Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-10, 12:26   #4111
lookbutdonttouch333
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII

Cytat:
Napisane przez kiziamizia91 Pokaż wiadomość
a czy ona nie miala konczyc z youtube?;p
Może wraca żeby #fit'ować :-D
lookbutdonttouch333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 12:32   #4112
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lookbutdonttouch333 Pokaż wiadomość
http://youtu.be/pl_jOTb0KlM

Rozmarzona też będzie #fit :-D

Ćwiczy, nawilża, nawilża :-D

Czekam na film o cwiczeniach ;-;

Juz i tak man święta 🎄 dzieki madzikowi
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 12:34   #4113
czarne
Zakupowy odwyk :)

Dziewczyny,wiecie może skąd jest sukienka z drugiego zdjęcia tego postu ?
http://www.florencebeauty.pl/2015/03/baza-garderobie/

Uwielbiam florence i jej styl
Stary 2015-03-10, 12:35   #4114
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Cytat:
https://m.youtube.com/watch?v=q5T2Re5ggKM

2:25 - jest i znowu Pipetka :-D

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 12:37   #4115
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
Ja jej fit części nie znam, poznalam ja właśnie z filmów ciążowych.

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Nie zamierza szczepic dziecka
CO w tym złego? Większość tych szczepionek jest przestarzała. Moja siostra też dziecka nie szczepiła To dziecko ma teraz 14 lat a w sowim życiu nigdy nie wzięło antybiotyku, nigdy też nie chorowało jak inne dzieciaki.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 12:39   #4116
201605301559
Konto usunięte

Dziołszki, kupiłam sobie w zielarskim kwiat lawendy i będę tworzyć syrop

http://kasiagandor.com/2014/07/moja-...rop-lawendowy/

A teraz popijam pyszną lawendową herbatkę - łyżeczkę suszu zalewamy szklanką wrzątku i odstawiamy na 2o minut. To będzie moja nowa miłość
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 12:43   #4117
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez madzik230390 Pokaż wiadomość
Ćwiczę 6 razy w tygodniu - 4 razy na siłowni,2 razy w domu. Biegam wtedy kiedy mogę - jak mam siłe. To tak wychodzi,że raz na tydzien biegam te 5 km i wcale nie szybko tylko --> Bieg ->spacer-->Bieg spacer itd . Na razie na więcej nie mam siły. Ważne,że idę,spaceruje - nie siedzę na kanapie tylko walcze.
SuperTak trzymaj

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 12:50   #4118
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarne Pokaż wiadomość

http://sugarfree.pl/sukienki/casual/...e_czarnym.html
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 12:51   #4119
TheDocha
Dossisława I

Dlaczego Glampauli żywienie to :pizza, kebab, chipsy itd.
Pracuje w domu więc może jeść zdrowiej. Mówiła kiedys o co chodzi?
Stary 2015-03-10, 12:52   #4120
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez posylwii Pokaż wiadomość
Ale masz pożywkę. Poza tym ciebie wszystko drażni Nigdzie nie pisałam o mimice.Przecież nie chodzi tu o uśmiechanie się i mimikę podczas rozmowy, nawet nie o zrobienie raz na jakiś czas miny do zdjęcia, tylko o siedzenie ze zmarszczonym czołem, podczas robienia czynności, która tego nie wymaga. Jak czytasz książkę to po co ci zmarszczone czoło? Jedziesz autobusem z nikim nie gadasz a brwi ciągle uniesione, no po co. Głupich nawyków można się oduczyć i tyle. Tak samo pozowanie do zdjęć ze zmarszczonym czołem. Laska, której instagrama wklejałam w poprzednim poście ma tak na co drugim zdjęciu. Dużo dziewczyn może sobie nie zdawać sprawę z tego, że to robi. Wygląda to głupio i zostawia brzydkie bruzdy, których łatwo można uniknąć. Lepiej zrobić coś tak łatwego jak kontrolowanie takich zachowań niż później inwestować grubą kasę w kremy przeciwzmarszczkowe i słuchać, że koleżanki wyglądają młodziej.
Tylko wiesz, niektórzy mają w życiu większe zmartwienia, niż skupianie się na mimice

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 13:01   #4121
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
bo tak lubi jeść
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 13:18   #4122
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
CO w tym złego? Większość tych szczepionek jest przestarzała. Moja siostra też dziecka nie szczepiła To dziecko ma teraz 14 lat a w sowim życiu nigdy nie wzięło antybiotyku, nigdy też nie chorowało jak inne dzieciaki.

Bo przez to moga zaczac powracac choroby, ktore praktycznie byly na wyginieciu? Argument ze siostra nie szczepila nie jest trafny. Nie kazdy jest jak twoja siostra czy jej dziecko Poza tym moim zdaniem przypadek. Rownie dobrze mozna wyleciec z argumentem ze ktos tam nie szczepil i dzieko chorowalo znacznie czesciej niz inne dzieci.

Odnosnie szczepien. Uslyszalam ostatnio cos takiego. Co roku rzeka wylewala, wiec kazdy oddal kawalek swojej ziemi na wal. Potem przez paręnaście lat` rzeka nie wylewala, wiec wpadli na pomysl "zniszczmy wal, bo rzeka nie wylewa". Tak samo jest ze szczepionkami.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 13:31   #4123
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
I fajnie mi się ogląda serję ciążową, chociaż temat mnie na razie nie dotyczy
Mam tak samo jak Ty nawet jakiś czas temu chyna o tym pisałam. Bardzo ich lubię

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Różne ludzie mają priorytety, różnie do tego podchodzą. Dla mnie skrajności skrajnościami (Kasia D od francuskich kwasów i nakładania wszystkiego, czego nie powinna i 8-letnich cieni), ale takie przypatrywanie się zmarszczkom mimicznym od dziubków to gruba przesada.

Tak jak napisałaś - wystarczy gorszy okres. Przez ponad rok cierpiałam na bezsenność, łez niemało wylanych i od tego czasu mam widoczne zmarszczki pod oczami.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 13:42   #4124
Trivedi
Raczkowanie

Hej Nie było mnie kilka tygodni i musze przeczytac trzy watki :P Szalejecie ;p
Stary 2015-03-10, 13:43   #4125
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość

Bo przez to moga zaczac powracac choroby, ktore praktycznie byly na wyginieciu? Argument ze siostra nie szczepila nie jest trafny. Nie kazdy jest jak twoja siostra czy jej dziecko Poza tym moim zdaniem przypadek. Rownie dobrze mozna wyleciec z argumentem ze ktos tam nie szczepil i dzieko chorowalo znacznie czesciej niz inne dzieci.

Odnosnie szczepien. Uslyszalam ostatnio cos takiego. Co roku rzeka wylewala, wiec kazdy oddal kawalek swojej ziemi na wal. Potem przez paręnaście lat` rzeka nie wylewala, wiec wpadli na pomysl "zniszczmy wal, bo rzeka nie wylewa". Tak samo jest ze szczepionkami.

Zupełnie się nie zgadzam. Znasz pojecie mutacji? Wirus mutuje i szczepionka, która działała 20 lat temu teraz jest nieskuteczna. Większość szczepień jest bez sensu i stosuje się je nadal tylko po to aby koncerny farmaceutyczne zarabiały. To jest troche tak jak z braniem przy przeziębieniu tony szitu w postaci gripexów i innych febrisanów, które zwalczają objawy choroby, a nie samą chorobę, która tylko maskują. Średnia jest świadomość społeczeństwa, reklama goni reklamę, robi się coś bezmyślnie bo tak trzeba i ktoś tak powiedział, bez rozumu i zastanowienia. To jest temat na odrębną dyskusję, a już na pewno nie na wątek urodowy.

Edytowane przez Yoooko
Czas edycji: 2015-03-10 o 14:57
Stary 2015-03-10, 13:46   #4126
dostubeczekrumu
Przyczajenie

Cytat:

Przed świętami kupowałam taką sukienkę w C&A
dostubeczekrumu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 13:52   #4127
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Zupełnie się nie zgadzam. Znasz pojecie mutacji? Wirus mutuje i szczepionka, która działała 20 lat temu teraz jest nieskuteczna. Większość szczepień jest bez sensu i stosuje się je nadal tylko po to aby koncerny farmaceutyczne zarabiały. To jest troche tak jak z braniem przy przeziębieniu tony szitu w postaci gripexów i innych febrisanów, które zwalczają objawy choroby, a nie samą chorobę, która tylko maskują. Średnia jest świadomość społeczeństwa, reklama goni reklamę, robi się coś bezmyślnie bo tak trzeba i ktoś tak powiedział, bez rozumu i zastanowienia. To jest temat na odrębną dyskusję, a już na pewno nie na wątek urodowy.
Po pierwsze offtopy na szaro
Ah wiec szczepienia sa tylko po to zeby koncerny zarabialy?
To w takim razie proponuje sie wcale nie szczepic, niech wirusy sie mutuja i niech panuja epidemie, a co. Wszak szczepionki powoduja autyzm
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 14:19   #4128
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Średnia jest świadomość społeczeństwa, reklama goni reklamę, robi się coś bezmyślnie bo tak trzeba i ktoś tak powiedział, bez rozumu i zastanowienia. To jest temat na odrębną dyskusję, a już na pewno nie na wątek urodowy.
Skoro to wiesz, to czemu na czorno piszesz?
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 14:27   #4129
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
ojtam, jedno nie musi iść w parze z drugim
no nie jasne Przypomniała mi się po prostu dyskucja o Donche - też niedawno była takim śmiesznym podlotkiem, a teraz widać, że robi się z niej konkretna babeczka - zmienia się styl ubiory, trochę sposób bycia, ludzie dojrzewają i zmieniają, normalka
Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość
Mam tak samo. Ostatnio czuję się lekko zażenowana jak ją oglądam, a tak ją kiedyś lubiłam. W dodatku nie wnosi nic nowego i wartego uwagi, ciągle haule z bibelotami do domu, a wspomina o minimaliźmie.

Wygląda tak: http://2.bp.blogspot.com/-3XVyZ-6WKP...4%99cie003.jpg (zdj z neta)

https://www.youtube.com/watch?v=z5UeCCE6KqY haul u Karoliny
dzięki
Cytat:
Ja też jestem w tym samym wieku i mam tylko jedną mikro zmarszczkę (od spania na tym samym boku ciągle) a tak to ani jednej. Mi się wydaje, że dziewczyny teraz właśnie mają nadmierne zmarszczki. Ale co się dziwić jak często mają takie kretyńskie maniery robienia ciągle min i marszczenia czoła. Jak widzę selfie ze zmarszczonym czołem to Mnie mama strasznie tyrała jak np czytałam książkę ze zmarszczonym czołem i mnie tego oduczyła. Ciągle mi zwracała uwagę żebym tego nie robiła i się w końcu nauczyłam trzymać twarz zawsze odprężoną. Sporo zmienia, pewnie już bym miała bruzdy, gdyby nie to.
Albo laski, które powinny nosić okulary a tego nie robią ze względów czysto narcystycznych (szkieł też sobie nie kupią, bo torebka z Zary lepsza). Potem ciągle mrużą oczy, bo nie widzą i w wieku 22 lat zmarchy jak u czarownicy.

myślę, że większy wpływ na stan cery i zmarszczki ma dieta, zanieczyszczenia, środowisko i geny, a nie to, ze ktoś dwa razy dziennie zrobi głupią minę do zdjęcia Nie wiem gdzie Ty widzisz młodych ludzi ze zmarszczonymi czołami w autobusie, na ulicy itp. Ok, przy starszych osobach to widać często, ale ja nie zauważyłam, żeby wszyscy chodzili ze zmarszczonym czołem

Cytat:
wyjątkowo kiepskich genów nie oszukasz, ale jesli juz ktos nie ma wyjątkowo kiepskich takie rzeczy zawsze będą kombinacją wielu czynników, a cała zabawa polega na tym, że słabo da się roztrzygnąć czy u konrektnej osoby przeważyły geny, ekspozycja na słońce czy pielęgnacja.

ja mam 25 lat i nie mam zmarszczek mimicznych, często mrużę oczy, mam bogatą mimikę, kobiety zwracają na to uwagę, dziwią się że nic mi się nie załamuje jak się uśmiecham . Pewnie będę miała tak jak moja mama - jak była nastolatką wyglądała na starszą, w wieku 20kilku na swój wiek, a potem się coraz bardziej oddalała od metrykalnego i w wieku np. 35 lat na pewno było jej dużo bliżej do nissiax niż do Kasi D.
no wlasnie

Cytat:

też bardzo lubię jej styl, mogłaby się skupić na lookbookach, bo te filmy o kosmetykach srednio jej wychodzą.

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Dziołszki, kupiłam sobie w zielarskim kwiat lawendy i będę tworzyć syrop

http://kasiagandor.com/2014/07/moja-...rop-lawendowy/

A teraz popijam pyszną lawendową herbatkę - łyżeczkę suszu zalewamy szklanką wrzątku i odstawiamy na 2o minut. To będzie moja nowa miłość

kochana, dodaj jeszcze mięty, to jest czad dopiero

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
bo lubi, ale też bo jest "bardzo zajętą vlogerką"i ona 'nie ma czasu" na gotowanie.
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 14:27   #4130
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
[/url]

Kitulec w normalnym świetle.
https://instagram.com/p/z8RUFXuGVv/?modal=true[COLOR="Silver"]

przeraziło mnie to

Cytat:
Ja też jestem w tym samym wieku i mam tylko jedną mikro zmarszczkę (od spania na tym samym boku ciągle) a tak to ani jednej. Mi się wydaje, że dziewczyny teraz właśnie mają nadmierne zmarszczki. Ale co się dziwić jak często mają takie kretyńskie maniery robienia ciągle min i marszczenia czoła. Jak widzę selfie ze zmarszczonym czołem to Mnie mama strasznie tyrała jak np czytałam książkę ze zmarszczonym czołem i mnie tego oduczyła. Ciągle mi zwracała uwagę żebym tego nie robiła i się w końcu nauczyłam trzymać twarz zawsze odprężoną. Sporo zmienia, pewnie już bym miała bruzdy, gdyby nie to.
Albo laski, które powinny nosić okulary a tego nie robią ze względów czysto narcystycznych (szkieł też sobie nie kupią, bo torebka z Zary lepsza). Potem ciągle mrużą oczy, bo nie widzą i w wieku 22 lat zmarchy jak u czarownicy.
to wiele zalezy od trybu życia, genetyki itp ja mając 19 lat mam drobne zmarszczki a nic z wymienionych przez Ciebie nie robię wiec to nie jest chyba najgorsze zło świata

Cytat:
przecież zdecydowana większość szczepień dla nas jako pacjentów jest darmowa (pomijam, ze płaci za nie nfz a my odkładamy składki - które i tak odkładac będziemy niezależnie od szczepień), a szczepienia które naprawdę mogłyby być obowiazkowe (np HPV) kosztuje 750złotych...

ostatnio był nawet przypadek choroby, która podobno była na wyginięciu ale rodzice postanowili nie szczepić dziecka fundując mu stres, szpital i masę leków

Edytowane przez anja415
Czas edycji: 2015-03-10 o 14:28
anja415 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 14:28   #4131
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Na Intymnym jest wątek o szczepieniach, szczerze zapraszam, bo trochę tam nudnawo - wszyscy są za, jakaś burza by się przydała.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 14:45   #4132
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Aleksandra Moon. Jej oczy wyglądają bardzo dziwnie... Kojarzą mi się z The Walking Dead
Zapamiętałam, że ładniej się wysławia...
"Używam ten pędzel."
TE ZDJĘCIE!!!

Jedno i drugie powtórzone kilka razy.

Skąd się wzięło to debilne TE ZDJĘCIE, jeszcze kilka lat temu ludzie nie popełniali tego błędu.

Jestem w szoku, że nałożyła 5 pompek podkładu na same policzki, zostało czoło, nos, broda. To w sumie ile? 7? 8? Dla mnie to kosmos. Na mnie taka ilość nigdy nie mogłaby wyglądać dobrze.

Myślałam, że to ręka Oleski, a tu kłaki Karo. Na głowie jasny blondzik, a na reszcie ciała tak czorno, przerąbane. :P
https://instagram.com/p/z-AWHojYKj/?modal=true

Znalazłam francuskiego Madzika!
https://www.youtube.com/watch?v=XKs7cbroeok

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Bogu wraca do korzeni!
https://instagram.com/p/0DHLWZKlIJ/?modal=true
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 14:45   #4133
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Jakbym widziała swoją. Też wiecznie słyszałam "Nie marszcz czoła!"
Ale rzeczywiście w wieku 31 lat wyglądam na 24. Tak przynajmniej słyszę, chociaż myślę, że to w dużej mierze sprawa genów.
No cóż...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10628262_10201778696588139_6569729050353846000_n.jpg (64,8 KB, 155 załadowań)
Stary 2015-03-10, 14:51   #4134
lookbutdonttouch333
Raczkowanie

Wybaczcie Dziewczyny, że poza tematem, ale macie może do polecenia jakiś fajny "satynowy" puder z Rossa? Zgubilam swój i po pracy mam zamiar wyskoczyć na szybkie zakupy a zupełnie nie mam pomysłu :-( moja skóra jest raczej normalna, po kilku godzinach zaczyna się odrobinę świecić. Nie chcę żadnego super matującego "tynku", który zapewne bez wcześniejszego Przemyślenia wyniosłabym z drogerii :-/ chodzi mi o naturalnie wyglądający,satynowy puder do torebki. Z góry dziękuję <3
lookbutdonttouch333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 14:54   #4135
czarne
Zakupowy odwyk :)

Cytat:
Wybaczcie Dziewczyny, że poza tematem, ale macie może do polecenia jakiś fajny "satynowy" puder z Rossa? Zgubilam swój i po pracy mam zamiar wyskoczyć na szybkie zakupy a zupełnie nie mam pomysłu :-( moja skóra jest raczej normalna, po kilku godzinach zaczyna się odrobinę świecić. Nie chcę żadnego super matującego "tynku", który zapewne bez wcześniejszego Przemyślenia wyniosłabym z drogerii :-/ chodzi mi o naturalnie wyglądający,satynowy puder do torebki. Z góry dziękuję <3
Nie mam pudru z Rossa ale z czystym sumieniem mogę polecić
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,16732,translucent-loose-powder.html

naturalne wykończenie i baaardzo wydajny, mam swój od 1,5 roku.
Stary 2015-03-10, 14:56   #4136
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Wiedzialam, ze to sie tak skonczy. Masakra
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 14:56   #4137
stina1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka;50593205

[/COLOR
Cóż to za piękny makeup wygląda na machnięcie żółtym na górze, zielonym na dole... wg mnie takie neonowe kolory wymagają dużo pracy i pomysłu. Ogólnie u B miało być dużo więcej filmików makijażowych i jakoś nie ma
stina1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 14:56   #4138
kustraczek
-ist

Cytat:

Przede wszystkim takie rzeczy na szaro, ale - z Rossmanna dobry jest Rimmel Stay Matte, ale to średnio do torebki. Nie masz po drodze Natury? Ten z Catrice jest bardzo fajny https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...doodporny.html
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 15:01   #4139
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Po pierwsze offtopy na szaro
Ah wiec szczepienia sa tylko po to zeby koncerny zarabialy?
To w takim razie proponuje sie wcale nie szczepic, niech wirusy sie mutuja i niech panuja epidemie, a co. Wszak szczepionki powoduja autyzm
Ty wiesz swoje ja wiem swoje, szkoda mi czasu na dyskusję.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
No cóż...
To ze swojego doświadczenia?
Stary 2015-03-10, 15:03   #4140
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Wiedzialam, ze to sie tak skonczy. Masakra
Ale nie szczędzi dobrych rad
aniolnaresorach
"@dariadymek wszystko jest kwestią prób i błędów ostatnio zrobiłam makijaż który od razu zmyłam - nie zawsze wszystko wychodzi kochana pędzle w dłoń ! Eksperymentuj, baw się kolorami i dużo blenduj "

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Ty wiesz swoje ja wiem swoje, szkoda mi czasu na dyskusję.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

To ze swojego doświadczenia?
Oczywiście

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości