeksie ale wszystko bylo nowe a za grosze.jak ogladalam w smyku czy innych to ceny sa powalajace i nie zamierzam nic kupowac nowego.

a te ciuchy to zastanawiam sie w jakiej temp prac?boje sie ze jak wrzuce na wysoka temp zeby kolory nie puscily jak beda pierwszy raz prane.
aga00100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 14:51   #4397
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
a te ciuchy to zastanawiam sie w jakiej temp prac?boje sie ze jak wrzuce na wysoka temp zeby kolory nie puscily jak beda pierwszy raz prane.
No właśnie też mam ten dylemat jeden z dzisiejszych nabytków to czerwony rampersik no i kurde nie wiem jak mogę go wyprać .. reszta jest w jasnych kolorach to nic się nie stanie w 90 stopniach ale czerwony raz, że może się sprać a dwa ubrudzić resztę
Na szczęście reszta ciuszków jasna niebieska ..
Stary 2015-03-10, 15:02   #4398
elinka21
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie też mam ten dylemat jeden z dzisiejszych nabytków to czerwony rampersik no i kurde nie wiem jak mogę go wyprać .. reszta jest w jasnych kolorach to nic się nie stanie w 90 stopniach ale czerwony raz, że może się sprać a dwa ubrudzić resztę
Teraz vanish reklamuje takie chusteczki do prania ze mozna laczyc kolory hmmm nie wiem jak to dziala bo nie mialam potrzeby jeszcze korzystac

25.03.14
Stary 2015-03-10, 15:10   #4399
AnULka248
Zakorzenienie

Witam nowe mamy

Cytat:
Napisane przez PalinKa_88 Pokaż wiadomość
Powróciłam z zakupów
No muszę się pochwalić, że udało mi się zdobyć kilka fajnych ciuszków
Tylko teraz się zastanawiam, kiedy ja to wszystko będę ubierać Franiowi??
Ale co tam, powstrzymać się nie mogłam - była wyprzedaż po 1 zł za sztukę No to jak nie brać ??
Po 1zł to grzech by było nie brać ja nie umiem takich ciuchów wyhaczyć, a w lumpach u mnie to tragedia raczej jedynie pepco mi zostaje i allegro.
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 15:14   #4400
Aviskowa
Zadomowienie

Dzień Dobry.
Niedawno wróciłam do domu, pogoda śliczna to poszłam do przyjaciółki, a wracając zrobiłam sobie spacer.

Jeżeli chodzi o rożki, to ja kupiłam usztywniany. Dla mnie łatwiej bezie trzymać Bąbelka w takim usztywnianym rożku.

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Witam i ja
Ania
Witam i gratuluję.

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Umówiłam się na USG na czwartek o 17:15. Jestem mega podekscytowana. Chcę się upewnić co do płci mojego więrcipiętka.

http://fajnamama.pl/suwaczki/4qwdu63.png
Aviskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 15:34   #4401
cicha1990
Rozeznanie

jako ze jutro mam wizyte przyspieszona to musialam dzis zrobic badania i dziewczyny leukocyty 5-10 a norma do 5
i wyszly jakies Kryształy szczawianu wapnia dosc liczne Wiecie co to? tak czy siak mam jutro wizyte wiec sie dowiem czy jest sie czym martwic czy wszystko ok
Stary 2015-03-10, 15:38   #4402
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cicha1990 Pokaż wiadomość
jako ze jutro mam wizyte przyspieszona to musialam dzis zrobic badania i dziewczyny leukocyty 5-10 a norma do 5
i wyszly jakies Kryształy szczawianu wapnia dosc liczne Wiecie co to? tak czy siak mam jutro wizyte wiec sie dowiem czy jest sie czym martwic czy wszystko ok
Kryształami się nie martw, albo jesz za dużo produktów ze szczawianem- np szczaw,szpinak,buraki albo za mało pijesz mam to samo....a leukocy ty podwyższone w ciąży to normalka

Tak w ogóle to wróciłam do żywych,....echhhh dobrze być w domu

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 15:41   #4403
cicha1990
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
Kryształami się nie martw, albo jesz za dużo produktów ze szczawianem- np szczaw,szpinak,buraki albo za mało pijesz mam to samo....a leukocy ty podwyższone w ciąży to normalka

hmm tylko wlasnie pic staram sie minimum 1,5wypijac a tych produktow to dawno nie jadlam;p ale spoko raczej nic sie nie dzieje tak mysle wiec lekarka tez mi to jutro powie
a tak wogole to jak tam sie czujesz? bo wizyte mialas chyba w piatek a przez niedzialajacy wizaz nic nie wiem? Juz wiem! Buzi Kochana i dokladnie lezec i pachniec

Edytowane przez cicha1990
Czas edycji: 2015-03-10 o 15:51
Stary 2015-03-10, 15:43   #4404
elinka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość

Juz w domeczku suuuuper , prosze lezec

25.03.14
Stary 2015-03-10, 15:51   #4405
natetitka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aknaa Pokaż wiadomość
No właśnie rożki... Zastanawiał się czy to nie będzie bezużyteczny przedmiot, bo nie będzie maleństwu za ciepło w tym? Doświadczone mamy co o tym myślicie? Pewnie, że takie maleństwo łatwiej chwycić ale może jakiś cienki kocyk lepiej się spisze zamiast tego rożka?

Odbiegając od tematu- obiad w piekarniku mi się robi, papryki faszerowane mieskiem mielonym z ryżem już się nie mogę doczekać kiedy się do tego dobiore

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Witaj, ja też jestem Ania i też będę miała dziewczynkę

Oooo papryczki tez za mna chodza,mniammmmm. A rożek pewnie się przyda. Jak nie do noszenia i owijania to tak jak dziewczyny piszą jako kołderka, podkład. Jak mały wyrósł z zawijania to na takim rozłożonym leżał. Ja podejrzewam,że w nocy czasem może być chłodniej nawet w sierpniu to się przyda (bo ja na koniec lipca rodzę to pewnie te nawiększe upały beda)

Cytat:
Nigdy nie prałam ubrań w 90st. Ja bym się bała, że się zniszczą. Przeważnie piorę w 40st, raz po raz 60st.

Cytat:
Napisane przez elinka21 Pokaż wiadomość
Juz w domeczku suuuuper , prosze lezec
a ja coś przegapiłam chyba, gdzie była Strobiluska?

FB

_________________________ ___

moje nowe uzależnienie surówka
natetitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 15:54   #4406
cicha1990
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez natetitka Pokaż wiadomość
Oooo papryczki tez za mna chodza,mniammmmm. A rożek pewnie się przyda. Jak nie do noszenia i owijania to tak jak dziewczyny piszą jako kołderka, podkład. Jak mały wyrósł z zawijania to na takim rozłożonym leżał. Ja podejrzewam,że w nocy czasem może być chłodniej nawet w sierpniu to się przyda (bo ja na koniec lipca rodzę to pewnie te nawiększe upały beda)

Nigdy nie prałam ubrań w 90st. Ja bym się bała, że się zniszczą. Przeważnie piorę w 40st, raz po raz 60st.

a ja coś przegapiłam chyba, gdzie była Strobiluska?
wejdz na klub
Stary 2015-03-10, 16:01   #4407
Harrods
Zadomowienie

Fuertka, zmień mi proszę termin połówkowego na sobotę 14 marca.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 16:24   #4408
onagory
Zadomowienie

Cześć wizaż działa jak należy huraaaaa . U mnie coś ostatnio mocne migreny się pojawiają, chyba przez zmiany pogody , biorę apap w ostateczności ale i tak mimo tego wpadają dwie dziennie na noc zimne okłady obowiązkowo . Jutro mam wizyte przy okazji pobuszuje po lumpeksach kupie coś małemu i sobie jakąś kurtke wiosenną z zeszłego sezonu się nie zapne . Wydaje mi się że nie ma sensu kupywać drogiej,nowej kurtki na pare miesięcy tym bardziej że nie lubie stylu oversize . W pepco kupiłam ostatio fajne śpioszki za 8zł, dla siebie parę bluzek za 5zł więc niezłe promocje są .

Dziewczyny u mnie jutro ma sypać śnieg a dzisiaj dzień wiosenny .
Stary 2015-03-10, 16:44   #4409
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Napisane przez natetitka Pokaż wiadomość
No swoich też nie piorę w 90 ale dla malucha wolałabym tak raz przeprać ..
Bawełnie nic się nie powinno stać, w końcu pościel czy ręczniki tak piorę i są ok.
Stary 2015-03-10, 16:56   #4410
niezalogowana
Rozeznanie

Ale sobie walnęłam avatar, c'nie? Jak szaleć to szaleć

Właśnie z mężem wróciliśmy ze spacerku, piękna pogoda, naprawdę Ktoś tu pisał o zimie powracającej, mam nadzieję że to żart
Posadziłam rzeżuchę Już mi ślinka cieknie na nią

Będę Mamą
niezalogowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości